Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 3:51:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kotrola prometa. Dobene gužve vidim. Tak to je če so deca lačni je treba delat....... o. zamalo sva se zgrešili jaz mam nočne pohode, ker ne morem spat. sem popoldne malo zadremala pa zgleda, da je blo kar preveč
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 7:15:03
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!!! MAREC JE, A BO ŠLA KATERA ALI NE????? No jaz verjeten kar ne. Spim sicer slabo, pa špika me, ni pa po moje to popadek, vsaj mislim, ka te jaz vem. V glavnem, grem danes k tašči na sarmo, to 100%.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 7:18:46
|
|
|
|
pondelak
|
dobro jutro!!!! dekleta marec je!!! zdaj pa mislim da mamo vse marčevsko dovoljenje??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 7:47:41
|
|
|
|
pocka
|
Dobro jutro...danes sem pa za spremembo naspana! ...juhuuuu marec je, zdaj pa čakamo prvega marčevskega ! Mi bomo pa danes končno posteljico prinesli v sobo, pa torbo bom do konca pripravila, no,mogoče se pa potem kaj začne.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 7:54:00
|
|
|
|
Miška2006
|
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 1.3.2009 8:07:33 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:27:31
|
|
|
|
mama_milchy
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:27:46
|
|
|
|
spps
|
ojla marčevke! sedaj pa bomo res čakale na uradnega merčevskega bebija koooončnooooooo.....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:32:19
|
|
|
|
spps
|
Kaj boste počele danes? jaz se bom po kosilu spet šla mal učit-ker naš bebi očitno rad hodi v šolo in bomo še šli jutr na en izpit-zadnji predviden pred porodom sem mislila,da se ga bom lahk izognila,pa očitno ne bo nič s tem -ma saj ni težek,za to se nisem obremenjevala s tem al grem na tega al ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:32:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
Izvolite, da bomo lažje začele jutro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:34:55
|
|
|
|
tasa_m
|
haloo moje čveke! Zdaj pa je čas,da ena odpre mesec marec! Končno smo dočakale MAREEEEECCCC. No, jaz sem dočakala marec sredi februarja že..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:35:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Kaj boste počele danes? jaz se bom po kosilu spet šla mal učit-ker naš bebi očitno rad hodi v šolo in bomo še šli jutr na en izpit-zadnji predviden pred porodom sem mislila,da se ga bom lahk izognila,pa očitno ne bo nič s tem -ma saj ni težek,za to se nisem obremenjevala s tem al grem na tega al ne tvoj bebi bo zelo pameten, že daj je dal nekaj izpitov skoz tak da... bravo mami..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:36:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Izvolite, da bomo lažje začele jutro hvala! se mi zdi,da zdaj,ko smo pa dočakale marec,se pa nobenmu bebiju ne bo mudilo sem pa gledala po koledarju,da je ta mesec zopet petek 13-smešno mi je pa za to,ker sem prvič,ko sem rodila iz P šla z malo na petek 13 -upam,da ne bo treba tolk časa čakat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:36:50
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Kaj boste počele danes? jaz se bom po kosilu spet šla mal učit-ker naš bebi očitno rad hodi v šolo in bomo še šli jutr na en izpit-zadnji predviden pred porodom sem mislila,da se ga bom lahk izognila,pa očitno ne bo nič s tem -ma saj ni težek,za to se nisem obremenjevala s tem al grem na tega al ne a pospravljala pa ne boš nič danes ....ma svaka ti čast, da se ti da učit in to par dni pred rokom; ti iz srca želim, da opraviš uspešno ta izpit mi pa gremo na bajto pogledat kaj so nardili do sedaj in pol do sosedov na kavico, najverjetneje tudi kosilo - se moramo še do konca zmenit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:37:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Kaj boste počele danes? jaz se bom po kosilu spet šla mal učit-ker naš bebi očitno rad hodi v šolo in bomo še šli jutr na en izpit-zadnji predviden pred porodom sem mislila,da se ga bom lahk izognila,pa očitno ne bo nič s tem -ma saj ni težek,za to se nisem obremenjevala s tem al grem na tega al ne tvoj bebi bo zelo pameten, že daj je dal nekaj izpitov skoz tak da... bravo mami.. to pa je rekel en prof. za sociologijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:38:28
