|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
26.2.2009 18:25:34   
Lovely
Evo, mi je sodelavec poslal:

Pleksi stekla nam je delala firma Nobico, kotakt pa je Dare Bevc
Usnjarska cesta 6, 1241 Kamnik
tel.: 01/831 91 35
fax: 01/831 91 37
gsm: 040 603 537

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
26.2.2009 18:26:59   
Lovely
Upam, da ste se imele fajn na Zbilju? Jaz obožujem ta plac IN palačinke. Meni so najboljše BAJADERA. Pa fajn je k se da koruzo za labode kupit :)

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
26.2.2009 18:29:00   
Lovely
Lučka1, jaz sem rojena ljubljančanka in se nikakor ne morem ufurat v te Domžale. Enostavno se skoz v LJ furam, ker sem vajena.

Dream, ha ha, ja jaz sem bila. Je Slovenija mala a ne?

Jolly, Inya pošilja Taiu enga lupčka, da se bo prej pocajtal.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
26.2.2009 18:30:06   
Lovely
Zdaj grem pa Inyo zmasirat in skopat pol grem pa z njo spat, ker komaj čakam, da bo tega dneva konec. Mislim, da je bila služba danes pika na i. Vse gre u ***

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
26.2.2009 20:16:37   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Pa M_Mojca, Evelin in ostale blizu in daleč Celja pridite no da se malo spoznamo!

Ja js bi z veseljem pršla ampak grem juter dopoldan na šiht ker me neki rabijo. Se vam bom pa enkrat ziher pridružla.
Lepo se načvekajte

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
26.2.2009 20:17:54   
suzy124
zdravo

Imela bi eno vprašanje ali je že imel kateri user posted image vneto očko, da mu je gnoj ven tekel?
Kako ste to zdravle če ste imele?user posted image user posted image
Sem mu že dala moj mleko pa mu ne pomaga večuser posted image .
Mislim da boma mogla jutri it do P če bo še kr tak hudo.user posted image

Zdaj pa grem user posted image umit potem bo jedel in počasi odšel spat.user posted image

Upam pa da bo kaj boljša noč kot je bila tale zadnjauser posted image user posted image user posted image

Lep preostanek večera

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
26.2.2009 20:25:27   
Pšemek
suzy124, naša je imela tako vneto učko že 3x. Je rekla P, da je to dokaj pogosto. Prvič sem ji večkrar na dan notri kapnila moje mleko in spirala s kamilcami, drugič sem ji samo s kamilcami, ko se je pa tretjič ponovilo, mi je pa P predpisala antibiotične kapljice Ciloxan. Sem ji dajala 5 dni, 5x dnevno po eno kapljico. Od takrat se ji ni več ponovilo.

Jaz vas tudi vse lepo pozdravljam in vam želim čim bolj mirne nočke. Jaz kar šibam v posteljo, ker Nejka že spi. Preventivno, če se bo ponovila včerejšna noč, da se vsaj malo naspim.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
26.2.2009 20:58:57   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Lučka1, jaz sem rojena ljubljančanka in se nikakor ne morem ufurat v te Domžale. Enostavno se skoz v LJ furam, ker sem vajena.

Potem se pa res lahko na kak lep dan v tivoliju dobimo? Al pa kje drugje pač - jaz sem za Bežigradom, blizu AMZS. Bi te pa vseeno vprašala, če veš kaj kako je s Tivoli parkiriščem med tednom - zasedenost pa to??
Glede na prebrano pa ti želim MIRNO IN DOLGO NOČ, PA LEPE SANJE user posted image user posted image user posted image

IN VSEM OSTALIM OKTOBERKAM SEVEDA TUDI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
26.2.2009 21:11:51   
*talcy*
oooojooojoooj
joj je bil danes lep dan user posted image user posted image user posted image  neverjetno toplo... smo se tok navozičkali da zdaj me noge bolijo ko sam user posted image  user posted image user posted image user posted image  ....

a je že katera bila z vozičkom in imela rolarje na nogah ??

jaz bi ful šla tko pa se mi zdi da bo čudno zgledlo user posted image user posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
26.2.2009 22:11:40   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image    Č E T R T I     M E S E C     user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

