|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
26.2.2009 14:44:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

hudiča, kako si ga pa to zmerte...jaz sem si nekaj čudno diagonalno zmerla, sploh ne vem če je o.k. ...115 cm ???user posted image

no jaz se pa misenla da imam jaz velikega, pa ga nimamuser posted image user posted image user posted image

Cveka30, ti si nas hotla pa že zapustit zaradi obsega trebuha! user posted image

no sej vem zdaj sem kar pomerjena, trenutno vodi akpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
26.2.2009 14:47:03   
Anonimen

punce, groza, ne morem verjeti, moja 21 mesečna hčerka mi spleza na kuhinjsko mizo, ki jo imam prislonjeno ob radiator, potem pa na radiator in na okensko polico in hoče odpreti okno, hudiča, sej mi bo še čez padla...sem mogla kar mizo umakniti stran od steneuser posted image user posted image

ja zdaj se je začelo, je treba bit skojz na prežiuser posted image , naš je zadnjič sam avto otklenu se vsedu za volan in taprav kluč not porinu in hotu užgat avto, hvala bogu da imava 10 oči in ne samo vsak dvojeuser posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
26.2.2009 14:50:08   
petra a
cveka-ne obremenjuj se z trebuhom, sploh pa ne zdaj ko si noseča...čaki k dobim svoj meter, mogoče mam pa manjši obseg kot sem napisalauser posted image

lananai-res je treba skoz pazt...pa še pri mojmu doma so jo navadl bit na mizi od majhnega, ker je kao pes pri hiši, namesto da bi psa zaprli v drug prostor, zdej pa mamo kar mamo, sem bila skoz proti, na mizi je itak sam takrat ko se njej sprdne, pa da nagaja, drugače je pa na tleh in pes revež vedno potegne ta kratko (se mi včasih prov smili, ga cuka, vleče za rep, odriva, tepe, jao jaouser posted image )

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 128
26.2.2009 14:51:56   
petra a
smo delal zanč v vrtcu zmaje, me je kar stiskalo pri srcu, ko sem videla te mladiče, kako se igrajo z škarjami v roki, jaz naši ne pustim tega

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 129
26.2.2009 14:52:32   
Anonimen
ja tej naši otroc, vsak dan hočejo nekaj novga probat, če pa ni po njihovo se pa neki trmasto držijouser posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
26.2.2009 14:54:29   
Anonimen

smo delal zanč v vrtcu zmaje, me je kar stiskalo pri srcu, ko sem videla te mladiče, kako se igrajo z škarjami v roki, jaz naši ne pustim tega

pri nas vse odstriže, samo upam da ne bo šel strišt kakšne cujne ali pa zavese, mu moram kar občasno mal skrit škarje, da ne gre vse v luftuser posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
26.2.2009 14:54:46   
petra a
grem nardit sadno solato, da mal razvajam mojga ko pride iz službe, mal zdravga, zvečer bomo pa jedli nezdravo, pohane zrezke puranje, ne vem kaj mi je, v tej nosečnosti mi pohano ful paše, drugače sploh ne jemo take hrane

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 132
26.2.2009 14:55:28   
KatMat
joj kok je fajn bit nosecka se vsem tok lepo zasmils...punce na sodiscu so bile tako prijazne....niso imeli uradnih ur pa so me vseen sprejele...user posted image user posted image user posted image

nc nisem mogla narest,3.3. morm ugovor napisat pol me pa tam obravnavajo....tko so mi rekle...

a so mi prav povedale Obelix??

