Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:34:59
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica sem zdaj peljala vozicek na servis,in sem nazaj grede komaj prilezla v 3 nadstropje. ljubi bog.....postajam nepokretna. suncicica te se ne vidimo danes??????????
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:36:59
|
|
|
|
ada2
|
meni je 1x eden rekel, naj držim psico vstran od njega, da mu ne bo hlač poslinila ja kako jo bo pa pregledal? pa ko jo je nekaj v gobec pičilo je eden rekel, naj se grem po ormožu šetat z njo, pa se važim, da imam čovčova (drugače je novofundlandka) pa od nečakinje zajček ima deformacijo čeljusti in mu morajo vsake 3 tedne zobke odščipnit in poavadi mu to naredi tisti, ki se poznamo, no, tisti, ki mi je edini OK... ampak 1x ga ni bilo in je pač en drugi, pa se je zgražal kako lahko imamo takega zajca, da to se ne splača, naj ga raje pustimo, ker sam itak ne bi mogel preživeti s temi zobmi, ker bi mu preveč zrasli in ne bi mogel več jesti... pa zaračunal je za to 10 eur (prej je bilo vedno zastonj ) pa v službi so nam poslali račun za posvet glede ptičev - 40 eur, s tem, da jih je pogledal od daleč, jaz sem potem enega mogla ulovit in ga držat, in je mislil, da ima notranje zajedalce v grlu, v bistvu je imel pa golšo polno zrnja pa še bi lahko naštevala... v glavnem strokovnost na višku
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:39:03
|
|
|
|
Barbara111
|
ada to je vic dneva ali kaj se hecam
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:39:09
|
|
|
|
ada2
|
kaj to pri tomažu keri od ormoških privat odpira?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:40:11
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 ada to je vic dneva ali kaj se hecam na žalost je resnica... čeprav je bilo meni tudi smešno... direktorci pa malo manj, ko je račun vidla...
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 14:40:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:41:57
|
|
|
|
ada2
|
aha, Vernika poznam, fajn ambulanta.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:43:28
|
|
|
|
mojcaz.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 mojca kaj pa ti kaj počneš sem komaj zdaj zasledila to vprašanje, ker tlko čvekate, da vas več ne folgam nič brat dans sem bla dopoldne v mestu, zdaj pa kosilo kuham v najbolj nemogočih pogojih- prenavlamo kuhno, pa je še samo štedilnik v kuhinji, ostalo pa vse povsod vsega po malem, tak da bom tak carica če bom še en teden takega kaosa preživela drgač pa se malo potepam po ptuju ko mi je dolgcajt, drgač pa malo pridno za faks učenja
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 14:44:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:45:02
|
|
|
|
pondelak
|
mojca odkod točno pa si?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:46:18
|
|
|
|
ada2
|
nič, jaz vas zapuščam, mi je križ malo minil in grem zraven v vrtec po adama.... se še kaj potem tipkamo, razen če ne bom čebelice maje gledala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:47:46
|
|
|
|
mojcaz.
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak mojca odkod točno pa si? par km iz ptuja, jaz vedno pravim da je še to ptuj, ker je itag en ˝špukec˝oddaljeno nwm mogoče si že slišala za placar.... s tam sem jaz
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:48:21
|
|
|
|
tatly
|
ada se dobro da si ti tu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:48:52
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: suncicica sem zdaj peljala vozicek na servis,in sem nazaj grede komaj prilezla v 3 nadstropje. ljubi bog.....postajam nepokretna. jaz sem tudi še samo polpokretna se pridružujem klubu Kasneje pa verjetno še jaz
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:50:08
|
|
|
|
mojcaz.
|
in donna kak si ti in kak je počutje. a si na ptuju al v kopru?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:50:52
|
|
|
|
pondelak
|
mojca-to pa vem ki je ja.potem tudi ti veš ki je grajenščak.tam so moji starši...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:54:10
|
|
|
|
mojcaz.
|
ja itag da vem kje je to, čez grajenščak se skoro vsak dan vozim v mb, noja sem se zdaj pa malo pavze pol pa spet pridno dalje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:56:50
|
|
|
|
suncicica
|
ada sem ugotovila da mi izpadajo kolesa in da manjka en mali del-zatic za kolesa. in sem ga peljala da mi to porihtajo. katja erik ia popoldne ene obveznosti pa sma ga peljala prej.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:57:40
|
|
|
|
suncicica
|
in se ena stvar ki sem jo ugotovila danes.....trebuh se mi je spustil nize.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:58:00
|
|
|
|
violeta*
|
joj čveke kolko ste načvekale ste ble prav pridne zaj ko sem brala sem vidla da ste se pogovarjale o živinozdravnikih pa o živalih,joj tu mam jaz tudi puno negativnih stvari prvo kot prvo so cene dosti manj živali bi trpelo če bi ble cene v mejah normale Mojca saj bo en teden še pol pa boš v taki ful nob kuhinji kuhala joj komaj čakam da bo najina sploh postavlena mormo do ta prit še no pa saj bo vse enkrat,upam da čimprej.Joj je nek turobn dan ko gledam skozi okno,nikomu se nič ne da nikoga ni na ptuji
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:59:39
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica in se ena stvar ki sem jo ugotovila danes.....trebuh se mi je spustil nize. potem pa bo počasi neke se začelo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:00:07
|
|
|
|
donna22
|
Mojca, zdaj sem v kp, pridem pa danes domov! Sem glih pobegnla z enega predavanja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:03:47
|
|
|
|
mojcaz.
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Mojca, zdaj sem v kp, pridem pa danes domov! Sem glih pobegnla z enega predavanja ma saj treba si včasih malo privoščit pa kakšno predavanje vun spustit, vse štiri od sebe dat in malo uživat in samo na sebe in na mislit. če boš mela kaj časa za kakšen kakav pa tortico samo javi pa se lahko malo dobima pa spet počvekama
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:09:58
|
|
|
|
Barbara111
|
danes pa smo res pridne smo polno načvekale
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:10:40
|
|
|
|
Barbara111
|
mojca imaš prav se strinjam s tabo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?