Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:24:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a je Maja zaspala??? Ja. Hb. Brez krika. Zoba pa še vedno ni. HB pa upam da se ne zbudi do jutri zjutri jaz tudi držim pesti, da boste lepo spali
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:25:18
|
|
|
|
mafi
|
tally: kdaj se boš kej primajala na moj konc???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:26:13
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally takole to zgleda Ja kolk je luškana,naši sem pa naštimala uno blazino črva okoli vzglavja pa se not zarine in zaspi,obvezno se mora tiščat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:28:36
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo upam da mi je ratal,zaspala na rokah,kar mi nikol prej ni.Je ne kapiram več kaj bi rada,zgleda da bosta zobka dokončno ven pokukala,8. in 9. se še kar prebijata. omg 8 in 9... mi smo že od novega leta kr na 5.. upam da bo mirno spala mi pa na nobenem uuu vi ste pa res hitri pri nas se je ustavilo pri 6 A še nobenga nimate Mafi?Kdaj je pa tavelik dobil prve zobke. Tally sej ve mate pa tud že neki robe
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:30:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo upam da mi je ratal,zaspala na rokah,kar mi nikol prej ni.Je ne kapiram več kaj bi rada,zgleda da bosta zobka dokončno ven pokukala,8. in 9. se še kar prebijata. omg 8 in 9... mi smo že od novega leta kr na 5.. upam da bo mirno spala mi pa na nobenem uuu vi ste pa res hitri pri nas se je ustavilo pri 6 A še nobenga nimate Mafi?Kdaj je pa tavelik dobil prve zobke. Tally sej ve mate pa tud že neki robe Mi smo na 5. od začetka februarja. Jaz ne razumem, da rabi en zob več kot teden dni, da prebije. Kaj ima reva res tako debele dlesni, da ne gre? Pri Jaku pa ni bilo drugega kot sline.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:30:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo upam da mi je ratal,zaspala na rokah,kar mi nikol prej ni.Je ne kapiram več kaj bi rada,zgleda da bosta zobka dokončno ven pokukala,8. in 9. se še kar prebijata. omg 8 in 9... mi smo že od novega leta kr na 5.. upam da bo mirno spala mi pa na nobenem uuu vi ste pa res hitri pri nas se je ustavilo pri 6 A še nobenga nimate Mafi?Kdaj je pa tavelik dobil prve zobke. Tally sej ve mate pa tud že neki robe ne še nič smo še v pričakovanju , ko rata sitn pa grem prec gledat če je kaki zobek na vidiku . Mark je dobil pri 11m prvega tako da mislim da bo šel Filip po njegovi poti, no mal sumim da bo lahko ker prej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:31:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: kdaj se boš kej primajala na moj konc??? jah danes sem imela namen pa se je izjalovilo je tast prišel, kako tvoj dela drug teden? a je popoldan?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:31:06
|
|
|
|
sesil
|
Kaj ste že dale vzglavnik? mislim tisti tanek, ko pridejo ponavadi v kompletu z oblogo okoli posteljice in dekico. mi še ne, sam razmišljam kdaj je čas zanj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:31:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo upam da mi je ratal,zaspala na rokah,kar mi nikol prej ni.Je ne kapiram več kaj bi rada,zgleda da bosta zobka dokončno ven pokukala,8. in 9. se še kar prebijata. omg 8 in 9... mi smo že od novega leta kr na 5.. upam da bo mirno spala mi pa na nobenem uuu vi ste pa res hitri pri nas se je ustavilo pri 6 A še nobenga nimate Mafi?Kdaj je pa tavelik dobil prve zobke. Tally sej ve mate pa tud že neki robe Mi smo na 5. od začetka februarja. Jaz ne razumem, da rabi en zob več kot teden dni, da prebije. Kaj ima reva res tako debele dlesni, da ne gre? Pri Jaku pa ni bilo drugega kot sline. pa a se Maja kej slini??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:32:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: kdaj se boš kej primajala na moj konc??? jah danes sem imela namen pa se je izjalovilo je tast prišel, kako tvoj dela drug teden? a je popoldan? ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:32:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Kaj ste že dale vzglavnik? mislim tisti tanek, ko pridejo ponavadi v kompletu z oblogo okoli posteljice in dekico. mi še ne, sam razmišljam kdaj je čas zanj. Mi smo dali po prvem letu čisto tankega. Maja je zdaj brez in bo do nadaljnega. Je pa ful težko dobit take tanke vzglavnike normalne velikosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:32:53
|
|
|
|
sesil
|
