Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 18:25:34
|
|
|
|
Lovely
|
Evo, mi je sodelavec poslal: Pleksi stekla nam je delala firma Nobico, kotakt pa je Dare Bevc Usnjarska cesta 6, 1241 Kamnik tel.: 01/831 91 35 fax: 01/831 91 37 gsm: 040 603 537
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 18:26:59
|
|
|
|
Lovely
|
Upam, da ste se imele fajn na Zbilju? Jaz obožujem ta plac IN palačinke. Meni so najboljše BAJADERA. Pa fajn je k se da koruzo za labode kupit :)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 18:29:00
|
|
|
|
Lovely
|
Lučka1, jaz sem rojena ljubljančanka in se nikakor ne morem ufurat v te Domžale. Enostavno se skoz v LJ furam, ker sem vajena. Dream, ha ha, ja jaz sem bila. Je Slovenija mala a ne? Jolly, Inya pošilja Taiu enga lupčka, da se bo prej pocajtal.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 18:30:06
|
|
|
|
Lovely
|
Zdaj grem pa Inyo zmasirat in skopat pol grem pa z njo spat, ker komaj čakam, da bo tega dneva konec. Mislim, da je bila služba danes pika na i. Vse gre u ***
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 20:16:37
|
|
|
|
evelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Pa M_Mojca, Evelin in ostale blizu in daleč Celja pridite no da se malo spoznamo! Ja js bi z veseljem pršla ampak grem juter dopoldan na šiht ker me neki rabijo. Se vam bom pa enkrat ziher pridružla. Lepo se načvekajte
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 20:17:54
|
|
|
|
suzy124
|
zdravo Imela bi eno vprašanje ali je že imel kateri vneto očko, da mu je gnoj ven tekel? Kako ste to zdravle če ste imele? Sem mu že dala moj mleko pa mu ne pomaga več . Mislim da boma mogla jutri it do P če bo še kr tak hudo. Zdaj pa grem umit potem bo jedel in počasi odšel spat. Upam pa da bo kaj boljša noč kot je bila tale zadnja Lep preostanek večera
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 20:25:27
|
|
|
|
Pšemek
|
suzy124, naša je imela tako vneto učko že 3x. Je rekla P, da je to dokaj pogosto. Prvič sem ji večkrar na dan notri kapnila moje mleko in spirala s kamilcami, drugič sem ji samo s kamilcami, ko se je pa tretjič ponovilo, mi je pa P predpisala antibiotične kapljice Ciloxan. Sem ji dajala 5 dni, 5x dnevno po eno kapljico. Od takrat se ji ni več ponovilo. Jaz vas tudi vse lepo pozdravljam in vam želim čim bolj mirne nočke. Jaz kar šibam v posteljo, ker Nejka že spi. Preventivno, če se bo ponovila včerejšna noč, da se vsaj malo naspim.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 20:58:57
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Lučka1, jaz sem rojena ljubljančanka in se nikakor ne morem ufurat v te Domžale. Enostavno se skoz v LJ furam, ker sem vajena. Potem se pa res lahko na kak lep dan v tivoliju dobimo? Al pa kje drugje pač - jaz sem za Bežigradom, blizu AMZS. Bi te pa vseeno vprašala, če veš kaj kako je s Tivoli parkiriščem med tednom - zasedenost pa to?? Glede na prebrano pa ti želim MIRNO IN DOLGO NOČ, PA LEPE SANJE IN VSEM OSTALIM OKTOBERKAM SEVEDA TUDI
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 21:11:51
|
|
|
|
*talcy*
|
oooojooojoooj joj je bil danes lep dan neverjetno toplo... smo se tok navozičkali da zdaj me noge bolijo ko sam .... a je že katera bila z vozičkom in imela rolarje na nogah ?? jaz bi ful šla tko pa se mi zdi da bo čudno zgledlo
