|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.2.2009 10:28:06   
lara light
Joj mi dela počasi tale reč...pika, nisi nič šla nazaj spat? Ja to je res fajn, da si domov lahko noročiš, a velja pa samo za lj?? bom šla gledat.

Senčka, lepo nakupi, kaj te briga evrčki, hvala bogu, da ti jih ni treba za zdravila dajat, a ne?

Lep dan vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
28.2.2009 10:35:06   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Lep dober dan vsem skupaj!

Olala, zadnjih nekaj postov pa je bilo zelo koristnih in polnih nasvetov! Jaz jih vpijam kot spužva in na uhe vlečem (Mb izraz, se opravičujem user posted image ), da bom v prihodnje čimmanj butasto gledala ob podobnih debatah.

A nimajo v Celovcu Toys'r'Us in Kike? Mislim, da je tam kar velika izbira otroške opreme, tako da midva bova sigurno šla tja pogledati, le da je nama Graz bližje.

Kar se vzgoje tiče, pa nimam pojma, kako bo to potekalo pri nas, saj smo še psa bolj slabo vzgojili in je razvajen, da je kriza! Če bosta še otroka takšna, bom samo sedla v kot in milo zajokala! user posted image  user posted image

Nokes, a ko si naročila voziček s tiste strani, si to kar po netu opravila ali si poklicala na kako številko?

user posted image user posted image Nokes, kadar berem tebe je tako kot bi jaz pisalauser posted image user posted image  
Medve sva kot enouser posted image . Pri nas je vse isto- pojma nimam o ničemer, strah me je ko cucka, kako bom to zmogla, ker do sedaj je bilo moje življenje kot "princeska na zrnu graha"user posted image user posted image
Psa imamo isto vzgojenega. Joj, jaz tudi javno priznam, da me je strah kako bo z dvema...user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
28.2.2009 10:52:46   
blanč
Snežinka 4 kakšno izčrpno poročilo o nakupu vozičkauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz se še vedno k hartanu nagibamuser posted image  Je drag, težek... Trikolesniki ( TwinGo S), ki mi je načeloma po slikcah ušeč, kaj pa vem, če so za dvojčke uredu, vsi drugi pa nimajo ročne premzice. Za nekatere je premzica fensi, meni pa nujno potrebnauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
28.2.2009 11:50:19   
šmarnogorka
Ojla deklice mamice!!!user posted image

Kok pridno pišete, da še nisem uspela vse prebrat. Dobre ste! Naj vam energije ne zmanjka!!
Hvala za vaše pozdravčke, vidim, da še nisem med odpisanimi user posted image  pri vas, lepo, hvala.

Pri meni nič novega, dobro je to, da smo še v enem kosu.
Danes sem 29. teden, 3. dan, komaj čakam sredo in pregled pri prim.Cerarju.

Drugače pa je samo ležat težko, gor me drži misel, da je vsak dan pomemben za razvoj malčkov.

Imejte lep sončen vikend,
se vam bolj detaljno oglasim v sredo po pregledu.

user posted image   Šmarnogorka

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
28.2.2009 12:06:53   
soni
user posted image ideja:Questions? info@letsgostrolling.com

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
28.2.2009 12:19:01   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: soni

user posted image ideja:Questions? info@letsgostrolling.com

Čeden je ni kej. kera firma pa je??

(Mark Twain)

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
28.2.2009 14:35:18   
rmmaja
Živijo punčke!

