|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
3.3.2009 10:24:15   
pondelak
te pa tak HB user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
3.3.2009 10:24:49   
petra *k
deja zs maš

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
3.3.2009 10:25:56   
tatly
pa baje bodo novi seznam delaliuser posted image samo po moje bo tak isti razen da bodo imena malo razmetali pa je to to,po moje ne delajo pravicno te mlade frajle ostajajo ki bi doble sluzbo te starejse pa odpuscajo(se mamo samohranilko so

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.3.2009 10:32:38   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

pa baje bodo novi seznam delaliuser posted image samo po moje bo tak isti razen da bodo imena malo razmetali pa je to to,po moje ne delajo pravicno te mlade frajle ostajajo ki bi doble sluzbo te starejse pa odpuscajo(se mamo samohranilko so

pa ne samo eno. pa ena je šla do župana,pa ga pitala kak je s tem, pa zakaj so ljudi iz ormoške občine odpustli, ne pa iz okolice, pa je baje reka, da njega to nič ne briga. to sem jaz čula, pa zaj nem rekla da je res, da mi je tudi taka neziheraška oseba povedala

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.3.2009 10:35:28   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

pa ne samo eno. pa ena je šla do župana,pa ga pitala kak je s tem, pa zakaj so ljudi iz ormoške občine odpustli, ne pa iz okolice, pa je baje reka, da njega to nič ne briga. to sem jaz čula, pa zaj nem rekla da je res, da mi je tudi taka neziheraška oseba povedala

tiste ženske ko od očetov otrok dobivajo dodatek niso samohranilke...in take so tudi odpuščali...na žalostuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.3.2009 10:39:45   
violeta*
user posted image pa mislim da je to več kje, če mati dobi od očeta dodatek pol ni smatrana kot samohranilka in ni to opravičilo za službo res žalostnouser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
3.3.2009 10:41:14   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: violeta*

user posted image pa mislim da je to več kje, če mati dobi od očeta dodatek pol ni smatrana kot samohranilka in ni to opravičilo za službo res žalostnouser posted image

kot da teh par € od očata kaj dosti pomeniuser posted image user posted image

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
3.3.2009 10:42:41   
suncicica
meni je vceraj rekla da je bil g. visoki suhi. taksna sta samo  ognjenovic in djukanovic.
boga kak se mi smili ,ko mora cakat.in bog ve kdaj bo zdaj  svoje popadke dobla. mogoce pa bo prisel na smeno kaksen pameten g.in ji bo dal spet umetne,da se resi.

Stella in Pia

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.3.2009 10:43:53   
*monchy*
hei babike. samo da se vam malo javim , pa vsa prečitam za nazaj malo user posted image smo meli GROZNO noč in sem taka kot da bi me vlak povozo. sama sebi grem na živce. komaj hodim tak sem zmatrana. celo noč mi je vse skup spal eno uro user posted image vjutro pa ob 5h vstal in je zdaj komaj nazaj zaspal.. me zanima kak dolgo bo.. pol ure spet user posted image user posted image
v glavnem danes sem zelo zelo slabe volje user posted image user posted image user posted image pa bo že..

boga ada! pa to je res za na tv dat.. keri kreten ji je šo umetne vstavit user posted image upam da se bo čim prej rešla user posted image user posted image user posted image mihec se v glavnem ne da user posted image

na optylu pa je tak pol ljudi ki to delaJo (tote sezname) za vstrelit!

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.3.2009 10:55:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

tiste ženske ko od očetov otrok dobivajo dodatek niso samohranilke...in take so tudi odpuščali...na žalostuser posted image

ja kot samohranilka se smatra samo tista, ki ji je mož oz. partner umrl. drugače če so pa ločene pa so uradno enostarševske družine in ne samohranilke

(odgovor članu pondelak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.3.2009 10:57:19   
pondelak
joj ženske kak je meni dogcajt...user posted image komaj čakam da pride user posted image da nebo več tak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.3.2009 10:59:00   
*monchy*
pondelak malo še pa ti res nebo več dolgcajt user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.3.2009 11:00:22   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

pondelak malo še pa ti res nebo več dolgcajt user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.3.2009 11:23:31   
trezika

joj ženske kak je meni dogcajt...user posted image komaj čakam da pride user posted image da nebo več tak

sva že dve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem kam naj se dam in kaj naj delam...sama sebi grem na živce...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.3.2009 11:24:14   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

meni je vceraj rekla da je bil g. visoki suhi. taksna sta samo  ognjenovic in djukanovic.
boga kak se mi smili ,ko mora cakat.in bog ve kdaj bo zdaj  svoje popadke dobla. mogoce pa bo prisel na smeno kaksen pameten g.in ji bo dal spet umetne,da se resi.

to kar pa z ado delajo je pa višek... user posted image user posted image user posted image  malo več usklajenosti med doktorji ne bo škodlo...

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 11:25:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.3.2009 11:27:53   
suncicica
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

sva že dve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem kam naj se dam in kaj naj delam...sama sebi grem na živce...

smo ze triuser posted image user posted image user posted image user posted image . meni je ze presedlo to lenarjenje

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
3.3.2009 11:29:02   
suncicica
ce bo slo tak dalje to z ado, bom pocasi jaz za njo prisla.....

Stella in Pia

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
3.3.2009 11:29:23   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

smo ze triuser posted image user posted image user posted image user posted image . meni je ze presedlo to lenarjenje

user posted image user posted image user posted image  samo zdaj pa počasi res bo...saj veš, da še nobeden ni notri ostal in tut naši pikeci ne bodo... samo očitno se jim še lepo godi... user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1994
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 11:31:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1995
3.3.2009 11:31:18   
minca_n
*monchy* zdravo. ja moji princeski sta se rodili 20.8.2008 tak da sta stari malo več kot pol leta.
ravno ne spadam k vam ker sem iz pragerskega, ampak "poznam" vašo članico suncicico, te pa sem malo spremljala če že carta svoji štručki.

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 1996
3.3.2009 11:33:58   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Joj to bo ada na koncu še ful preklinjala, da ni raje šla na koroško rodit.

to pa sigurno...siver pa čist upravičeno...saj to pa ja ni način...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1997
3.3.2009 11:35:34   
suncicica
oj,pozdravljena minca
lahko ti odgovorim iz prve roke, moja dvauser posted image user posted image noceta  in noceta ven. zdaj imam v petek kontrolo,ker je en malo lazji od drugega in gin.malo skrbi. mogoce pa bo kaj v petek. drugace pa imata 2800 in 2200g.

kako pa tvoji pupiki napredujeta?

Stella in Pia

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 11:37:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
3.3.2009 12:38:26   
Anonimen
kuhate? 

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?