MAŠA od mamice EVELIN

MARCEL od mamice TALY82

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
26.2.2009 22:11:44   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image       P E T I    M E S E C    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAJA od mamice MARSY

MATIC od mamice B.M.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
26.2.2009 22:49:27   
Dream
Sploh ne pridem do tega, da vse preberem in kaj pokomentiram. Celo popoldne sem bila sama z Maticem, user posted image  je celo popoldne prespal, ker je imel danes user posted image  od včerajšnjega popivanja (rojstvo šefovega sina) in je še ponoči user posted image , jaz pa sem cel dan user posted image  in user posted image , ker je tako rogovilil. Verjemite mi, da sem user posted image  slabe volje, ker sem od pol dveh zjutraj pokonci. Zbudi me namreč vsak šum, za nameček sem ga morala zjutraj zbudit, da je sploh lahko šel v službo (pa še to je menda skoraj zamudil, ker je imel avto ne vem kje) user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Timnala.-od nas komaj čakaš, da bo ktera....???Ojoj....ojoj...user posted image . Pol bi mogu bog izumt dve vrsti noči-eno za spanje in eno za prebujajnje z dojenčki...

Tale tvoja pogruntavščina mi je pa zelooooo všeč!!! user posted image

Evelin meni je P rekla, da morava biti tudi oba z dragim zdrava, sicer ga ne bo cepila, tko da predvidevam, da ne bo. Sicer pa lahko prej pokličeš in poveš situacijo, da ne bosta še kakšnega user posted image  okužila zraven.

Krst mi ga še nismo imeli, bo pa enkrat, ko ne bo več zimske službe user posted image

Celjanke jaz bi se vam rada pridružila, pa grem jutri dopoldne končno k frizerju, potem pa greva sama z user posted image  v shoping in to glih v CE. No, se vam pridružim drugič.

Lovely ja, SLO je res majhna, ni kaj! user posted image

*talcy* pri nas je kar nekaj vozičkaric z rolerji in se mi zdi prav cool. Sama nisem tako pogumna, sem jih raje spravila na podstrešje, ker sem takšna kot omara in bi mogla najprej shujšat, sicer lahko vse polomim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
26.2.2009 22:51:07   
Dream
No, pa mi je le uspelo vse prebrat in odpisat. Sedaj pa šibam pod tuš, pa malce perilo presortirat, če je treba že spet kaj dat prat. Joj, kolk kar naprej perem zarad tega polivanja. Komaj čakam, da se to uredi in se pričnemo normalno spreoblaččit ne po 5-6x dnevno user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
26.2.2009 23:39:21   
Dream
Kakšen blažen občutek, ko se stuširaš, otrok ti sladko spi in je v hiši popolna tišina. In ne boste verjele, kaj sem si privoščila. Urejanje in lakiranje nohtov!!! To je zame namreč podvig, ki ga nisem izvedla vse od poroda... Tako da: packa js, ker nič ne dam nase, sem čisto pozabila, da sem še vedno živa. Pa se res spremenimo, ko postanemo mame. Meni je sedaj najbolj važno, da je Matic OK, sebe sem pa popolnoma zanemarila. Ja, tako to pride user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
26.2.2009 23:47:04   
Dream
A zdej mam pa monolog user posted image

Grem kr spat... Nočko vsem skupaj, lepe sanje, čim manj nočnega vstajanja in hranjenja, jutri pa en lep sončen dan user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
26.2.2009 23:52:09   
gogabojan
Čer! Ve spite jaz pa rogovilim naokoli.

