Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:08:42
|
|
|
|
lillchy123
|
pinči in srečka, ste me mal prehitele jst se morem najprej mirene rešt
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:09:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč februarka ČESTITAMMMMMM ZDej pa vas je kar neki februark nosečih. Očitno se po naši temi sprehaja nosečniški virus . sem prov malo žalostna, ker smo se mi " cepili " proti temu virusu. AMPAK sem vesela za vse vas, ki ste ga bile deležne. Samo, da ne boste šle zdej drugam čvekat, namesto tuki. Aja, februarka, takrat ko smo te masirale s testi, je bil pozitiven ne? no, jst upam, da se mi hitro rešmo tegale "cepiva" in da se virus prime tudi nas ti se mu samo nastavi
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:09:44
|
|
|
|
MetiLu
|
Juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, nove nosečke čestitke od Juterškov ma ste pridne Pri nas vse po starem... samo zbujamo se bolj zgodaj, naš mulček spi samo do 6.00 :( v varstvu je priden in vse spanje nadoknadi saj spi po 2, 5 do 3,5 ure v kosu Imamo pa kar pester teden, vsak dan je neki, se že mal prehitevam, pol sem pa čist zživcirana včasih, bo treba spet mal odklopit ... Nujno bi mogla k frizerju pa na depilacijo, pa sploh ne najdem cajta, al pa varstva ah no, bom pa še kakšen teden s tem narastkom in kosmatimi nogami potrpela Jutri imam zobarja v petek pa popoldan delam, tko da že komaj čakam soboto, da se malo bolj mojmu škratku posvetim
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:11:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka! A je tudi tebe zadel nosečnostni virus? za vse februarske nosečke dej se mu še ti nastavi. Da nebi šel mimo tebe težka bo - moj je rekel ne Hmmm, morda pa si premisli.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:13:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pinči in srečka, ste me mal prehitele jst se morem najprej mirene rešt A veste, da mene mirena pri G čaka že od decembra
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:13:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka! A je tudi tebe zadel nosečnostni virus? za vse februarske nosečke dej se mu še ti nastavi. Da nebi šel mimo tebe težka bo - moj je rekel ne Hmmm, morda pa si premisli. pa sej se mu on ne rabi nastavljat. ti se dej pol mu pa samo rečeš. Dragi, me je napadu nosečniški virus . pa reci mu takoj da nisi ti kraiva ampak Stipiči, pa Februarkiči, pa Mlalviči,....
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:14:41
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pinči in srečka, ste me mal prehitele jst se morem najprej mirene rešt A veste, da mene mirena pri G čaka že od decembra no vidiš...čakaš virus
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:16:17
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka! A je tudi tebe zadel nosečnostni virus? za vse februarske nosečke dej se mu še ti nastavi. Da nebi šel mimo tebe težka bo - moj je rekel ne Hmmm, morda pa si premisli. mi smo zdaj zmenjeni še za enega , za ta tretjega pa še potekajo pogajanja bomo najprej na ta druzga poakal, pa bomo pol vidli kako pa kej . sej mogoče nama pa zdej rata dvojčke nardit
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:16:57
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka! A je tudi tebe zadel nosečnostni virus? za vse februarske nosečke dej se mu še ti nastavi. Da nebi šel mimo tebe težka bo - moj je rekel ne Hmmm, morda pa si premisli. tud moj je skoz govoru, da ni šans, zdej me pa on sprašuje, kdaj gremo Taju po sestrico
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:18:09
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pinči in srečka, ste me mal prehitele jst se morem najprej mirene rešt A veste, da mene mirena pri G čaka že od decembra no vidiš...čakaš virus Jaz sem jo pa pred 2 mesecema zgubila, pa čakam, da bom lahko novo dobila sej nikol ni prav
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:18:15
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka! A je tudi tebe zadel nosečnostni virus? za vse februarske nosečke dej se mu še ti nastavi. Da nebi šel mimo tebe težka bo - moj je rekel ne Hmmm, morda pa si premisli. pa sej se mu on ne rabi nastavljat. ti se dej pol mu pa samo rečeš. Dragi, me je napadu nosečniški virus . pa reci mu takoj da nisi ti kraiva ampak Stipiči, pa Februarkiči, pa Mlalviči,....