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 133
26.2.2009 14:56:17   
KatMat

grem nardit sadno solato, da mal razvajam mojga ko pride iz službe, mal zdravga, zvečer bomo pa jedli nezdravo, pohane zrezke puranje, ne vem kaj mi je, v tej nosečnosti mi pohano ful paše, drugače sploh ne jemo take hrane

jest bi tud sam pohano jedla!njami!!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 134
26.2.2009 14:57:01   
lananai
Itak, da te drugač gledajo, če si nosečka! user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 135
26.2.2009 14:57:04   
Anonimen
petra a vsaka nosečnost je drgačna, jaz sem v prvi ful rada jedla čokolado, zdaj mi pa pašejo sladice, brez čokoladeuser posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
26.2.2009 14:58:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

joj kok je fajn bit nosecka se vsem tok lepo zasmils...punce na sodiscu so bile tako prijazne....niso imeli uradnih ur pa so me vseen sprejele...user posted image user posted image user posted image

nc nisem mogla narest,3.3. morm ugovor napisat pol me pa tam obravnavajo....tko so mi rekle...

a so mi prav povedale Obelix??

ojej, jaz res upam da se bo vse uredilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
26.2.2009 14:58:32   
KatMat
kaj sem sedaj opazila...da sploh ne znam poslat zs!!!user posted image user posted image user posted image   a si moram najprej imenik narest??aja...kako??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
26.2.2009 14:59:32   
KatMat
hvala vsem...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 139
26.2.2009 15:00:53   
Anonimen

kaj sem sedaj opazila...da sploh ne znam poslat zs!!!user posted image user posted image user posted image   a si moram najprej imenik narest??aja...kako??user posted image user posted image user posted image

klikneš na okence ZS ki je spodaj pri meni in napišeš glih tako kot sporočilo in klikneš potrdiuser posted image no in tistemu ki si poslala zs, bo dobil tvoje zs! ti je kaj logičnouser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
26.2.2009 15:00:54   
lananai
KatMat, greš na "moja ringaraja" (zgoraj levo), potem imaš pa spodaj desno "zasebna sporočila". Potem pa ne moreš več falit. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 141
26.2.2009 15:01:42   
lananai
Ja, če pa klikneš direkt na osebo, pa tko kot je Cveka napisala.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 142
26.2.2009 15:03:41   
KatMat
aha...tuki je tud poslji zs....jest sem sla pa v moj  mailbox pa mi tam ne upise kam hocem poslati...oh...grozna sem...sorci

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 143
26.2.2009 15:03:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

KatMat, greš na "moja ringaraja" (zgoraj levo), potem imaš pa spodaj desno "zasebna sporočila". Potem pa ne moreš več falit. user posted image

al pa takouser posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
26.2.2009 15:04:50   
Anonimen

aha...tuki je tud poslji zs....jest sem sla pa v moj  mailbox pa mi tam ne upise kam hocem poslati...oh...grozna sem...sorci

ma ne nisi, saj veš da se vsak dan neki novga naučimouser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
26.2.2009 15:07:27   
Anonimen
no čveke kje steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
26.2.2009 15:08:38   
lananai

Ja, sem šla tudi jst probat na moj način, pa noče vpisat prejemnika. Najbrž ima Cveka30 prav in se na tak način pošilja, kot je ona napisala. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 147
26.2.2009 15:12:23   
KatMat
danes bom kuhala polnjene raviolije v smetanovi omaki
kaj ste pa ve kuhale??

aja RECEPT ZA MUSAKO PROSIM-SE NIKOL NISEM DELALA!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 148
26.2.2009 15:13:17   
Dudica1
KATMAT začetek je dober in pravjo da bo tud konec...user posted image
drugač pa dobr da smo bli nekaj časa zunaj ker se je zdej ful skisal in zgleda kot da bo dež glih zdaj...user posted image ...no ja saj prezračl smo pa se

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 149
26.2.2009 15:14:15   
Dudica1

danes bom kuhala polnjene raviolije v smetanovi omaki
kaj ste pa ve kuhale??

aja RECEPT ZA MUSAKO PROSIM-SE NIKOL NISEM DELALA!!

kako narediš smetanovo omakco...user posted image
jaz sm pa piščančjo juhico pa puding

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?