Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:20:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:21:26
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro zaspanka
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:21:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči [IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa kaj je tako lepega v teh službah? tečni šefi, sexi sodelavci al kaj zaboga, da se vam tako mudi nazaj. jaz sem lahko cel life doma z mulci Jaz bi tudi bila takoj.Vzamem še kakšnega v varstvo,da vsaj en dohodek dobim.se tolažim s temda bodo tiste 4 urice hitro minile Ej, delati na 4 urce je idealna stvar Tako sem delala nekaj časa tudi sama in mi je bilo super. Ravno dovolj časa sem bila v službi, da sem efektivno in z veseljem delala cele 4 ure, potem sem bila pa po kosilu že doma in sem lepo prevzela veliko piko pri moji mami in imela ceeeelooooo popopldne z njo. Res, zame popolna varianta Pa še nekaj zaslužiš, imaš popestren dan,... Odlično!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:22:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Spali sva do 7.20, amapk kakšna je bila noč sploh ne bom izgubljala besed, .... uglavnem v vseh 10ih mesecih ati ni še šel spat v dnevno, .... no donc je šel, to pove vse. Je pa spila od pol 3h do pol 4ih celo falšo čaja in celo flašo mleka Zdej se grem pa skup sestavit, da bom sploh zalaufala pa rito samirat ker je ravno sveža plenica pa je blo fajn kakat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:22:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moj Videk pa ima očitno budilko v riti, ker je točno vsak dan ob 7 gor. Zraven tega še pokakan, da k meni v postlo prismrdi. Imamo pa sonček, drugače je pa tako sumljivo vreme, kot da bo dež, sonček pa se kar muči in lepo sije. Malo mi je prezgodaj, da bom že ob 8 uri zunaj z vozekom letala. Včeraj sem šla že ob 20 uri v postlo, po novem hodim s kurami spat . Zvečer nimam več energije za RR, ker mi jo Videk spije. Po novem gledam na Arte kanalu Sever in jug, ob 21. ko je konec, pa ponavadi že zaspim. Ti si kar odpočij
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:22:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa kaj je tako lepega v teh službah? tečni šefi, sexi sodelavci al kaj zaboga, da se vam tako mudi nazaj. jaz sem lahko cel life doma z mulci saj kolikor vidim, se samo mi2 z Estrello veselive tega Jaz lahko zase povem, da res komaj čakam, da počnem še kaj drugega kot to, ker sem bila že skoraj vso doma, pa ta porodniška še mi tolk vleče..... Saj se meni tudi vleče. Jaz sem doma že 1,4 leta. Samo me je matrat začelo, ker vem, da bom spet živčna in se bova z mojim kregala in ....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:23:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se tud zaganja, pa je dvojčica Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.je no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:23:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw a lahko še mene v roke vzameš ? jaz zdej še tehtnice nimam pa se ne morem tehtat , pa še mam in sem ful napihnjena in se mi zdi da imam trebuh kot v 5m nosečnosti lej jst že 6.teden krvavim, moj G. pa ne dela do pon...kil mam isto, trebuh pa kot v 5 mescu...znorela bom pa kaj je G. na dopustu? ne vem kje je, ni je že 10 dni... dons jo kao ena nadomešča, pa bom klicala popoldne. edina ne vem zakaj se mi to dogaja..