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 22:11:40
|
|
|
|
janja 27
|
JUTRI PRAZNUJE SVOJ Č E T R T I M E S E C MAŠA od mamice EVELIN MARCEL od mamice TALY82
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 22:11:44
|
|
|
|
janja 27
|
JUTRI PRAZNUJE SVOJ P E T I M E S E C KAJA od mamice MARSY MATIC od mamice B.M.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 22:49:27
|
|
|
|
Dream
|
Sploh ne pridem do tega, da vse preberem in kaj pokomentiram. Celo popoldne sem bila sama z Maticem, je celo popoldne prespal, ker je imel danes od včerajšnjega popivanja (rojstvo šefovega sina) in je še ponoči , jaz pa sem cel dan in , ker je tako rogovilil. Verjemite mi, da sem slabe volje, ker sem od pol dveh zjutraj pokonci. Zbudi me namreč vsak šum, za nameček sem ga morala zjutraj zbudit, da je sploh lahko šel v službo (pa še to je menda skoraj zamudil, ker je imel avto ne vem kje) IZVIRNO SPOROČILO: Mandek Timnala.-od nas komaj čakaš, da bo ktera....???Ojoj....ojoj... . Pol bi mogu bog izumt dve vrsti noči-eno za spanje in eno za prebujajnje z dojenčki... Tale tvoja pogruntavščina mi je pa zelooooo všeč!!! Evelin meni je P rekla, da morava biti tudi oba z dragim zdrava, sicer ga ne bo cepila, tko da predvidevam, da ne bo. Sicer pa lahko prej pokličeš in poveš situacijo, da ne bosta še kakšnega okužila zraven. Krst mi ga še nismo imeli, bo pa enkrat, ko ne bo več zimske službe Celjanke jaz bi se vam rada pridružila, pa grem jutri dopoldne končno k frizerju, potem pa greva sama z v shoping in to glih v CE. No, se vam pridružim drugič. Lovely ja, SLO je res majhna, ni kaj! *talcy* pri nas je kar nekaj vozičkaric z rolerji in se mi zdi prav cool. Sama nisem tako pogumna, sem jih raje spravila na podstrešje, ker sem takšna kot omara in bi mogla najprej shujšat, sicer lahko vse polomim
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 22:51:07
|
|
|
|
Dream
|
No, pa mi je le uspelo vse prebrat in odpisat. Sedaj pa šibam pod tuš, pa malce perilo presortirat, če je treba že spet kaj dat prat. Joj, kolk kar naprej perem zarad tega polivanja. Komaj čakam, da se to uredi in se pričnemo normalno spreoblaččit ne po 5-6x dnevno
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 23:39:21
|
|
|
|
Dream
|
Kakšen blažen občutek, ko se stuširaš, otrok ti sladko spi in je v hiši popolna tišina. In ne boste verjele, kaj sem si privoščila. Urejanje in lakiranje nohtov!!! To je zame namreč podvig, ki ga nisem izvedla vse od poroda... Tako da: packa js, ker nič ne dam nase, sem čisto pozabila, da sem še vedno živa. Pa se res spremenimo, ko postanemo mame. Meni je sedaj najbolj važno, da je Matic OK, sebe sem pa popolnoma zanemarila. Ja, tako to pride
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 23:47:04
|
|
|
|
Dream
|
A zdej mam pa monolog Grem kr spat... Nočko vsem skupaj, lepe sanje, čim manj nočnega vstajanja in hranjenja, jutri pa en lep sončen dan
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 23:52:09
|
|
|
|
gogabojan
|
