Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 9:45:21
|
|
|
|
Suzi*
|
amy, od kdaj do kdaj je luna??
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 10:43:46
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* amy, od kdaj do kdaj je luna?? začela se je ob 2.00 zjutraj tam nekje
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 13:56:43
|
|
|
|
marjetica23
|
ker dan je že danes
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 15:34:23
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 ker dan je že danes sreda.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 15:59:11
|
|
|
|
bella02
|
Erin, nimaš danes OH? Al sem pa jaz v zmoti, sam mislim, da ne. Sem že začela večerjat . Krof in malo čokolade je že padlo, ostalo pa še pride
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 17:42:27
|
|
|
|
amy26
|
rabim malo motivacije za hujšanje, lačna sem k volk ampak vztrajam na vodi oz. tekočini, prej sem spila edino čisto zelenjavno juho (kocka skuhana v vodi) in se že bolje počutim, moram zdržati še vsaj tri ure pol pa spat
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 19:09:04
|
|
|
|
marjetica23
|
jaz sem pa danes pojedla tretjino ribe in zelenjavno juhico, pa en sami košček črne čokolade, pa sem še zdaj sita
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 21:27:51
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Erin, nimaš danes OH? Al sem pa jaz v zmoti, sam mislim, da ne. Sem že začela večerjat . Krof in malo čokolade je že padlo, ostalo pa še pride MA jaz imam vse pobrkljano odkar sem bila s Tilnom v bolnic... PA dober teeeeeeek! JAz bom pa jutri cmokala po ekranu
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 21:32:45
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 jaz sem pa danes pojedla tretjino ribe in zelenjavno juhico, pa en sami košček črne čokolade, pa sem še zdaj sita KAteri dan imaš ti? Meso -ribice - BELJAKOVINE in čokolada - OG.HIDRATI ne pašejo skupaj... Dnevi si sledijo: 1.dan - beljakovine - meso, jajca ali mlečni izdelki 2.dan - škrob - krompir, riž,.. 3.dan - ogljikovi hidrati - zelenjavna pica, makaroni z zelenjavo,..in ČOKOLADA 4.dan - sadje/zelenjava in potem spet od začetka.. NA prvi strani naše teme sem nalepila nekaj linkov uporabnih strani ki nam vsem pridejo prav...malo jih pokukaj, boš našla ideje za jedi,...
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 21:37:11
|
|
|
|
marjetica23
|
ups mal sem se zmotila. Hvala
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 22:15:14
|
|
|
|
Erin
|
Nič hudega..smo bile tudi me na začetku mal zmedene..se hitro navadiš pravil te diete...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 23:07:48
|
|
|
|
pezbar
|
Erin, fajn je tale hitra dieta Ampak ta je za moške. Imaš še kakšno za nas? Aja, drugače pa o rezultatih tehtanja ne poročam, ker je bilo v zadnjih dveh tednih preveč grehov in se izogibam tehtnici... Čeprav sem mi je po kilogramih verjetno malo ustavilo, sem pa kar zadovoljna, da sem s konfekcije 18-20 prišla na 16 Če (ko) pridem na 14, bom dosegla svoj cilj. Se oglasim spet kaj naslednji teden, upam da z novimi podatki za na tabelco LP
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 26.2.2009 7:03:21
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro včeraj sem uspešno prestala vodni dan oz. post , ful sem ponosna nase, saj je večkrat manjkalo da posežem po sendviču sploh zvečer, vendar nisem danes bom imela B dan, nevem kaj še vendar nekaj slastnega in v majhnih količinah
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 26.2.2009 9:48:47
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 dobro jutro včeraj sem uspešno prestala vodni dan oz. post , ful sem ponosna nase, saj je večkrat manjkalo da posežem po sendviču sploh zvečer, vendar nisem danes bom imela B dan, nevem kaj še vendar nekaj slastnega in v majhnih količinah Čestitke
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 26.2.2009 12:33:33
|
|
|
|
gamini
|
Čestitke, Amy ! Jaz sem se odločila, da nadaljujem dieto brez grehov. Danes imam OH dan, kosilo sem že zmazala: makaroni z zelenjavno omakco+ rdeča pesa. Za večerjo pa bo verjetno kaka napolitanka + sladoled. Vmes pa sadje, če bo kriza . Jutri imam sadni dan, pa me zanima, kaj ponavadi takrat jeste. Jaz si privoščim oreščke, suho sadje, jabolko, mandarino ali pa banano, ki me najbolj nasiti. Kaj pa ve?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 26.2.2009 13:02:11
|
|
|
|
marjetica23
|
amy-čestitke danes imam beljakovinski dan
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 26.2.2009 13:40:04
|
|
|
|
maca m
|
Erin, hvala za voščilo. Za avgustovčke je pa tako, da sem vas nekaj časa spremljala, potem pa pogruntala, da ste ve prehitre zame. Vas pa včasih mal preberem. Kdaj imamo me, ki smo začele 5.1. spet vodni dan?
