Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.1.2009 14:47:23
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek ojla, en lep snčen pozdrav iz našega konca slovenije, očitno res naša tema tone. Sem simalce vzela vseeno časa in se vam javljam . Sončnica, lepo da je pri vas vse ok, in da se imaš fajn, spps, ja boš morala skozi to, sicer pa si že enkrat šla, tako da si že profi , in ti nebo povzročalo težav, naj ti razveselim, mi smo stari 13 mesecev pa še vedno ne spimo ponoči , ampak bo že,.. No mi2 sva hvslabogu zdrava, se pa sliniva 100/uro, nama gresta dva zobka naenkrat ven tako da jih imava sedaj že 10 , tako sedaj pa , ker kuham kosilo v prvi nosečnosti nisem imela težav z nespečnostjo-kar se pa nespanja po porodu tiče,ker naša ni ponoč spala skor dve leti Pa si jo do takrat imela na prsih? Ker jaz sem mnenja da če bi bila že od vsega začetka na flaši teh težav nabi imela, sedaj pa bi se samo žulil . Me pa zanima kako se je potem spanje pošlihtalo? Ja sončnica, dnevi kar bežijo, odkar sem v službi mi vse tako hitro mineva
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.1.2009 6:57:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek ojla, en lep snčen pozdrav iz našega konca slovenije, očitno res naša tema tone. Sem simalce vzela vseeno časa in se vam javljam . Sončnica, lepo da je pri vas vse ok, in da se imaš fajn, spps, ja boš morala skozi to, sicer pa si že enkrat šla, tako da si že profi , in ti nebo povzročalo težav, naj ti razveselim, mi smo stari 13 mesecev pa še vedno ne spimo ponoči , ampak bo že,.. No mi2 sva hvslabogu zdrava, se pa sliniva 100/uro, nama gresta dva zobka naenkrat ven tako da jih imava sedaj že 10 , tako sedaj pa , ker kuham kosilo v prvi nosečnosti nisem imela težav z nespečnostjo-kar se pa nespanja po porodu tiče,ker naša ni ponoč spala skor dve leti Pa si jo do takrat imela na prsih? Ker jaz sem mnenja da če bi bila že od vsega začetka na flaši teh težav nabi imela, sedaj pa bi se samo žulil . Me pa zanima kako se je potem spanje pošlihtalo? Ja sončnica, dnevi kar bežijo, odkar sem v službi mi vse tako hitro mineva dojila sem pol leta,naslednje leto in pol,se je pa prebujala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.1.2009 23:41:35
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce!!! se vam zlo na hitrco oglasam, ker nimam nic vec casa za RR. Imam prevec opravit s solo hehe. Z mojim sva se odlocila pocasi spet spravit v akcijo za malo pikico in sva rekla da ko bo bo. Se ne nameravam nic sekirat in lovit ovulacijo itd. se vam se kaj oglasim, ko bo cas. Lepo se imejte punce moje spps...tebi pa zelim lep porod (ce se ne oglasim prej)
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2009 23:33:15
|
|
|
|
mižek
|
hey, ancica lepo da si se kaj spet oglasila tudi tukaj, večkrat bi se lahko, saj več vedno se najde čas če le želiš . Upam da vama tokrat uspe in da bo vse ok, seveda pa le počasi, nikamor se ne mudi, sicer pa hudo vama pri poskušanju nebo ,če razumeš kaj mislim. Midva sva dokaj ok naju je bolezen zahaklala, tokrat tako kot treba, nos, kašelj, oči, za piko na i pa vročina, sedaj že gre sicer na bolje, ampak zeeelo počasi,... ampak počasi se daleč pride No upam, da se še ostale kaj oglasite, in da nebo vaša oz naša dolgotrajna tema izumrla, bi res bilo škoda, če pogledate malo nazaj ste nekatere postale prave prijateljice na daljavo lep večer, oz lahko noč
< Sporočilo je popravil mižek -- 1.2.2009 23:34:12 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.2.2009 10:46:00
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, pa smo stari tri mesece uf res čas beži da je veselje. Ancica lepo da si se oglasila da vemo da še živiš tam nekje v kanadi . Lani sem ti bila za sneg fauš letos ga imamo dovolj je prav lepo samo zdaj ga nebi več imela ker bi rada z vozičkom kam šla, pa ne morem ker so pločniki katastrofa . V sredo naju čaka ceplejnje tako da vam javim koliko smo zrastli in se zredili.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.2.2009 11:49:23
