|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa
3.3.2009 18:29:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ooo babnce!!nisem mela nic casa sm gor pridt ker sem sla v pisarno sele ob enajstih...se prej sem pa izgubljala zivce tam pr porodnisnici ko sem iskala eno uro parking!!!pa pop****!!!

jutri grem se po inekcijo za rh neg....upam da je ne dobis v rit...user posted image user posted image

a si bila v lenišah pr porodnišnici, ker midva z možem oz. mož je tud eno uro rabu da je dobu parker plac, ga je dobu tam odzat za pekarno na enosmerni

jest sem ga pol parkirala na ovinku na plocniku zadi pri tranzfuzijski-in upala da mi ga ne odpajkajouser posted image user posted image

no in a so ti gauser posted image zato imam pa jaz kar moža s sabouser posted image , jaz grem na pregled, on pa prkarišče išče user posted image user posted image user posted image

no a si bila v leonišču ???

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 3.3.2009 18:30:38 >

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
3.3.2009 18:29:45   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

o KATMAT pa ti si čist preveč pridna,zdaj tok delaš da sploh nimaš več časa za rr...user posted image
no važn da se maš fajn...za inekcijo pa nevem kam jo dobiš...user posted image

to pa verjamem ja imaš dobro podlago za po porodniški it na šiht...polahko lahko začneš...user posted image

jap delam k nora...sam je lustn bi se kr navadla tkole iz naslonjaca delat....ves bi mi blo tezko tkole presedlat iz fizicke radnje na sedenje ce nebi bila ze tri mesece v bolniskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 777
3.3.2009 18:31:36   
Dudica1
jaz zmeraj dobim parkirišče pri porodnišnici...nimam problema.če ni prej kaj frej pa zadaj za pekarno parkiram ...nikol nism eno uro iskala parker placa...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 778
3.3.2009 18:31:56   
Anonimen

ti saj veš kaj ti paše, men pa neki paše pa ne vem kaj, ampak neki biuser posted image user posted image

jaz pa tocno vem kaj moja miska hoce-kej cokoladnega!!pa ji ne dam...pol me pa iz protesta brcauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
3.3.2009 18:32:57   
Dudica1
tud jaz vem kaj mu paše...čokolada ali kaj drugega čokoladnega...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 780
3.3.2009 18:33:14   
Anonimen

jaz zmeraj dobim parkirišče pri porodnišnici...nimam problema.če ni prej kaj frej pa zadaj za pekarno parkiram ...nikol nism eno uro iskala parker placa...user posted image

saj midva tud ne, danes je bla prav čudna gužvauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
3.3.2009 18:33:34   
KatMat

no in a so ti gauser posted image zato imam pa jaz kar moža s sabouser posted image , jaz grem na pregled, on pa prkarišče išče user posted image user posted image user posted image

leonišče??

bila sem na kliniki za tranzfuzijo slovenija...v uni ulci ki gre proti zadnjem vhodu porodnisnice-ena stavba prej....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
3.3.2009 18:35:50   
KatMat

saj midva tud ne, danes je bla prav čudna gužvauser posted image

ma prelepo si se izrazila!!!guzva je bla nenormalna!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 783
3.3.2009 18:37:45   
KatMat
zakaj pa nisi povedala da bos tam bi sli lahko na kaksno kavicouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 784
3.3.2009 18:39:53   
Anonimen

leonišče??

bila sem na kliniki za tranzfuzijo slovenija...v uni ulci ki gre proti zadnjem vhodu porodnisnice-ena stavba prej....

aja, sem mislila ker je ena hodila po hodnikih in je mela majico pridem majauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
3.3.2009 18:42:03   
Anonimen

zakaj pa nisi povedala da bos tam bi sli lahko na kaksno kavicouser posted image

saj sem povedala včeraj da imam pregleduser posted image user posted image user posted image no pa drugičuser posted image hodim k dr. blejec, ki ima ambulanto v leonišču, pa uz v porodnišniciuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
3.3.2009 18:50:11   
KatMat
mene ce kdaj vids me bos zlahka prepoznala...mam dolge blond lase (kateri stojijo v luft k se pol ure prej j**** dobit parking) pa belo-rdeco smucarsko bundo ki je ne morm vec zapeti (je pa edina ki mi je se kolikor tolk prav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
3.3.2009 18:50:20   
Anonimen
no jaz vas za danes zapuščam, se pišemo jutruser posted image user posted image user posted image user posted image
lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 788
3.3.2009 18:51:01   
KatMat
grem pa jutr se enkrat...tko da ce se bos kje tam nahajala gremo komot na kavico

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 789
3.3.2009 18:51:34   
KatMat
nocko cveki...fajn se stiskaj

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 790
3.3.2009 18:52:18   
Anonimen

mene ce kdaj vids me bos zlahka prepoznala...mam dolge blond lase (kateri stojijo v luft k se pol ure prej j**** dobit parking) pa belo-rdeco smucarsko bundo ki je ne morm vec zapeti (je pa edina ki mi je se kolikor tolk prav

no bom gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz imam pa kratke rjave lase pa niso pokonc zarad parkiranjauser posted image user posted image user posted image imam pa rdečo jakno tako smučarsko, ker mi druga ni pravuser posted image user posted image user posted image

no pa lahko noč

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
3.3.2009 18:52:33   
KatMat
dudice pa tud ni vec tuki gor

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 792
3.3.2009 18:56:44   
KatMat
user posted image user posted image grem pa se jest kej pocet...hm...tok sem se hvalila da sem v nedeljo obesla tri zehte...hm...ja....sam tatretjo se zmer nisem pobralauser posted image user posted image   bi bil ze skrajni casuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 793
3.3.2009 19:09:09   
Dudica1

dudice pa tud ni vec tuki gor

ma kaj me ni...moram vmes še kej narest...trenutno dajem malega spat...no ga daje moj...
jaz bom šla pa pod tuš pol pa pridem nazaj

okuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 794
3.3.2009 19:30:49   
Dudica1
NO JAZ SEM  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 795
3.3.2009 19:40:37   
Dudica1
Pa že grem spančkat

lepo nočko vam želim 

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 796
3.3.2009 19:44:14   
KatMat
no evo...prave trnulčice ste!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 797
3.3.2009 19:44:37   
KatMat
nocko!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 798
3.3.2009 20:24:30   
lake
Očitno res vse hodte spat po risankahuser posted image , sej ni čudn da ste pol že navsezgodej pokonc.

No lahko noč!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.3.2009 7:05:23   
Dudica1
user posted image

jaz sm že pokonc grem v vrtec pa pridem na zajtrk...user posted image
kako ste drugače,mene vse nekaj špika,jaz mislim da ne bom dočakala pdp-ja...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?