Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 19:50:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip že spi , neki se mu je ritem zdrmal , zjutri bomo pa pokonc pomoje že ob 5 ali 6 mi smo tudi po tanovem ob 6 auf pa ne glede na to kdaj gre spat onb 20h ali 21h. ponavadi jo dam v pojstlo okrog 19.30h sam ona še sigurno pol ure do uro telovadi noter preden zaspi svaka čast da sama zaspi, Nejc ni šans, če je res zmatran, zaspi s flašo ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 19:51:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip že spi , neki se mu je ritem zdrmal , zjutri bomo pa pokonc pomoje že ob 5 ali 6 mi smo tudi po tanovem ob 6 auf pa ne glede na to kdaj gre spat onb 20h ali 21h. ponavadi jo dam v pojstlo okrog 19.30h sam ona še sigurno pol ure do uro telovadi noter preden zaspi svaka čast da sama zaspi, Nejc ni šans, če je res zmatran, zaspi s flašo .. zgleda da bove mogle k Tally na inštrukcije , ker sve na istem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 19:54:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip že spi , neki se mu je ritem zdrmal , zjutri bomo pa pokonc pomoje že ob 5 ali 6 mi smo tudi po tanovem ob 6 auf pa ne glede na to kdaj gre spat onb 20h ali 21h. ponavadi jo dam v pojstlo okrog 19.30h sam ona še sigurno pol ure do uro telovadi noter preden zaspi svaka čast da sama zaspi, Nejc ni šans, če je res zmatran, zaspi s flašo .. zgleda da bove mogle k Tally na inštrukcije , ker sve na istem sej dokler me še križ drži je ok, zdej že mojga mal matra ko ga nosi, ampak če ga dam v postlo , noče zaspat, se dviguje in telovadi, da se čist prebudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 19:56:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip že spi , neki se mu je ritem zdrmal , zjutri bomo pa pokonc pomoje že ob 5 ali 6 mi smo tudi po tanovem ob 6 auf pa ne glede na to kdaj gre spat onb 20h ali 21h. ponavadi jo dam v pojstlo okrog 19.30h sam ona še sigurno pol ure do uro telovadi noter preden zaspi svaka čast da sama zaspi, Nejc ni šans, če je res zmatran, zaspi s flašo .. zgleda da bove mogle k Tally na inštrukcije , ker sve na istem sej dokler me še križ drži je ok, zdej že mojga mal matra ko ga nosi, ampak če ga dam v postlo , noče zaspat, se dviguje in telovadi, da se čist prebudi. enako , sam je kriza že pri meni ker mi počasi kolk in križ odpovedujeta pol se pa nafilam tablet da se nekako držim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 19:57:05
|
|
|
|
katy82
|
Čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 19:57:13
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj otrok sedi pred ogledalom in meče/daje kuli fantku v ogledalu..kok je smešen.. ta pa je faca naša ponavadi daje pa pa - maha z roko punčki v ogledalu. ej, res so posrečeni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 19:57:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 19:58:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally večer, sej cel dan berem samo pisat mi ne znese. Emilija je začela na veliko raziskovat in skoraj nič ne spi več čez dan, pa še obisk smo imeli tasta Hijenca iskreno sožalje ob izgubi za ostalo pa sem pozabila kaj se je kaj dogajalo, sem pozabila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 19:58:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip že spi , neki se mu je ritem zdrmal , zjutri bomo pa pokonc pomoje že ob 5 ali 6 mi smo tudi po tanovem ob 6 auf pa ne glede na to kdaj gre spat onb 20h ali 21h. ponavadi jo dam v pojstlo okrog 19.30h sam ona še sigurno pol ure do uro telovadi noter preden zaspi svaka čast da sama zaspi, Nejc ni šans, če je res zmatran, zaspi s flašo .. zgleda da bove mogle k Tally na inštrukcije , ker sve na istem ja ne vem jaz sem jo od začetka zvečer samo dala v pojstlico prižgala uspavanko in je čez čas zaspala. zdej se seveda trudi tisto lučko dol dobit tolk časa dokler