Oglašam se vam samo toliko, da vidite, da sem še živa.
V porodnišnici ni nič kaj prijetno, še posebej, če ne vidiš konca, ne vidi, kaj te čaka, predvsem kaj čaka tvoje otročke. Tu lepo skrbijo zanju, zdaj morata še sama pokazati dobro voljo. Fran je kar dobro, malo mu pomagajo pri dihanju. Sumili so na okužbo, pa kaže, da je težje dihal le zaradi utrujenosti. Dane je kar revež. najprej so mu na eni strani počila pljučka, na drugi je dobil krvavitev. Še vedo je intubiran (9 dan), ima drenažo, zmanjšali pa so mu kisik in vzeli pomirjevala, da čim več dela sam. Bojijo se, da bo zaradi dolgotrajne drenaže ostala luknjica v pljučih. Bomo v ponedeljek videli, kaj se da narediti zaradi tega.
Težko je gledati svoje otročke, nebogljene v inkubatorjih. Vendar iz dneva v dan mislim bolj pozitivno. Vem, da ste z mano in njima. Ravno tako moja družina, prijatelji... Skupaj bomo zmogli.
Nič vas nisem brala, tudi porodna zgodba sledi kdaj kasneje. Lahko pa pogledate dve sličici v albumu.  Računalnik imam pri sebi samo zdajle, v času obiskov, potem se vrača v varno zavetje mojega ljubega domka.
Bodite pridne, pazite na svoje otročke, izogibajte se stresu. Prezgodnji porod je huda stvar.

Taškica, v ponedeljek te pričakujem. SMSaj.

Uživajte user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
28.2.2009 14:44:27   
suncicica
takoj mi naj kdo pove kje imajo te lepe vozicke............

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
28.2.2009 15:40:31   
blanč
Suncica jaz se kar topim, ko gledam njihove vozičje. Še posebej mi je všeč nova kolekcija 2009 on, ki je take pistacija barve in ima črte po srediniuser posted image . Oh kako so lepiuser posted image
Stran pa je kar letsgostrolling.
Rmmaja mi vsak dan pomislimo nate in navjamo, da bo s tvojima fantoma vse uredu. Kako sta lepa na slikcahuser posted image .

(Mark Twain)

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
28.2.2009 16:26:31   
Snezinka4
Ja punce sori, da sem vam dvome s to seminarsko user posted image  o vozičkih povzročila...

Lara Light- Rutar Celovec je imel Teutonio, za pri nas pa ne vem. Ko sem bila v Rutarju na Rudniku so imeli le Hartana za pokazat. Pa sploh se pri njih (tako mi je rekla prodajalka) ne da nič naročit. Imajo kar jim pošljejo Avstrijci, kaj jim bodo pa poslali pa kdaj pa ne vedo (?user posted image ). Jaz sem se zelo čudila tem izjavam, pa sem se pol kar ven iz trgovine pobrala.

Blanč - kar se bremzice tiče se strinjam, da jo je fino imet. Mi smo tudi na vrhu klanca in če hočem malo stran od hiše se moram spustit po klancu navzdol. Ampak sva se z mojim pogovarjala, da če ti voziček uide (bog ne daj da bi se to kateri zgodilo!!) ti tudi bremza ne pomaga. Zato je pametno takrat imeti še trakec okrog roke. Če se zložiš se pač zložiš, ampak voziček ostane pri tebi...user posted image  ampak saj takrat ne bomo več noseče in tako nerodneuser posted image
Jaz sem danes pospravila špajzo pod stopnicami user posted image . Tako je bilo založeno, da sem s trebuhom komaj skozi prišla. Zdaj je pa spet lepo prostorno, da bom lahko do konca nosečnosti not pa ven hodila, če je ne bomo spet zabasaliuser posted image . Vsako miganje mi povzroča otrdevanje trebuha...počitek takoooo paše...pa že oblekice sem potegnila iz zgornjih delov omare. Da pregledam kaj imam in kaj še rabim...počasi gnezdimo...v četrtek imam pregled po enem mesecu. Je že čas.
A so se še kateri pojavile krčne žile po nogah? Meni se kar širijo user posted image . Pa nikoli prej jih nisem imela...user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
28.2.2009 16:31:07   
Snezinka4
Maja hvala, da si se oglasila. Res mislim nate in na malčka palčka, ki sta tako krasna in lepa. Želim vam vsem vse dobro!user posted image  

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
28.2.2009 16:37:28   
taškica
MAJA - JOJ kolk sta lepa tvoja dva škratka, kakšna cukra sta in kako lepo velika, al pa se mi samo zdi. Krasna sta. Boš videla da bo vse k in da so to junaki, ki zmorejo, zmorejo veliko!!!!!!!user posted image  Za pon. pa računaj.
jaz držim pesti za vse vas tri, ti pa le pozitivno razmišljaj, boš videla da se bo vse izšlo.

