Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:18:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
CIMEROTIČEVE IZJAVE (jagodni izbor) : 1.Boli me koleno in to na nogi. 2.Jaz,Zahovič in Karič smo najboljši duo! 3.Pozdravljam svoje starše, predvsem očeta in mamo! 4.Preselil sem se v tro sobno garsonjero! 5.V mariborskih termah _Habakuk bazen visi, zato sem težko plaval proti toku! 6.Velikokrat sem samokritičen, včasih tudi do sebe! 7.Igrali smo taktično zelo dobro ,ampak naša tehnika je bila zanič 8.Imeli smo težkega nasprotnika vendar je bil nasprotnik boljši! 9. Tekma je bla dobra, na začetku smo bol slabo začeli, pol smo pa mal popustili! 10.Danes nismo imeli sreče, ker smo imeli nesrečo. 11.Jaz sem sicer zadel žogo v mrežo in dal gol, vendar so jih dali norveški nasprotniki iz norveške na drugi strani več. 12.Malo sem se na koncu igre znesel nad sodnikom. Pa to ni bilo samo verbalno! To sem mu tudi povedal!! 13.Rad bi se zahvalil mojim soigralcem, še posebej tistim, ki igrajo zraven mene!!!!!
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:18:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
Vse, ki greste danes žurat - uživajte maksimalno!!! Populis: kje si se pa ti izgubila????
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:18:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
He, he, Cimetove cvetke je pa takoj objavil tale RR ... smesen je, res! RR in Cime
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:20:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
metuljčica in jaz - spet v par sekundah, ni kaj, šolstvo rules!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:20:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Kaj nisi dobila v vsem tem času, odkar si dala vlogo, domov nobenega sklepa o potrditvi teme, sklep o imenovanju te in te komisije, vse te sklepe, ki bi jih naj tudi vezala v DD? Ja, to odlocbo imam doma, seveda, ampak niti v sanjah nisem pomislila, da bi bilo lahko kaj drugace ... je pa od leta 2005 , tko da je ze rahlo rusty Ma, nekak se bo ze resilo. Hvala vsem za spodbudne besede, bom porocala, kaj bomo skombinirali.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:20:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica metuljčica in jaz - spet v par sekundah, ni kaj, šolstvo rules!
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:23:29
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica ne, ne, sem mislila, da sta se s sestro od naše Zimske kaj domenile. Not yet. Sem mislila, da se bova slisali popoldne, pa me ni poklicala ... some other time, then.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:23:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
Saj vem, da se ponavljamo z vprašanji, ampak kako ste začele dodajati mleko? Alpsko, navadno... Midva sva danes uvedla še tretji obrok GH in to skutko. Čez kakih 14 dni bi počasi mlečne kašice pričela delati z mlekom in ne z vodo. Bi pa štartala z 1/3 mleka, 2/3 vode, kaj menite?? Hvalaaaa....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:25:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, da še malo potožim. Jutri pelje svak punci smučat, Ana bo sploh prvič stala na smučkah. Malce imam predsodkov, da bo izgubil potrpljenje in začel vpit na malo. Ker pa se Ana veseli, bi ji težko rekla, da bo ostala doma. Spet me bo skrbelo... Mož žal ne more zraven, ker ima en seminar.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:27:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Aja, da še malo potožim. Jutri pelje svak punci smučat, Ana bo sploh prvič stala na smučkah. Malce imam predsodkov, da bo izgubil potrpljenje in začel vpit na malo. Ker pa se Ana veseli, bi ji težko rekla, da bo ostala doma. Spet me bo skrbelo... Mož žal ne more zraven, ker ima en seminar. A je svak bolj take hitre jeze al kaj? Nepotrpezljiv? Mleko - don't know.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:31:20
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Saj vem, da se ponavljamo z vprašanji, ampak kako ste začele dodajati mleko? Alpsko, navadno... Midva sva danes uvedla še tretji obrok GH in to skutko. Čez kakih 14 dni bi počasi mlečne kašice pričela delati z mlekom in ne z vodo. Bi pa štartala z 1/3 mleka, 2/3 vode, kaj menite?? Hvalaaaa.... če nis do zdaj mela nobenih problemov z GH poskus, pa boš vidla, kako bo spreje. jz bi na tvojem mestu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 20:33:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:37:27
|
|
|
|
metuljcek321
|
Majuska, bos videla, za kosilo bos ze tipi-topi! Je Natki kaj padla vrocina? Mislis, da bo koncno prisel kaksen zobek - res dolgo se ze pripravljajo na preboj, kajne? hd, ja, tud jaz opazam, da se zdaj tko hitro zrihtam, ko je ta mala v blizini, da ni res ... najprej Anjo postimam, me pocaka v kombinezoncku na hodniku, jaz pa medtem hop-hop-hop in ze sem one fit yummy mummy za ven/za na sprehod/za v lajf itd. itn. vse po spisku glugluglu, ja, takele scene zvenijo tipicno otrosko. Si pa predstavljam, da te mocno stisne, ko to vidis. Otroci se spomnijo marsicesa ... tud mi smo se sli razne ubitacne igrice ... tims, ma, ves, da ne bo jutri dezja! Jutri bo prelep soncni dan .... jupi .... se bomo lahko potepali na ful! In Nini za lupcka wannabe. hd, tims, vau, kaksna strategija pospravljanja - prvic slisim. Ocitno deluje. Pronto. Aljazu za uspesno postavitev na noge. populis, ja, wo bist du, Schatz?