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:23:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa še za Estrello (lahka sadje za zajtrk?) O, ne, tole ne bo samo za Estrello*, bi tudi jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:23:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro! Smo dobro spali? Mi kar Ob 6.15 je spil mlekca in je nazaj zaspal. Mami je pa šla kuhat jabolčni kompot in zajtrkovat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:25:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je ena srednja žalost .Po čelu ga srbi in po začetku glavice in ga moti.kaj mislite,da je to lahko od temenc,ki jih ima malo po glavi? Ko ga namažem z bepanthenom in fenistilom, je bolje.Ima nekaj pikic po čelu.Bomo videli,kaj bo danes,ker kakšnih bolezenskih znakov nima in ga ne bi brez veze vlekla k P,ker tam bo takoj kaj staknil.ga bom še s kamilicami umila.razen,če ga bo fejst matralo. Možno bi bilo od temenc, ampak če so pikice, potem verjetno kaj drugega ne štima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:26:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se tud zaganja, pa je dvojčica Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.je no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM Nejc obvlada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:26:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw a lahko še mene v roke vzameš ? jaz zdej še tehtnice nimam pa se ne morem tehtat , pa še mam in sem ful napihnjena in se mi zdi da imam trebuh kot v 5m nosečnosti lej jst že 6.teden krvavim, moj G. pa ne dela do pon...kil mam isto, trebuh pa kot v 5 mescu...znorela bom pa kaj je G. na dopustu? ne vem kje je, ni je že 10 dni... dons jo kao ena nadomešča, pa bom klicala popoldne. edina ne vem zakaj se mi to dogaja.. Ej, ti moraš res do G! Tole se ti že absolutno predolgo vleče...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:29:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Po včerajšnjem enournem večernem vreščanju se je noč izkazala za precej dobro Gregi se je potem zbudil le 3x. Sicer je vsakič dobre pol ure vreščal in sem ga nosila, ampak vmes je spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Se tudi jaz bistveno bolje počutim Sem že poštimala mularijo in stanovanje, dala prat, zdaj lahko kofetkam, imam 10 minut, potem bo perilo oprano in se samo ne zna obesit Gregi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:29:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskat eva "pade" v tv samo, ko je glasba - po možnosti domača!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:35:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se tud zaganja, pa je dvojčica Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.je no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM če pa ne najde svoje risanke!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:35:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskat eva "pade" v tv samo, ko je glasba - po možnosti domača! Tak je pri nas Nejc-čisto nor na harmoniko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:35:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskat eva "pade" v tv samo, ko je glasba - po možnosti domača! nejc tud gleda baby tv kot zazidan, al pa ko imam mtv hits, pa pleše
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:35:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se tud zaganja, pa je dvojčica Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.je no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM Fant se zanima za filme, a je to kaj slabega Tako nekako zgleda Andraževa soba z dodanimi 50% kaosa, če pa Alja pride v njo je pa taka bomba, da se ven ne skoplješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:35:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Po včerajšnjem enournem večernem vreščanju se je noč izkazala za precej dobro Gregi se je potem zbudil le 3x. Sicer je vsakič dobre pol ure vreščal in sem ga nosila, ampak vmes je spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Se tudi jaz bistveno bolje počutim Sem že poštimala mularijo in stanovanje, dala prat, zdaj lahko kofetkam, imam 10 minut, potem bo perilo oprano in se samo ne zna obesit je zvečer pokoristu bonus Upam, da bo kamlu prespal celo noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:36:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se tud zaganja, pa je dvojčica Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.je no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM če pa ne najde svoje risanke!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:37:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw a lahko še mene v roke vzameš ? jaz zdej še tehtnice nimam pa se ne morem tehtat , pa še mam in sem ful napihnjena in se mi zdi da imam trebuh kot v 5m nosečnosti lej jst že 6.teden krvavim, moj G. pa ne dela do pon...kil mam isto, trebuh pa kot v 5 mescu...znorela bom pa kaj je G. na dopustu? ne vem kje je, ni je že 10 dni... dons jo kao ena nadomešča, pa bom klicala popoldne. edina ne vem zakaj se mi to dogaja.. jana sem klicala kolegico, ki dela na gineku v Celju, pa pravi, da če ni tvoje G, lahko greš kar v ginek.ambulanto, da te morajo vzet! lahko pa jih prej pokličeš na 423 33 64 ali 423 33 66 med 13. in 14.uro, ker drugače se oglaša tajnica
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 9:45:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
Debata o poznih obiskih, .... Pri nama so včasih, pozni za Tajo,ampak jaz se sploh ne sekiram ...saj vejo kdaj hodi spat, če jo kdo želi videt in met še kaj od nje naj izvoli prej prit , če ne pa mu morva bit pač midva docvolj,...ob pol osmih je zadnja da jo pobašem, pod tuš, potem flaša, pomaha papa obiskom in spat...no problem...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?