Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 6:51:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
eh gremkavč merkat ker še vse sladko pančate. blagor vam da vaši otroci spijo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 6:57:05
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! SS...pusti kavč,meni družbo delaj. Vidim,da ste bili spet zgodnji.Naš se je tudi zbudil ob 4.30,pa sem ga nafehtala do 5.30,potem je bilo pa konec in se je igral v sobi,jaz pa zraven še malo dremuckala.Sedaj je pa zaspan,pa ne ve,kaj bi sam s sabo. jaz grem tudi za kavo pristavit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 6:59:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem vam povedat, da se nam je popoldan javil moj oče, da je že na intenzivni negi, ter da gre zvečer v sobo, če bodo dobili prazno posteljo, ker je baje vse polno, drugače bo noč preživel na intenzivni. Več pa ne vem, ker je bil zelo kratek, ker mobilniki na intenzivni baje niso zaželjeni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:18:56
|
|
|
|
Estrella*
|
GAJA VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:21:15
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Mala se je že oglašala pred 7h, pa sem jo pustila in je zaspala nazaj. Je klicala ata ata., teta...kernisem nič od tega, sem spala naprej Sem pa očitno fasala prehlad Upam samo, da me mine čimprej. Grem zajtrkovat...mnajamiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:22:50
|
|
|
|
tilči
|
Gaja...vse naj naj za 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:23:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! SS...pusti kavč,meni družbo delaj. Vidim,da ste bili spet zgodnji.Naš se je tudi zbudil ob 4.30,pa sem ga nafehtala do 5.30,potem je bilo pa konec in se je igral v sobi,jaz pa zraven še malo dremuckala.Sedaj je pa zaspan,pa ne ve,kaj bi sam s sabo. jaz grem tudi za kavo pristavit Kako je to hudo, ko so oni tako naspidirani, mama bi pa še spala. ss: me veseli, da je operacija uspela Tistega z očetom se pa spomnim, ko si pisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:24:01
|
|
|
|
Estrella*
|
****: Kaj ste ga zamočili? Upam, da ne bo posledic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:29:51
|
|
|
|
tilči
|
Tilen je pojedel zajtrk in zaspal.Ko bi lahko šele sedaj vstal! Nejc pa danes še spi.Ne vem,a ga vreme daje,a je toliko bolan.Ker včeraj zvečer je močno kašljal,pa čisto je bil fertig Jaz si bom v miru privoščila kavo,pa poštarja čakam,da mi slike prinese
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:30:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mala se je že oglašala pred 7h, pa sem jo pustila in je zaspala nazaj. Je klicala ata ata., teta...kernisem nič od tega, sem spala naprej Sem pa očitno fasala prehlad Upam samo, da me mine čimprej. Grem zajtrkovat...mnajamiiii pa dober tek!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:36:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je pojedel zajtrk in zaspal.Ko bi lahko šele sedaj vstal! Nejc pa danes še spi.Ne vem,a ga vreme daje,a je toliko bolan.Ker včeraj zvečer je močno kašljal,pa čisto je bil fertig Jaz si bom v miru privoščila kavo,pa poštarja čakam,da mi slike prinese Počasi bi lahko minilo tole bolezensko stanje pri nas. Pri nas se je po 3-em letu ful izboljšalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:36:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem vam povedat, da se nam je popoldan javil moj oče, da je že na intenzivni negi, ter da gre zvečer v sobo, če bodo dobili prazno posteljo, ker je baje vse polno, drugače bo noč preživel na intenzivni. Več pa ne vem, ker je bil zelo kratek, ker mobilniki na intenzivni baje niso zaželjeni Nč, zdej grem pa počas v posteljo. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:36:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Meni se zdi čisto ok kuhinja. Je lepa, le majhna je. Verjetno nimaš več prostora, da bi imela večjo. o ja prostora je veliko, samo denarja ne ta kuhinja je dolga 1.9 m placa je pa za 3.7m pa še kot 2 m To je pa nekaj drugega. Tudi za to bo 1x denar, pa boš imela svojo sanjsko kuhinjo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:36:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Ali bolje rečeno: jutro Spet smo pokonci že od 4.30 . Pa ponoči tudi non stop jamranje pa obračanje po postelji iz trebuha na hrbet, iz hrbta na trebuh, iz trebuha na hrbet in zraven non stip jamranje in stokanje, .... Pa kdaj za vraga bo ta otrok spet malce spal ponoči???? Včeraj je v celem dnevi spala samo 1x, sicer daljš rundo (2.5uri), tako da sem upala, na mirno noč, ampak ne, ..... Nč, grem zdej en čeber kave si skuhat da pridem mal k seb, za vse vas pa tudi ena omamno dišeča
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:36:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka **** a mi lahko še malo pomagaš? Kakšno garderobo naj vzamem v Egipt. Predvsem me zanima za Gala. A bolj prehodno? Si sploh ne znam predstavljati. A so večeri hladni? Sorry sem mal paf ker sva z mozem ravnokar ugotovila, da sva nekaj hudo zamocila... Ampak res hudo. Inshallah da bi bilo vse uredu. Vec pa ne bom zdele pisala, ampak samo srcno upam, da bo vse uredu, ker se gre za zdravje najinih otrok... Zato ti jutri odgovorim, ko pridem mal k seb in ko se pogovoriva z pediatrinjo tu in v slo. lahko noc vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:37:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** eh gremkavč merkat ker še vse sladko pančate. blagor vam da vaši otroci spijo Jaz sicer nisem tako dolgo pokonci kot ti, sem pa od 6.20. Maja se je že prej zbudila ampak sem jo pustila v posteljici do 6.35. Jaz se ne dam prej. Se je nekaj pogovarjala in plazila noter. Je pa bila tako pridna, da je sede čakala in me ni klicala kot včeraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:37:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mala se je že oglašala pred 7h, pa sem jo pustila in je zaspala nazaj. Je klicala ata ata., teta...kernisem nič od tega, sem spala naprej Sem pa očitno fasala prehlad Upam samo, da me mine čimprej. Grem zajtrkovat...mnajamiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:38:50
|
|
|
|
barbaw
|
Moram se pa danes pohvalit, da se je Maja zbudila 1x še preden sem šla spat in je bil celo noč mir. Končno sem se malo naspala. Ati pa še vedno spi. On je tak zaspanec, da je joj. Bom se zmenila za nedeljo, da me pusti spat, da kaj noter prinesem za prejšnje tedne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:41:40
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro v tem turobnem vremenu! Vas na hitro pozdravim in smuknem nazaj v posteljo dokler Gal še spi Spali smo kar dobro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:43:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka **** a mi lahko še malo pomagaš? Kakšno garderobo naj vzamem v Egipt. Predvsem me zanima za Gala. A bolj prehodno? Si sploh ne znam predstavljati. A so večeri hladni? Sorry sem mal paf ker sva z mozem ravnokar ugotovila, da sva nekaj hudo zamocila... Ampak res hudo. Inshallah da bi bilo vse uredu. Vec pa ne bom zdele pisala, ampak samo srcno upam, da bo vse uredu, ker se gre za zdravje najinih otrok... Ojej, upam, da bo vse ok Zato ti jutri odgovorim, ko pridem mal k seb in ko se pogovoriva z pediatrinjo tu in v slo. lahko noc vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:43:14
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro majske čveke!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 7:43:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram se pa danes pohvalit, da se je Maja zbudila 1x še preden sem šla spat in je bil celo noč mir. Končno sem se malo naspala. Ati pa še vedno spi. On je tak zaspanec, da je joj. Bom se zmenila za nedeljo, da me pusti spat, da kaj noter prinesem za prejšnje tedne. Maja Ti kar ponucaj atija,da bo prej vstal,pa da se ti naspiš
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?