Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Kako ste kaj majčice in hroščki ? Morm mal prebrat za nazaj. Zdej nism bla nič na RR, odkar sva prišla iz bolnice, sm mela ful zagon za "pomladansko" čiščenje pa nonstop se potepava. Drgač pa pri nas spet ni vredu. Aptamil je vredu sprejel, ko sm mu dala jogurt je imel tri dni zaporedoma izpuščaje "urtika" okrog ust, ki so zginli po kaki urci. Kupila sem mu tudi hipp mleko (vsem hvala za obrazložitev razlike zadnč!!!) pa je imel tud izpuščaje. Včeri zjutri je bil celo tolk flekast po celem obrazku, da sm misla, da bova mogla it k zdravniku . Je zdravnica rekla, da 14 dni spet samo aptamil in dosedanja dieta, potem jo morm pa poklicat. Očitno še ni prerasel alergije, pa tolk sm se veselila . Upam, da se res kmalu znebite te nadloge. Sm pa tud drugače kr mal slabe volje in zaskrbljena, ker se je tud men pojavilo neki zdravstvenega pa ne bi o tem govorila, dokler ne bom točno vedela za kaj se gre . To bo pa čez dva tedna. Tko da ne bit jezne, če se ne bom pogosto javljala. Karkoli že je, upam, da bo kmalu minilo in da ne gre za kaj hujšega. Ko boš pa želela pa le povej kaj o tem, lahko tudi preko ZS A bi se mogoče dobile na čveku ta teden v petek? Bi mi kr pasalo mal sprostitve... Upam, da najdeš kakšno kandidatko. Jaz ne utegnem. Sicer je ena varianta, da bi šla z Galom v LJ v četrtek ali petek, ker gre službeno na sejem Dom, a mi verjetno ne bo šlo skozi. Pa Estrella a te lahk prosim, če popraviš Žanovo dolžino na 75, ker so ga pri Čukovi narobe zmerili. Na pediatrični je bil že januarja dolg 73,5 pri čukovi pa šele februarja . Dva dni kasnej pa na pediatrični 75 ... ta sestra tuki res čudno meri... in vedno je tko .