Dream
|
Daan! Tko, sedaj vam pa še jaz malo za nazaj odgovorim, pa napišem mogoče kakšen roman. Barve tole mi je zelo zanimiva zadeva, sem pa še vedno pristaš tega, da so stene bele, ker imamo pred hišo hribček, ki nam že tako nagaja s svetlobo in pač umetno posvetlimo zadevo z belo barvo. Edino spalnica je malce obarvana, pastelno marelična, pa seveda otročka soba, ki je rumena in je v njej skoraj vedno tako kot da bi sijal sonček. Drugače pa sem po feng shui enkrat ugotavljala, kakšna naj bi bila lega pohištva, kje naj bi bile postelje in sem ugotovila, da gre sevanje v spalnici točno čez naju, kar pomeni, da ni nič čudnega, če sem vsako jutro tako zlomljena kot da bi me kdo pretepal. Ja, kaj moremo, če se pa drugače ne da postavit. Mogoče bo proti temu pomagala sol, je ravno v tem tednu na radiu ujel, da daš pod posteljo in zdrži en mesec, tako da neko negativno energijo vleče nase. Lahko poskusimo, pa bomo videli. aja, drugače mi pa po izračunu pride, da je moja barva vijolična, ki mi sploh ni všeč Lovely si ti tista, ki si poslala pozdrave preko kolegice? Če si, hvala in lep pozdrav nazaj Diplomska naloga jaz nikoli nobene stvari ne urejam prej, dokler ni napisana do konca, ker si zadevo vedno še večkrat preberem, če je vse na mestu in potem kaj brišem, dodajam in podobno. No, koliko nas je đže sedaj, da se malo spodbujamo? Jolly123, midve sva že govorili da se bova spodbujali, ne? Ampak meni do sedaj še ni potegnilo it kaj pisat, sem enostavno prelena za to, ker vedno najdem druge stvari, ki so bolj pomembne. Drugače pa imam tudi sama alergijo na to, da ni lepo oblikovano, ker se mi zdi, da je to nek odraz osebe, ki da dokument od sebe. Mi gre že v službi na jetra, ko včasih dobim v roke tak zmazek, da ne vem, kje so se določene osebe učile pisanja... Valla. očitno bi si morale nekatere od nas sposodit tvojega moža, da nas nauči bočnega parkiranja. Mene moj sigurno ne bi znal naučiti, ker ne zna dobro razlagat, pokazat zna pa vse. V avtošoli pa tut inštruktorica ni znala tko parkirat in me posledično tega ni naučila. Sicer pa če je res huda nuja, se tudi sama malo potrudim. In za Tilna!!!
|