ne omaga , aja pa ma enega slončka in ga objame in z njim spi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 19:59:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:00:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip že spi , neki se mu je ritem zdrmal , zjutri bomo pa pokonc pomoje že ob 5 ali 6 mi smo tudi po tanovem ob 6 auf pa ne glede na to kdaj gre spat onb 20h ali 21h. ponavadi jo dam v pojstlo okrog 19.30h sam ona še sigurno pol ure do uro telovadi noter preden zaspi svaka čast da sama zaspi, Nejc ni šans, če je res zmatran, zaspi s flašo .. zgleda da bove mogle k Tally na inštrukcije , ker sve na istem ja ne vem jaz sem jo od začetka zvečer samo dala v pojstlico prižgala uspavanko in je čez čas zaspala. zdej se seveda trudi tisto lučko dol dobit tolk časa dokler ne omaga , aja pa ma enega slončka in ga objame in z njim spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:00:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj otrok sedi pred ogledalom in meče/daje kuli fantku v ogledalu..kok je smešen.. ta pa je faca naša ponavadi daje pa pa - maha z roko punčki v ogledalu. ej, res so posrečeni Meni pa je najbolj smešna ko sem na drugi strani balkonskih vrat, ona pa popa svoj fris gor pa usta ko se razplezdnejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:00:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip že spi , neki se mu je ritem zdrmal , zjutri bomo pa pokonc pomoje že ob 5 ali 6 mi smo tudi po tanovem ob 6 auf pa ne glede na to kdaj gre spat onb 20h ali 21h. ponavadi jo dam v pojstlo okrog 19.30h sam ona še sigurno pol ure do uro telovadi noter preden zaspi svaka čast da sama zaspi, Nejc ni šans, če je res zmatran, zaspi s flašo .. zgleda da bove mogle k Tally na inštrukcije , ker sve na istem sej dokler me še križ drži je ok, zdej že mojga mal matra ko ga nosi, ampak če ga dam v postlo , noče zaspat, se dviguje in telovadi, da se čist prebudi. enako , sam je kriza že pri meni ker mi počasi kolk in križ odpovedujeta pol se pa nafilam tablet da se nekako držim naša pa noče na rokah zaspat . mora bit res fuuull zaspana da jo na rokah uspavam, čez dan se uležem zraven nje in zaspi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:01:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj otrok sedi pred ogledalom in meče/daje kuli fantku v ogledalu..kok je smešen.. ta pa je faca naša ponavadi daje pa pa - maha z roko punčki v ogledalu. ej, res so posrečeni Meni pa je najbolj smešna ko sem na drugi strani balkonskih vrat, ona pa popa svoj fris gor pa usta ko se razplezdnejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:02:05
|
|
|
|
katy82
|
Malo dajem spat že pol ure,nonstop se zbuja z vpitjem,najbrž je današnje letanje krivo in pa slaba volja obeh k naju je tolk skrbelo. Moj je še na treningu,upam da se bo kej spuhal k ga ne morem več prenašat,po nočni je tko tečen in prav išče da se sprav mal name,jst pa valda nisem tih Punce hvala za tolažbo,mi ful velik pomen k vem da se lahko na vas zanesem.Bom probala na vse skup gledat pozitivno saj mi drugega ne preostane,je že moj negativen za 4 Alarm,grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:02:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj otrok sedi pred ogledalom in meče/daje kuli fantku v ogledalu..kok je smešen.. ta pa je faca naša ponavadi daje pa pa - maha z roko punčki v ogledalu. ej, res so posrečeni ja res so posrečeni naša tut to dela, al pa ko uspavanka neha igrat ona zaploska
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:03:41
