Njuškalo
|
Ker sem včasih delala v Hoferju, lahko sklepam, zakaj dela samo ena kasa- ker jih je v trgovini 3, največ 5- za tiste trgovine z več prometa in to skupaj s poslovodjem. Računajte pa, da je potrebno zložiti precej palet robe, skrbeti za čistočo trgovine, za urejenost sadja in zelenjave, pobirati kartone itd itd..aja, pa kupci tudi akcijo- predvesem obleke zelo radi razmečejo- tako, da je ogromnooo dela.Ponavadi si fertik okoli sadja , pa lahko spet narediš nov krog, ker nekateri kupci tudi vse razbrskajo, ne vem kako jim to uspeva. In zato sklepam, da se trudijo, da bi jih bilo na blagajni čimmanj, da lahko druge še po trgovini kaj naredijo. Ima pa Hofer delavnike uradno fajn, neuradno pa niti ne..vsaj po mojih izkušnjah, ni bilo nič nenavadnega biti v trgovini čez polnoč, uradno do desetih zvečer. Poleg tega je odnos v Hoferju katastrofa, pa še bi se dalo naštevat. Je pa seveda tudi možno, da prodajalka na kasi ni tako hitra kot bi morala biti, pa je zato treba dalj časa čakat. To naj ne bi bilo tako, to pa res. V Lidlu so stvari precej drugačne kar se tiče odnosa, tako da jaz veliko raje delam tam, je pa tempo tudi kar pester- veliko dela, malo ljudi. Tako, da mogoče je tudi kje v Lidlu gužva, ker je ljudi premalo. Za une, ki se pritožujete, kako so hitri v Lidlu, Hoferju..imam pa samo eno vprašanje: ali vam je všeč, da hitro pridete na vrsto? Sklepam, da vam je to vsem všeč..a pa kdaj razmišljate, kako pride do tega, da hitro pridete na vrsto? A se vam ne zdi malo nefer, da ste radi hitro na vrsti, vendar naj se pri vas tempo zelo upočasni, ker zlagali bi pa stvari počasi?To žal ne gre...Lidlovain Hoferjeva prednost in značilnost je HITROST-če želite počasno kasiranje, je mogoče bolj primeren Mercator.Sicer tudi dražji, ampak počas vas bojo pa le pokasiral. Kar se tiče neprijaznosti do strank, to ne bi smelo biti, se strinjam, tudi sama imam včasih poln kufer vsega, pa stranki še vedno lepo povem, kar želi, to moraš pač malo tudi požret, če delaš z ljudmi.