|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
26.2.2009 15:35:05   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ufff se hudaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem malo dala babi, da bom ja vse na hitrco zglancala,
ker naj bi sodelavka prišla ob 15h in me zdaj kliče, da je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tega pa res ne prenesemuser posted image user posted image user posted image user posted image

A jej. Men se je že dostkrat tko zgodil. Zato pa zdej več ne pospravlam, če se kdo na javi na obisk. Maš pa vsaj pospravljenouser posted image

več ne pucam, pa tudi če pride LEPA BRENA ali pa TITOuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa kaj zarad sebe nič ne pucaš,samo za obiske,al kako? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
26.2.2009 15:37:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ufff se hudaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem malo dala babi, da bom ja vse na hitrco zglancala,
ker naj bi sodelavka prišla ob 15h in me zdaj kliče, da je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tega pa res ne prenesemuser posted image user posted image user posted image user posted image

A jej. Men se je že dostkrat tko zgodil. Zato pa zdej več ne pospravlam, če se kdo na javi na obisk. Maš pa vsaj pospravljenouser posted image

več ne pucam, pa tudi če pride LEPA BRENA ali pa TITOuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa kaj zarad sebe nič ne pucaš,samo za obiske,al kako? user posted image

Ma ja itak, samo jaz sem zdaj kot nora v eni urci drgnila vsak kot stanovanja

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
26.2.2009 15:38:17   
Srčekgirll

Prou mašuser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
26.2.2009 15:39:56   
Čmrlika

če ni mela tehtnega razloga ji lahko kdaj vrneš user posted image  , drugače pa si se vsaj namigala, pa bo kak drug dan, ko bi drugače kaj popucala, fraj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
26.2.2009 15:44:19   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

dan

večerjala sem jabolčni čipsuser posted image , tako da upam da gredo kg po tem sistemu bolje v minus.
danes šibam še 1 urco z anejo v nahrbtniku na en hribček.

kaj je to ?

posušena jabokla, ampak so tako na tanko zrezana, da so hrustljava.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
26.2.2009 15:50:01   
Estrella*

Estrella- se da Tajino slikico v seznamčku zamenjat? mislim če ti je...jaz bi kako bolj svežo...user posted image

Seveda, povej s katero?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
26.2.2009 15:51:45   
Čmrlika
Takole, grem perilo še pobrat, kdaj bom zlikala ne vem..user posted image
pol pa v trgovino, pa na obisk in na kiblflajš user posted image user posted image user posted image -zdaj že vsi vemo kaj to je user posted image
potem pa enkrat zvečer spakiram in via zjutraj portorož user posted image

Lepo bodite, če se ne slišimo več...eh, verjetno še kaj prirogovilimuser posted image

Pa pa do ponedeljka. Ker itak da me tašča nikol ne spusti na računalnik. Vam to zdaj pvem, ker vam nisem še nikoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
26.2.2009 15:52:32   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella- se da Tajino slikico v seznamčku zamenjat? mislim če ti je...jaz bi kako bolj svežo...user posted image

Seveda, povej s katero?

eno od teh ko mi jo je prijateljica v ateljeju slikal...ti lahko na mail pošljem? Al kako?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
26.2.2009 15:56:25   
barbaw
Prejle sem se veselila, ker sva se s špelino dogovarjali, da se vidimo, zdaj pa ima Maja vročino pa jaz tudi. user posted image user posted image user posted image    A gre lahko še kaj narobe? Saj vem, da gre lahko še kaj narobe, ampak jaz imam tega res dovolj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
26.2.2009 15:57:14   
nia5

user posted image user posted image user posted image , ma kaj se mučiš, kaj te tako skrbi kaj bo rekla, če ni v nulo spucano, maš pa ja bebo doma!

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
26.2.2009 15:58:38   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Prejle sem se veselila, ker sva se s špelino dogovarjali, da se vidimo, zdaj pa ima Maja vročino pa jaz tudi. user posted image user posted image user posted image    A gre lahko še kaj narobe? Saj vem, da gre lahko še kaj narobe, ampak jaz imam tega res dovolj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojojoj! Pejta vposteljo obe...user posted image user posted image

Je špelin@ še v Mariboru?
ma tak mi verjetno ne bo šlo skozi, škoda da ni prej povedala.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
26.2.2009 15:59:36   
Čmrlika
user posted image

Estrella tole bi...sem ti posla  mail, pa upam da je pravi.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
26.2.2009 16:00:57   
nia5

Saj več ko ima hudič mlade.... Bolj boš depresivna, slabše bo, vročino pa je lahko fasala zaradi zobkov, pomisli le kako je njej bogici, ko jo vse naenkrat muči.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
26.2.2009 16:03:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Saj več ko ima hudič mlade.... Bolj boš depresivna, slabše bo, vročino pa je lahko fasala zaradi zobkov, pomisli le kako je njej bogici, ko jo vse naenkrat muči.