|
|
|
|
spps
|
ojla! kako ste? ancica,pa kje hodiš?le potrudi se ,da udarimo kakšno debato mižek,sončnica-kaj novega?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2009 18:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Se vidi, da ste nekatere že mamice in ni več toliko časa za RR . To mene še vse čaka . spps, ti pa boš tud glih zdej na temu. Kako se držiš? Jst sem včeraj imela morfologijo in ugotovilo so... da je z otročkom vse ok, jst pa moram mal več pit tkočine, sicer pa je kri OK. SEm pa shujšala za 1 kg, saj sem v sredu bruhala in imela vročino, tako da mi ni pasalo popolnoma nič jest. Sem si pa zato vzela 2 dni dopusta in lenarim. Pravzaprav počivam in se skušam spraviti k seb po prehladu oz. karkoli me je že doletelo . Sem pa kar malo jezna ker naš ni želel razkrit spola. Je sramežljiv. Zgleda da po atu Pa nič zato. Bo pa presenečenje, čeprav vem, da lahko še izvem kasneje za spol. Ampak mislim, da ne bom nič spraševala več o tem. Kar bo pa bo. Občutek pa ima, da bo deklica. Ampak ni važno, samo da bo zdravo in da speljemo do konca. Lep vikend vsem! Gantar
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2009 8:06:58
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ojla dekleta kako ste kaj??? se vam sam mal na hitro oglasim, da boste vedele da sem še živa ... odkar mam prav nimam nič časa... še krče ma čez dan tko da jo več al manj po rokah nosim in pol res nimam časa, ko pa zaspi pa hitro kaj nardim, ker mi itak čez dan ne spi, je pa ponoči zelo pridna in prespi celo noč skor sem full vesela tko si vsaj oddahnem . drugače smo pa v redu in lepo rastemo, se smejemo, jočemo, vse po malem, najbolj pa čakamo da greva k očku nazaj domov ... se bom potrudila in se vam še kaj oglasila in provala mal prebrat za nazaj, sam zdaj res nimam časa... tko da lep se mejte dekleta, pridno klepetajte in se vam kaj oglasim... papa pozdravljene vse, saj veste,jaz na vsake toliko pridem pogledat med vas,da prečekiram,kako je tany, in da vse skupaj še pozdravim, in to je to: lp,uživajte,upam da vsaj katera v lepšem vremenu,kot je tale naša kislica pa-pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.2.2009 6:22:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Ojla punce!!! se vam zlo na hitrco oglasam, ker nimam nic vec casa za RR. Imam prevec opravit s solo hehe. Z mojim sva se odlocila pocasi spet spravit v akcijo za malo pikico in sva rekla da ko bo bo. Se ne nameravam nic sekirat in lovit ovulacijo itd. se vam se kaj oglasim, ko bo cas. Lepo se imejte punce moje spps...tebi pa zelim lep porod (ce se ne oglasim prej) kaj te tolk počneš? jaz tud hodim v šolo,ampak za RR še imam vedn čas Le oglasi se še kaj ,preden me zagrabi,ker potem pa res ne vem,kako bo s časom
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.2.2009 6:22:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek No upam, da se še ostale kaj oglasite, in da nebo vaša oz naša dolgotrajna tema izumrla, bi res bilo škoda, če pogledate malo nazaj ste nekatere postale prave prijateljice na daljavo lep večer, oz lahko noč lepo,da nas opominjaš na stare čase... ampak očitno nima večina več časa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.2.2009 6:22:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Pozdravljene! Se vidi, da ste nekatere že mamice in ni več toliko časa za RR . To mene še vse čaka . spps, ti pa boš tud glih zdej na temu. Kako se držiš? Jst sem včeraj imela morfologijo in ugotovilo so... da je z otročkom vse ok, jst pa moram mal več pit tkočine, sicer pa je kri OK. SEm pa shujšala za 1 kg, saj sem v sredu bruhala in imela