Čer! Ve spite jaz pa rogovilim naokoli. Novica dneva!!! MI SMO DOBILI PRVEGA ZOBKA !!!!!!!! No vidi se mu, je tik pod dlesni, še ni pokukal ven. Zame to pomeni da je zobek že zrastu (zato je tak sitnaru, danes pa bil čist priden ampak čist rdeč po ličkah ), moja mama pa pravi vidi se ja, sam ni nič čutiti. Tako da mu še ni zrastu . Ah zame to pomeni, da je že zobek . ROLARJI+VOZIČEK - ti iz lastnih izkušenj povem, da je fulll fajn, če se rolaš z vozičkom. Boš postala čist energy bomba. Tak je bilo vsaj pri meni pri prvem otroku. Res pa je, da te nekateri gledajo z očitkom . Me je enkrat ena baba (drgač se ne morem izraziti), kako sem neodgovorna in bla bla bla. Sem jo sam nekam poslala. Sedaj dokler ne kupim športnega vozička ne bo nič z rolanjem, kajti ta voziček ki ga imam, bi mi bil premajhen (visoka sem 181 cm plus 10cm rolarji ) so ročke mi potem prenizke. Čeprav bi bilo fajn da bi šla, bi prej pokurila tote kile, ki so se mi odveč nabrale . PALAČINKE - danes ste se dobile kajne?? Sem se vam hotela pridružiti s takim velikim veseljem ampak mi je bilo nerodno, da bi se uštulila. KRST- nameravamo ga meti poleti, kdaj točno pa še ne vemo. Vsem puncam, ki so bolni, pa želim čimprejšnje okrevanje. Zato jim v sanje pošiljam (da jih angelčki malo cartajo in pozdravijo). Ah zdaj sem pa čist zabluzla. Ne menite se zame. Želim vam eno lepo in lahko nočko. Lahko noč, pa eno za pomoč, če pa te pič, pa svojega poklič. Se opravičujem, me že meče mal! Sweet dreams
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 27.2.2009 0:13:21
|
|
|
|
Dream
|
Ja, še zmeri strašim tle in zbiram zvezdice V resnici pa čakam na pralni stroj, da dam potem perilo še v sušilca IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Novica dneva!!! MI SMO DOBILI PRVEGA ZOBKA !!!!!!!! No vidi se mu, je tik pod dlesni, še ni pokukal ven. Zame to pomeni da je zobek že zrastu (zato je tak sitnaru, danes pa bil čist priden ampak čist rdeč po ličkah ), moja mama pa pravi vidi se ja, sam ni nič čutiti. Tako da mu še ni zrastu . Ah zame to pomeni, da je že zobek . Še z moje strani ROLARJI+VOZIČEK - ti iz lastnih izkušenj povem, da je fulll fajn, če se rolaš z vozičkom. Boš postala čist energy bomba. Tak je bilo vsaj pri meni pri prvem otroku. Res pa je, da te nekateri gledajo z očitkom . Me je enkrat ena baba (drgač se ne morem izraziti), kako sem neodgovorna in bla bla bla. Sem jo sam nekam poslala. Ma kaj mislijo ženske, da če včasih ni blo rolarjev, da so ble pa velik bolj previdne in odgovorne al kaj? Nekteri so pa res starokopitni!!!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 27.2.2009 0:25:59
|
|
|
|
timnala
|
..adijo pamet!!! Sm ze lepo napisala tule neki, predvsem pa kr neki v skripti urihtala in se mi racunalo zapre!!! V glavnem Gogabojan..tole je pa blo posreceno Pa cestitke za prvi zobek No, jst se kr delam tisto skripto, ker je vceri nisem skor nc, dans pa tud zacela sele zvecer, ker je dragi delal skor cel dan in ni mogel paziti ..ah ja, do jutr pa mora bit in me ful jezi, ker ne bo tak orng orng, kot bi jst rada, da je vse enotno pa pisave itd..problem je pa v tem, da so trije prevajali in ma vsak svoj slog itd...pa da je tud neki posebnega pri tem, da VEDNO delamo te skripte zadnji dan, ampak ne po moji krivdi..zavlece se ze prej Dans sm jst tud mela mal narobe dan..sm krmentila kot ze dolgo ne dopoldan, ker se mi zdi, da je tud slo vse glih kontra, kot bi jst rada.. "Celjanke" jst bom jutr zamudila ene 15 minutk, ker sm komi uskladila prevoz! Zdej pa mamice in fajn pancite, jst mam se ziher za eno uro dela..
