Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:28:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A danes ni Housa sem prav pozabla nanj , če je pa tle debata...sam zdej bodo pa verjetno vse spiz....le, ker si spomnila jaz se hladim jaz sem se šla luftat a na balkon jaz se hladim od kar je miška zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:29:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a tvoj pa dela??? popoldne se vidi , to se pravi kmalu mrkneš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm šele zdele pršla do računalnika,sm zmatrana na fertik tako, da bom kr počas šla spat. Naše mere so pa 71 cm, 8680g pa OG 44 cm, kri smo dal, lulat pa še mormo. Sm ji rekla če mi lohk tm vrečko da k se itak zmer polula pa je rekla sestra, da se ne bo Ma kolk so smotani, itak se je sam ne v vrečko k je una kokoš ni hotla dat . Estrella hvala za čestitke Gaji na FB, tuki sploh nism šla za nazaj brat ampak sigurno so ble tud tuki tko, da hvala vsem . Men se pa izteče 13.5 za mere glede kokoši bi ji pa jaz svoje kar povedala Ma pol je blo itak že prepozn, sm vedla da se bo kmal polula, una pa kao kako pa to veš,ne bo se. ma bi jo vsaj vprašala pa :kdo je kle mama Mah kva jo jebe, sej sm hotla pol še uno v laboratoriju napizdit sam se mi pol ni dal . Ji vzame kri pol ji morš pa uno gazo gor držat namest da bi ji jo prlimala gor. Skor pol ure sm ji tišala gor da je nehala kri tečt,itak Gaja ne zna bit prmer pa sva ble pol obedve krvave....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:31:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A danes ni Housa sem prav pozabla nanj , če je pa tle debata...sam zdej bodo pa verjetno vse spiz....le, ker si spomnila jaz se hladim jaz sem se šla luftat a na balkon jaz se hladim od kar je miška zaspala a ti tud??? a nisi ti v klubu neluftanja???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:31:28
|
|
|
|
nia5
|
Čer čvekice, nimam časa brat, le lahko noč sem vam prišla zaželet, uh sem razkurjena, najprej sma se z spičla, Nia je preskočla svoj zadnji spanec, zdaj pa noče zaspat in ****ka z zaprtimi očmi, pa ne dol pa sploh ne dotaknit se je, če jo v roke vzamem mislim da jo bo razneslo... . Ponavadi vas vsaj preberem, zdaj pa grem raje gor, da vidim če si je madam zmislila slučajno spat, pa to vsak večer traja več kot pol ure, to se ti sfuzla, danes pa je še ekstremno utrujena in tečna za sto . No malo sem se spihala, zdaj pa grem gor, želim vam vsem mirno in predvsem tiho noč , papa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:31:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a tvoj pa dela??? popoldne se vidi , to se pravi kmalu mrkneš še ene 20 min
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm šele zdele pršla do računalnika,sm zmatrana na fertik tako, da bom kr počas šla spat. Naše mere so pa 71 cm, 8680g pa OG 44 cm, kri smo dal, lulat pa še mormo. Sm ji rekla če mi lohk tm vrečko da k se itak zmer polula pa je rekla sestra, da se ne bo Ma kolk so smotani, itak se je sam ne v vrečko k je una kokoš ni hotla dat . Estrella hvala za čestitke Gaji na FB, tuki sploh nism šla za nazaj brat ampak sigurno so ble tud tuki tko, da hvala vsem . Men se pa izteče 13.5 saj verjetno veš kaj mi je najprej padlo v uč sm vedla kaj boš pogledala Jest pa nč ne čakam, da bi šla delat,mi je prov luštn zdej. Aja sej itak nimam km ,sej ne vem al se naj al pa saj veš da se hecam , no vodite pa še vedno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:32:57
|
|
|
|
nia5
|
Te zvezdice so p.i.z.daka
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:32:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm šele zdele pršla do računalnika,sm zmatrana na fertik tako, da bom kr počas šla spat. Naše mere so pa 71 cm, 8680g pa OG 44 cm, kri smo dal, lulat pa še mormo. Sm ji rekla če mi lohk tm vrečko da k se itak zmer polula pa je rekla sestra, da se ne bo Ma kolk so smotani, itak se je sam ne v vrečko k je una kokoš ni hotla dat . Estrella hvala za čestitke Gaji na FB, tuki sploh nism šla za nazaj brat ampak sigurno so ble tud tuki tko, da hvala vsem . Men se pa izteče 13.5 za mere glede kokoši bi ji pa jaz svoje kar povedala Ma pol je blo itak že prepozn, sm vedla da se bo kmal polula, una pa kao kako pa to veš,ne bo se. ma bi jo vsaj vprašala pa :kdo je kle mama Mah kva