Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:20:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo vam, moje male kuhnjice, ki jo je treba še malo porihtat. Skoz okno pa imam pogled v drvarnico ( lohk vidm, če nam kdo krade drva ) No, pa še mojga Vidka sm dns dala prvič na kahlico ( počasi se zančnemo malo uvajati) Lepoooooo Videk je pa faca Ej, a imaš slučajno tisto mikrovalovko, ki je bila v Mercatorju cenejša z nalepkami? Jp in je ful zakon.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:22:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Včeraj sem bila z Varjo pri okulistu na metelkovi in sem kar malo razočarana nad odnosom....saj drugače je najbrž profesionalnost ok, ampak odnos okulista je pa Je pa dobila kapljice za širjenje zenic in v petek greva spet na kontrolo, da pogleda notranjost očesa. Bronhiolitis pa je že skoraj izginil Čestitke vsem za nove zobke , sitnobce dat na ignore , ve pa uživajte današnji dan. za očko, držim pesti, da bi kapljice pomagale hvala. Te kapljice, pa so za širjenje zenic, da lahko ob naslednjem pregledu pogleda v oko. Ni zdravilo. Še dobro, da ta teden ni sonca, ker svetloba moti. Ajej, jaz pa sem mislila, da so zdravilo. da bo tale dr. vsaj malo bolj zgovoren in ti lepo razložil kako in kaj, če ne pa mu kar reči kaj. ne šparaj jezika.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Sorry sem mal paf ker sva z mozem ravnokar ugotovila, da sva nekaj hudo zamocila... Ampak res hudo. Inshallah da bi bilo vse uredu. Vec pa ne bom zdele pisala, ampak samo srcno upam, da bo vse uredu, ker se gre za zdravje najinih otrok... Zato ti jutri odgovorim, ko pridem mal k seb in ko se pogovoriva z pediatrinjo tu in v slo. lahko noc vsem ojoj ****, upam da bo vse vredu!!!! Ja, ja vse bo uredu. HB. samo me je pa vceraj zvecer cist sezulo, ker sem ugotovila, da sta bila otroka po Slovenskih merilih 1 mesec prekmalu cepljena. Samo sem dobila odgovor na med.over.net , in z P sem govorila pa pravi da je o.k. Ufff, je pa grozna noc za mano, tok sem se presekirala. Anitka: tebi bom pa raje na zs odgovorila da bo ziher. klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:23:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo vam, moje male kuhnjice, ki jo je treba še malo porihtat. Skoz okno pa imam pogled v drvarnico ( lohk vidm, če nam kdo krade drva ) No, pa še mojga Vidka sm dns dala prvič na kahlico ( počasi se zančnemo malo uvajati) Lepoooooo Videk je pa faca Ej, a imaš slučajno tisto mikrovalovko, ki je bila v Mercatorju cenejša z nalepkami? Jp in je ful zakon. Tudi jaz sem ful zadovoljna z njo Pa tako sem bila skeptična ob nakupu, če ne bi težil, je ne bi kupila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:23:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, a je maja imela še kaj vročine? Samo en dan je imela vročino 38, 2, potem pa je bilo ok. Lahko pa je vročina tudi 2 dni, če pa je več, je pa verjetno kaj drugega krivo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:24:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Sorry sem mal paf ker sva z mozem ravnokar ugotovila, da sva nekaj hudo zamocila... Ampak res hudo. Inshallah da bi bilo vse uredu. Vec pa ne bom zdele pisala, ampak samo srcno upam, da bo vse uredu, ker se gre za zdravje najinih otrok... Zato ti jutri odgovorim, ko pridem mal k seb in ko se pogovoriva z pediatrinjo tu in v slo. lahko noc vsem ojoj ****, upam da bo vse vredu!!!! Ja, ja vse bo uredu. HB. samo me je pa vceraj zvecer cist sezulo, ker sem ugotovila, da sta bila otroka po Slovenskih merilih 1 mesec prekmalu cepljena. Samo sem dobila odgovor na med.over.net , in z P sem govorila pa pravi da je o.k. Ufff, je pa grozna noc za mano, tok sem se presekirala. Anitka: tebi bom pa raje na zs odgovorila da bo ziher. klik Samo, da je vse ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:25:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Sorry sem mal paf ker sva z mozem ravnokar ugotovila, da sva nekaj hudo zamocila... Ampak res hudo. Inshallah da bi bilo vse uredu. Vec pa ne bom zdele pisala, ampak samo srcno upam, da bo vse uredu, ker se gre za zdravje najinih otrok... Zato ti jutri odgovorim, ko pridem mal k seb in ko se pogovoriva z pediatrinjo tu in v slo. lahko noc vsem ojoj ****, upam da bo vse vredu!!!! Ja, ja vse bo uredu. HB. samo me je pa vceraj zvecer cist sezulo, ker sem ugotovila, da sta bila otroka po Slovenskih merilih 1 mesec prekmalu cepljena. Samo sem dobila odgovor na med.over.net , in z P sem govorila pa pravi da je o.k. Ufff, je pa grozna noc za mano, tok sem se presekirala. Anitka: tebi bom pa raje na zs odgovorila da bo ziher. klik Super, da je vse ok Zdaj si bom tudi jaz oddahnila zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:26:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo vam, moje male kuhnjice, ki jo je treba še malo porihtat. Skoz okno pa imam pogled v drvarnico ( lohk vidm, če nam kdo krade drva ) No, pa še mojga Vidka sm dns dala prvič na kahlico ( počasi se zančnemo malo uvajati) Simpatična kuhinja Jaz sem prvotno hotela samo nišo, pa sem si potem premislila. Moja kuhinja je pa odločno prevelika Jej tako kahlo ima tud Andraž, ampak ni hotel na njej ordinirat, smo mu pol kar obroč za na WC