Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:52:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz upam da bo delal video, no tako moja lubica meni pomaga obešat perilo Čakat bo treba Sem zdaj probala pa ni trba več čakat, prej pa je nalagalo en cajt ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 13:58:30
|
|
|
|
jana81
|
evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:00:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat. za vrtec, pa da bo uvajanje steklo brez težav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:00:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz upam da bo delal video, no tako moja lubica meni pomaga obešat perilo Čakat bo treba Sem zdaj probala pa ni trba več čakat, prej pa je nalagalo en cajt ja Pridna...sam mami bo pa še 1x mogla dat prat...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:02:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat. za vrtec Vprašala sem te kaj je zadnjič jedel, ker je možno, da mu monte povzroča povečanje kisline v želodčku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:05:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat. za vrtec Vprašala sem te kaj je zadnjič jedel, ker je možno, da mu monte povzroča povečanje kisline v želodčku. a misliš da zarad monteja, men se zdi da bolj zarad količine, čeprav prejšnji večer je pa pojedel cel krožnik mlečenega gresa s kakavom in je blo ok...bom probala čez kake 14 dni še dat monte, pa da vidim. čudno da po skuti in pudingih pa ne bruha, a je monte res tak šit ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:12:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat. za vrtec Vprašala sem te kaj je zadnjič jedel, ker je možno, da mu monte povzroča povečanje kisline v želodčku. a misliš da zarad monteja, men se zdi da bolj zarad količine, čeprav prejšnji večer je pa pojedel cel krožnik mlečenega gresa s kakavom in je blo ok...bom probala čez kake 14 dni še dat monte, pa da vidim. čudno da po skuti in pudingih pa ne bruha, a je monte res tak šit ? naša ga tudi že je, ampak 1, max 1 1/2 lončka
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:13:24
|
|
|
|
jana81
|
sem šla gledat kaj je zadnjič jedel-.. ob 18h sadno skuto, ob 21h mleko in potem bruhal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:14:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat. za vrtec Vprašala sem te kaj je zadnjič jedel, ker je možno, da mu monte povzroča povečanje kisline v želodčku. a misliš da zarad monteja, men se zdi da bolj zarad količine, čeprav prejšnji večer je pa pojedel cel krožnik mlečenega gresa s kakavom in je blo ok...bom probala čez kake 14 dni še dat monte, pa da vidim. čudno da po skuti in pudingih pa ne bruha, a je monte res tak šit ? naša ga tudi že je, ampak 1, max 1 1/2 lončka Nejc je pa pojedel 2 maxi monteja..200g torej, pa zgleda preveč, zadnjič ko je pojedu sam enega je blo ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:14:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat. za vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:16:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat. za vrtec in spanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:16:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz upam da bo delal video, no tako moja lubica meni pomaga obešat perilo Čakat bo treba Sem zdaj probala pa ni trba več čakat, prej pa je nalagalo en cajt ja zdej pa dela ja, pridna Nia
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:17:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 naša ga tudi že je, ampak 1, max 1 1/2 lončka Nejc je pa pojedel 2 maxi monteja..200g torej, pa zgleda preveč, zadnjič ko je pojedu sam enega je blo ok. lahk da mu je blo dobro, pa ni vedel, kdaj ma dosti
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:18:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat. za vrtec in upam , da se bo Nejko hitro navadil
< Sporočilo je popravil tally -- 3.3.2009 14:20:04 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:23:44
|
|
|
|
tally
|
no kje ste zdej vse ko imam čas malo čvekat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:27:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz upam da bo delal video, no tako moja lubica meni pomaga obešat perilo Čakat bo treba Sem zdaj probala pa ni trba več čakat, prej pa je nalagalo en cajt ja Pridna...sam mami bo pa še 1x mogla dat prat... No tako hudo vsrano pa spet nimamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:27:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 naša ga tudi že je, ampak 1, max 1 1/2 lončka Nejc je pa pojedel 2 maxi monteja..200g torej, pa zgleda preveč, zadnjič ko je pojedu sam enega je blo ok. lahk da mu je blo dobro, pa ni vedel, kdaj ma dosti to ima pa čist po mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:28:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat. ZA VTREC IN ZA ČVEK!!!!!Zakaj se pa nič ne javi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:28:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally no kje ste zdej vse ko imam čas malo čvekat cote obešam, Nejca hodim gledat če že bedi, kuham mu kosilo....
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:28:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz upam da bo delal video, no tako moja lubica meni pomaga obešat perilo Čakat bo treba Sem zdaj probala pa ni trba več čakat, prej pa je nalagalo en cajt ja Kva je dobra še tla ti ne bo treba pucat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:29:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat. za vrtec Vprašala sem te kaj je zadnjič jedel, ker je možno, da mu monte povzroča povečanje kisline v želodčku. a misliš da zarad monteja, men se zdi da bolj zarad količine, čeprav prejšnji večer je pa pojedel cel krožnik mlečenega gresa s kakavom in je blo ok...bom probala čez kake 14 dni še dat monte, pa da vidim. čudno da po skuti in pudingih pa ne bruha, a je monte res tak šit ? Ja neki biser glih ni
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:29:52
|
|
|
|
Estrella*
|
Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:29:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz upam da bo delal video, no tako moja lubica meni pomaga obešat perilo Čakat bo treba Sem zdaj probala pa ni trba več čakat, prej pa je nalagalo en cajt ja Pridna...sam mami bo pa še 1x mogla dat prat... No tako hudo vsrano pa spet nimamo hecala sem se
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:30:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene na raport Nejc še spi - od 13h (zaspal je spet brez hrane ), zaspal je v avtu, ..sva bla na obisku pri Tiari in Lukasu, pa sta tolk divjala je kr kej...bosta pa tud skup v vrtcu.. aja DOBILI SMO VRTEC IN ZAČNEMO Z UVAJANJEM 1.4. morem še povedat da je Nejc včeri zaspal ob 22.30 in spal brez enega zbujanja vse do 7.30, ko sem ga mogla zbudit, da smo šli do vrtca. barbaw ne vem kaj je zadnjič jedel, ponavad bruhne če je kaj mlečnega in pol spije čas čez, sicer danes je zjutraj spil 200 AM in je tud malo vrgel čez, mogoče ga je še tist monte tiščal, ker je pred spanjem še 1x bruhal. Očitno je 200g preveč za njega za večerjo. z branjem sem ostala na 110 strani, ampak zdej nimam volje brat. ZA VTREC IN ZA ČVEK!!!!!Zakaj se pa nič ne javi? a veš da to je pa nisem vprašala
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 14:30:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men gre pa ALja že rahlo na živce; cel cajt govori ata, ata, tata, ata Kot da ni drugih besedic
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?