Saj nisem depresivna, ampak res sem se veselila, da grem od doma, zdaj pa ne smem. Trenutno je Maja prav dobre volje in ni videt, da bi jo kaj mučilo. Vem pa, da ji ni lahko glede na to, da se je celo noč drla in da sem jo nosila po rokah, česar drugače ne mara.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
26.2.2009 16:03:55   
barbaw

Špelin@ mora biti v Mb. Jaz pa ....user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
26.2.2009 16:04:10   
nia5
Joj moj je neso zdaj telefon, ki je eno leto star na servis (tušmobil) in more 14 dni čakat user posted image user posted image user posted image , zdaj ima mojega, jaz pa morem neko staro škatlo met, ker njegove sim kartice ne sprejme. OH sem ful občutljiva glede tega, joj kak sem jezna, pa kaj bodo delali 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image ?????

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
26.2.2009 16:04:42   
nia5

user posted image

Kaka lubica user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
26.2.2009 16:05:19   
Čmrlika

Hvala,...bogica si , ne vem kak te naj potolažim...user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
26.2.2009 16:05:36   
barbaw
http://24ur.com/novice/crna-kronika/strla-mu-je-testise.html

Ta je pa huda. Ne vem ali naj se user posted image  ali user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
26.2.2009 16:07:36   
barbaw

Joj moj je neso zdaj telefon, ki je eno leto star na servis (tušmobil) in more 14 dni čakat user posted image user posted image user posted image , zdaj ima mojega, jaz pa morem neko staro škatlo met, ker njegove sim kartice ne sprejme. OH sem ful občutljiva glede tega, joj kak sem jezna, pa kaj bodo delali 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image ?????

Bodi srečna. Na swemi so vedno čakali do 45. delovnega dne. Vem, da te jezi, ker boš imela kantuško tako dolgo, ampak to je hitro glede na druge pooblaščene servise.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
26.2.2009 16:08:55   
barbaw

Hvala,...bogica si , ne vem kak te naj potolažim...user posted image

Bom že. Sem malo boljše, ker je Maja ultra dolgo spala popoldne. Jaka pa je itak zlat, ker vse to brez problema prenaša.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
26.2.2009 16:08:55   
Čmrlika

user posted image

Kaka lubica user posted image

Hvala, veš kak se mi je težko odločat med slikami, ko mam dvajset tak krasnih ...user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
26.2.2009 16:12:40   
Estrella*
user posted image   KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI??    user posted image  

user posted image (21.3. - 20.4)

Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 2.2.08: 8610g, 70,5cm, 45cm (5580g, 22,5cm, 13cm)

user posted image (21.04 - 21.05)

Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)  
- 21.01.09 (9m): 9550g, 77cm, 45cm ( 6280g, 28cm, 11cm)  

*Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 03.02.09: 8500g, 71,5cm, 43cm (4920g, 18,5cm, 10cm)

Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 10.11.08: 7700 g,69,5 cm, 43cm  (4000g, 15,5cm, 7cm) 

Anery (Matic, 28.04.2008)  
- 28.1.2009: 10200g, 73cm, 47cm (6880g, 25cm, 14cm)

aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 05.02.09: 8590g, 75cm, 10cm ( 5200g, 23cm, 10 cm)    

Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008) 
- 28.01.2009(8m 28d): 10090g, 75,5cm, 43,5cm(6620g, 23,5cm, 8,5cm)  

barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 10.02.09: 9010g, 71,5cm, 43,5cm (5390g, 21,5cm, 9,5cm)

CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 18.11.08: 8460g, 72cm, 44 cm (4950g, 20
,5 cm, 10cm) 

Taula (Ella, 04.05.2008)  
- 05.02.09: 8360g, 72,5cm, 46cm( 4820g, 22,5cm, 10cm)

Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 16.02.09: 8220g, 74cm, 45cm (4810g, 24cm, 13cm) 

hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 10.02.09: 9890g, 73cm, 47cm (6370g, 23cm, 11cm)