kupili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:31:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aha, sem pozabla še malo pojamrat, moj križ me še vedno neznosno boli, tablete komaj kaj pomagajo in včeraj sem bla na slikanju...pa moram zdaj teden dni čakat, da jih pošljejo mojmu zdravniku, ker v roke mi jih ne morejo dat Bom lepo še tedn dni papcala to svinajrijo, pa bi me že lahko naprej kam poslal ta čas,alp a že kako drugače zdravil... je pa tele rentgenolog nekaj čudno komentiral...oziroma ni hotel, je rekel,...bo zdravnik ukrepal Pa ti Olfen sploh kaj prime? Ko sem imela išias mi ni prijelo nič, zato se me hospitaliziral, kjer sem dobivala protibolečinske infuzije in po 3 dneh sem bila kot nova Seveda sem imela tudi fizeoterapijo. zate, jaz bi tud že končno nekaj da vidim da gre na boljše... pa meni so tud prvo dali diagnozo išijas pa neke tablete ,ki so ble za k.... zdaj sumi na vnetje živca, in kaj bo...ne vem...sem ful žalostna,sploh zaradi taje, ker nič ne zmorem z njo...niti hodit, ne sedet zraven pa se igrat...nimma obstanka ker me skoz boliiiiii. Saj išias je vnetje bedernega živca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:32:29
|
|
|
|
Estrella*
|
srčekgirl; tu je pa naš smrdek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:34:32
|
|
|
|
špelin@
|
Đizs, ravnokar mi je velika pika prinesla pokazat eno pesmico izmed otroških pesmi, ki sem jih 1x dobila po mailu (celo datoteko, ful enih strani). In gre takole: Po morju plava kit, K ma zlo veliko rit, ko pride na sredo morja, se userje do neba. (pa prdne vse do dna) Se krega ljubi bog, k si praska drek od nog, oj, ta presneti kit, k ma tko veliko rit! HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO In to med otroškimi pesmicami, ala Ringaraja, Kuža pazi ipd.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:38:35
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo vam, moje male kuhnjice, ki jo je treba še malo porihtat. Skoz okno pa imam pogled v drvarnico ( lohk vidm, če nam kdo krade drva ) No, pa še mojga Vidka sm dns dala prvič na kahlico ( počasi se zančnemo malo uvajati) dobra barvna kombinacija kuhinje! pa za Vidka
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:41:59
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro, jezus kristus kaj pa vam je danes, do zdaj sem le brala, brala...no in sem prebrala, komaj Spali smo no ja ok, je bla ob 02.00 tak polulana da je imela cel trebuh popolnoma premočen, kak je to možno ne vem, verjetno ker je cel čas na trebuščku spala. Zdaj spi prvo rundo že 40 minut tako da bo vsak čas alarm. Hitro pokomentiram preden se zbudi. Estrella za Aljine prve korake Anitka tudi meni se Nia smeji ko ji rečem ne, pa prav preizkuša me Mark vse naj naj za 10 mesecev Gaja vse naj naj za 9 mesecev SS ob 04.30 , meni bi se Suzy za 4. zobek Kasso upam da bo vse ok na pregledu za učke, mi ga tudi imamo čez 10 dni Edinaos za katastrofalno spanje, upam da se kmalu poštima Mmoojjccaa vse najboljše za rojstni dan **** HB da je vse ok, verjamem da si se presekirala, kdo pa se ne bi ko gre za zdravje otrok Zdaj pa grem še hitro Nii skuhat nekaj za pod zob, dokler še panča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:43:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, ravnokar mi je velika pika prinesla pokazat eno pesmico izmed otroških pesmi, ki sem jih 1x dobila po mailu (celo datoteko, ful enih strani). In gre takole: Po morju plava kit, K ma zlo veliko rit, ko pride na sredo morja, se userje do neba. (pa prdne vse do dna) Se krega ljubi bog, k si praska drek od nog, oj, ta presneti kit, k ma tko veliko rit! HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO In to med otroškimi pesmicami, ala Ringaraja, Kuža pazi ipd. OMG
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:43:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aha, sem pozabla še malo pojamrat, moj križ me še vedno neznosno boli, tablete komaj kaj pomagajo in včeraj sem bla na slikanju...pa moram zdaj teden dni čakat, da jih pošljejo mojmu zdravniku, ker v roke mi jih ne morejo dat Bom lepo še tedn dni papcala to svinajrijo, pa bi me že lahko naprej kam poslal ta čas,alp a že kako drugače zdravil... je pa tele rentgenolog nekaj čudno komentiral...oziroma ni hotel, je rekel,...bo zdravnik ukrepal Upam, da hitro poštimate te tvoje težave
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:44:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo moja tečkica se je po 20 minutah zbudila, valda vsa driskasta, ker se ni naspala, spat pa ne more, ker je lačna, jest pa noče nič jooj če to ni začaran krog Ej ti lumpa mala. Mami zate pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:44:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, ravnokar mi je velika pika prinesla pokazat eno pesmico izmed otroških pesmi, ki sem jih 1x dobila po mailu (celo datoteko, ful enih strani). In gre takole: Po morju plava kit, K ma zlo veliko rit, ko pride na sredo morja, se userje do neba. (pa prdne vse do dna) Se krega ljubi bog, k si praska drek od nog, oj, ta presneti kit, k ma tko veliko rit! HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO In to med otroškimi pesmicami, ala Ringaraja, Kuža pazi ipd. OMG Verjetno mi ni treba posebej poudarjat, da jo je v 1,5 minute znala na pamet...............