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m haloo moje čveke! Zdaj pa je čas,da ena odpre mesec marec! Končno smo dočakale MAREEEEECCCC. No, jaz sem dočakala marec sredi februarja že.. Jutro tasa_m, ste že pokonci....ja, marec je tu ampak se zdaj nikamor ne mudi....no, ne vemo kaj je s pupo; če se je zaprav začelo al umirilo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:40:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps Kaj boste počele danes? jaz se bom po kosilu spet šla mal učit-ker naš bebi očitno rad hodi v šolo in bomo še šli jutr na en izpit-zadnji predviden pred porodom sem mislila,da se ga bom lahk izognila,pa očitno ne bo nič s tem -ma saj ni težek,za to se nisem obremenjevala s tem al grem na tega al ne a pospravljala pa ne boš nič danes ....ma svaka ti čast, da se ti da učit in to par dni pred rokom; ti iz srca želim, da opraviš uspešno ta izpit mi pa gremo na bajto pogledat kaj so nardili do sedaj in pol do sosedov na kavico, najverjetneje tudi kosilo - se moramo še do konca zmenit sem si včeraj pospravla,tk,da danes ni nič takega-edin kaj za sproti ma ta teden bi še lahk hodla na predavanja,sam se bom še odločla,ker mi nekak ne diši,da mi kakšna voda odteče v šoli ni me strah popadkov,da bi me v šoli zagrabli,da pa v šoli pustim lužico za seboj,mi pa glih ne bi blo bomo vidli,kaj bo G rekel v torek na pregledu....ampak mislim,da bo standarden odgovor
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:44:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy mi pa gremo na bajto pogledat kaj so nardili do sedaj in pol do sosedov na kavico, najverjetneje tudi kosilo - se moramo še do konca zmenit kaj se morete zmenit, če boste dobili kosilo ?? ko boste enkrat tam v času kosila vas bodo že postregli.. upaj..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:45:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps Kaj boste počele danes? jaz se bom po kosilu spet šla mal učit-ker naš bebi očitno rad hodi v šolo in bomo še šli jutr na en izpit-zadnji predviden pred porodom sem mislila,da se ga bom lahk izognila,pa očitno ne bo nič s tem -ma saj ni težek,za to se nisem obremenjevala s tem al grem na tega al ne a pospravljala pa ne boš nič danes ....ma svaka ti čast, da se ti da učit in to par dni pred rokom; ti iz srca želim, da opraviš uspešno ta izpit mi pa gremo na bajto pogledat kaj so nardili do sedaj in pol do sosedov na kavico, najverjetneje tudi kosilo - se moramo še do konca zmenit sem si včeraj pospravla,tk,da danes ni nič takega-edin kaj za sproti ma ta teden bi še lahk hodla na predavanja,sam se bom še odločla,ker mi nekak ne diši,da mi kakšna voda odteče v šoli ni me strah popadkov,da bi me v šoli zagrabli,da pa v šoli pustim lužico za seboj,mi pa glih ne bi blo bomo vidli,kaj bo G rekel v torek na pregledu....ampak mislim,da bo standarden odgovor ja, no ravno v šoli med predavanji, da ti odteče voda, pa ne bi blo fajn, a spps, na kolko časa ti zdaj dela preglede G? In kaj ti dela na teh pregledih?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:47:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jutro tasa_m, ste že pokonci....ja, marec je tu ampak se zdaj nikamor ne mudi....no, ne vemo kaj je s pupo; če se je zaprav začelo al umirilo... mi smo auf na vsake 3 ure, se previjemo,pocartamo, najemo in spimo. Komu lepše. Pol pa zeha tak koda ni spala že 3 dni Mi je danes glih moj reko kak sfolgam vse to.. haloo moški
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:47:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy mi pa gremo na bajto pogledat kaj so nardili do sedaj in pol do sosedov na kavico, najverjetneje tudi kosilo - se moramo še do konca zmenit kaj se morete zmenit, če boste dobili kosilo ?? ko boste enkrat tam v času kosila vas bodo že postregli.. upaj.. dokončno; ponavadi je tako da vsak nekaj nabavi; eni meso, drugi pijačo in pol skupaj skuhamo ob vikendih; je prav fajn...drugače ta soseda je moja žlahta (očetova sestrična) in se imamo superca...možeka zunaj kaj spečeta, me2 kaj sladkega nardiva, njen sinek (je star 17 let) pa pazi na Žigca in se z njim igra...in gre dan naokoli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:50:13