jo jebe, sej sm hotla pol še uno v laboratoriju napizdit sam se mi pol ni dal . Ji vzame kri pol ji morš pa uno gazo gor držat namest da bi ji jo prlimala gor. Skor pol ure sm ji tišala gor da je nehala kri tečt,itak Gaja ne zna bit prmer pa sva ble pol obedve krvave.... ja pol je pa tud ena kokoš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm šele zdele pršla do računalnika,sm zmatrana na fertik tako, da bom kr počas šla spat. Naše mere so pa 71 cm, 8680g pa OG 44 cm, kri smo dal, lulat pa še mormo. Sm ji rekla če mi lohk tm vrečko da k se itak zmer polula pa je rekla sestra, da se ne bo Ma kolk so smotani, itak se je sam ne v vrečko k je una kokoš ni hotla dat . Estrella hvala za čestitke Gaji na FB, tuki sploh nism šla za nazaj brat ampak sigurno so ble tud tuki tko, da hvala vsem . Men se pa izteče 13.5 saj verjetno veš kaj mi je najprej padlo v uč ne štekam, sem blond Edini se gre da Gaja ni full večja od Alje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:33:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Te zvezdice so p.i.z.daka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:34:17
|
|
|
|
špelin@
|
Aha, zdaj je čvek zaštartal s polno paro Sem čisto izgubljena, sploh ne vem, kaj komentirat Estrella*, za krepko - kilažo!!! tally, srčkan avatar IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi sesil, tally in ostale: kdaj uradno pa začnete delat??? nevem, se ne upam niti poklicat. porodniška mi preteče 28.4., vprašanje pa če mi bo hotela dopust dat po sve pa na istem, sam da sem jaz že klicala in si še mal dopusta zrihtala da se psihično pripravim jaz zdaj, ko sem bila v službi na razgovoru, so me vprašali če želim še stari dopust izkoristit (beri še 10 dni-kar pomeni 2 tedna), sem rekla no way, ga magar podarim , ne morem biti več doma Točno tako sem jaz razmišljala po prvi porodniški, se mi je že mešalo doma. Po izgubi drugega sončka sem pa obrnila to svojo miselnost na glavo. Zdaj se mi gre, da sem res čimveč z otroki. To mi pomeni največ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm šele zdele pršla do računalnika,sm zmatrana na fertik tako, da bom kr počas šla spat. Naše mere so pa 71 cm, 8680g pa OG 44 cm, kri smo dal, lulat pa še mormo. Sm ji rekla če mi lohk tm vrečko da k se itak zmer polula pa je rekla sestra, da se ne bo Ma kolk so smotani, itak se je sam ne v vrečko k je una kokoš ni hotla dat . Estrella hvala za čestitke Gaji na FB, tuki sploh nism šla za nazaj brat ampak sigurno so ble tud tuki tko, da hvala vsem . Men se pa izteče 13.5 saj verjetno veš kaj mi je najprej padlo v uč sm vedla kaj boš pogledala Jest pa nč ne čakam, da bi šla delat,mi je prov luštn zdej. Aja sej itak nimam km ,sej ne vem al se naj al pa saj veš da se hecam , no vodite pa še vedno ja itak stara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:34:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a tvoj pa dela??? popoldne se vidi , to se pravi kmalu mrkneš še ene 20 min pol pa začni kucat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A danes ni Housa sem prav pozabla nanj , če je pa tle debata...sam zdej bodo pa verjetno vse spiz....le, ker si spomnila jaz se hladim jaz sem se šla luftat a na balkon jaz se hladim od kar je miška zaspala a ti tud??? a nisi ti v klubu neluftanja??? glede na stanje pri nas doma, mislim da sem v tem kluba taglavna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally luštn avatar NIa nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:35:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A danes ni Housa sem prav pozabla nanj , če je pa tle debata...sam zdej bodo pa verjetno vse spiz....le, ker si spomnila jaz se hladim jaz sem se šla luftat a na balkon jaz se hladim od kar je miška zaspala a ti tud??? a nisi ti v klubu neluftanja??? glede na stanje pri nas doma, mislim da sem v tem kluba taglavna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:36:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, vam pokažem še mojo kuhinjo. Ja, stena zadaj je umazana, ker jo je nasvinjal dimnikar, ki je prišel delat meritve na plinski peči. Itak bo treba vse prebelit... Aja, šele zdaj sem opazila, da se ne vidi: desno od metle je vzidana omara, v kateri je spodaj pralni stroj, nad njim pomivalec, nad le-tem pa 2 globoki polici. res dobro izkoriščeno. Apult je zelenkast( alla