Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:07:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči ti tudi, ti tudi... A ste bli na morju, sem uipala na tvoj klic? Nismo,ker je Nejc zbolel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:08:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frklja pa še spi malo manj kot 3h Jo bom mogla kar dvignit, čeprav mi paše ta preljubi mir v hiš Uuuuu, to pa je runda Nejc tud že spi od 12.40h..in kosilo ga spet čaka ..ne štekam kok lahk lačen spi. Tvoj ima pa tud runde; niča al pa ful
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:08:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic a bo dobla še eno sestrico? Sem imela v mislih isto izjavo/vprašanje NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:08:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic a bo dobla še eno sestrico? Ona nagovarja, samo mama se ne bo več pustila nadrajsat. 2x sem se v 3 pa že vem, da ne smem tam nosu tiščat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:08:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic Kaj smo malo ljubosumni , hecam se, Nia pa da da, no tu pa tam ma ma Ne ljubosumni, samo mi pa najed, ker se ponavlja kot stara lajna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:08:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frklja pa še spi malo manj kot 3h Jo bom mogla kar dvignit, čeprav mi paše ta preljubi mir v hiš Uuuuu, to pa je runda Nejc tud že spi od 12.40h..in kosilo ga spet čaka ..ne štekam kok lahk lačen spi. Mami ne štekaš, tega pol ziher nima po tebi, kaj? niam pojma po kom ma to mogoč po atu, ker je prelen včasih da si nardi kaj za jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:15:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic a bo dobla še eno sestrico? Sem imela v mislih isto izjavo/vprašanje NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Sem slutila tole reakcijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:16:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic a bo dobla še eno sestrico? Ona nagovarja, samo mama se ne bo več pustila nadrajsat. 2x sem se v 3 pa že vem, da ne smem tam nosu tiščat Nosu ali...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:21:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic a bo dobla še eno sestrico? Ona nagovarja, samo mama se ne bo več pustila nadrajsat. 2x sem se v 3 pa že vem, da ne smem tam nosu tiščat Nos nima tu nič zraven nia5, lušten filmček Mala obvlada jana81, za vrtec in čvek. hijenca, za zobka.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.3.2009 15:24:18 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:28:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a misliš da zarad monteja, men se zdi da bolj zarad količine, čeprav prejšnji večer je pa pojedel cel krožnik mlečenega gresa s kakavom in je blo ok...bom probala čez kake 14 dni še dat monte, pa da vidim. čudno da po skuti in pudingih pa ne bruha, a je monte res tak šit ? Monte ni šit. Ga pa moja tudi ne prenese, Jaka pa ga je brez problema. Odvisno od želodčka. Ko bo večji ne bo takšnih težav. Glede na to, da je zadnjič jedel sadno skuto, je možno, da njega količina zmatra. 200g pa še flašo povrhu je ogromno za želodček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:28:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic Ko te bo non-stop klicala pa spet ne bo ok. te bom takrat spomnila, kako si se pritoževala, ko je skos govorila ata ata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:35:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic Ko te bo non-stop klicala pa spet ne bo ok. te bom takrat spomnila, kako si se pritoževala, ko je skos govorila ata ata. Če je ata doma, kar naj govori ata ata... Itak, da jo bom imela čez glavo ko bo zares vpila mami, mami....Samo čisto vse je ata, od mene do WC školjke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:38:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Danes Alja kar normalno oz. zadovoljivo je in ni čisto nič tečna Še eno urco in grem pa pa. Upam, da gospod začasa pride domov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:39:21
|
|
|
|
nia5
|
Moj pa gre zdaj k zobarju, je reko da si bo eno Niino plenico gor dal, ker ga je strah , pa še mene bo naročil, mene pa itak srh spreleti že sama misel na zobarja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:40:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes Alja kar normalno oz. zadovoljivo je in ni čisto nič tečna Še eno urco in grem pa pa. Upam, da gospod začasa pride domov. Alja danes pa Emilija ni za kosilo pojedla niččččč (beri 2 žličke) . ni mi jasno en dan poje vse kar vidi , drug dan pa nič ali zelo malo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:40:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes Alja kar normalno oz. zadovoljivo je in ni čisto nič tečna Še eno urco in grem pa pa. Upam, da gospod začasa pride domov. Greš na termotelovadbo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:41:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic Ko te bo non-stop klicala pa spet ne bo ok. te bom takrat spomnila, kako si se pritoževala, ko je skos govorila ata ata. Če je ata doma, kar naj govori ata ata... Itak, da jo bom imela čez glavo ko bo zares vpila mami, mami....Samo čisto vse je ata, od mene do WC školjke
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:41:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes Alja kar normalno oz. zadovoljivo je in ni čisto nič tečna Še eno urco in grem pa pa. Upam, da gospod začasa pride domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:42:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz upam da bo delal video, no tako moja lubica meni pomaga obešat perilo Čakat bo treba Sem zdaj probala pa ni trba več čakat, prej pa je nalagalo en cajt ja Pridna...sam mami bo pa še 1x mogla dat prat... No tako hudo vsrano pa spet nimamo hecala sem se Nisem zamerla, nič se bat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:42:56
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči ti tudi, ti tudi... A ste bli na morju, sem uipala na tvoj klic? Nismo,ker je Nejc zbolel Škoda , kaj pa muči fanta?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:42:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša frklja pa še spi malo manj kot 3h Jo bom mogla kar dvignit, čeprav mi paše ta preljubi mir v hiš Uuuuu, to pa je runda Nejc tud že spi od 12.40h..in kosilo ga spet čaka ..ne štekam kok lahk lačen spi. Mami ne štekaš, tega pol ziher nima po tebi, kaj? niam pojma po kom ma to mogoč po atu, ker je prelen včasih da si nardi kaj za jest pol bo pa to to!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:43:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes Alja kar normalno oz. zadovoljivo je in ni čisto nič tečna Še eno urco in grem pa pa. Upam, da gospod začasa pride domov. Alja danes pa Emilija ni za kosilo pojedla niččččč (beri 2 žličke) . ni mi jasno en dan poje vse kar vidi , drug dan pa nič ali zelo malo More naslednji dan not spravit
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:45:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
Moj lubi pa je šel menjavo avta rihtat,upam da kmalu dobimo "novega" ker mam te stare kište zadost pa še komaj zlezem vanj iz njega pa itak da skoraj ne morem Držte pesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:45:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic Ko te bo non-stop klicala pa spet ne bo ok. te bom takrat spomnila, kako si se pritoževala, ko je skos govorila ata ata. Če je ata doma, kar naj govori ata ata... Itak, da jo bom imela čez glavo ko bo zares vpila mami, mami....Samo čisto vse je ata, od mene do WC školjke ti pa maš izjave
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 15:52:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz upam da bo delal video, no tako moja lubica meni pomaga obešat perilo Čakat bo treba Sem zdaj probala pa ni trba več čakat, prej pa je nalagalo en cajt ja Pridna...sam mami bo pa še 1x mogla dat prat... No tako hudo vsrano pa spet nimamo hecala sem se Nisem zamerla, nič se bat
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?