Snežinka - jaz imam Hartana, ne EW. Sicer sem kupila rabljenega, nima bremzice, gre pa streha za poletje - spodnji del dol - sem preverila pravkar, ker vem, da zna biti v takem velikem balonu vročeeee. Je zadrga samo odpneš in je senčilo samo zgoraj (tenta po primorsko). Jaz sem se zelo racional odločala, ko bosta fantolina večja - cca 6 mesecev, pa nameravam Hartana prodat, ker mi je pretežak. Itak punce, če jaz kaj dam na svoj sedmi čut in feeeling, bomo vse imele po dva vozička. In sicer eno marelo ta hitro zložljivo za dvojčke (ali dva vozeka enojna - marele) za po štacunah laufat (ampak to šele kasneje) ali pa po mestu, in enega težjega, okornega za direkt in stanovanja ven pa po sprehodih.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
28.2.2009 16:51:59   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Itak punce, če jaz kaj dam na svoj sedmi čut in feeeling, bomo vse imele po dva vozička. In sicer eno marelo ta hitro zložljivo za dvojčke (ali dva vozeka enojna - marele) za po štacunah laufat (ampak to šele kasneje) ali pa po mestu, in enega težjega, okornega za direkt in stanovanja ven pa po sprehodih.

Jp, jaz tudi mislim da bo takouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
28.2.2009 17:08:19   
šmarnogorka
Maja,
vse mislimo nate in tvoja dva otročka!!
Kako sta lušna, držimo pesti, da bosta čimprej samostojna.
Naj ti ne zmanjka pozitivnih misli, 
ob podpori sorodnikov in prijateljev vam bo uspelo hitro napredovati.

Drži se!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
28.2.2009 18:11:35   
suncicica
jaz mam babyweltov montreal- tudi brez premzice. bom sele videla kako se bo obnesel. sem pa tudi razmisljala o kakem navadnem na marelo,ker kljub temu da imama karavana tega komaj strpama v prtljaznik.

Stella in Pia

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
28.2.2009 19:41:46   
blanč
A smo vse že mal takele user posted image user posted image user posted image
Jaz že dobivam punkljčke s cotkam ampak vse večino roza barve. Če bosta fantka jih bom že v ranem otroštvu čist zatolklauser posted image user posted image user posted image
Sem dobila cotke od enega očka, ki ima dvojčici. Ker sta bli mal nedonošeni sta nosli 46 št. Pa to je ja tolk majhno, da se boh usmil. Jaz si kej tak majhnega še predstavljat ne znam. Joj no, najboljš, da grem mal v kot jokatuser posted image .

(Mark Twain)

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
28.2.2009 19:46:47   
Shadow
Blanč, ti  kar pojdi v kot jokat, samo prosim lepo, ne v mojega!!! user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
28.2.2009 21:05:40   
pikatara
Lara upam, da otrdevanje hitro mine. Mene je kar nekaj časa dajalo, sedaj je pa bolje. Je pa s tiščanjem tolk slabš. Pa kislina. Počivaj in še kak donat spi. Spala pa nisem kaj dost. Do 5.40 sem bila pokonci in komaj sem zadremala me je klicala moja mama da se bližajo Ljubljani in sem ji psičko peljala do obvoznice. Moja pikica uživa na morju in se bo sigurno kopala. Sva se z mojim danes pogovarjala kako težko bo kam otroke spustit, če že prej kot v enem dnevu psa pogrešava.

Šmarnogorka lepo da si se javila in da je vse vredu. Pridno počivaj in zdrži čim dlje.

