Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 13:19:20
|
|
|
|
Barbara111
|
poglejte toto foro nušadamiha se dobro poklapa kaj pravite ada ti si carica
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 13:34:57
|
|
|
|
TinaV*
|
barbara no nama je uspelo pojest normalen obrok brez problema ...uh kak fajn
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 13:38:06
|
|
|
|
*monchy*
|
letim jaz delaT lepo bodite
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 13:42:01
|
|
|
|
pondelak
|
evo še mene malo danes tu gor...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 13:45:50
|
|
|
|
Barbara111
|
pondelak ojla kak si
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 13:46:44
|
|
|
|
pondelak
|
gre pomalem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 13:47:48
|
|
|
|
TinaV*
|
tak gremo jest mi pocasi...pa na potep da nas slucajno vreme se ne zafrkne lepo bodite ...caoooooooooooooooooooooos
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 13:50:57
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 poglejte toto foro nušadamiha se dobro poklapa kaj pravite ada ti si carica to sem ravno pred kakim tednom ugotovila kot en preblisk... sem se glih tuširala, pa si tak v mislih pravim kako bom čez balkon klicala mulce k večerji .... in ugotovim, da imajo vsi 3 4 črke v imenu in z vsako, ki se pri prvem konča, se naslednji začne ni pa bilo planirano... samo je pa fora, ne?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 13:53:18
|
|
|
|
ada2
|
no, mi smo se prej glih najedli, pa sem si rekla grem takoj posodo umit, ker če grem počivat se mi potem ne bo več dalo in sem komaj zdržala pri koritu, me tak križ boli, da je groza... bi zdaj z veseljem malo čvekala z vami, da ne bi na križ mislila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 13:53:23
|
|
|
|
pondelak
|
ada-pa je res fora
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 13:57:59
|
|
|
|
ada2
|
kaj zdaj, a bo katera čvekala z mano? aja, morrak, a si slučajno uspela pogledat za bernija?
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 13:59:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 14:00:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:01:02
|
|
|
|
Barbara111
|
ada kaj boš rekla ,še ne misliš it
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 14:01:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 14:03:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:07:21
|
|
|
|
ada2
|
torej čebelico majo si moram zdaj dol potegnit, ker mislim, da prvega dela nimamo ... a mora biti ravno prvi del?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:08:31
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 ada kaj boš rekla ,še ne misliš it Še misli prej berlingota kupit . ada jaz sem bila noseča 6 mesecev, ko smo ga kupovali, pa sem rekla, da noseča več avtov ne kupujem. zakaj pa ne?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:09:47
|
|
|
|
suncicica
|
sem zdaj peljala vozicek na servis,in sem nazaj grede komaj prilezla v 3 nadstropje. ljubi bog.....postajam nepokretna.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:12:13
|
|
|
|
ada2
|
no, pa tak v vednost... ne kupujem avta... še , če bi pa mogoče res uspele sanje o popoldanskem SP-ju, pa bi potem enega res rabila in glede na to, da v atovega cliota, ki mi je na razpolago ne spravim v prtljažnik masažne mize, ampak jo moram vozit na zadnjem zicu in posledično potem ne morem imeti vedno otroških sedežev notri, je ena taka izbira kot je berlingo najboljša, pa še par let sem službenega vozila in mi je bila fora, ker si malo višje in je kot en mali tovornjak aja, v poštev pridejo tudi kangoo, peugeot partner in podobno...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:13:10
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica sem zdaj peljala vozicek na servis,in sem nazaj grede komaj prilezla v 3 nadstropje. ljubi bog.....postajam nepokretna. jaz sem tudi še samo polpokretna
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:17:50
|
|
|
|
tatly
|
jaz pa sem dala stello v vozeka pa na balkon kjer ne piha..ali ni dobro da je zunaj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:18:07
|
|
|
|
Barbara111
|
sun kaj pa je narobe z vozičkom ,če pa še ga nisi uporabljala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:18:44
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: pondelak ada-pa je res fora Itak, pa to velika in ful simpatična . Pondelak, kateri je te tvoj fant, mož, nisem še zasledila a sta poročena ali ne? moj fant je pa dejan munda
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 14:18:55
|
|
|
|
ada2
|
tatly, če ima zabasan nosek je dobro, da je na svežem zraku, se prej spuca.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?