|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
28.2.2009 12:11:30   
spps
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 176
28.2.2009 12:12:21   
spps
no,mamaM,da ne boš rekla,da ne upoštevam tvojih željuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 177
28.2.2009 12:13:20   
PERSIDA
SPPS- kaj to pomaga da seje javila če je pol mrknilauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 178
28.2.2009 12:14:47   
PERSIDA
Sem vajena da je aktivna na forumuuser posted image .

No lepi lušti mi smo jih že sprobaliuser posted image .Mi je niso skup zašiliuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 179
28.2.2009 12:15:21   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

No lepi lušti mi smo jih že sprobaliuser posted image .Mi je niso skup zašiliuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image in je kaj drugač po porodu?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 180
28.2.2009 12:15:40   
spps

mogoč je pa na svojega navalila?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 181
28.2.2009 12:16:47   
mama_milchy

to je važno, da bo še uporabna user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 182
28.2.2009 12:16:52   
pocka
uuu kaki tipčki, no, če izvzamemo Bundyja user posted image user posted image user posted image

ojla najaa, kako ste? Dej kako slikico vaše princeske prilimaj.user posted image To je pa lepo slišat,da je Tija lepo sprejela sestrico, želim vam,da tako ostane.

persida - a ti je dan prekratek ali noč?user posted image , te prav občudujem, da tako lepo folgate z dvema user posted image user posted image , si sploh ne predstavljamuser posted image

Midve sva pa nazaj s sončka, je prav pasalo...kosilo se kuha, štrudel se peče, že diši...njammaaa user posted image ...spet bodo kilce poskočile, moram pazit,da ne pridem do osmice (80kg),ampak ne vem, če mi bo ratalo, mi še zelo malo manjkauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 183
28.2.2009 12:17:27   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ja kako če ga pa ni doma user posted image  jaz bi navalila, bodta brez skrbi...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 184
28.2.2009 12:18:06   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem tud misla teb pisat... user posted image  Pa kr nisem in nisem... Dobro, zdej smo itak nazaj na rr. Kaj je na Starši čvekamo že odprta tema? user posted image

Ojla,

kako je?

čakamo na marec user posted image ....temo bo jutri feliša odprla.....in potem se počasi tam selimo ena za drugo....

trobentice in zvončki Marčevk 09 bo naslov....

Ooooo čao!user posted image   Kako si?

Lep naslov!user posted image

ooo,

še sem 2v1 kot vidiš...ma bi šla rada čimprej rodit ampak user posted image  je pač lepo v bušiju...dej mi  povej, a v LJ so bli zdaj dovoljeni obiski al so še vedno prepovedani?....kako ste? si tle na obali?...kdo ti pomaga?

Obiski so bili razen za očka in otroka prepovedani in to do predzadnjega dneva, preden sva šli domov. user posted image  Zdaj so že dovoljeni.
Pomaga mi možek, ki je že v tretje do ušes zaljubljen! user posted image  Zdaj ima 3 princeske, pravi. user posted image  Jaz pa dodajam, da naj se pazi, ko mu bodo babnce začele živčke parat... user posted image user posted image

Vidim, da spps spet dogaja... user posted image user posted image

pocka, slikca bo malo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 185
28.2.2009 12:18:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

uuu kaki tipčki, no, če izvzamemo Bundyja user posted image user posted image user posted image

ojla najaa, kako ste? Dej kako slikico vaše princeske prilimaj.user posted image To je pa lepo slišat,da je Tija lepo sprejela sestrico, želim vam,da tako ostane.

persida - a ti je dan prekratek ali noč?user posted image , te prav občudujem, da tako lepo folgate z dvema user posted image user posted image , si sploh ne predstavljamuser posted image

Midve sva pa nazaj s sončka, je prav pasalo...kosilo se kuha, štrudel se peče, že diši...njammaaa user posted image ...spet bodo kilce poskočile, moram pazit,da ne pridem do osmice (80kg),ampak ne vem, če mi bo ratalo, mi še zelo malo manjkauser posted image

user posted image user posted image jaz sem tud mal pod 80user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.2.2009 12:19:41   
spps

Jaz sem tud misla teb pisat... user posted image  Pa kr nisem in nisem... Dobro, zdej smo itak nazaj na rr. Kaj je na Starši čvekamo že odprta tema? user posted image

Ojla,

kako je?

