Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 15:36:12
|
|
|
|
gogabojan
|
Iraira a je dr. Vesna Bartoniček?? Ti verjamem da ti je mora če je taprava. pravkar je ugriznu očija in ga opraskal. Našemu full hitro rastejo nohti. Nenormalno hitro. Vsak tretji dan mu jih postrižem (tudi zato, ker ma tako kožico na glavi, pa mu takoj pridejo ranice ven in kri). Madona moj mali pa prdi že dva dni huje kot jaz al pa moj srči .
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 15:40:53
|
|
|
|
gogabojan
|
ODPRLA NOVO STRAN. Zdaj pa nekaj kar se ne tiče dojenčkov ampak moških. Pa ne glede mojega srčija. Je mama padla v službi, in si poškodovala roke. Je morala peš iti iz službe (nima izpita za avto niti kolo) 3 km do zdravstvenega doma in to sama. Niti mene ni poklicala ali očeta, da bi jo prišli iskat - mislim kr neki - ker kao da nebi panike zgrabljal. No potem pa je le oče prišel po njo v ZD. Pa je dobila napotnico, da mora iti na urgenco. Pa moj fotr reče : GREVA NAJPREJ DOMOV, DA SE NAJEM, KER SEM LAČEN. haloooooooooooooo . Mislim, celo dopoldne je mel čas da nekaj poje, ne on bo počakal mamo da pride iz joba pa da potem z njo je. Včasih pa mora ona ko pride iz joba skuhati za jest. ON PA CELO DOPOLDNE DOMA. Mislim je..em ti take moške. Bi mu kar vrat zavila. Toliko no, da sem si dala malo duška.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 15:42:59
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan našemu full hitro rastejo nohti. Nenormalno hitro. Vsak tretji dan mu jih postrižem (tudi zato, ker ma tako kožico na glavi, pa mu takoj pridejo ranice ven in kri). Madona moj mali pa prdi že dva dni huje kot jaz al pa moj srči . gogabojan - pri nas velja vse natanko enako - ne vem kaj bi še s temi nohtki - mož je rekel, da mu jih bo pilil, da ne bodo praskali, pa sem rekla, da se meni to niti slučajno ne da, naj pa on kar dela to, če misli - seveda ni , ampak praskajo pa ko sam In s prdenjem je pa isto, tko da bomo po mojem menjali AM, ker se nekaj tudi zvija....
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 16:11:21
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Mi je mora kadar mora k P. ker se meni zdi ena navadna skomercializirana . A katera še hodi v Kranj k dr. Bartoniček? Izkušnje prosim Mi na vrhniki smo imeli tudi pediatrinjo dr. Bartoniček. Če je ista, se mi kar smiliš . Je imela mojega starej sina. Katastrofa od katastrofe. Saj niti slovensko ni znala pravilno govoriti z otrokom. Ko pa je moj prišel domov, me je vedno vprašal, zakaj ta teta tako čudno govori. A je iz afrike? Jaz mam Bartoničkovo.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 16:12:45
|
|
|
|
jolly123
|
No en čuden citat...v glavnem jaz mam Bartoničkovo. Je pa tko koker ma dan, včasih kr neki...včasih OK. Samo a ni danes posvetovalnica?? Če bi vedla bi se jaz tudi danes naročila.
< Sporočilo je popravil jolly123 -- 2.3.2009 16:13:51 >
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 16:17:49
|
|
|
|
laknerš
|
No pol se pa še jest javim, da bomo prej na 200. Smo ravno od P in smo dobili pikico (bili smo cepljeni). Naša miška je bla ful pridna. Vam pa Pikicastonoga pošilja pozdrave iz Rogle in pravi da imajo ful lepo vreme in uživajo 100 na uro.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 16:19:49
|
|
|
|
laknerš
|
Aja jest mam dr. Paternostra in je prva liga. Baje da bo še pol leta pol gre pa v penzion pa nas bo prevzela dr. Zadravčeva pa je baje tut ql.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 17:08:23
|
|
|
|
*talcy*
|
ojoj kolk pišete gogaboja .. moj je isti nohtke strižt dvakrat v tednu in po glavici so ravno tako ranice in seveda kri glede prdenja je tud naš rekorder
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 17:47:01
|
|
|
|
*talcy*
|
ja kje ste zdaj vse????????????? so prišli srčeki domov ???????
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 17:49:39
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan pravkar je ugriznu očija in ga opraskal. Našemu full hitro rastejo nohti. Nenormalno hitro. Vsak tretji dan mu jih postrižem (tudi zato, ker ma tako kožico na glavi, pa mu takoj pridejo ranice ven in kri). Madona moj mali pa prdi že dva dni huje kot jaz al pa moj srči . Pri nas je isto, kar naprej mu jih strižem. Zdej so mu pa za nameček še na nogah začel hitreje rasti To o predenju pa raje ne bi... Prekaša grom in strelo
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 17:52:17
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* ja kje ste zdaj vse????????????? so prišli srčeki domov ??????? To se tudi jaz sprašujem. Sem mislila, da bom prišla nazaj pa bomo že na 200, te čveke pa nič!