vročino, tako da mi ni pasalo popolnoma nič jest. Sem si pa zato vzela 2 dni dopusta in lenarim. Pravzaprav počivam in se skušam spraviti k seb po prehladu oz. karkoli me je že doletelo . Sem pa kar malo jezna ker naš ni želel razkrit spola. Je sramežljiv. Zgleda da po atu Pa nič zato. Bo pa presenečenje, čeprav vem, da lahko še izvem kasneje za spol. Ampak mislim, da ne bom nič spraševala več o tem. Kar bo pa bo. Občutek pa ima, da bo deklica. Ampak ni važno, samo da bo zdravo in da speljemo do konca. Lep vikend vsem! Gantar ojlla1 čestitke za OK morfologijo kako se pa počutiŠ? čestitke,še za pregurano polovičko nosečnosti kar se pa spola tiče-vse boste zvedli o0b pravem času
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.2.2009 23:58:18
|
|
|
|
malecka
|
Ojla, me zanima ali katera iz internacionalnih klepetulj živi v Bruslju.... Saj vem, da je to osebno vprašanje pa vseeno me zanima.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2009 6:13:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka Ojla, me zanima ali katera iz internacionalnih klepetulj živi v Bruslju.... Saj vem, da je to osebno vprašanje pa vseeno me zanima..... msilim,da iz Bruslja ni nobene tu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2009 9:51:18
|
|
|
|
Lianna
|
spps kmalu pa bo tvoj mesec Jaz sem zaključila z izpiti, tako da že nekaj dni uživam. Jutri pridejo moji sem in potem malo potepanja in domov. Sem noro vesela, ker grem domov, v svojo preljubo Slovenijo. Sem se v teh 6m naučila, da je najlepše doma Čeprav že načrtujem eno daljše potovanje za čez poletje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2009 13:11:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna spps kmalu pa bo tvoj mesec Jaz sem zaključila z izpiti, tako da že nekaj dni uživam. Jutri pridejo moji sem in potem malo potepanja in domov. Sem noro vesela, ker grem domov, v svojo preljubo Slovenijo. Sem se v teh 6m naučila, da je najlepše doma Čeprav že načrtujem eno daljše potovanje za čez poletje ja,kmal se bo pa tud zame začelo zares vsi so -s,o že mal nestrpni,tk,da upam,da vsaj čez rok ne bom kdaj se pa vračaš v slo?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2009 17:16:01
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lianna spps kmalu pa bo tvoj mesec Jaz sem zaključila z izpiti, tako da že nekaj dni uživam. Jutri pridejo moji sem in potem malo potepanja in domov. Sem noro vesela, ker grem domov, v svojo preljubo Slovenijo. Sem se v teh 6m naučila, da je najlepše doma Čeprav že načrtujem eno daljše potovanje za čez poletje ja,kmal se bo pa tud zame začelo zares vsi so -s,o že mal nestrpni,tk,da upam,da vsaj čez rok ne bom kdaj se pa vračaš v slo? V Slo. se vračam v nedeljo. Sedaj pa čakam, da naši pridejo. Je kar dolga vožnja do sem. So že 12h na poti
< Sporočilo je popravil Lianna -- 11.2.2009 17:17:05 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2009 4:41:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lianna spps kmalu pa bo tvoj mesec Jaz sem zaključila z izpiti, tako da že nekaj dni uživam. Jutri pridejo moji sem in potem malo potepanja in domov. Sem noro vesela, ker grem domov, v svojo preljubo Slovenijo. Sem se v teh 6m naučila, da je najlepše doma Čeprav že načrtujem eno daljše potovanje za čez poletje ja,kmal se bo pa tud zame začelo zares vsi so -s,o že mal nestrpni,tk,da upam,da vsaj čez rok ne bom kdaj se pa vračaš v slo? V Slo. se vračam v nedeljo. Sedaj pa čakam, da naši pridejo. Je kar dolga vožnja do sem. So že 12h na poti uf...zdaj so že verjetn pri tebi-te pa še le izkoristite in si privoščite maksimalno
