Shuka
|
Draga moja dekleta, en lep pozdravček vsem vam, saj vas prebiram a z vami ne morem debatirati o teh lepih stvareh kot same pišete, ker so mi z malčkom bile te prekrasne delovne naloge odvzete in samo čas bo potreben predno bova malčka dobila v cartanje. Naj samo omenim, ob rojstvu se je izkazalo da gre hudo hibo za spino bifido in je v bolnici na okrevanju po kar nekaj operacijah. Ni mi do tega, da na veliko pišem o teh stvareh, ker me zelo boli dejstvo, da bo malček že od rojstva prikrajšan za marsikatero stvar, kot je dojenje, ker mleka nimam, cartanje, negovanje, spoznavanje od rojstva. Kaj nam bo prineslo življenje s to hibo ne vemo, obeti niso spodbudne a živimo iz dneva v dan in se prebijamo skozi žalost, ki počasi jenja in upanje, da se življenje z nami ne bi več tako grdo igralo. Ne pomilujte me ker tega res ne rabim, in ne pišite mi da bo vse OK, ker tega nihče ne ve, vem, da moram biti močna za našega malčka, da ko naju bo zagledal, da bo videl nasmejana starša katera mu bosta nudila vse in še več, največ pa ljubezni in energije. Objemite svoje zdrave srčke, otroke ki jih imate in jim dajete poljubček še namesto mene. Bodite zdravi in srečni in hvala vam, da ste mi delale družbo v nosečnosti.