sem jedla suhe višnje, pa se mi tako po črevih vse pretaka, pa že 4x sem bla na wc-ju.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:33:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Kaj ste že dale vzglavnik? mislim tisti tanek, ko pridejo ponavadi v kompletu z oblogo okoli posteljice in dekico. mi še ne, sam razmišljam kdaj je čas zanj. jaz ji čez dan ko spi dam mal povšterčka ko jo lahko nadzorujem , ponoči pa ne pa tudi ne vem kdaj bom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:34:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: kdaj se boš kej primajala na moj konc??? jah danes sem imela namen pa se je izjalovilo je tast prišel, kako tvoj dela drug teden? a je popoldan? ja bom vidla kako moj dela drug teden pa bi se mal primajale
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:34:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa a se Maja kej slini?? Danes se je začela. Sem mislila, da bo zob pokukal ven že kak dan ali dva nazaj, pa mislim, da ga še sigurno ne bo 2 dni. Ful je težko pri njej napovedat. Vse je belo in napeto, skozi pa ne gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:34:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Kaj ste že dale vzglavnik? mislim tisti tanek, ko pridejo ponavadi v kompletu z oblogo okoli posteljice in dekico. mi še ne, sam razmišljam kdaj je čas zanj. jaz mu ga še nisem dala in mu še ne mislim dat ker spi prav nemirno tako da ga zjuti nebi najdla na vzglaniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:34:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem jedla suhe višnje, pa se mi tako po črevih vse pretaka, pa že 4x sem bla na wc-ju. Jaz jih še nikoli nisem jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:36:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: kdaj se boš kej primajala na moj konc??? jah danes sem imela namen pa se je izjalovilo je tast prišel, kako tvoj dela drug teden? a je popoldan? ja bom vidla kako moj dela drug teden pa bi se mal primajale vidve kar bomo mel spet kake inštrukcije- mogoče usposablanje kdo ima močnej glasilke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:37:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem jedla suhe višnje, pa se mi tako po črevih vse pretaka, pa že 4x sem bla na wc-ju. Jaz jih še nikoli nisem jedla. jaz tud ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:37:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: kdaj se boš kej primajala na moj konc??? jah danes sem imela namen pa se je izjalovilo je tast prišel, kako tvoj dela drug teden? a je popoldan? ja bom vidla kako moj dela drug teden pa bi se mal primajale vidve kar bomo mel spet kake inštrukcije- mogoče usposablanje kdo ima močnej glasilke bog ne daj
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:38:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: kdaj se boš kej primajala na moj konc??? jah danes sem imela namen pa se je izjalovilo je tast prišel, kako tvoj dela drug teden? a je popoldan? ja bom vidla kako moj dela drug teden pa bi se mal primajale vidve kar bomo mel spet kake inštrukcije- mogoče usposablanje kdo ima močnej glasilke bog ne daj sej imam vato na zalogi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:43:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: kdaj se boš kej primajala na moj konc??? jah danes sem imela namen pa se je izjalovilo je tast prišel, kako tvoj dela drug teden? a je popoldan? ja bom vidla kako moj dela drug teden pa bi se mal primajale vidve kar bomo mel spet kake inštrukcije- mogoče usposablanje kdo ima močnej glasilke bog ne daj sej imam vato na zalogi ja vato pa kr nabavi ker meni se zdi da so zdej še močnejše
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:44:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: kdaj se boš kej primajala na moj konc??? jah danes sem imela namen pa se je izjalovilo je tast prišel, kako tvoj dela drug teden? a je popoldan? ja bom vidla kako moj dela drug teden pa bi se mal primajale vidve kar bomo mel spet kake inštrukcije- mogoče usposablanje kdo ima močnej glasilke bog ne daj sej imam vato na zalogi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:44:53
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se poslavljam, ker imam baterijo prazno pa Lost grem gledat. Nočko pa lepo spite!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:46:41
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem jedla suhe višnje, pa se mi tako po črevih vse pretaka, pa že 4x sem bla na wc-ju. Jaz jih še nikoli nisem jedla. jaz tud ne sej jaz tud zdej prvič, sam mislim da delujejo kot odvajalo, vsaj po rezultatih sodeč.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?