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Kaj boste počele danes? jaz se bom po kosilu spet šla mal učit-ker naš bebi očitno rad hodi v šolo in bomo še šli jutr na en izpit-zadnji predviden pred porodom sem mislila,da se ga bom lahk izognila,pa očitno ne bo nič s tem -ma saj ni težek,za to se nisem obremenjevala s tem al grem na tega al ne tvoj bebi bo zelo pameten, že daj je dal nekaj izpitov skoz tak da... bravo mami.. to pa je rekel en prof. za sociologijo mogoče pa je res kaj na tem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:50:54
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jutro tasa_m, ste že pokonci....ja, marec je tu ampak se zdaj nikamor ne mudi....no, ne vemo kaj je s pupo; če se je zaprav začelo al umirilo... mi smo auf na vsake 3 ure, se previjemo,pocartamo, najemo in spimo. Komu lepše. Pol pa zeha tak koda ni spala že 3 dni Mi je danes glih moj reko kak sfolgam vse to.. haloo moški a imaš kako drugo izbiro?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:50:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps Kaj boste počele danes? jaz se bom po kosilu spet šla mal učit-ker naš bebi očitno rad hodi v šolo in bomo še šli jutr na en izpit-zadnji predviden pred porodom sem mislila,da se ga bom lahk izognila,pa očitno ne bo nič s tem -ma saj ni težek,za to se nisem obremenjevala s tem al grem na tega al ne a pospravljala pa ne boš nič danes ....ma svaka ti čast, da se ti da učit in to par dni pred rokom; ti iz srca želim, da opraviš uspešno ta izpit mi pa gremo na bajto pogledat kaj so nardili do sedaj in pol do sosedov na kavico, najverjetneje tudi kosilo - se moramo še do konca zmenit sem si včeraj pospravla,tk,da danes ni nič takega-edin kaj za sproti ma ta teden bi še lahk hodla na predavanja,sam se bom še odločla,ker mi nekak ne diši,da mi kakšna voda odteče v šoli ni me strah popadkov,da bi me v šoli zagrabli,da pa v šoli pustim lužico za seboj,mi pa glih ne bi blo bomo vidli,kaj bo G rekel v torek na pregledu....ampak mislim,da bo standarden odgovor ja, no ravno v šoli med predavanji, da ti odteče voda, pa ne bi blo fajn, a spps, na kolko časa ti zdaj dela preglede G? In kaj ti dela na teh pregledih? pregled imam na 1 teden -od 37.dalje,pregleda me vaginalno,pretipa trebuh,in me ponavad da v lab-ponavad zdaj sam kontrola urina
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:51:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Kaj boste počele danes? jaz se bom po kosilu spet šla mal učit-ker naš bebi očitno rad hodi v šolo in bomo še šli jutr na en izpit-zadnji predviden pred porodom sem mislila,da se ga bom lahk izognila,pa očitno ne bo nič s tem -ma saj ni težek,za to se nisem obremenjevala s tem al grem na tega al ne tvoj bebi bo zelo pameten, že daj je dal nekaj izpitov skoz tak da... bravo mami.. to pa je rekel en prof. za sociologijo mogoče pa je res kaj na tem bomo videeeli sam upam,da ne bo tak zabluzil šolo kot je mama,da bo moral pol na stara leta hodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 1.3.2009 8:52:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jutro tasa_m, ste že pokonci....ja, marec je tu ampak se zdaj nikamor ne mudi....no, ne vemo kaj je s pupo; če se je zaprav začelo al umirilo... mi smo auf na vsake 3 ure, se previjemo,pocartamo, najemo in spimo. Komu lepše. Pol pa zeha tak koda ni spala že 3 dni Mi je danes glih moj reko kak sfolgam vse to.. haloo moški ja, ma moški...mi smo pri Žigcu imeli full pestro prve tri tedne; jaz sem si mogla črpat mleko, ker je imel revček vneta ustnica in itak da je lahko naenkrat povlekel malo iz flaške in je jedu na uro, uro in pol, vmes pa sem ga počasi privajala na joško skratka sem bla že crknjena; ponoči več nisem mogla niti črpat, jaz sem se dala sede in spala, možek je pa črpal mleko in hranil Žigo...po 2tednih takega ritma sva bla oba čisto gotova....možek je bil tolko utrujen, da ni več niti slišal, ko je ta mali jokal ampak je ležal čisto ob njem...še dobro da mi ni blo treba kuhat, pospravljat, likat in seveda da ni blo obiskov tiste dni...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?