Novica dneva!!! MI SMO DOBILI PRVEGA ZOBKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

No vidi se mu, je tik pod dlesni, še ni pokukal ven. Zame to pomeni da je zobek že zrastu (zato je tak sitnaru, danes pa bil čist priden ampak čist rdeč po ličkah user posted image user posted image ), moja mama pa pravi vidi se ja, sam ni nič čutiti. Tako da mu še ni zrastuuser posted image user posted image user posted image . Ah zame to pomeni, da je že zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ROLARJI+VOZIČEK - ti iz lastnih izkušenj povem, da je fulll fajn, če se rolaš z vozičkom. Boš postala čist energy bomba. Tak je bilo vsaj pri meni pri prvem otroku. Res pa je, da te nekateri gledajo z očitkomuser posted image user posted image user posted image . Me je enkrat ena baba (drgač se ne morem izraziti), kako sem neodgovorna in bla bla bla. Sem jo sam nekam poslala. Sedaj dokler ne kupim športnega vozička ne bo nič z rolanjem, kajti ta voziček ki ga imam, bi mi bil premajhen (visoka sem 181 cm plus 10cm rolarjiuser posted image user posted image user posted image ) so ročke mi potem prenizke. Čeprav bi bilo fajn da bi šla, bi prej pokurila tote kile, ki so se mi odveč nabraleuser posted image user posted image user posted image .

PALAČINKE - danes ste se dobile kajne?? Sem se vam hotela pridružiti s takim velikim veseljem ampak mi je bilo nerodno
, da bi se uštulila.

KRST- nameravamo ga meti poleti, kdaj točno pa še ne vemo.

Vsem puncam, ki so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolni, pa želim čimprejšnje okrevanje. Zato jim v sanje pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (da jih angelčki malo cartajo in pozdravijo). Ah zdaj sem pa čist zabluzla. Ne menite se zame.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam eno lepo in lahko nočko.

Lahko noč, pa eno user posted image za pomoč, če pa te pič, pa svojega user posted image poklič. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem, me že meče mal!

Sweet dreamsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
27.2.2009 0:13:21   
Dream
Ja, še zmeri strašim tle in zbiram zvezdice user posted image user posted image user posted image  V resnici pa čakam na pralni stroj, da dam potem perilo še v sušilca user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Novica dneva!!! MI SMO DOBILI PRVEGA ZOBKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

No vidi se mu, je tik pod dlesni, še ni pokukal ven. Zame to pomeni da je zobek že zrastu (zato je tak sitnaru, danes pa bil čist priden ampak čist rdeč po ličkah user posted image user posted image ), moja mama pa pravi vidi se ja, sam ni nič čutiti. Tako da mu še ni zrastuuser posted image user posted image user posted image . Ah zame to pomeni, da je že zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še z moje strani user posted image user posted image user posted image

ROLARJI+VOZIČEK - ti iz lastnih izkušenj povem, da je fulll fajn, če se rolaš z vozičkom. Boš postala čist energy bomba. Tak je bilo vsaj pri meni pri prvem otroku. Res pa je, da te nekateri gledajo z očitkomuser posted image user posted image user posted image . Me je enkrat ena baba (drgač se ne morem izraziti), kako sem neodgovorna in bla bla bla. Sem jo sam nekam poslala. Ma kaj mislijo ženske, da če včasih ni blo rolarjev, da so ble pa velik bolj previdne in odgovorne al kaj? Nekteri so pa res starokopitni!!!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
27.2.2009 0:25:59   
timnala
user posted image user posted image user posted image ..adijo pamet!!!

Sm ze lepo napisala tule neki, predvsem pa kr neki v skripti urihtala in se mi racunalo zapre!!! user posted image user posted image user posted image

V glavnem Gogabojan..tole je pa blo posreceno user posted image  Pa cestitke za prvi zobek user posted image

No, jst se kr delam tisto skripto, ker je vceri nisem skor nc, dans pa tud zacela sele zvecer, ker je dragi delal skor cel dan in ni mogel paziti user posted image ..ah ja, do jutr pa mora bit in me ful jezi, ker ne bo tak orng orng, kot bi jst rada, da je vse enotno pa pisave itd..problem je pa v tem, da so trije prevajali in ma vsak svoj slog itd...pa da je tud neki posebnega pri tem, da VEDNO delamo te skripte zadnji dan, ampak ne po moji krivdi..zavlece se ze prej user posted image

Dans sm jst tud mela mal narobe dan..sm krmentila kot ze dolgo ne dopoldan, ker se mi zdi, da je tud slo vse glih kontra, kot bi jst rada.. user posted image

"Celjanke" jst bom jutr zamudila ene 15 minutk, ker sm komi uskladila prevoz!

