|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
3.3.2009 10:28:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

barbaw mi daš še enkrat tisti klik za izris kuhinjuser posted image

http://www.alno.de/3630.0.html

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
3.3.2009 10:29:06   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image

user posted image

Dober dan!

Jaz bi spet malo klepetala user posted image

Anitka- že slaniran dopust, kako ste se, če ste se osdločili?

Vse rezervirano, splanirano, plačano... Gremo v nedeljo v Hurghado, letimo pa iz Salzburga.Komaj čakamuser posted image user posted image

Super, super! user posted image  user posted image  user posted image  En teden? Sem vam malo fauš user posted image  kako varjanto ste rezervirali, pa za kolk dnarja če mi zaupaš? user posted image

Aha, gremo za en teden, All inclusive, hotel s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , cena pa je 661 evrov/osebo. Gal pa ima itak zastonjuser posted image . Tolje je pa hotel http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
3.3.2009 10:29:32   
špelin@

Sem zasledila, da danes ena od majčic praznuje rojstni danuser posted image

Mmoojjccaa vse najboljše

user posted image

VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
3.3.2009 10:32:50   
Čmrlika
Špelin@- za slabe noči user posted image user posted image  A je Gregi kaj bolan, bil' al samo standard?

Drugače pa smo se imeli čisto ok , smo bli ogromno časa na sprehodih, pa kopali smo se eno popoldne v Bernardinu...Taji se je  čist odpelalo user posted image  , slana voda je sploh ni motla...je polizala, se s skremžla pa gremo naprej...user posted image user posted image ...Uživala je z babbico, babi pa še bolj ko jo redko v živo vidi. user posted image  No, pa eno noč nismo spali skoraj nič, zobek n  delu, je bla vročina, pa zjutrja kot nova- NIČ! No zobka pa še ni, tako da smo mamo sitni te dni user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
3.3.2009 10:34:50   
Anitka
   b v cfxxxxxxxxxxxxxcvbjcjjjjjjjjjjjjjjvnv   n cvf                76ztfc dddx
bn ng

Gal je bil v akcijiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
3.3.2009 10:35:13   
špelin@
Špelin@- za slabe noči user posted image user posted image  A je Gregi kaj bolan, bil' al samo standard?
Ja, od petka je spet bolan, ampak spimo pa itak ne, tudi ko je bil še zdrav... user posted image  Zdaj že en teden spet vrešči ponoči, da se nam vsem meša user posted image

Drugače pa smo se imeli čisto ok , smo bli ogromno časa na sprehodih, pa kopali smo se eno popoldne v Bernardinu...Taji se je  čist odpelalo user posted image  , slana voda je sploh ni motla...je polizala, se s skremžla pa gremo naprej...user posted image user posted image ...Uživala je z babbico, babi pa še bolj ko jo redko v živo vidi. user posted image  No, pa eno noč nismo spali skoraj nič, zobek n  delu, je bla vročina, pa zjutrja kot nova- NIČ! No zobka pa še ni, tako da smo mamo sitni te dni user posted image
user posted image user posted image user posted image  za uživancijo!!! Zobek naj pa le hitro prikuka na plano user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
3.3.2009 10:37:05   
Čmrlika
Aha, sem pozabla še malo pojamrat, moj križ me še vedno neznosno boli, tablete komaj kaj pomagajo in včeraj sem bla na slikanju...pa moram zdaj teden dni čakat, da jih pošljejo mojmu zdravniku, ker v roke mi jih ne morejo dat user posted image   
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bom lepo še tedn dni papcala to svinajrijo, pa bi me že lahko naprej kam poslal ta čas,alp a že kako drugače zdravil...user posted image  je pa tele rentgenolog nekaj čudno komentiral...oziroma ni hotel,  je rekel,...bo zdravnik ukrepal user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 3.3.2009 10:44:39 >

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.3.2009 10:37:15   
Anonimen
Evo moja tečkica se je po 20 minutah zbudila, valda vsa driskasta, ker se ni naspala, spat pa ne more, ker je lačna, jest pa noče ničuser posted image jooj če to ni začaran kroguser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
3.3.2009 10:44:00   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ja, od petka je spet bolan, ampak spimo pa itak ne, tudi ko je bil še zdrav... user posted image  Zdaj že en teden spet vrešči ponoči, da se nam vsem meša user posted image

Ah joj,,, bo menda enkrat konec ...Vam želim iz srca! user posted image
user posted image user posted image user posted image  za uživancijo!!! Zobek naj pa le hitro prikuka na plano user posted image

Hvala!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.3.2009 10:44:04   
Čmrlika

user posted image

user posted image

Dober dan!

