|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
3.3.2009 9:59:55   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Filip je tud bil že pokonci ob 5.00user posted image , zdej pa spi prvo rundo in čakam da se zbudi, da gremo v trgovino, jaz pa komi gledamuser posted image

Ej ti Filip, zakaj mami ne pustiš pančatiuser posted image user posted image

mafiuser posted image user posted image z mano je tudi nekaj podobnega, zdaj si grem tretjo kavo skuhat, ker se mi učke kar zapirajo

jaz tud pijem zdej že drugo kavo filip pa spi že 2uri, mi je sedaj kar malo žal da se nisem šla uležat z njim, ponavadi ko se uležem je v roku 10min že pokoncuser posted image , zgleda da ne prenese moje bližineuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
3.3.2009 10:00:40   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Eno user posted image :kako odvaditi otroka,da ne tišči vseh stvari v usta? pa to ne user posted image  pač pa starejšega,Nejca.Čisto vse nosi v usta,dobesedno je obseden.user posted image Najbolj me moti,ko je bolan,pa nese v usta,potem pa to Tilen dobi

Hmmmmmm ne vem ti kaj pametnega povedati?user posted image user posted image A je to počel že tudi prej?

To že skoz počne.Odkar nima dude,pa igrače nosi v usta.Ko bi vsaj kakšno žemljo,bi bila bolj vesela

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
3.3.2009 10:01:22   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

Kako ste kaj majčice in hroščki user posted image ? Morm mal prebrat za nazaj. Zdej nism bla nič na RR, odkar sva prišla iz bolnice, sm mela ful zagon za "pomladansko" čiščenje user posted image pa nonstop se potepava. Drgač pa pri nas spet ni vredu. Aptamil je vredu sprejel, ko sm mu dala jogurt je imel tri dni zaporedoma izpuščaje "urtika" okrog ust, ki so zginli po kaki urci. Kupila sem mu tudi hipp mleko (vsem hvala za obrazložitev razlike zadnč!!!) pa je imel tud izpuščaje. Včeri zjutri je bil celo tolk flekast po celem obrazku, da sm misla, da bova mogla it k zdravniku user posted image . Je zdravnica rekla, da 14 dni spet samo aptamil in dosedanja dieta, potem jo morm pa poklicat. Očitno še ni prerasel alergije, pa tolk sm se veselila user posted image .
Sm pa tud drugače kr mal slabe volje in zaskrbljena, ker se je tud men pojavilo neki zdravstvenega pa ne bi o tem govorila, dokler ne bom točno vedela za kaj se greuser posted image . To bo pa čez dva tedna. Tko da ne bit jezne, če se ne bom pogosto javljala.

A bi se mogoče dobile na čveku ta teden v petek? Bi mi kr pasalo mal sprostitve...

Pa Estrella a te lahk prosim, če popraviš Žanovo dolžino na 75, ker so ga pri Čukovi narobe zmerili. Na pediatrični je bil že januarja dolg 73,5 pri čukovi pa šele februarja user posted image . Dva dni kasnej pa na pediatrični 75user posted image ... ta sestra tuki res čudno meri... in vedno je tko user posted image .

božček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zate user posted image user posted image user posted image user posted image in da se bo dobro izteklo glede tvojega zdravlja

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
3.3.2009 10:01:28   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image

user posted image

Dober dan!

Jaz bi spet malo klepetala user posted image

Anitka- že slaniran dopust, kako ste se, če ste se osdločili?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
3.3.2009 10:02:50   
kasso

Jutro!

Kako ste kaj majčice in hroščki user posted image ? Morm mal prebrat za nazaj. Zdej nism bla nič na RR, odkar sva prišla iz bolnice, sm mela ful zagon za "pomladansko" čiščenje user posted image pa nonstop se potepava. Drgač pa pri nas spet ni vredu. Aptamil je vredu sprejel, ko sm mu dala jogurt je imel tri dni zaporedoma izpuščaje "urtika" okrog ust, ki so zginli po kaki urci. Kupila sem mu tudi hipp mleko (vsem hvala za obrazložitev razlike zadnč!!!) pa je imel tud izpuščaje. Včeri zjutri je bil celo tolk flekast po celem obrazku, da sm misla, da bova mogla it k zdravniku user posted image . Je zdravnica rekla, da 14 dni spet samo aptamil in dosedanja dieta, potem jo morm pa poklicat. Očitno še ni prerasel alergije, pa tolk sm se veselila user posted image .
Sm pa tud drugače kr mal slabe volje in zaskrbljena, ker se je tud men pojavilo neki zdravstvenega pa ne bi o tem govorila, dokler ne bom točno vedela za kaj se greuser posted image . To bo pa čez dva tedna. Tko da ne bit jezne, če se ne bom pogosto javljala.