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:45:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi prvo rundo in verjele ali ne kaj sm doživela: zaspal je SAM v posteljici, med tem ko sm jst bla v sobi in pospravljala cunje. Ker napredek Videk
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:46:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo moja tečkica se je po 20 minutah zbudila, valda vsa driskasta, ker se ni naspala, spat pa ne more, ker je lačna, jest pa noče nič jooj če to ni začaran krog Kako mi je to znano . Jaz ji sedaj pred GH dam pol ure malo žličko calpola in tik pred hranjenjem namažem dlesni in poje vsaj nekaj. Prejle je pojedla ta mali frutek in sem ji naštimala še 100AM , ga je popoila in via spat. Estrella kolikokrat na dan pijeta AM?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:46:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, ravnokar mi je velika pika prinesla pokazat eno pesmico izmed otroških pesmi, ki sem jih 1x dobila po mailu (celo datoteko, ful enih strani). In gre takole: Po morju plava kit, K ma zlo veliko rit, ko pride na sredo morja, se userje do neba. (pa prdne vse do dna) Se krega ljubi bog, k si praska drek od nog, oj, ta presneti kit, k ma tko veliko rit! HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO In to med otroškimi pesmicami, ala Ringaraja, Kuža pazi ipd.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:48:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, ravnokar mi je velika pika prinesla pokazat eno pesmico izmed otroških pesmi, ki sem jih 1x dobila po mailu (celo datoteko, ful enih strani). In gre takole: Po morju plava kit, K ma zlo veliko rit, ko pride na sredo morja, se userje do neba. (pa prdne vse do dna) Se krega ljubi bog, k si praska drek od nog, oj, ta presneti kit, k ma tko veliko rit! HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO In to med otroškimi pesmicami, ala Ringaraja, Kuža pazi ipd. OMG Verjetno mi ni treba posebej poudarjat, da jo je v 1,5 minute znala na pamet............... takih stvari jim ni treba 2x ponovit. jih takoj znajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:49:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo vam, moje male kuhnjice, ki jo je treba še malo porihtat. Skoz okno pa imam pogled v drvarnico ( lohk vidm, če nam kdo krade drva ) No, pa še mojga Vidka sm dns dala prvič na kahlico ( počasi se zančnemo malo uvajati) Luštkana kuhinja in še bolj luštkan Videk na kahli
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:51:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil anitka, za vzami kratke in dolge cote v egipt. ...aneja se glasi, pridem nazaj, če mi bo dovolila. Hja bo zgleda Gal imel največjo potovalko . Upam, da poiščem skupaj dovolj poletnih stvari, ker ne vem kaj kupovati se mi zdaj ne splača, ker bo do poletja itak vse prerasel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:52:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A vsepovsod rosi/dežuje? ja Pri nas je sicer nehalo in upam, da zdrži do takrat, da Gal vstane in da greva malo ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 11:53:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Đizs, ravnokar mi je velika pika prinesla pokazat eno pesmico izmed otroških pesmi, ki sem jih 1x dobila po mailu (celo datoteko, ful enih strani). In gre takole: Po morju plava kit, K ma zlo veliko rit, ko pride na sredo morja, se userje do neba. (pa prdne vse do dna) Se krega ljubi bog, k si praska drek od nog, oj, ta presneti kit, k ma tko veliko rit! HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO In to med otroškimi pesmicami, ala Ringaraja, Kuža pazi ipd. OMG Verjetno mi ni treba posebej poudarjat, da jo je v 1,5 minute znala na pamet............... Ja pri takih zadevah so kot gobe, ušea na peclje in vsrkavajo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?