Soni to je pa najlepši voziček do sedaj.

Maja vsak dan držimo pesti in mislimo na vas. Mala dva sta tolk luštna. Boš videla da bo vse vredu in da bo vsak dan bolje. Kako pa se držita ta velika dva?

Sunčica bravo, vidim da še vedno vztrajaš, pa tolk te je skrbelo da boš prehitro rodila. Boš še rekord postavila.

Blanč super, da si dobila toliko oblekc. Js sem jih dobila od dveh junijskih fantov, tako da so večinoma poletne, ampak bo vse prav prišlo ker so malo večje cifre. Sem pa danes opravila še zadnje nakupe. Še jaknice sem jima kupila. po pogovoru s Taškico sem začela razmišljat koliko in kako jih sploh oblečt. Najmanjše jakne so bile številka 68, tako da bosta za začetek plašča, če jih bomo sploh potrebovali, ko jih bosta dejansko rabila, jima pa že bosta prav. Verjetno za začetek bolj dekce uporabljaš. Izkušene mamice pišite.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
28.2.2009 22:08:56   
ona23
Maja, tudi z naše srani... držimo pestke, da bo vse ok, in da boste kmalu zapustili porodnišnico in se šli sprehaja s tako nobel vozičkom!

Vas kaj zgaga peče? Mene kar naprej, sploh če kakšne oreščke jem, zdele mi je pa drag prinesel horse, pa sem ga čisto malo lahko pojedla, in me je že začelo pečt :(
A lahko kaj vzamem proti zgagi? A Donat pomaga?

Drgač sem pa tudi jaz danes zelo švoh, prejle sem komaj malo spat dala, sem se šla tudi jaz kar vležt. Težka je tale... he he he

Pa najlepša hvala za opis vozičkov, zdaj grem še na net in mal pogledam, ga bom verjetno tudi jaz kar preko interneta naročila, samo da si ga še zberemo.
Drugače pa tudi jaz mislim, da tale voziček bo prav prišel tja do naslednje pomladi, potem bo pa sigurno kakšna marelca prav prišla?

No, v glavnem, lepo pančkite, pa se tipkamo kaj jutri!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
28.2.2009 22:22:07   
nokes
draga maja, čimprej zmagajte in odidite domov, kjer vam bo najlepše. držim pesti za tvoja fanta in mislim na vas. user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
28.2.2009 22:56:24   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Blanč, ti  kar pojdi v kot jokat, samo prosim lepo, ne v mojega!!! user posted image

Senčka ni problema, bom najdla svoj kotek pa se bom drla ko žvauuser posted image  

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
1.3.2009 8:49:04   
Barbk
Jutro babuške,

spet nisem bila pridna...Za čez rit sem....user posted image  Čist nič še nisem prebrala za nazaj, razen post od Maje mi je padel v oke. Maja tudi mi smo z vami. Držim pesti, da mala dva čimprej postaneta dovolj močna, da oddite vsi3 domov. Fran in dane za vaju pa en vlakec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
Zdaj grem pa za nazaj prebrat. Moram se poboljšat, ker sem res čist izgubila rdečo nit. Aja še nekaj bi vprašala-a je normalno, da srčka škratka A z AS slišim čist dol pri fifiki (me tudi levo čisto spodaj kar dostikrat boli), škratka B pa precej višje. Mislim meni se zdi, da je A tako nizko user posted image . Zdaj pa šibam Manci zajtrk pripravit...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
1.3.2009 9:50:21   
Skorpija
Punce, da vas na hitro pozdravim! najprej sem vesela, da še vidim sunči kraljevat na vrhu lestvice, malo manj vesela novička je pa, da je rmmaja tako pohitela, ampak upam, da boste kmalu kot se šika in predvsem naj vam ne zmanjka dobrih misli in optimizma!!!

