gogabojan
|
Čer čer punce. ČE VAM JE DOLGČAS RAJE NE BERITE TEGA, KER SE BOSTE DOLGOČASILE. ČE PA NE, PA MI NE ZAMERITE, AMPAK JAZ MAM PO-LUNINO OBDOBJE, DA ME MEČE. AL PA SE SAM S TEM TOLAŽIM, IN SEM V RESNICI VEDNO TAKA. Talcy-včeraj zvečer sem se nasmejala na tvoj račun. Pa ne zato, ker si se pokakala, ampak način kako si to napisala . Mi smo bili do 5h vzunaj. Je bilo tako lepo da smo kar 8 km naredili . Sem bila čista energijska bomba. Se vidi da .100noge ni več. Da je na dopustu. Je bolj mirno tu gori . Pa brez zamere, se malo samo hecam. Jolly-samo veliko daj piti otroku. Jaz verjamem v vaju, da vam bo uspelo izpluti iz tega začaranega kroga brez problemov. Bodi bolj trmasta kot on. Če pa ti je že tako hudo (mislim, če noče jesti), probaj mu mal sladkati. Vsaj zdaj, dokler se ne izvlečeta. To vem ker, ko je moj mel pljučnico, pa je mel vročino, je P rekel naj mu magari fajn sladkam čaj (svojih jošk ne morem, ker ga dojim , zato pa se je mami basala z PIŠKOTI ). Le tako ne bo dehidriru. Pa če par dni pije sladko, mu ne bo se nič poznalo, važno je le to da ne dehidrira. Mbd - a si kaj poskušala že z navodili?? Al tako lepo uživate v tem vsem. Moj zdaj ma cucelj od čaja v ustih, ga grizlja, in mene buli, medtem ko to pišem. Jaz pa sem ga dala malo počivat v postelci. EVO GA, POČASI ZAPIRA UČKE. U šit, vidu je da sem ga pogledala, pa se je takoj nasmeju. Šment. Meni je že tak tečno. Vse mamo pospravljeno, mali bo zgleda zaspal, je na drugem računalniku in dela particijo zame, da bom mela velik več prostora, in da bo hitrejši comp. Starejši sin pa uživa pri babici. Hmmmm. Jaz bi pa zdaj seksala . . Pa se mu ne upam reč. K bo reku da me sam meče zadnje čase. AJA. Punce, a vi še dajete kapljice d3?????? Jih še imate???? Kak dolgo se morajo dajat??? Jaz sem že pozabila od prvega sinčka. Je že 7 let nazaj. Ga pa zadnje čase tote kapljice spet full zvijajo. Madona mi je dolgčas. Se bom pa razpisala. Upam da vas nisem dolgočasila z mojim blogom. Avto- naš se rad pelje. Včasih takoj zaspi, zadnje čase pa ne. Tudi v vozičku, več noče spati. Mu dam uno zaščito okoli glave nižje, in on veselo opazuje okolico okoli sebe. Aja malo ima dvignjeno ležišče še v košari od vozička. Tako da okice sam švigajo sem pa tja. Danes smo bili vzunaj brez kobizončka . Sem ga full velik zato oblekla. Vzunaj pa sem ga slačila kot k lupiš banano. Del za delom . Uf bi zdaj svojmu banano ....... Joj punce raje me ustavite no. aja hmm kak že JANJA27 (sorry če je narobe, toda internet mi noče iti na prejšnjo stran). Sam tako no, ko boš spet podatke popravljala, mi tam piše GOJABOJAN. Gogabojan bo bolj prav, ampak itak se ne sekiram. Važn je da vemo kdo sem. PUNCE, KDAJ SE BOSTE KAJ ZMENILE???? SE BOM PRIDRUŽILA. Zdaj pa vam dam pol ure časa da se mal spočijete od mene. Jaz pa premislim, kaj bi vam še napisala. Niti se ne upam kaj preveč pisati, da me nebi razumele narobe. SEM FULL DOBROVOLJČEK (ko se spoznamo, in ko me ni več tako sram). Aja to pa je moj kompleks ja. Sem full sramenžljiva in vase zaprta. Ko pa se odprem, se pa še preveč Uffff zdaj pa me boste mele čez glavo. . Nič hudega. . Bo vsaj moj malo bolj vesel, ker mu ne TEČNARIM . Vas bo častil s kavico, ker me prenašate. čaw see u in 45 min
|