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 26.2.2009 20:16:43
|
|
|
|
lily975
|
Helo!! Me ki smo začele 5.1. z ločevalno imamo drugi vodni dan 2.3.- cel dan ...Torej še samo tretjino diete in smo konec .Mene pa zanima ,če bo katera potem nadaljevala po drugi knjigi NASLEDNJIH 90 DNI??? Jaz razmišljam ,da bom poskusila ,pa saj ne bo hudo ,ker itak že sedaj manj jem in bom nadaljevala isto .Edina dobra stvar ,da npr. za kosilo ješ meso za večerjo pa si lahko privoščiš testenine !!! Ali pa sladico
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 26.2.2009 21:25:24
|
|
|
|
gamini
|
Jaz sem se odločila, da bom potem kar nadaljevala "Naslednjih 90 dni". Lilly, se ti pridružim v nadaljevanju. Bom pa tudi dieto malce podaljšala, za kak teden, ker sem jo vmes prekinila zaradi bolezni, tako da bo res 90 DLD. Tako, da jo bom zaključila 19.4.. Vsaj upam, da mi bo uspelo . Lep večer vsem in vztrajajmo še naprej !
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 26.2.2009 21:56:30
|
|
|
|
pezbar
|
IZVIRNO SPOROČILO: gamini Čestitke, Amy ! Jaz sem se odločila, da nadaljujem dieto brez grehov. Danes imam OH dan, kosilo sem že zmazala: makaroni z zelenjavno omakco+ rdeča pesa. Za večerjo pa bo verjetno kaka napolitanka + sladoled. Vmes pa sadje, če bo kriza . Jutri imam sadni dan, pa me zanima, kaj ponavadi takrat jeste. Jaz si privoščim oreščke, suho sadje, jabolko, mandarino ali pa banano, ki me najbolj nasiti. Kaj pa ve? Jaz sem imela danes s/z dan. Za zajtrk je bila banana, čez dan pomaranče in oreški, moje pozno kosilo pa je bilo: v zeljno solato, ki je ostala od včeraj (naribano zelje, kis, oljčno olje, sol in poper ter malo vode) sem dodala skuhano in še toplo cvetačo in korenje (v koščkih), dobro premešala in z velikim užitkom pojedla
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 26.2.2009 22:23:21
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. danes je za mano B dan. jedla sem: banana tuna, kisle kumarice in olive, polnozrnata bombetka suho sadje paradižnik z mozzarelo in baziliko, malo kruha in par koščkov šunke Lily, gamini.....a po tisti knjigi se naslednjih 90 dni ločuje, ampak ne točno po dnevih?? K in V sta torej lahko iz različnih dni?
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 26.2.2009 23:03:37
|
|
|
|
marjetica23
|
za mano je beljakovinski dan uspešen
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 27.2.2009 17:37:29
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 za mano je beljakovinski dan uspešen čestitke danes naj bi imela Š dan pa sem malo zabluzila, zjutraj pojedla sendvič, tako da danes ne bo večerje, edino mandarine bodo
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 27.2.2009 18:39:01
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 za mano je beljakovinski dan uspešen čestitke hvala
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 27.2.2009 18:59:25
|
|
|
|
gamini
|
Jaz sem imela danes s/z dan. Za zajtrk je bila banana, čez dan pomaranče in oreški, moje pozno kosilo pa je bilo: v zeljno solato, ki je ostala od včeraj (naribano zelje, kis, oljčno olje, sol in poper ter malo vode) sem dodala skuhano in še toplo cvetačo in korenje (v koščkih), dobro premešala in z velikim užitkom pojedla user posted image Pezbar, hvala, bom tole zeljno solato poskusila pri naslednjem s/z dnevu. Danes sem se spet pregrešila . Sem bila cel dan pridna, potem pa sem pojedla nekaj čokoladnih napolitank . Suzi*, knjige "Naslednjih 90 dni" še nimam, mogoče ti bo lily napisala kaj več o tem.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?