A bi se mogoče dobile na čveku ta teden v petek? Bi mi kr pasalo mal sprostitve...

Pa Estrella a te lahk prosim, če popraviš Žanovo dolžino na 75, ker so ga pri Čukovi narobe zmerili. Na pediatrični je bil že januarja dolg 73,5 pri čukovi pa šele februarja user posted image . Dva dni kasnej pa na pediatrični 75user posted image ... ta sestra tuki res čudno meri... in vedno je tko user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vajudva. V petek pa se lahko ustavim na poti iz LJ. Okulista ima ob 09:30, potem moram še nekam skočit v LJ, tako da računam, da bi lahko bila pri tebi okrog 11:30.
lahko pa že v četrtek na en kofi uletim, ko peljem Gašperja na plavanje.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
3.3.2009 10:03:04   
mafi
evola alarem kličeuser posted image , gremo se porihtat pa hitr v trgovino

papa

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
3.3.2009 10:04:15   
Anitka

user posted image

user posted image

Dober dan!

Vse rezervirano, splanirano, plačano... Gremo v nedeljo v Hurghado, letimo pa iz Salzburga.Komaj čakamuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
3.3.2009 10:07:08   
špelin@
Soncnica Sandra ***, user posted image  za tako "zjahano" noč.

Pri nas tudi nismo praktično nič spali, ampak to je že standard. Raje več ne pišem o tem, ker mi gre na jok že ob sami misli user posted image

Aja, Soncnica Sandra ***, se spomnim tistega z očetom takrat, ja... Ampak potem takrat sploh niso ugotovili, kaj je, ne? Še nekaj user posted image user posted image user posted image  za tvojega očeta!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ****

**** a mi lahko še malo pomagaš? Kakšno garderobo naj vzamem v Egipt. Predvsem me zanima za Gala. A bolj prehodno? Si sploh ne znam predstavljati. A so večeri hladni?

Sorry sem mal paf ker sva z mozem ravnokar ugotovila, da sva nekaj hudo zamocila... Ampak res hudo. Inshallah da bi bilo vse uredu.
Vec pa ne bom zdele pisala, ampak samo srcno upam, da bo vse uredu, ker se gre za zdravje najinih otrok...

Zato ti jutri odgovorim, ko pridem mal k seb in ko se pogovoriva z pediatrinjo tu in v slo.

lahko noc vsem

Pestke, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A gre za kakšna zdravila? user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše ob obmesečnicah Gaji in Marku user posted image user posted image user posted image

tilči, kako pa kaj najina telovadba? Pri meni se je stanje ob rednih vajah res čisto popravilo user posted image  Kdaj imaš pregled oz. kontrolo?

Estrella*, ja, ata in teta Alji pa res nisi user posted image user posted image user posted image

barbaw, velikanski user posted image user posted image user posted image  za spanje!!! Naj bo še naprej tako user posted image user posted image

Opaaaa, Anitka, kakšna postrežba, tole že diši po all inclusive v Egiptu user posted image

suzy85, user posted image  za pridno Evo. Za izpit bomo pa fajn stiskali pestke!!!

hijenca: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srčekgirll, a ti to računalniku kreten?? user posted image user posted image user posted image

mafi, sem včeraj pozabila skomentirat tvoje službeno potovanje. Manjka kakšen smajli, ki se privoščljivo reži, ker bo tvoj user posted image  prav užival user posted image user posted image user posted image

kasso, na kakšnega okulista sta pa naleteli? user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image  za Varjino izboljšano zdravje!!!

Naty*, kaj te muči? user posted image user posted image user posted image  Upam, da ni kaj hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image  Za Žankota pa res veliiiiikoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da mu alergije KONČNO začnejo izzvenevat...
Jaz bi tudi čvekala v živo, ampak z bronhitičnim Gregcem upam samo do lokalnega kafiča... user posted image

edinaos, user posted image user posted image . Anja-Tia, pridno spat!!!