Jaz bi spet malo klepetala user posted image

Anitka- že slaniran dopust, kako ste se, če ste se osdločili?

Vse rezervirano, splanirano, plačano... Gremo v nedeljo v Hurghado, letimo pa iz Salzburga.Komaj čakamuser posted image user posted image

Super, super! user posted image  user posted image  user posted image  En teden? Sem vam malo fauš user posted image  kako varjanto ste rezervirali, pa za kolk dnarja če mi zaupaš? user posted image

Aha, gremo za en teden, All inclusive, hotel s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , cena pa je 661 evrov/osebo. Gal pa ima itak zastonjuser posted image . Tolje je pa hotel http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp

Vau, upam da boste uživali! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.3.2009 10:44:12   
špelin@

Aha, sem pozabla še malo pojamrat, moj križ me še vedno neznosno boli, tablete komaj kaj pomagajo in včeraj sem bla na slikanju...pa moram zdaj teden dni čakat, da jih pošljejo mojmu zdravniku, ker v roke mi jih ne morejo dat user posted image  

Bom lepo še tedn dni papcala to svinajrijo, pa bi me že lahko naprej kam poslal ta čas,alp a že kako drugače zdravil...user posted image  je pa tele rentgenolog nekaj čudno komentiral...oziroma ni hotel,  je rekel,...bo zdravnik ukrepal user posted image

Pa ti Olfen sploh kaj prime? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.3.2009 10:45:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Evo moja tečkica se je po 20 minutah zbudila, valda vsa driskasta, ker se ni naspala, spat pa ne more, ker je lačna, jest pa noče ničuser posted image jooj če to ni začaran kroguser posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.3.2009 10:49:30   
Čmrlika

Pa ti Olfen sploh kaj prime? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skoraj nič... al nič. Sem si predstavljala, da bom vzela tableto pa bo vsaj za nekaj časa spustilo, pa pol jovo na novo...pa ni tak user posted image kot na primer ko te glava boli...vzameš tableto, pa čisto neha!

user posted image user posted image user posted image

Ah, se res čisto že fertig, tak sem žalostna, pa skoz si nekaj dodatno mantram križ zarad Taje, ker je res ne morem gledat, ko bi kaj rada pa da jo pustim...Hb, mi lubi itak pomaga pa čez dan, ko ga ni, pa je moja mami malo z nama če je le da ma čas user posted image

Kdaj bo tega konec, pa še slabo mi je skoz od tablet menda...user posted image  pa sitna sem! povrh vsega, sem včeraj ko sem šla s slikanja še skoraj telebnila po stopnicah v bolnici., ker se mi je spodrsnilo, in sem si zgleda še nekaj dodatno zmrdala  v hrbtu...ko sem se lovila...bi blo boljše če bi se pustla past zgleda user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.3.2009 10:50:52   
Srčekgirll

Soncnica Sandra ***, user posted image  za tako "zjahano" noč.

Pri nas tudi nismo praktično nič spali, ampak to je že standard. Raje več ne pišem o tem, ker mi gre na jok že ob sami misli user posted image

Aja, Soncnica Sandra ***, se spomnim tistega z očetom takrat, ja... Ampak potem takrat sploh niso ugotovili, kaj je, ne? Še nekaj user posted image user posted image user posted image  za tvojega očeta!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ****

**** a mi lahko še malo pomagaš? Kakšno garderobo naj vzamem v Egipt. Predvsem me zanima za Gala. A bolj prehodno? Si sploh ne znam predstavljati. A so večeri hladni?

Sorry sem mal paf ker sva z mozem ravnokar ugotovila, da sva nekaj hudo zamocila... Ampak res hudo. Inshallah da bi bilo vse uredu.
Vec pa ne bom zdele pisala, ampak samo srcno upam, da bo vse uredu, ker se gre za zdravje najinih otrok...

Zato ti jutri odgovorim, ko pridem mal k seb in ko se pogovoriva z pediatrinjo tu in v slo.

lahko noc vsem

Pestke, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A gre za kakšna zdravila? user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše ob obmesečnicah Gaji in Marku user posted image user posted image user posted image

tilči, kako pa kaj najina telovadba? Pri meni se je stanje ob rednih vajah res čisto popravilo user posted image  Kdaj imaš pregled oz. kontrolo?