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2009 22:10:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ja super Tany da tako lepo spita, se še dojita, pa kdaj odhajata k atiju? Mi smo tudi pridni lepo spimo včasih malo več včasih malo manj, krče še tudi mamo sicer malce manj no pa saj bo ko se nasmeje pozabiš vse. Najboljše volje je zjutraj ko je naspam in se tako lepo smeje ko pesmice poslušama . So pravi sončki ti naši mali ojla končno sem se spravila, da vam mal odgovorim.. povem po pravici, da sem mi ne da dost pisart ker ko sem za računanikom sem sam zato, da četam z mojim... mi mala pobere vso energijo, še vedno jo zvija tko da nevem kdaj bo konec... drugače je pa fulll pridna,ko je ne zvija se skoz sam smeje in se že prevali iz trbuha na hrbet... in seveda dosti sva odzunaj in se sprehajava.... nazaj pa greva 29. marca komaj čakaaaaam kako pa kaj vi???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.2.2009 6:28:07
|
|
|
|
spps
|
ojla"! tu že pa nekaj časa ni bilo nobene kje se skrivate? kaj dogaja? jaz sem še kar v enem kosu in zgleda,da še bom nekaj časa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.2.2009 13:34:52
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla punce, ja se še me spomnite . Tudi jaz sem polno zaposlena tako da res ni več časa za RR. Midva bova počasi začela z uvajanjem GH, tako da me prav zanima kako bo to minilo. Glede kolik tany, midva sva si nabavla SabSimplex kapljice, pa flaške proti kolikam in mleko proti kolikam in imava sedaj že dober mesec mir, včasih še ga kaj zašraufa ampak ni nobene panike, ne vem če je vse to pomagalo ali se je enostavno navadil na hrano ampak mir imama, seveda pa sedaj en menjam ničesar , bomo videli kaj bo zdaj ko bo začel jesti . Spps sedaj pa se res tvoji dnevi bližajo ha, boš vidla kako bo potem luštno. Tany super da se vračata domov, bosta uživali na polno, verjetno vaju ati že zelo zelo pogreš. Tako toliko z moje strani upam da se še mi kaj uspe oglasit.
< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 23.2.2009 13:35:13 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2009 6:32:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Spps sedaj pa se res tvoji dnevi bližajo ha, boš vidla kako bo potem luštno. v to niti najmanj ne dvomim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2009 12:10:41
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Spps sedaj pa se res tvoji dnevi bližajo ha, boš vidla kako bo potem luštno. v to niti najmanj ne dvomim oj spps kmalu bo, samo še malo pa bo tudi pri vas veselo.... mi smo kooončno dal skozi krčke in zdaj tud več podnevi spi, skoz bi se igrala in seveda se skot smejemo... danes so jo cepili... božica je spala 3 ure ko smo pršle domov in zdaj nazaj spi... no mam vsaj mal časa zase lepo se mejte in spps tebi pa čim lažji porod sončnica sporoči kako bo z uvajanjem GH ker mi bomo kmal za tabo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.3.2009 9:08:30
|
|
|
|
spps
|
tany ,hvala mo,pa smo dočakali marec,sam našemu bebiju se še nikamor ne mudi...tako,zdaj še je sam vprašanje časa kdaj me zagrabi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.3.2009 21:49:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tany ,hvala mo,pa smo dočakali marec,sam našemu bebiju se še nikamor ne mudi...tako,zdaj še je sam vprašanje časa kdaj me zagrabi čakam s tabo in navijam, da bi čiprej objela malo štručko in cartala...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.3.2009 18:44:33
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, mi smo pa malo virozo staknili, smo že spet na pumpicah , drugače pa smo zelo zelo dobro, se veliko smejemo in sedimo, no s pomočjo seveda . Ja Tany ti bom javila zadnjič sma malo kašice probala pa je kar šlo, drugače pa bova začela s kuhanimi jabolki pa potem bananami, korenčkom, krompirem potem pa mu bom to začela skupaj mešat če bo vse dobro prenašal. Kaj več pa ti bom javila ko bomo v resni akciji .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?