Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
mama_m - glede tistih konjev, če te še vedno zanima, moji so hodili nekam blizu Pivke, so pa islandski konji, napiši v google, pa ti bo našlo, moja mami se ne spomni več točno pri kom so bili
mama_m - glede tistih konjev, če te še vedno zanima, moji so hodili nekam blizu Pivke, so pa islandski konji, napiši v google, pa ti bo našlo, moja mami se ne spomni več točno pri kom so bili
ma za enkrat tolko it tam ja ampak jaz bi ga prav na jahalne ure vpisala...bom poklicala gor na Medljan, če sprejmejo tudi tako majhne oziroma tle v Šantomo...bomo vidli...ma to enkrat z aprilom / majem...
pozdravljene!! jaz sem pa se danes že 5.30 zbudila pa nisem mogla več spat .no vsaj po hiši je pošlihtano včeraj sem še pripravla za stvari za iz P,da bo moj vedel kaj mora prinesti... PUPA-lepo da se je tvoj odločil da počaka do marca KOKICA pa najbrž že carta svojo dete
dobro jutro Js sn dans spet spala kot ubita... Niti na wc nisem hodila... zdaj pa že razmišljam kaj kuhat... verjetno bodo kr sirovi štruklji padli pa kakšna juhica
Pri nam je tud taaak sonček da sem Lijo dala kr v dnevni sobi na sonček, da se mal posonči. So rekli da se morava sončit da se kakšna zlatenica ne ponovi. Tak da se strogo tega držim,... jo predstavljam po stanovanju koda bi bila kakšna omara in nebi vedla kam jo naj postavim..
pa vidim, da ste vse nekam pridne dans... mam kr slabo vest samo kaj ko se mi ne daaaaaaaaaaa sicer pa bom spet cel popoldan sama tk da se lahk zgodi, da tut js malo za sesalec pa kakšno krpo primem
dobro jutro Js sn dans spet spala kot ubita... Niti na wc nisem hodila... zdaj pa že razmišljam kaj kuhat... verjetno bodo kr sirovi štruklji padli pa kakšna juhica
jaz bom pa naredila danes sladko rdeče zelje z svinjskim mesom in pire