Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, za tako "zjahano" noč. Pri nas tudi nismo praktično nič spali, ampak to je že standard. Raje več ne pišem o tem, ker mi gre na jok že ob sami misli Aja, Soncnica Sandra ***, se spomnim tistega z očetom takrat, ja... Ampak potem takrat sploh niso ugotovili, kaj je, ne? Še nekaj za tvojega očeta!!! IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka **** a mi lahko še malo pomagaš? Kakšno garderobo naj vzamem v Egipt. Predvsem me zanima za Gala. A bolj prehodno? Si sploh ne znam predstavljati. A so večeri hladni? Sorry sem mal paf ker sva z mozem ravnokar ugotovila, da sva nekaj hudo zamocila... Ampak res hudo. Inshallah da bi bilo vse uredu. Vec pa ne bom zdele pisala, ampak samo srcno upam, da bo vse uredu, ker se gre za zdravje najinih otrok... Zato ti jutri odgovorim, ko pridem mal k seb in ko se pogovoriva z pediatrinjo tu in v slo. lahko noc vsem Pestke, da bo vse ok A gre za kakšna zdravila? Vse najboljše ob obmesečnicah Gaji in Marku tilči, kako pa kaj najina telovadba? Pri meni se je stanje ob rednih vajah res čisto popravilo Kdaj imaš pregled oz. kontrolo? Estrella*, ja, ata in teta Alji pa res nisi barbaw, velikanski za spanje!!! Naj bo še naprej tako Opaaaa, Anitka, kakšna postrežba, tole že diši po all inclusive v Egiptu suzy85, za pridno Evo. Za izpit bomo pa fajn stiskali pestke!!! hijenca: Srčekgirll, a ti to računalniku kreten?? mafi, sem včeraj pozabila skomentirat tvoje službeno potovanje. Manjka kakšen smajli, ki se privoščljivo reži, ker bo tvoj prav užival kasso, na kakšnega okulista sta pa naleteli? Pa za Varjino izboljšano zdravje!!! Naty*, kaj te muči? Upam, da ni kaj hujšega Za Žankota pa res veliiiiikoooooooo , da mu alergije KONČNO začnejo izzvenevat... Jaz bi tudi čvekala v živo, ampak z bronhitičnim Gregcem upam samo do lokalnega kafiča... edinaos, . Anja-Tia, pridno spat!!! Čmrlika, kako ste se imeli? tilči, tlačenje vsega v usta: problem moje male pike... Zadnjič je kasirala celo ogabne izpuščaje okrog ust, potem je malo nehala s tem, ker sem jo postavljala pred ogledalo in ji kazala, kaj ima okrog ust zaradi tega, ker vse rine v kljun Ampak hudir je, ker ima nonstop prste v ustih, prej pa svinjarijo pobira Jp, računalnik je kreten