ada2
|
dobro jutro...oz. pri nas nič dobrega Adam je totalno zabasan, celo noč nismo spali, ker ga kašelj nabija, ob 1 ponoči sem šla kamilice vret, da je inhaliral, ob 2 čaja kuhat, na vsako uro smo še nos spirali.... zdaj naprej kašlja, jaz se pa tolčem po glavi, ker nisem v torek kupila inhalatorja v hoferu, včeraj so mi ga pa prodali v glavnem, če se ne javljam danes ni nujno, da sem šla rodit, mogoče mi bo uspelo malo zadremat, ker glede na moje psihofizično stanje sem trenutno nezmožna prenašati še kake popadke.... monchy ne sekiraj se za take izjave... moji sestri tudi nonstop to govorijo, pa dobesedno žere... poje več kot moj, pa za primerjavo - ona ima okoli 50 kg, pa je velika okoli 170 cm, moj jih ima pa skoraj 130, pri 180 cm, to so le zlobne govorice tistih, ki se jim vsak grižljaj pozna.... sicer sem pa jaz pred 2 letoma tudi pristala na 54 kg, ko sem salmonelo fasala, pa so seljudje ful zgražali.... ja kaj pa morem, 2 tedna sem ležala s 40 vročine in driskala, vse kar sem v sebe lahko spravila so bile bobi palčke in rehidracijska raztopina, pa tu pa tam kaka postana naribana jabolka... itak pa je že po 15 minutah šlo z mene, kar pa je slučajno uspelo ostati je šlo pa za adamovo mleko, ker to se je pa kar vlivalo.... no, pa so potem počasi šle kg tudi nazaj...sploh ko sem delat začela aja, pa pri anoreksiji se ne bruha, tu se ne je sploh, pri bulimiji pa se prenajeda in potem bruha - tako, za učno uro