čakamo na marec user posted image ....temo bo jutri feliša odprla.....in potem se počasi tam selimo ena za drugo....

ooo,

še sem 2v1 kot vidiš...ma bi šla rada čimprej rodit ampak user posted image  je pač lepo v bušiju...dej mi  povej, a v LJ so bli zdaj dovoljeni obiski al so še vedno prepovedani?....kako ste? si tle na obali?...kdo ti pomaga?

Obiski so bili razen za očka in otroka prepovedani in to do predzadnjega dneva, preden sva šli domov. user posted image  Zdaj so že dovoljeni.
Pomaga mi možek, ki je že v tretje do ušes zaljubljen! user posted image  Zdaj ima 3 princeske, pravi. user posted image  Jaz pa dodajam, da naj se pazi, ko mu bodo babnce začele živčke parat... user posted image user posted image

user posted image user posted image men dogaja danes ,ko imam časuser posted image user posted image user posted image  sem nadioknadla za nazaj,ko par dni nisem bila preveč aktivnauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.2.2009 12:20:00   
spps

ja kako če ga pa ni doma user posted image  jaz bi navalila, bodta brez skrbi...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 188
28.2.2009 12:22:48   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

user posted image user posted image jaz sem tud mal pod 80user posted image user posted image user posted image

ti maš vsaj malo manj do PDP-ja, je manj možnosti,da prideš do 80 user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 189
28.2.2009 12:23:55   
spps
pocka,to maš pa tudi pravuser posted image  m  sam ,ko PDP ni merilo,če vse križem hodijo v Puser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 190
28.2.2009 12:23:55   
PERSIDA
Jaz pa hitim da pridemdo takih zvezdic ko jih ma sppsuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 191
28.2.2009 12:24:48   
spps

Jaz pa hitim da pridemdo takih zvezdic ko jih ma sppsuser posted image
user posted image user posted image user posted image   sej ne rabiš tolk postovuser posted image user posted image  jaz bi menda imela skor 3 vrstice zvezdicuser posted image user posted image

pa do naslednje ti manjka dobrih 80 postovuser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 28.2.2009 12:25:29 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 192
28.2.2009 12:28:21   
PERSIDA
Hvala za vaso prijaznostuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 193
28.2.2009 12:29:57   
spps

Hvala za vaso prijaznostuser posted image
user posted image user posted image user posted image zjutraj sem imela skor tolk samogovorovuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 194
28.2.2009 12:30:00   
MalaČebelica
o smo že na osmem delu user posted image user posted image zgleda da sem predolgo spala user posted image user posted image user posted image user posted image

grem prečekirat kako je s pupo in kokico...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 195
28.2.2009 12:30:18   
mediuhec
čvekulje!

en dan me ni gor, pa se moram prav potrudit, da vas najdem. včeraj je RR nekaj zezal, pa tud nisem mogla komentirat. ...

vidim da ste vse OK, kokica je dobila malega valentina!!!- mala cebelica: naslednji MB sva midve!!!! kera bo prej? no računam da moj piki počaka vsaj še 14 dni. je pa res že tečno tak velik trebuh nosit okol.

dali upam da obrat uspe in da postopek ni preveč neprijeten. vsaj mene premetavanje škrata včasih prav zaboli.

pa pa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 196
28.2.2009 12:31:20   
mama_milchy

Ojla,

kako je?

ooo,

ma v Izoli jih še ne dovolijo, bala...samo tati lahko pride na par minut in to je to.....jaz razmišljam o Postojni, če ne bo šlo hitro.....

atiji so itak vsi v svoje pupike zaljubljeni.....tako je blo pri mojmu stricu, ki ima 2user posted image user posted image  in zadnjič se neki pogovarjamo, da kako je njemu ko grejo kam, kr 3ženske mu težijo pa pravi njegova žena: ˝a ti veš zakaj on tolko dela?¨ mi jo pogledamo in ona reče: ˝za vložke in šminke˝ user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 197
28.2.2009 12:31:20   
PERSIDA
Saj ti ne smeš it rodit kdo bo pa pol poste pisaluser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 198
28.2.2009 12:31:27   
mama_milchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ste vidle, kr še naše čveke ostale so prišle gor na RR samo da so tipčki v krogu...

spps, vsake tolko kakšnega nalimaj pa boste vidle kako pol čvekamo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 199
28.2.2009 12:31:40   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

o smo že na osmem delu user posted image user posted image zgleda da sem predolgo spala user posted image user posted image user posted image user posted image

grem prečekirat kako je s pupo in kokico...

Dobro jutro user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?