Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 15:22:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica jutri grema obe na pregled ada....kaj naj pricakujema? jaz si res močno želim, da ostanem notri in se še isti dan rešim, tako kot prvič in drugič... kdaj greš ti na pregled? jaz moram biti tam ob 7 zjutraj. upam, da mi bo uspelo tako zgodaj vstat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 15:24:19
|
|
|
|
suncicica
|
jaz bom sla okrog 9h na ctg v bolnico pol pa se da me mileta pregleda. ce bos v bolnici mi sporoci ker jaz bom itak v cakalnici doli in te pridem gledat gor.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 15:24:47
|
|
|
|
suncicica
|
hvala za odgovor o zlatenici
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 15:27:39
|
|
|
|
pondelak
|
jaz za razliko od vaju ne grem na ptuj ampak v ms...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 15:28:39
|
|
|
|
ada2
|
ok, če ostanem not te pokličem, če bom šla domov se bom pa tak tu javila...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 15:30:06
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak jaz za razliko od vaju ne grem na ptuj ampak v ms... jaz sem tudi razmišlala o ms, ampak je na koncu prevagal ptuj, če že imam G na ptuju... če pa bi čisto prosto izbiro imela pa bi šla spet v SG
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 15:44:20
|
|
|
|
pondelak
|
jaz mam pa G v ljutomeru...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 16:00:53
|
|
|
|
TinaV*
|
STELLA VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MINI ROJSTNI DAN Pozdravljene... mi smo ze boljsi zgleda antibiotik pomaga,je spala normalno pa ne joka vec pa je mi spet normalno...sem se bala da bo zaprta po antibiotiku pa je HB tudi to ok...ni blo casa do zdaj da se javim... ste se vse v enem kosu ?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 16:01:40
|
|
|
|
TinaV*
|
jeeeeeeeeezus kam cas bezi....stella je ze pol leta stara,larisa pa bo cez 8 dni ze 5... otroci rastejo mi pa se staramo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 16:04:22
|
|
|
|
suncicica
|
tak zdaj sem speglala srajce, zdaj grem malo dremat.pol pa se stanovanje spucam-ce me slucajno jutri obdrzijo...... mi ze okice skup lezejo,se tipkamo pozneje....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 16:17:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica ada kje si????????? me nisi menda pustla same doma? pa trezika tudi nevem kje se obira.... mislim da imam veliko tezavo....dokaj normalno za ta nosecniski cas. sem zelo zaprta in imam obcutek da mi bo crevo razneslo.ima kera kake predloge?( zdaj bi mi prav prisel tisti jolicev ricinus ). aja pa mislila sem se vprasat....od cesa je odvisno da dobi zlatenico. js sn mela pred kakšnimi 14 dnevi iste probleme, pa sn začela donat pit (zjutraj na tešče pa zvečer) in se mi je prebava ful popravla...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 16:20:18
|
|
|
|
trezika
|
Tak lep sonček je bil dans pa je veter vse pokvaril sn šla vseeno malo ven samo me je kljub vsem kilam kr premikalo pa sn se pol raje pod streho skrila kr zdaj tik pred porodom pa res ne bi rada kakšnega prehlada fasala Zdaj si grem pa puding skuhat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 16:26:30
|
|
|
|
pondelak
|
meni še ga malo pošlji
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 16:29:15
|
|
|
|
trezika
|
vanilijevega ali čokoladnega?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 16:31:06
|
|
|
|
pondelak
|
ČOKOLADNEGA !!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 16:33:48
|
|
|
|
trezika
|
Pa dober tek
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 16:37:27
|
|
|
|
pondelak
|
jej!hvala (zaj si mi pa take lušte naredla da si bom ga mogla res še sama skuhat )
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 16:51:40
|
|
|
|
TinaV*
|
joooooooj trezika ce nebi bolani bli verjemi da bi ti ze trkala na vrata
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 17:12:10
|
|
|
|
tatly
|
dobite pol slikico zdaj nesemo mami torto-ker je monika tako prinesla da jojjj...veliko----zelo kak sma se z timonom setala
|
|
[Brisano sporočilo] 1.3.2009 18:21:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 18:42:10
|
|
|
|
suncicica
|
no sedaj pa sem v dilemi.....erikova sestricna je pravkar prisla od bioenergetika,kjer sta na nuhalo izmerila da bom rodila jutri ponoci in to dvojcke. da pa je finta se vecja, sem se prejsnji mesec narocila pri hodzi v novem mestu ker sem izgubila en talisman,in me je ta narocil po rojstvu otrok,da bo naredil zascito se njima.in seveda sem narocena 3.3- sel bo seveda erik-ker jaz itak nisem v stanju it na tako pot. je pa finta da je zdaj ta zmeril da bo to v ponedeljek ponoci,ker ob 11h dop.pa mora erik ze bit v n. mestu.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 18:48:53
|
|
|
|
TinaV*
|
jaz pa mislim da bos v kratkem cartala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 18:55:29
|
|
|
|
Barbara111
|
tina mate novo fato v bloku ali se motim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 19:07:13
|
|
|
|
katjakokol
|
doma iz potepa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 1.3.2009 19:26:52
|
|
|
|
katjakokol
|
suncicica kaj jutri imas pregled???? javi mi ko prides domov al pa ce ostanes ok
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?