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 17:52:42
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* ja kje ste zdaj vse????????????? so prišli srčeki domov ??????? NENE. Danes je pa naš prišel domov že prej. Smo pa šli po fasungo.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 17:55:37
|
|
|
|
Pšemek
|
gogabojan, začni... še 4 objave pa si boš tudi ti prislužila drugo zvezdico.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 17:55:45
|
|
|
|
Dream
|
Punce, dejte me mal razsvetlit, kaj naj bi bila ta posvetovalnica, o kateri skoz neki govorite??? Aja, pa danes sem videla v čakalnici reklamo za cepljenje proti rota virusu. a je tudi pri vas 80€? Js sem pa zdele spucala kopalnico, pospravila spalnico in svojo delovno sobo, sedaj pa čakam, če se Matic kej zbudi, ker se mi ne da več delat (ni dobr preveč delat, lahk shujšam). Danes mi kar naprej samo spi, še obroka se mu ne da pojesti, ga moram skor prosit, da kaj spravi vase. Se vidi, da tole cepljenje kar malo utrudi.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 17:57:05
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo punce. Zdaj pa se boste lahko razpisale. Jaz imam en voziček, ki je košarica gor. Nameravam pa kupiti novega (stari je še od starej, ker je imel tri v enem, pa se mi je zdelo škoda, da ga ne bi uporabila, ker je košara kot nova, sam koleščki so čist zlizani ). Je pa fajn zato, ker se full dobr zloži, pa mi še ostane prostora v avtu (fiat punto). Pa nameravam novega kupiti, ampak bi mela najraje takega, k se da full dobr zložit. Ne pa da mi zavzame pol prtljažnika. No kar začnite z priporočili.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 17:59:03
|
|
|
|
gogabojan
|
evo dobila bom kmalu novo zvezdico. Pa tudi novo stran bomo odprle. Pol pa bomo začele že klepetati na novo. bravo me vse .
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 18:01:58
|
|
|
|
gogabojan
|
Dream evo te bom jaz malo razveselila. Oz. nasmejala. Sta Mujo in Haso ukradla helihopter. Pa policija jih zasleduje tako na tleh, kot s helihopterjem. Naenkrat vidiš, helihopter strmoglavi. Policija pregleda kraj nesreče, in najdejo črno skrinjico. In jo dajo preveriti, kaj je bil razlog za strmoglavljenje. In so poslušali: Ej Mujo. Šta je haso. Daj molim te ugasni taj ventilator, meni je več puno zima. HAHAHAHAHAHAHA.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 18:02:36
|
|
|
|
gogabojan
|
Bu evo stota zvezdica. BRAVO JAZ
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 18:03:01
|
|
|
|
Pšemek
|
Dream, mi smo dali za rota virus 70€. Si pa ful pridna! A bi prišla še mal k meni pospravit?
< Sporočilo je popravil Pšemek -- 2.3.2009 18:04:13 >
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 18:18:08
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Iraira a je dr. Vesna Bartoniček?? Ti verjamem da ti je mora če je taprava. Taprava bo ja. Komaj jo razumeš kaj ti hoče povedat včasih. Danes sva bile tam in je bila čist kulll, dala je eno kremico za gljivice pa v torek se prideva pokazat in če bo ok. bomo cepljeni. Jolly posvetovalnico ima ob torkih.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 18:19:54
|
|
|
|
iraira
|
Ste pa natipkale pa samo par uric me ni bilo
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 18:24:34
|
|
|
|
Dream
|
Gogabojan dober je, ni kaj - stara dobra dečka... IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Dream, mi smo dali za rota virus 70€. Si pa ful pridna! A bi prišla še mal k meni pospravit? 10€ razlike??? Mah, nbenem povedat, sam jutr dobim en obisk, pa vem, da bojo sam z očmi strigli, ker pridejo prvič odkar sem tu doma Mojga pa itak ni doma, da bi se namesto čiščenja njemu posvečala... Tašča mi je zdele prinesla regrat in motovilec. Njamiiiiiii!!!!! Jutri bo najboljša solata za kosilo
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 18:26:05
|
|
|
|
janja 27
|
bi čvekala z vami sem mela tus name pa sem dobila obiske ne kolegice tko da sem se z njo načvekala sedaj pa tud čakam da se metka zbudi grem oš emi na en obisk tko da se vam pridružim šele zvečer.--- ale navijam da bosme pršle do 200 strani GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO ej tko smo navijale še prej za rodit..... gogabojan za stoto lakrenš navij uha .100nogi na sms danes ma god evo metka se je zbudila pa gremo mi
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 18:27:58
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Pa še za Metko IZVIRNO SPOROČILO: iraira Sorry za Nejko....sem že čisto zmešana s temi imeni........sorry a potem ne veljajo za mojo metko k pridno papa
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 18:38:39
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 a potem ne veljajo za mojo metko k pridno papa Itak da za Metko tut
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?