No, da na hitro povem kaj se je zgodilo z nami. V ponedeljek 16.2. sem imela kontrolo pri moji G in je ugotovila, da imam visok pritis in beljakovine v urinu. Poslala me je v porodnišnico, sam tolk, da me bodo imeli pod kontrolo je rekla, saj čez par dni boste pa mogoče spet doma... V porodnišnici je bil pritisk še višji, beljakovin še več, odprta sem bila samo centi in pol a vseeno so se zaradi preeklampsije odločili takoj sprožit porod. Imeli smo srečo, rojevala sem "samo" 6 ur, imela super pomočnike, ubogala na vsako besedo in 17.2. ob 3.50 sem v roke prijela najprej Tilna, jeznega kot sam vrag, ker se je moral tako matrat, 9 minut za njim pa je po riti na svet pribrzel še Domen. Tilnove mere so 47 cm, 2690 g, Domnove pa 48 cm, 2510 g. Oba sta zdrava in popolnoma razvita, Tilen je edino fasal zlatenico in eno noč preživel pod lučko, pa kolke bomo morali kontrolirat, drugače pa sta super. Tudi jaz sem bila rezana in šivana bore malo, tako da sem bila že nekje 3 dan čisto OK. Danes smo že en teden doma, maledva se lepo redita, jesta nekje na tri ure kar po flaši, ker imam za dojit oba premalo mleka, jima ga pa za en obrok na dan izbrizgam (ročno prosim lepo, k da bi kravo molzla user posted image ), ker če pijeta pri meni totalno pomešata urnike, red pa mora bit pri bajti user posted image Trkam torej na les, do zdaj je vse super, čez slab teden bomo lahko že tudi šli ven, do takrat pa doma lepo uživamo in se hecamo...

Punce, držte se, upam da čim dlje v enem kosu, pobožajte bušije, potem vam bodo malo manjkali, čeprav je super občutek, ko se spet lahko normalno skloniš user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
1.3.2009 9:54:29   
mlinčka
Dobro jutro!

Vidim, da še nimate kavice. Pa si dejmo eno privoščit user posted image . Pa še mal za prigriznit zraven.

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4
Mlinčka - jaz se tudi čudim od kod ti vse te kave. Pol sem pa tvoje ime zapisala sem pa dojela, iz mlinčka, ne?user posted image   

Takele omamne kavice kar stric gugl najde, moj nick mlinčka v bistvu nima ravno veze user posted image .
Hvala za izčrpno poročilo o vozičkih, snežinka! Jaz sem se kar odločila - EW al pa Ring duo. Pri obeh se priporočam še za čimveč info iz prakse (noki že pridno poroča, pikatara bo pa tudi, ko bo čas, a ne user posted image ).

Almk, jaz sem zaenkrat odločena, da bova zagotovo vzela tudi košare, čeprav bo poletje. Pomembno mi je, da je površina čist ravna in trdna pa itak je potem lahko hitro jesen in vetrovno pa za prenašat se mi zdijo fajn... je pa res, da prov poglobila se pa tud še nisem v to problematiko user posted image .

Glede vzgoje dvojčkov mi je trenutno jasno samo to, da je treba imeti ves čas v glavi da gre za dve osebici s svojima osebnostima. To se mi zdi ključno izhodišče, ostalo bomo pa po trenutnem navdihu user posted image . Sicer pa nočem še preveč o tem razmišljat, ker me bo v kak kot potegnilo tulit, tko kot Blančko pa Shadow user posted image .

Maja, držimo pesti še naprej! Mala dva sta borca, mami pa itak!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
1.3.2009 9:59:30   
mlinčka
Oooo, mami skorpija se je oglasila user posted image user posted image user posted image !

Čestitke za mala dva lepotca! Fajn si tole zrihtala user posted image . Ko bo čas dopuščal, se pa le oglasi z dragocenimi napotki iz prakse! Pa fotkeeee!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Vzgoiteljice v vrtcu
Admin

Ali ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcu

da, nimam nobenih propomb (71%)

ne (8%)

pričakovala bi boljšo (12%)

boljše ne bi mogla pričakovati (9%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!