Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:45:37
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je spravil na Nejca.ves čas caplja za njim,pa mu igračke jemlje .Prej jih je Nejc Tilnu,sedaj,ko je pa Tilen mobilen,je pa obratno .Očitno se bo znal postaviti zase. Nekje sem brala,da se že sedaj postavijo zametki,katera roka bo prevladala.Smo opazovali Tilna in je bolj desničen.Nejc je pa očitno po meni in je levičen.Me je zadnjič vzgojiteljica v vrtcu vprašala,če ga lahko opozori,s katero roko naj piše in je.Pa sem ji rekla,da ga naj pusti,če dela z levo.Mene so tudi skoz opozarjali,da sem delala z desno,ko pa sem jo zlomila,sem pa lahko bila levična Jaz sem tudi leva , taja pa kr obedve enako dobro obvlada zaenkrat. Moji mamici so rekli takrat, da mi morajo pustiti levo rokico, in mi jo je kljub temu, da so ji vsi pravli da je mucina
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:51:20
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:54:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se je odločil, da bo uničil to malo kuhinjo in se tako zaletava s hojico v element, da je joj. Bikec je pravi. Pa ponovno želi vzbuditi mojo pozornost, ker zopet nekaj smrdi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:55:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa sedaj brala tole debato in se ob nekaterih odgovorih prav iz srca nasmejala (npr. ob postu Jančike) http://www.ringaraja.net/forum/m_3880809/mpage_1/key_/tm.htm Tista s fenom je bila sploh dobra Ja ravno tisto sem mislila Ta Ronja ima pa res težave . Slabo je zorganizirana, pa cel dan ta malo po rokah nosi, ni čudno da ima jok in stok. Bom kar podpisala. Tako malega dojenčka itak nimaš cel dan an rokah, ta drugo bi pa mogla malo v red spravit pa bi bilo. Glede uspavanja pa no comment. Sem jaz Jako tudi nosila, samo ne pri 20m. Podpišem pod obe
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:56:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ravnokar sem dobila pošto iz porodnišnice in je bila taka kuverta,da sem se že ustrašila,da je spet kaj narobe z brisom.So mi pa poslali anketo,kako je potekal porod So pa tudi kljukci! Ja to pa res. No še dobro, da gre samo za anketo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:57:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm šele zdele pršla do računalnika,sm zmatrana na fertik tako, da bom kr počas šla spat. Naše mere so pa 71 cm, 8680g pa OG 44 cm, kri smo dal, lulat pa še mormo. Sm ji rekla če mi lohk tm vrečko da k se itak zmer polula pa je rekla sestra, da se ne bo Ma kolk so smotani, itak se je sam ne v vrečko k je una kokoš ni hotla dat . Estrella hvala za čestitke Gaji na FB, tuki sploh nism šla za nazaj brat ampak sigurno so ble tud tuki tko, da hvala vsem . Men se pa izteče 13.5 za mere
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:58:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Po včerajšnjem enournem večernem vreščanju se je noč izkazala za precej dobro Gregi se je potem zbudil le 3x. Sicer je vsakič dobre pol ure vreščal in sem ga nosila, ampak vmes je spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Se tudi jaz bistveno bolje počutim Lepo je brati takšne novičke in upam, da bo od zdaj naprej vsako noč malo bolje Sem že poštimala mularijo in stanovanje, dala prat, zdaj lahko kofetkam, imam 10 minut, potem bo perilo oprano in se samo ne zna obesit Jaz tudi čakam, da mi stroj perilo opere. Obesiti pa se tudi moje ne zna samo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:59:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:59:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se tud zaganja, pa je dvojčica Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.je no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM A to čaka tudi mene?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:59:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw a lahko še mene v roke vzameš ? jaz zdej še tehtnice nimam pa se ne morem tehtat , pa še mam in sem ful napihnjena in se mi zdi da imam trebuh kot v 5m nosečnosti lej jst že 6.teden krvavim, moj G. pa ne dela do pon...kil mam isto, trebuh pa kot v 5 mescu...znorela bom pa kaj je G. na dopustu? ne vem kje je, ni je že 10 dni... dons jo kao ena nadomešča, pa bom klicala popoldne. edina ne vem zakaj se mi to dogaja.. Ej, ti moraš res do G! Tole se ti že absolutno predolgo vleče... Pejd čimprej da ni kaj resnga, se ti pa res že nekam dolg vleče če ne boš tam dobila pejt pa h katerem drugmu, sam da te pregleda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:59:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskat eva "pade" v tv samo, ko je glasba - po možnosti domača! Jp, Vid tud, sam da je goveja muska pa je Vid vesel. Če bo po pokojnem dedku bo muzikantar. Še najbolj od vsega so pa reklame zakon, takrat ne sliši in ne vidi nč, posebej ko je reklama za Kinder pingvin, takrat pa znori od veselja Kaki risanke, reklame so zakon, bi on reku, če bi znal govorit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:59:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se tud zaganja, pa je dvojčica Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.je no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM Fant se zanima za filme, a je to kaj slabega Tako nekako zgleda Andraževa soba z dodanimi 50% kaosa, če pa Alja pride v njo je pa taka bomba, da se ven ne skoplješ Bravo Nejc, kr tko naprej da bo mela mami kaj za pospravit (joke) kr očitno mate preveč pospravljeno. Se že kr bojim, k bo Vid delal nered, že zdej ga k je na tleh, v stajci al pa v hodulci.