T*i*A*r*A (Lukas, 08.05.2008)
- 6,5 mes: 9300g, 70cm, xxcm ( 5130g, 15cm, xxcm)

Svojeglava (Živa, 09.05.2008)  
- 29.01.09: 9200g, 72cm, xxcm(5570 g, 20cm, XXcm) 

buccka (Lin, 09.05.2008)  
- 28.01.09: 9200g, 74cm, xxcm(5650g, 22cm, xxcm) 

katy82 (Lara,10.05.2008) 

- 11.02.09: 8850g, 71,8cm, 46,5cm(5200 g, 17,8 cm, 11,5 cm)

mixi (Kaja, 10.05.2008) 

- 25.11.08: 8350g, 77cm, 45cm (5090g, 27cm, 10cm) 

Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 11.02.09: 10500g, 73,5cm, 47cm ( 7000g, 22,5cm, 14cm)

kasso (Varja, 11.05.2008)   
-26.02.09: 7940g, 71cm, 46cm(4860g, 22 cm,12 cm)

tally (Emilija, 13.05.2008)

- 24.02.09: 8710g, 73cm, 45cm(5600g, 21cm, 10 cm) 

kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 19
.02.09: 9400g, 74cm, 45cm (6280g, 22cm, 10cm)

Katina (Inti, 14.05.2008)  
- 18.02.09: 8780g, 69,5cm, 45,5cm (4915g, 16,5cm, 9,5cm)

zalazoya ( Niki, 15.05.2008) 

- 12.11.08:
7600g, 69cm, 41cm(4590 g, 16 cm, 8cm)

suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 12.02.09: 9100g, 73cm, 47cm (5150g, 19cm, 11cm)  

skye ( Tia, Lia, 17.05.2008) 
- 17.11.09:
Tia: 8470g, 66,1cm, 43cm ( 6250g, 19,1cm, 10cm)
Lia: 7790g, 67,2cm, 43cm ( 5840g, 21,2cm, 10cm)

mafi (Filip, 18.05.2008)
- 20.02.09: 11430g, 76cm, 48cm ( 7740g, 23cm, xxcm)

nataša34 (Eva,19.05.2008)
-01.12.08: 6000g, 61cm, 41,5cm (3680g,13cm, 8,5cm)

Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 24.02.09: 10480 g, 77 cm, 48 cm (6610 g, 23 cm, 11 cm) 

tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 25.02.09: 8450g, 72,5cm, 45cm (4900g, 20,5cm, 10cm)

**** (Omar, 19.05.2008) 

- 23.02.09: 9600 g, 80 cm, 47 cm (5760g, 28 cm, 9,5 cm)

SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.12.08: 6670g, 65, xxcm (3190g, 12cm, xxcm) 

Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 26.01.09:8200g, 70cm,xxcm (4940g, 20,5cm, xxcm) 

nya5 (Nia, 21.05.2008)
- 19.02.09: 8200g, 71cm, 43cm ( 4900g, 20cm, 9cm)

user posted image (22.05-21.06) 

Estrella* (Alja, 23.05.2008) 
- 23.02.09: 9100g, 76cm, 44cm (5600g, 23cm, 10cm)

mmoojjccaa ( Tajda, 23.05.2008) 
- 01.12.08: 7400g, 65,5cm, xxcm ( 4660g, 15,5cm, xxcm)

darmar (Zala, 24.05.2008)  

- 04.12.08:7680g, 65cm, 43cm (4100g, 13cm, 7cm)  

Anitka ( Gal, 25.05.2008)   
- 24.02.09: 8400g, 73,5cm, 46,5cm (5020g, 22,5cm, 9,5cm)

TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 10.02
.09:8700g, 71cm, xxcm (5310g, 20cm, xxcm)

edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008) 
-26.11.08:7390g, 66,9cm, 42,6cm
  (3720g, 14,9cm, 7,6cm) 

VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)  

- 19.11.08: 8650g, 71cm, 45cm(4750 g, 18 cm, 8 cm)

mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 06.01.09: 9260g, 73cm, 44,5cm (5510g, 20cm, 9,5cm)

MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 01.12.08:8110g, 70cm, 43cm ( 2720g, 12cm, xxcm)

eole (Julija, 29.05.2008)
- 17.11.08: 8080g, 69cm, 46,5cm (4500g, 17cm, 9,5cm)

narava (Davud, 30.05.2008)
-03.12.08: 7700g, 70cm, 43cm (4220g, 18cm, 8,5cm)