Zdej pa mamice in user posted image  fajn pancite, jst mam se ziher za eno uro dela.. user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
27.2.2009 6:48:21   
Dream
Dobro jutro!

Jaz že uro in pol strašim po bajti, namesto da bi spala... Ma ne vem al zdej mene daje mlaj al kaj? Upam, da vsaj ostale spite tako kot je treba. Najprej me je Matic zbudil, ker je tako cmokljal in vtikal prste v usta, potem telefon od user posted image , na koncu pa sem raje kar vstala. In grem zdej v kuhinjo, da vam skuham kavico in čaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa naj vam tekne tako kot bo meni!

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
27.2.2009 7:34:06   
jolly123
Jutro! Za nami je kar težka noč budnica več ali manj na eno uro, prva se je začela že ob pol desetih ko se je tako grozno pokakal, da sta bila on in postelja umazana user posted image Imeli smo vglavnem cel kup kričanja, jokanja, zbujanja itd. Danes je vročina malo padla upajmo da tako tudi ostane.

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jolly, Inya pošilja Taiu enga lupčka, da se bo prej pocajtal.

Taj se zahvaljuje samo pravi, da je ponoči še bolj zakuhal od tega lubčka, ker mu je malček nerodno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Sploh ne pridem do tega, da vse preberem in kaj pokomentiram. Celo popoldne sem bila sama z Maticem,  je celo popoldne prespal, ker je imel danes  od včerajšnjega popivanja (rojstvo šefovega sina) in je še ponoči , jaz pa sem cel dan  in user posted image , ker je tako rogovilil. Verjemite mi, da sem  slabe volje, ker sem od pol dveh zjutraj pokonci. Zbudi me namreč vsak šum, za nameček sem ga morala zjutraj zbudit, da je sploh lahko šel v službo (pa še to je menda skoraj zamudil, ker je imel avto ne vem kje)

Vidim da sta naše dva isti kaliber. Naš čisto vse prespi, mene pa zbudi vsak šum in pol sem ko sova ko od treh zjutri naprej samo še bulim v luft. Če mi pa slučajno kdaj rata spat zjutraj do šestih moram pa tko al tko njega zbudit za šiht...mislim user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
27.2.2009 7:49:53   
PikicaStonoga
JUUTRRRRRROOOOO!!!!!!!

No, pa smo prespali še eno noč, 2x dojenje ...
Včeraj se nisem nič oglasila, ker nisem imela časa ...okol dveh sta prišla moja nečaka srednješolca in sta ostala na počitnicah do danes user posted image user posted image user posted image  tko da smo popoldne čvekali, se menili, poslušali muzko, cartali Tijano ... ! user posted image  Zvečer sem jaz imela dve urci inštrukcij, ko sme prišla domov, smo  pa delali inštrukcije (ja tolk ste me zrajcale z njimi!!!user posted image user posted image )
Danes me čaka še nekaj likanja, predvsem pa PAKIRANJE za dopust! Popoldne grem še v shopping za barve, da naj maler mala, ko nas ne bo, jutir pa v Savinjsko. Čaka nas še eno dobro kosilo za svakovo 40. letnico :), potem pa Rogla here we come! user posted image user posted image KOMAJ ČAKAM: TEDEN DNI BREZ SKRBI! :)
Samo vas obm pa ful pogrešala, sploh ne vem, kakko bom cel tedne brez  interneta ...user posted image

Pa lep dan!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
27.2.2009 7:50:52   
PikicaStonoga
Aja, pa še to semh otla napisat, da kook sem srčena, ker moj SPLOH ne pije in vsaj s tem nimam skrbi ...user posted image BRAVO za mojga user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
27.2.2009 7:56:29   
Dream
PikicaStonoga mene pa bolj zanima, kako boš uspela vse prebrat, glede na to, kolk se skoz piše...

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Aja, pa še to semh otla napisat, da kook sem srčena, ker moj SPLOH ne pije in vsaj s tem nimam skrbi ...user posted image BRAVO za mojga user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah, mojmu se to mogoče naredi 1x na leto al pa še to ne. No, lani je bil seveda vzrok Matic, letos pač šefov sinek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4598
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 8:07:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4599
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 8:10:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?