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:38:07
|
|
|
|
ksenci
|
gledala že ktira seven pounds z will smithom. midva ga greva, ko se moj stušira, Aljaž pa je že padu dol ob20h. pravi divjak je ratu, kr kotali se, vstaja v postli, pleza, ščipa, grize in zraven spuša kr neke štime. pa to tak, da je čist mokr
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:38:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ko se glih o hrani pogovarjamo - kako ste prvic dale meso? Katero?
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:40:39
|
|
|
|
metuljcek321
|
Pismu, ej, vceraj mi ni posnelo Losta, ker je DVD pekac nekaj zastekal (vsake tolk se spomni in zastrajka na polno - kar zmrzne in se potem dela Francoza - ha, ha) ... anyway, grem poiskat povzetek na net ....
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 20:40:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 20:42:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:43:29
|
|
|
|
ksenci
|
metuljček- meso dala kmalu po 6.m, tapru piščančka, pol pa še do zdaj še zajčka, purana, teletno. ga je zelo rad
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:45:00
|
|
|
|
ksenci
|
ups, kako sm spregledala isto kot hd- skuhala z zelenjavo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:52:22
|
|
|
|
Blacky30
|
Metuljcek, ja, tudi tak stari so sklepi, ker pač postopek traja več let, ampak veljajo pa še vedno kot prvi dan in jih je treba upoštevat. No, za drugič boš vedla. Ko boš ddr. Neboglasnica, pri Nejcu sem prvič uvedla alpsko mleko 3,5% pri starosti 1. leta. Kar polno, nič redčeno, po posvetu P, ker bi sicer lahko veljajo potem tudi mleko 1,3%, kar pa za otroka itak ni dobro. Zdaj edino ne vem, če začneš tolko prej, če moraš zato redčit. Zdaj tudi ne bom začela kaj prej kot pri enem letu. Ksenci, gledala ta film, ja. Prvi del filma nisem imela pojma, zakaj se gre, v drugem se mi je začelo svitat, šele po filmu pa sem še en teden vse za nazaj analizirala, da sem razvozljala določene stvari. Je pa super film, že zato, ker on igra.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:57:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Metuljcek, ja, tudi tak stari so sklepi, ker pač postopek traja več let, ampak veljajo pa še vedno kot prvi dan in jih je treba upoštevat. No, za drugič boš vedla. Ko boš ddr. A ves, da me je ene parkrat presinilo, da bi se na Pedagoskem faksu en dr. naredila - kaj v povezavi s poucevanjem anglescine otrok - didakticni prijemi, metode ipd. ... no, me je medtem minilo Thanks, punce, za mesek info - piscancek torej za dober start ... will happen soon, very soon ... je ze v skrinji pristiman. Pa puran tudi & zajcek as well - domac
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:58:10
|
|
|
|
sasi13
|
tatoo ga imam in mislim da si bom še kej dala. me ni nič bolelo. igre sem našla pri avgustovkah in sem jih k nam kopirala jih bom tam vprašala kje so jih doble. kaj pa če bi mi uvedle kakšne linke ki ponujajo kaj koristnega (izračun vrca, razvoj otrok ...) super da se je almera javla. rebeca super da si ga našla, sej ponavadi je tako da nekje najdeš eno stvar ko si sploh ne bi mislil ali jo iskal. dons je bilo pa po dolgem času tako lepo vreme, jutri tudi napovedujejo zato pa gremo na izlet proti primorski
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 20:59:37
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška dajem ji pa sirčke, skutko, jogurtek. kašice ji delam pa z AM jaz delam isto. Sem pa že tut študirala da bi poskusla mu dat KM. Bi mu dala ful malo pa bi gledala če bo kaj reakcije... metuljcek meso sem mu dala prvič že kr neki časa nazaj. Dala sem mu pa kuhanega piščanca. Sem mu skupaj z zelenjavo skuhala eno malo bedrco oz. repetavkico. Sem jo na koščke raztrgala med zelenjavo in jo je lepo pojedel...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?