Čmrlika, kako ste se imeli?

tilči, tlačenje vsega v usta: problem moje male pike... user posted image  Zadnjič je kasirala celo ogabne izpuščaje okrog ust, potem je malo nehala s tem, ker sem jo postavljala pred ogledalo in ji kazala, kaj ima okrog ust zaradi tega, ker vse rine v kljun user posted image  Ampak hudir je, ker ima nonstop prste v ustih, prej pa svinjarijo pobira user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.3.2009 10:08:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
3.3.2009 10:09:11   
Anitka
A vsepovsod rosi/dežuje?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
3.3.2009 10:11:42   
Naty*

Naty upam, da bo s tabo vse OK,
in upam da se bo moja napoved uresničilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Žankota pa tudi user posted image user posted image , sonček mali kak je včeraj užival v družbi moje pikiceuser posted image

Hvala, ja tud js upam, da če že je kaj, da bo tisto, kar si ti napovedala user posted image . AT in Žan sta bla pa toooolk luštna včeri user posted image . Prav vid se jima, da se že skoz poznata in mata rada.
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image da zobek kmal cel ven pogleda, da bo Anja lahko spala... no pa vidva tud user posted image .

Anitka
pa bi vseeno lahko z Galom prišla še do Logatca, sej ni tolk dalečuser posted image !!!! Ja sej o tistem bom povedala, ampak nočem na slepo ugibat pa bom rajš počakala, da izvemo, kaj je res na tem. Hurgadaaaaa user posted image user posted image user posted image ! Lepo se imejte!!

kasso ja seveda pridi na kofe user posted image ... me je kar sram... že cel tedn sm se spravljala, da ti pošljem sms, če ste že zdravi pa nč ni blo z mano user posted image . Glavno da je bronhiolitis že šel user posted image !

špelin@ bogi Gregi user posted image ... obljubim, da te bom poklicala, ko bomo v Zagorju pa šibnem tud js do lokalnega kafiča user posted image .

Hvala tud ostalim za pikapoke in user posted image , bom še kasnej komentirala, mali je zaspal, js grem pa pospravit raztur, ki ga je naredu po dnevni user posted image .

Vse najboljše Mark in Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
3.3.2009 10:13:27   
Anonimen

ne bo pa vsak časuser posted image

mi2 greve ob 13h spet k P ker morave ponovno dati urin, baje da je bil tist slab (pravi da je preveč levocitov notriuser posted image A KATERA VE KAJ NAJ BI TO POMENILOuser posted image )

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2986
3.3.2009 10:14:09   
Estrella*

Ne, je samo oblačnouser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
3.3.2009 10:14:26   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tilči, kako pa kaj najina telovadba? Pri meni se je stanje ob rednih vajah res čisto popravilo user posted image  Kdaj imaš pregled oz. kontrolo?
 Telovadim redno,je bolje,ni pa še čisto dobro.Kontrolo imam pa decembra

tilči, tlačenje vsega v usta: problem moje male pike... user posted image  Zadnjič je kasirala celo ogabne izpuščaje okrog ust, potem je malo nehala s tem, ker sem jo postavljala pred ogledalo in ji kazala, kaj ima okrog ust zaradi tega, ker vse rine v kljun user posted image  Ampak hudir je, ker ima nonstop prste v ustih, prej pa svinjarijo pobira user posted image
Vidim,da ni to samo pri nas problem.Ne vem,kaj je touser posted image Ali mu kakšnih vitaminov manjka ali kaj,da potem druge stvari tlači notri

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
3.3.2009 10:14:51   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pri nas tudi nismo praktično nič spali, ampak to je že standard. Raje več ne pišem o tem, ker mi gre na jok že ob sami misli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opaaaa, Anitka, kakšna postrežba, tole že diši po all inclusive v Egiptu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
3.3.2009 10:15:49   
tilči

Pri nas rosi,je prav žalosten vremeuser posted image
Ravno za spanje,Tilen je že mrkniluser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
3.3.2009 10:16:15   
Anitka

Anitka
pa bi vseeno lahko z Galom prišla še do Logatca, sej ni tolk dalečuser posted image !!!! Ja sej o tistem bom povedala, ampak nočem na slepo ugibat pa bom rajš počakala, da izvemo, kaj je res na tem. Hurgadaaaaa user posted image user posted image user posted image ! Lepo se imejte!!