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 27.2.2009 6:48:21
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro! Jaz že uro in pol strašim po bajti, namesto da bi spala... Ma ne vem al zdej mene daje mlaj al kaj? Upam, da vsaj ostale spite tako kot je treba. Najprej me je Matic zbudil, ker je tako cmokljal in vtikal prste v usta, potem telefon od , na koncu pa sem raje kar vstala. In grem zdej v kuhinjo, da vam skuham kavico in čaj Pa naj vam tekne tako kot bo meni!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 27.2.2009 7:34:06
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro! Za nami je kar težka noč budnica več ali manj na eno uro, prva se je začela že ob pol desetih ko se je tako grozno pokakal, da sta bila on in postelja umazana Imeli smo vglavnem cel kup kričanja, jokanja, zbujanja itd. Danes je vročina malo padla upajmo da tako tudi ostane. IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Jolly, Inya pošilja Taiu enga lupčka, da se bo prej pocajtal. Taj se zahvaljuje samo pravi, da je ponoči še bolj zakuhal od tega lubčka, ker mu je malček nerodno IZVIRNO SPOROČILO: Dream Sploh ne pridem do tega, da vse preberem in kaj pokomentiram. Celo popoldne sem bila sama z Maticem, je celo popoldne prespal, ker je imel danes od včerajšnjega popivanja (rojstvo šefovega sina) in je še ponoči , jaz pa sem cel dan in , ker je tako rogovilil. Verjemite mi, da sem slabe volje, ker sem od pol dveh zjutraj pokonci. Zbudi me namreč vsak šum, za nameček sem ga morala zjutraj zbudit, da je sploh lahko šel v službo (pa še to je menda skoraj zamudil, ker je imel avto ne vem kje) Vidim da sta naše dva isti kaliber. Naš čisto vse prespi, mene pa zbudi vsak šum in pol sem ko sova ko od treh zjutri naprej samo še bulim v luft. Če mi pa slučajno kdaj rata spat zjutraj do šestih moram pa tko al tko njega zbudit za šiht...mislim
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 27.2.2009 7:49:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
JUUTRRRRRROOOOO!!!!!!! No, pa smo prespali še eno noč, 2x dojenje ... Včeraj se nisem nič oglasila, ker nisem imela časa ...okol dveh sta prišla moja nečaka srednješolca in sta ostala na počitnicah do danes tko da smo popoldne čvekali, se menili, poslušali muzko, cartali Tijano ... ! Zvečer sem jaz imela dve urci inštrukcij, ko sme prišla domov, smo pa delali inštrukcije (ja tolk ste me zrajcale z njimi!!! ) Danes me čaka še nekaj likanja, predvsem pa PAKIRANJE za dopust! Popoldne grem še v shopping za barve, da naj maler mala, ko nas ne bo, jutir pa v Savinjsko. Čaka nas še eno dobro kosilo za svakovo 40. letnico :), potem pa Rogla here we come! KOMAJ ČAKAM: TEDEN DNI BREZ SKRBI! :) Samo vas obm pa ful pogrešala, sploh ne vem, kakko bom cel tedne brez interneta ... Pa lep dan!
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 27.2.2009 7:50:52
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Aja, pa še to semh otla napisat, da kook sem srčena, ker moj SPLOH ne pije in vsaj s tem nimam skrbi ... BRAVO za mojga
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 27.2.2009 7:56:29
|
|
|
|
Dream
|
PikicaStonoga mene pa bolj zanima, kako boš uspela vse prebrat, glede na to, kolk se skoz piše... IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Aja, pa še to semh otla napisat, da kook sem srčena, ker moj SPLOH ne pije in vsaj s tem nimam skrbi ... BRAVO za mojga Mah, mojmu se to mogoče naredi 1x na leto al pa še to ne. No, lani je bil seveda vzrok Matic, letos pač šefov sinek
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 8:07:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 8:10:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?