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip že spi , neki se mu je ritem zdrmal , zjutri bomo pa pokonc pomoje že ob 5 ali 6 mi smo tudi po tanovem ob 6 auf pa ne glede na to kdaj gre spat onb 20h ali 21h. ponavadi jo dam v pojstlo okrog 19.30h sam ona še sigurno pol ure do uro telovadi noter preden zaspi svaka čast da sama zaspi, Nejc ni šans, če je res zmatran, zaspi s flašo .. zgleda da bove mogle k Tally na inštrukcije , ker sve na istem sej dokler me še križ drži je ok, zdej že mojga mal matra ko ga nosi, ampak če ga dam v postlo , noče zaspat, se dviguje in telovadi, da se čist prebudi. Jaz pa ne vem v čem je fora, čez dan se uspavama le na rokah, zvečer pa ni šans, jo morem dat dol, da svoje porogovili in pol sama zaspi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:04:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip že spi , neki se mu je ritem zdrmal , zjutri bomo pa pokonc pomoje že ob 5 ali 6 mi smo tudi po tanovem ob 6 auf pa ne glede na to kdaj gre spat onb 20h ali 21h. ponavadi jo dam v pojstlo okrog 19.30h sam ona še sigurno pol ure do uro telovadi noter preden zaspi svaka čast da sama zaspi, Nejc ni šans, če je res zmatran, zaspi s flašo .. zgleda da bove mogle k Tally na inštrukcije , ker sve na istem sej dokler me še križ drži je ok, zdej že mojga mal matra ko ga nosi, ampak če ga dam v postlo , noče zaspat, se dviguje in telovadi, da se čist prebudi. enako , sam je kriza že pri meni ker mi počasi kolk in križ odpovedujeta pol se pa nafilam tablet da se nekako držim naša pa noče na rokah zaspat . mora bit res fuuull zaspana da jo na rokah uspavam, čez dan se uležem zraven nje in zaspi HB da ti noče, kaj bi jaz dala da mi tko zaspi, pa sem probala že vse variante pa nobena ne vžge , enostavno se odplazi ali dvigne in se mi smeji v friz , jaz pa dobim p.o.p..i.z.i.ti.s, ker mi gre tolk energije v to, tako da sem že nad vsem obupala in ga edino uspavam na rokah- posledice bom pa čutila kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:04:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ej svaka čast da zdržiš po unem jedlniku, jst sem zajtrk, malico in kosilo zdržala, zdele sem pa požrla en big sendvič, ker sem bla lačna kot pes.. sem rekla da bom probala, če zdržim, ampak ne. Moj je prej prinesel baterijo za tehnico iz trgovine, zdej mi 14 dni ni delala, pa me je skor kap zadela.. +? neeeeeeeeeeeeeee kje pa potem pa kul
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:06:18
|
|
|
|
sesil
|
naša je v dobrih časih zaspala v posteljici, zdej je pa druga pesem. zaspi v naročju, ampak mi sedimo na kavču in tv bulimo. naša carta pa se stisne in zaspi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:06:35
|
|
|
|
katy82
|
Evo upam da mi je ratal,zaspala na rokah,kar mi nikol prej ni.Je ne kapiram več kaj bi rada,zgleda da bosta zobka dokončno ven pokukala,8. in 9. se še kar prebijata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:06:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Malo dajem spat že pol ure,nonstop se zbuja z vpitjem,najbrž je današnje letanje krivo in pa slaba volja obeh k naju je tolk skrbelo. Moj je še na treningu,upam da se bo kej spuhal k ga ne morem več prenašat,po nočni je tko tečen in prav išče da se sprav mal name,jst pa valda nisem tih Punce hvala za tolažbo,mi ful velik pomen k vem da se lahko na vas zanesem.Bom probala na vse skup gledat pozitivno saj mi drugega ne preostane,je že moj negativen za 4 Alarm,grem upam da bo alarem čimprej pregorel in da bo mir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:07:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mi se pa že eno uro non stop jokamo pa sploh ne moreva pogruntat, kaj jo muči Ste že pogruntali? Nia tako joče ko je ful lačna ali pa res konkretno zaspana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:07:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo upam da mi je ratal,zaspala na rokah,kar mi nikol prej ni.Je ne kapiram več kaj bi rada,zgleda da bosta zobka dokončno ven pokukala,8. in 9. se še kar prebijata. sam da je ratal kaj že 8,9 zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 20:09:27
|
|
|
|
nia5
|
Zdaj pa gremo v bano, se še pol oglasim na hitrco.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?