Nina7 ( Gaja, 03.06.2008) 
- 03.12.08: 7150g, 67,7cm, 42cm (4290g, 17,7cm, 8,5cm)      

user posted image PREGLEDI V 9 MESECUuser posted image

Marec 2009

Nina7: 03.03.2009
darmar: 06.03.2009

MARTINA25: 09.03.2009
mmoojjccaa: 09.03.2009

sesil: 18.03.2009
suzy85: 19.03.2009

user posted image PREGLEDI V 12 MESECUuser posted image

April 2009

čmrlika: 20.04.2009
Sončnica Sandra***: 22.04.2009
Jana81: 22.04.2009

Maj 2009

barbaw: 05.05.2009
svojeglava: 07.05.2009
srčekgirll: 11.05.2009
hijenca: 12.05.2009
tally: 19.05.2009

Nia5:21.05.2009
Špelin@: 21.05.2009
kasso: 21.05.2009

Estrella*: 26.05.2009
Anitka: 26.05.2009

buccka: 27.05.2009
mafi: 27.05.2009
tilči: 27.05.2009

Junij 2009

Tana7: 04.06.2009

user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
26.2.2009 16:32:00   
Srčekgirll

http://24ur.com/novice/crna-kronika/strla-mu-je-testise.html

Ta je pa huda. Ne vem ali naj se user posted image  ali user posted image .

Jst bi mu tud strla, če bi šlo za prav, itakuser posted image .

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
26.2.2009 17:21:24   
Naty*
Ojla!

Midva sva se dons skoz potepala, morva zdej izkoristit, ko sva bla tolk dolg zaprta v bolnici user posted image . Ej a je sam pri nas tko...vidm, da vam otroc ne pijejo mleka, moj ga pa tolk spije, da nam je 900g Aptamila šlo na brzino user posted image ... ej kaka je razlika med Aptamilom in Hippom, razen v ceni???

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Anitka
super, da ste Gala mal razvajali za obmesečnico user posted image . A je tud mami kej dobila user posted image ?

Ja ja, tudi mami je po doooooooooooooooooolgem sušnem obdobju nekaj dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem imela še darilne bone in sem si privoščila malo boljšo Adidasovo trenirkouser posted image user posted image

In kaj papata z Žanom danes?

U adidasovo trenirkouser posted image , super, sm ti kr mal fouš, ker nujno rabim kako dobro!
Žan je danes papal zjutri jogurt in za kosilo hippovga purana s korenčkom in rižem user posted image user posted image ! Mu je blo očitno zelo všeč, tolk se mi zdi fajn, da lahko zdej je več stvari user posted image .

jana user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje!!! Da bi blo več takih noči, pol pa še men povej, kako se to nardi user posted image .

tally super, sej se je treba nekak začet premikat tud če po riti, drugo leto bojo že itak vsi na nogah user posted image . Me pa veseli, da bote kmal notranjci user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice.

Moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čmrlika pr vas pa je neki dojenčkov user posted image ! Uživajte na morju.

edina zarad naju ni treba pospravljat, sej mam sama otroka pa vem, kolk maš lahk pospravljen user posted image user posted image user posted image user posted image . Kokrkol se trudim je zmer razmetano, se mi kr ne da več včasih...

ss veliiiiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo glede službe oz. razgovora. Držim pesti!

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo.
Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista  ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upam

Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo.

Se bom poskusla javit kako bo šlo naprej,mislte na naju

O revcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ful držim pesti, da vama bo čimlažje pa da ni kej hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

kasso sporoča: Ker ima časovno stisko, je kar po GSM sporočila podatke iz posvetovalnice za Varjo

7940g, 71cm, 46cm, 21.5.2009 pregled pri 1 letu

Varja ni še vredu, ima veliko sluzi v pljučih, kašlja bolj malo in dobila je 2 tableti ventolina. V ponedeljek ima okulista na Meteljkovi. Petja je bolje, Gašper pa še vedno kašlja in mu teče iz nosu. Varja je dobila od Petje 5 bolezen.

Skratka nič rožnato situacijo nima. Kasso drži se tudi ti in naj ti sončki kmalu ozdravijo

Ja pa kaj je zdej to user posted image user posted image user posted image ... tud za vse bolančke pri kasso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?