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:00:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Spali sva do 7.20, amapk kakšna je bila noč sploh ne bom izgubljala besed, .... uglavnem v vseh 10ih mesecih ati ni še šel spat v dnevno, .... no donc je šel, to pove vse. Je pa spila od pol 3h do pol 4ih celo falšo čaja in celo flašo mleka Zdej se grem pa skup sestavit, da bom sploh zalaufala pa rito samirat ker je ravno sveža plenica pa je blo fajn kakat Pri nas je bilo tudi hudo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:00:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Debata o poznih obiskih, .... Pri nama so včasih, pozni za Tajo,ampak jaz se sploh ne sekiram ...saj vejo kdaj hodi spat, če jo kdo želi videt in met še kaj od nje naj izvoli prej prit , če ne pa mu morva bit pač midva docvolj,...ob pol osmih je zadnja da jo pobašem, pod tuš, potem flaša, pomaha papa obiskom in spat...no problem... si tako lepo napisala . Se pa strinjam s tabo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:01:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:01:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat: Mamicin obroč za v lase je zakon. A mi paše?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:02:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je spravil na Nejca.ves čas caplja za njim,pa mu igračke jemlje .Prej jih je Nejc Tilnu,sedaj,ko je pa Tilen mobilen,je pa obratno .Očitno se bo znal postaviti zase. Nekje sem brala,da se že sedaj postavijo zametki,katera roka bo prevladala.Smo opazovali Tilna in je bolj desničen.Nejc je pa očitno po meni in je levičen.Me je zadnjič vzgojiteljica v vrtcu vprašala,če ga lahko opozori,s katero roko naj piše in je.Pa sem ji rekla,da ga naj pusti,če dela z levo.Mene so tudi skoz opozarjali,da sem delala z desno,ko pa sem jo zlomila,sem pa lahko bila levična Tudi jaz opažam, da vse bolj z desno dela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:04:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je ena srednja žalost .Po čelu ga srbi in po začetku glavice in ga moti.kaj mislite,da je to lahko od temenc,ki jih ima malo po glavi? Ko ga namažem z bepanthenom in fenistilom, je bolje.Ima nekaj pikic po čelu.Bomo videli,kaj bo danes,ker kakšnih bolezenskih znakov nima in ga ne bi brez veze vlekla k P,ker tam bo takoj kaj staknil.ga bom še s kamilicami umila.razen,če ga bo fejst matralo. Če ga srbi in ima pikice, je lahko alergična reakcija, zato kamilice niso najbolj primerne, ker so "alergene(cvetni prah). Fenistil mu pa kar daj. Hvala .Kaj pa Claritine sirup? Jedel včeraj ni nič novega,da bi lahko povzročilo pikice,kar sem mu dala kravje mleko v pire krompir,ampak to je že jedel,pa ni bilo nikoli reakcije. Mogoče je včeraj dobil alergijo na pozne obiske,ko je bilo treba že iti spat? Jaz dobim izpuščaje, če mi pride kdo na obisk po 19 uri. Nimajo kaj hodit tako pozno, ker je mali potem čisto zmeden, zaspi pa potem zelo težko, pa še to po 22 uri, sedaj sma namreč navajena, da gre okrog 20 spat in je potem mir. Jaz tudi ne maram po osmi obiskov, ker kot praviš je tudi Nia čist zmedena in kar joka, saj rabi mir zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:05:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči sem gledala reklamni letak na Muellerjevi spletni strani in imajo ta teden v akcji plenice in milumil 2.Tako da gremo popoldne malo zapravljat. katere plenice?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:05:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Po včerajšnjem enournem večernem vreščanju se je noč izkazala za precej dobro Gregi se je potem zbudil le 3x. Sicer je vsakič dobre pol ure vreščal in sem ga nosila, ampak vmes je spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Se tudi jaz bistveno bolje počutim Sem že poštimala mularijo in stanovanje, dala prat, zdaj lahko kofetkam, imam 10 minut, potem bo perilo oprano in se samo ne zna obesit A za tole spanje je treba menda vam ploskat... joj, ampak vseeno, se uti optimizem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:05:46
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro zaspanka Jutro! Nič več, zgleda da se tudi mi po novem vedno bolj zgodaj zbujamo...včeraj omalo pred sedmo danes malo po sedmi... bom jaz tud probala temo nardit, zgleda da jo tud svetloba daje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:08:01
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:09:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw a lahko še mene v roke vzameš ? jaz zdej še tehtnice nimam pa se ne morem tehtat , pa še mam in sem ful napihnjena in se mi zdi da imam trebuh kot v 5m nosečnosti lej jst že 6.teden krvavim, moj G. pa ne dela do pon...kil mam isto, trebuh pa kot v 5 mescu...znorela bom pa kaj je G. na dopustu? ne vem kje je, ni je že 10 dni... dons jo kao ena nadomešča, pa bom klicala popoldne. edina ne vem zakaj se mi to dogaja.. jana sem klicala kolegico, ki dela na gineku v Celju, pa pravi, da če ni tvoje G, lahko greš kar v ginek.ambulanto, da te morajo vzet! lahko pa jih prej pokličeš na 423 33 64 ali 423 33 66 med 13. in 14.uro, ker drugače se oglaša tajnica havla, danes bom klicala nadomestno G.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:10:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?