čizlakit)? Lepa kuhinja, samo ploščice bi dala po tleh Ja, pult je zelenkast Ploščice bi jaz imela po tleh samo v primeru, da bi imela talno gretje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:37:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a tvoj pa dela??? popoldne se vidi , to se pravi kmalu mrkneš še ene 20 min pol pa začni kucat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:38:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally luštn avatar NIa nočko thx nia še od mene nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, vam pokažem še mojo kuhinjo. Ja, stena zadaj je umazana, ker jo je nasvinjal dimnikar, ki je prišel delat meritve na plinski peči. Itak bo treba vse prebelit... Aja, šele zdaj sem opazila, da se ne vidi: desno od metle je vzidana omara, v kateri je spodaj pralni stroj, nad njim pomivalec, nad le-tem pa 2 globoki polici. res dobro izkoriščeno. Apult je zelenkast( alla čizlakit)? Lepa kuhinja, samo ploščice bi dala po tleh Ja, pult je zelenkast Ploščice bi jaz imela po tleh samo v primeru, da bi imela talno gretje. Ej sej nimaš tok mejhne kuhinje, prov luštna je. Pri ploščicah je pa res fajn met talno gretje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm šele zdele pršla do računalnika,sm zmatrana na fertik tako, da bom kr počas šla spat. Naše mere so pa 71 cm, 8680g pa OG 44 cm, kri smo dal, lulat pa še mormo. Sm ji rekla če mi lohk tm vrečko da k se itak zmer polula pa je rekla sestra, da se ne bo Ma kolk so smotani, itak se je sam ne v vrečko k je una kokoš ni hotla dat . Estrella hvala za čestitke Gaji na FB, tuki sploh nism šla za nazaj brat ampak sigurno so ble tud tuki tko, da hvala vsem . Men se pa izteče 13.5 saj verjetno veš kaj mi je najprej padlo v uč ne štekam, sem blond Edini se gre da Gaja ni full večja od Alje od Anje Gaja je edina ki je še bolj pri tamicanih, kot moja mačkica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:41:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm šele zdele pršla do računalnika,sm zmatrana na fertik tako, da bom kr počas šla spat. Naše mere so pa 71 cm, 8680g pa OG 44 cm, kri smo dal, lulat pa še mormo. Sm ji rekla če mi lohk tm vrečko da k se itak zmer polula pa je rekla sestra, da se ne bo Ma kolk so smotani, itak se je sam ne v vrečko k je una kokoš ni hotla dat . Estrella hvala za čestitke Gaji na FB, tuki sploh nism šla za nazaj brat ampak sigurno so ble tud tuki tko, da hvala vsem . Men se pa izteče 13.5 saj verjetno veš kaj mi je najprej padlo v uč ne štekam, sem blond Edini se gre da Gaja ni full večja od Alje od Anje Gaja je edina ki je še bolj pri tamicanih, kot moja mačkica pa mi smo tudi bolj micani ,73cm
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm šele zdele pršla do računalnika,sm zmatrana na fertik tako, da bom kr počas šla spat. Naše mere so pa 71 cm, 8680g pa OG 44 cm, kri smo dal, lulat pa še mormo. Sm ji rekla če mi lohk tm vrečko da k se itak zmer polula pa je rekla sestra, da se ne bo Ma kolk so smotani, itak se je sam ne v vrečko k je una kokoš ni hotla dat . Estrella hvala za čestitke Gaji na FB, tuki sploh nism šla za nazaj brat ampak sigurno so ble tud tuki tko, da hvala vsem . Men se pa izteče 13.5 saj verjetno veš kaj mi je najprej padlo v uč ne štekam, sem blond Edini se gre da Gaja ni full večja od Alje od Anje Gaja je edina ki je še bolj pri tamicanih, kot moja mačkica UF sorči , škrat je bil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm šele zdele pršla do računalnika,sm zmatrana na fertik tako, da bom kr počas šla spat. Naše mere so pa 71 cm, 8680g pa OG 44 cm, kri smo dal, lulat pa še mormo. Sm ji rekla če mi lohk tm vrečko da k se itak zmer polula pa je rekla sestra, da se ne bo Ma kolk so smotani, itak se je sam ne v vrečko k je una kokoš ni hotla dat . Estrella hvala za čestitke Gaji na FB, tuki sploh nism šla za nazaj brat ampak sigurno so ble tud tuki tko, da hvala vsem . Men se pa izteče 13.5 saj verjetno veš kaj mi je najprej padlo v uč ne štekam, sem blond Edini se gre da Gaja ni full večja od Alje od Anje Gaja je edina ki je še bolj pri tamicanih, kot moja mačkica pa mi smo tudi bolj micani ,73cm Ma sej men itak ni jasn kako to merjo, zanimiv mi je, da cunje ma vse št.80, kšne hlače ma še 74 sam so ji še glih za glih
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?