Estrella*, ja, ata in teta Alji pa res nisi user posted image user posted image user posted image

barbaw, velikanski user posted image user posted image user posted image  za spanje!!! Naj bo še naprej tako user posted image user posted image

Opaaaa, Anitka, kakšna postrežba, tole že diši po all inclusive v Egiptu user posted image

suzy85, user posted image  za pridno Evo. Za izpit bomo pa fajn stiskali pestke!!!

hijenca: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srčekgirll, a ti to računalniku kreten?? user posted image user posted image user posted image

mafi, sem včeraj pozabila skomentirat tvoje službeno potovanje. Manjka kakšen smajli, ki se privoščljivo reži, ker bo tvoj user posted image  prav užival user posted image user posted image user posted image

kasso, na kakšnega okulista sta pa naleteli? user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image  za Varjino izboljšano zdravje!!!

Naty*, kaj te muči? user posted image user posted image user posted image  Upam, da ni kaj hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image  Za Žankota pa res veliiiiikoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da mu alergije KONČNO začnejo izzvenevat...
Jaz bi tudi čvekala v živo, ampak z bronhitičnim Gregcem upam samo do lokalnega kafiča... user posted image

edinaos, user posted image user posted image . Anja-Tia, pridno spat!!!

Čmrlika, kako ste se imeli?

tilči, tlačenje vsega v usta: problem moje male pike... user posted image  Zadnjič je kasirala celo ogabne izpuščaje okrog ust, potem je malo nehala s tem, ker sem jo postavljala pred ogledalo in ji kazala, kaj ima okrog ust zaradi tega, ker vse rine v kljun user posted image  Ampak hudir je, ker ima nonstop prste v ustih, prej pa svinjarijo pobira user posted image

Jp, računalnik je kretenuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.3.2009 10:50:55   
Srčekgirll

Mmoojjccaa vse najboljše

user posted image

Še od naju z Vidkom.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.3.2009 10:50:58   
Srčekgirll
Vid spi prvo rundo in verjele ali ne kaj sm doživela: zaspal je SAM v posteljici, med tem ko sm jst bla v sobi in pospravljala cunje.user posted image user posted image user posted image user posted image Ker napredekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.3.2009 10:51:40   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Mmoojjccaa vse najboljše

user posted image

Saj res, pa vćeraj sem čekirala, pa pozabilauser posted image

MMOOJJCCAA VSE NAJ NAJ!!!

tudi od naju!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.3.2009 10:51:49   
hijenca
Jaz pa ne folgam danes Vidka previjat, ura še 11 ni, pa je bil že 3x pokakan. Mislim, da se zopet kak zobek pripravlja.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.3.2009 10:55:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Vid spi prvo rundo in verjele ali ne kaj sm doživela: zaspal je SAM v posteljici, med tem ko sm jst bla v sobi in pospravljala cunje.user posted image user posted image user posted image user posted image Ker napredekuser posted image user posted image user posted image

Čmrlika, kdaj greš nazaj k svojemu zdravniku?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.3.2009 11:00:03   
Estrella*

Ko sem imela išias mi ni prijelo nič, zato se me hospitaliziral, kjer sem dobivala protibolečinske infuzije in po 3 dneh sem bila kot novauser posted image Seveda sem imela tudi fizeoterapijo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.3.2009 11:00:11   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Kako mi je to znanouser posted image . Jaz ji sedaj pred GH dam pol ure malo žličko calpola in tik pred hranjenjem namažem dlesni in poje vsaj nekaj. Prejle je pojedla ta mali frutek in sem ji naštimala še 100AM , ga je popoila in via spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.3.2009 11:01:55   
Estrella*
čmrlika:mislim, da si zrela za ortopedsko kliniko. Menio so edino tam pomagali, da sem lahko sploh hodila in normalno funkcionirala. Pojdi do svojega zdravnika in naj ti da napotnico za specialista pod nujno, potem pa te on lahko pošlje naprej

Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.3.2009 11:02:31   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Čmrlika, kdaj greš nazaj k svojemu zdravniku?

Ko dobi slike user posted image  kak teden traja je rekel ..mislim sem bla tak živčna da sploh ni čudno da sem se metala po stopnicah...user posted image  mi jih ne morjo dat v roke ,da jih sama nesem...user posted image  ne štekam...sem raje šla kot da se kregam .user posted image   Bi lahko že včeraj če sem itAK lZLA OKROG JIH SAMA NESLA, PA ČAKAL TAM, PA JIH MOJMU TAKOJ POKAZALA ...OPET NAŠE ZDRAVSTVO! user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.3.2009 11:03:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz pa ne folgam danes Vidka previjat, ura še 11 ni, pa je bil že 3x pokakan. Mislim, da se zopet kak zobek pripravlja.

Verjetno, da res. Naša je bila pred prvim 3 dni driskasta, da je bilo jojuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.3.2009 11:05:04   
kasso
špelin@...dr. Prosenc

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?