Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:24:15
|
|
|
|
pondelak
|
te pa tak HB
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:24:49
|
|
|
|
petra *k
|
deja zs maš
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:25:56
|
|
|
|
tatly
|
pa baje bodo novi seznam delali samo po moje bo tak isti razen da bodo imena malo razmetali pa je to to,po moje ne delajo pravicno te mlade frajle ostajajo ki bi doble sluzbo te starejse pa odpuscajo(se mamo samohranilko so
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:32:38
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly pa baje bodo novi seznam delali samo po moje bo tak isti razen da bodo imena malo razmetali pa je to to,po moje ne delajo pravicno te mlade frajle ostajajo ki bi doble sluzbo te starejse pa odpuscajo(se mamo samohranilko so pa ne samo eno. pa ena je šla do župana,pa ga pitala kak je s tem, pa zakaj so ljudi iz ormoške občine odpustli, ne pa iz okolice, pa je baje reka, da njega to nič ne briga. to sem jaz čula, pa zaj nem rekla da je res, da mi je tudi taka neziheraška oseba povedala
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:35:28
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k IZVIRNO SPOROČILO: tatly pa baje bodo novi seznam delali samo po moje bo tak isti razen da bodo imena malo razmetali pa je to to,po moje ne delajo pravicno te mlade frajle ostajajo ki bi doble sluzbo te starejse pa odpuscajo(se mamo samohranilko so pa ne samo eno. pa ena je šla do župana,pa ga pitala kak je s tem, pa zakaj so ljudi iz ormoške občine odpustli, ne pa iz okolice, pa je baje reka, da njega to nič ne briga. to sem jaz čula, pa zaj nem rekla da je res, da mi je tudi taka neziheraška oseba povedala tiste ženske ko od očetov otrok dobivajo dodatek niso samohranilke...in take so tudi odpuščali...na žalost
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:39:45
|
|
|
|
violeta*
|
pa mislim da je to več kje, če mati dobi od očeta dodatek pol ni smatrana kot samohranilka in ni to opravičilo za službo res žalostno
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:41:14
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: violeta* pa mislim da je to več kje, če mati dobi od očeta dodatek pol ni smatrana kot samohranilka in ni to opravičilo za službo res žalostno kot da teh par € od očata kaj dosti pomeni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:42:41
|
|
|
|
suncicica
|
meni je vceraj rekla da je bil g. visoki suhi. taksna sta samo ognjenovic in djukanovic. boga kak se mi smili ,ko mora cakat.in bog ve kdaj bo zdaj svoje popadke dobla. mogoce pa bo prisel na smeno kaksen pameten g.in ji bo dal spet umetne,da se resi.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:43:53
|
|
|
|
*monchy*
|
hei babike. samo da se vam malo javim , pa vsa prečitam za nazaj malo smo meli GROZNO noč in sem taka kot da bi me vlak povozo. sama sebi grem na živce. komaj hodim tak sem zmatrana. celo noč mi je vse skup spal eno uro vjutro pa ob 5h vstal in je zdaj komaj nazaj zaspal.. me zanima kak dolgo bo.. pol ure spet v glavnem danes sem zelo zelo slabe volje pa bo že.. boga ada! pa to je res za na tv dat.. keri kreten ji je šo umetne vstavit upam da se bo čim prej rešla mihec se v glavnem ne da na optylu pa je tak pol ljudi ki to delaJo (tote sezname) za vstrelit!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak tiste ženske ko od očetov otrok dobivajo dodatek niso samohranilke...in take so tudi odpuščali...na žalost ja kot samohranilka se smatra samo tista, ki ji je mož oz. partner umrl. drugače če so pa ločene pa so uradno enostarševske družine in ne samohranilke
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:57:19
|
|
|
|
pondelak
|
joj ženske kak je meni dogcajt... komaj čakam da pride da nebo več tak
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 10:59:00
|
|
|
|
*monchy*
|
pondelak malo še pa ti res nebo več dolgcajt
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 11:00:22
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* pondelak malo še pa ti res nebo več dolgcajt
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 11:23:31
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak joj ženske kak je meni dogcajt... komaj čakam da pride da nebo več tak sva že dve sploh ne vem kam naj se dam in kaj naj delam...sama sebi grem na živce...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 11:24:14
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica meni je vceraj rekla da je bil g. visoki suhi. taksna sta samo ognjenovic in djukanovic. boga kak se mi smili ,ko mora cakat.in bog ve kdaj bo zdaj svoje popadke dobla. mogoce pa bo prisel na smeno kaksen pameten g.in ji bo dal spet umetne,da se resi. to kar pa z ado delajo je pa višek... malo več usklajenosti med doktorji ne bo škodlo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2009 11:25:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 11:27:53
|
|
|
|
suncicica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: pondelak joj ženske kak je meni dogcajt... komaj čakam da pride da nebo več tak sva že dve sploh ne vem kam naj se dam in kaj naj delam...sama sebi grem na živce... smo ze tri . meni je ze presedlo to lenarjenje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 11:29:02
|
|
|
|
suncicica
|
ce bo slo tak dalje to z ado, bom pocasi jaz za njo prisla.....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 11:29:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: pondelak joj ženske kak je meni dogcajt... komaj čakam da pride da nebo več tak sva že dve sploh ne vem kam naj se dam in kaj naj delam...sama sebi grem na živce... smo ze tri . meni je ze presedlo to lenarjenje samo zdaj pa počasi res bo...saj veš, da še nobeden ni notri ostal in tut naši pikeci ne bodo... samo očitno se jim še lepo godi...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2009 11:31:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 11:31:18
|
|
|
|
minca_n
|
*monchy* zdravo. ja moji princeski sta se rodili 20.8.2008 tak da sta stari malo več kot pol leta. ravno ne spadam k vam ker sem iz pragerskega, ampak "poznam" vašo članico suncicico, te pa sem malo spremljala če že carta svoji štručki.
20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 11:33:58
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Joj to bo ada na koncu še ful preklinjala, da ni raje šla na koroško rodit. to pa sigurno...siver pa čist upravičeno...saj to pa ja ni način...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 11:35:34
|
|
|
|
suncicica
|
oj,pozdravljena minca lahko ti odgovorim iz prve roke, moja dva noceta in noceta ven. zdaj imam v petek kontrolo,ker je en malo lazji od drugega in gin.malo skrbi. mogoce pa bo kaj v petek. drugace pa imata 2800 in 2200g. kako pa tvoji pupiki napredujeta?
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2009 11:37:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.3.2009 12:38:26
|
|
|
|
Anonimen
|
kuhate?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?