Če mi uspe priti do LJ bo že bombauser posted image user posted image . Ne vem, bom poročala.user posted image
Jaz res upam, da ne gre za kaj hujšegauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
3.3.2009 10:17:19   
Anonimen

Filip je tud bil že pokonci ob 5.00user posted image , zdej pa spi prvo rundo in čakam da se zbudi, da gremo v trgovino, jaz pa komi gledamuser posted image

Ej ti Filip, zakaj mami ne pustiš pančatiuser posted image user posted image

mafiuser posted image user posted image z mano je tudi nekaj podobnega, zdaj si grem tretjo kavo skuhat, ker se mi učke kar zapirajo

jaz tud pijem zdej že drugo kavo filip pa spi že 2uri, mi je sedaj kar malo žal da se nisem šla uležat z njim, ponavadi ko se uležem je v roku 10min že pokoncuser posted image , zgleda da ne prenese moje bližineuser posted image

Hvala enakouser posted image , če se še jaz spravim spat se zbudi v roku 15 minuser posted image , tako da sem kar opustila to navado, tako in tako jaz ne morem več spat podneviuser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
3.3.2009 10:17:47   
Estrella*

mi2 greve ob 13h spet k P ker morave ponovno dati urin, baje da je bil tist slab (pravi da je preveč levocitov notriuser posted image A KATERA VE KAJ NAJ BI TO POMENILOuser posted image )

Povečano število leukocitov v urinu t. i. Leukozyturija je največkrat posledica:
- vnetja mehurja
- pri motnjah v ledvicah

Lahko pa je samo kontaminiran urin(npr. da ni dobro odvzet)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
3.3.2009 10:20:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Povečano število leukocitov v urinu t. i. Leukozyturija je največkrat posledica:
- vnetja mehurja
- pri motnjah v ledvicah

o hvala tiuser posted image user posted image , upam da bo to tazadnjeuser posted image

ti pa glej, da se mi pozdraviš do soboteuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2994
3.3.2009 10:21:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

- vnetja mehurja
- pri motnjah v ledvicah

Mogoče AT premalo pijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2995
3.3.2009 10:23:47   
Anitka
Sem zasledila, da danes ena od majčic praznuje rojstni danuser posted image

Mmoojjccaa vse najboljše

user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2996
3.3.2009 10:24:02   
Čmrlika
No, mi smo preživeli nekaj lepeih dni v portorožu, TILČI pa se ni hotla z mano spoznatt user posted image
Ve ste pa pridno čvekale, in ne bom mogla brat nazaj...

Če je katera tak prijazna mi naj pove, če sem kaj hudega dobrega al slabega user posted image  zamudila,prosim.user posted image

Barbaw-  Zobek že zunaj?

Anitka- že padla odločitev za dopust?

Aha, pa kako je Lara od Katy? Kaj je sploh bilo z njo?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
3.3.2009 10:26:13   
Estrella*

Sem zasledila, da danes ena od majčic praznuje rojstni danuser posted image

Mmoojjccaa vse najboljše

user posted image

Saj res, pa vćeraj sem čekirala, pa pozabilauser posted image

MMOOJJCCAA VSE NAJ NAJ!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
3.3.2009 10:26:25   
Anitka

No, mi smo preživeli nekaj lepeih dni v portorožu, TILČI pa se ni hotla z mano spoznatt user posted image
Ve ste pa pridno čvekale, in ne bom mogla brat nazaj...

Če je katera tak prijazna mi naj pove, če sem kaj hudega dobrega al slabega user posted image  zamudila,prosim.user posted image

Barbaw-  Zobek že zunaj?

Anitka- že padla odločitev za dopust?

Aha, pa kako je Lara od Katy? Kaj je sploh bilo z njo?

user posted image user posted image user posted image user posted image za Portorož.

Glede dopusta pa sem ti odgovorila malo višjeuser posted image user posted image . Hurghada nas čaka.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
3.3.2009 10:27:13   
Čmrlika

user posted image

user posted image

Dober dan!

Vse rezervirano, splanirano, plačano... Gremo v nedeljo v Hurghado, letimo pa iz Salzburga.Komaj čakamuser posted image user posted image

Super, super! user posted image  user posted image  user posted image  En teden? Sem vam malo fauš user posted image  kako varjanto ste rezervirali, pa za kolk dnarja če mi zaupaš? user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?