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:18:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka! A je tudi tebe zadel nosečnostni virus? za vse februarske nosečke dej se mu še ti nastavi. Da nebi šel mimo tebe težka bo - moj je rekel ne Hmmm, morda pa si premisli. tud moj je skoz govoru, da ni šans, zdej me pa on sprašuje, kdaj gremo Taju po sestrico a ti se tudi virusus nastavljaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:21:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka! A je tudi tebe zadel nosečnostni virus? za vse februarske nosečke dej se mu še ti nastavi. Da nebi šel mimo tebe težka bo - moj je rekel ne Hmmm, morda pa si premisli. pa sej se mu on ne rabi nastavljat. ti se dej pol mu pa samo rečeš. Dragi, me je napadu nosečniški virus . pa reci mu takoj da nisi ti kraiva ampak Stipiči, pa Februarkiči, pa Mlalviči,.... bom poskusila
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:21:19
|
|
|
|
MetiLu
|
Vidim, da ne pašem v tole debato, ker zaenkrat še ne bi rada tega virusa fasala Nočko vsem
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:22:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka! A je tudi tebe zadel nosečnostni virus? za vse februarske nosečke dej se mu še ti nastavi. Da nebi šel mimo tebe težka bo - moj je rekel ne Hmmm, morda pa si premisli. pa sej se mu on ne rabi nastavljat. ti se dej pol mu pa samo rečeš. Dragi, me je napadu nosečniški virus . pa reci mu takoj da nisi ti kraiva ampak Stipiči, pa Februarkiči, pa Mlalviči,.... bom poskusila pol pa sporoči rezultat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:26:28
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka! A je tudi tebe zadel nosečnostni virus? za vse februarske nosečke dej se mu še ti nastavi. Da nebi šel mimo tebe težka bo - moj je rekel ne Hmmm, morda pa si premisli. tud moj je skoz govoru, da ni šans, zdej me pa on sprašuje, kdaj gremo Taju po sestrico a ti se tudi virusus nastavljaš? niti slučajno. Mi tko zaenkrat čisto paše in kolegica mi dobro služi
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:28:04
|
|
|
|
dolenjka
|
FEBRUARKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Sem ti že dopoldan rekla, da bo vse OK Sej veš da imam jaz vse pod kontrolo - spet Punce, ne bit hude, ampak mi2 s Februarko sva bili ves čas na vezi in vedli 1 za 2, no, jaz sem mal prej bla , sam ko mi je ona zaupala, sem bila tko prijazna, da sem ji še jaz Bova sam ene 3 tedne razlike verjetn, pa še za 1 prijateljico sem prejle izvedela, ki ima tudi rok nekje 3 tedne za mano Evo, jaz sem slabost pregnala z mal pospravljanja, poudarek na mal Zdej bi pa nekaj pojedla Here I come št. 90 na vagici
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 22:32:40
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka FEBRUARKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Sem ti že dopoldan rekla, da bo vse OK Sej veš da imam jaz vse pod kontrolo - spet Punce, ne bit hude, ampak mi2 s Februarko sva bili ves čas na vezi in vedli 1 za 2, no, jaz sem mal prej bla , sam ko mi je ona zaupala, sem bila tko prijazna, da sem ji še jaz Bova sam ene 3 tedne razlike verjetn, pa še za 1 prijateljico sem prejle izvedela, ki ima tudi rok nekje 3 tedne za mano Evo, jaz sem slabost pregnala z mal pospravljanja, poudarek na mal Zdej bi pa nekaj pojedla Here I come št. 90 na vagici packe male ! nas pa vlečete za nos! naša noč bo zgleda spet burna Luka se že premetava, ga zgleda trebušček boli grem spat, dokler še lahko. mirno noč, pa še mirno jutro (brez slabosti)
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 22:44:14
|
|
|
|
blaža
|
Februarka Iskrene čestitke. pa to je cel baby boom
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 22:48:38
|
|
|
|
katka37
|
Sem se morala priti spet javit danes, ko sem prebrala še eno super novico. Februarka, sem presrečna, da je še enemu otročku uspelo, očitno se zaveda, v kakšno družino bo prišel in se je še bolj potrudil. Moj me že čudno gleda, zakaj imam spet solzne oči, že drugič danes. Dovolj šokov za danes, rajši grem spat. Lahko noč, lepe sanje.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 23:04:26
|
|
|
|
mesecnica
|
Februarka08 - - čestitam ! Noro, kar ne morem verjet kako dogaja .
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 6:49:19
|
|
|
|
misar
|
najprej bravo punce za sem ful vesela za vas...joj, bi še jaz kar prec mela, sam sva se z dragim odločila, da bova probala šele čez pol leta, ker res nočeva še enega zimskega otročka, bi raje enega pomladnega, tko, da čez pol leta greva še midva v akcijo. sicer pa vas punce ne uspem čist nič sledit, mi je prav malo hudo. če se menite za kakšno srečanje se pa priporočam, da me obvestite na ZS, bi vas res že ful rada videla. evo, zdele me aleluja kliče, pol bo pa itak divjanje spet v igri.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 7:11:43
|
|
|
|
ELMA
|
Jutro Februarka čestitam Lillchy za Lukca , upam da se čim prej pozdravite . Blaža za ločevalno , dobra si , meni to ne gre , nimam volje
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 7:11:53
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Mi smo se naspali. Ana je brez napake spala do 6. POlje blo pa dovolj. Bomo videli kako bo danes v vrtcu. Danes bo sama za zajrk in še spala bo. Ufff. Jaz grem pa zaslućeno k frizerju, ker sem v glavo že taka, da me ni za prepoznat . Pa malo bom pucala danes, ker bom sama doma in bo to izvedljivo. No nosečke upam,d a vamd anes ni še nič slabo . Pobožajte bušije, vse ostale februarčice, ki se še nastavljate virusu, naj vas čimprej zadene. Tiste, pa ki smo "cepljenje" proti njemu,pa objamte svoje sončke. Menise danes malo rola. Je sadni dan.juhuuuuuuuuuu
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 7:13:36
|
|
|
|
ELMA
|
amaya Vse najboljše za 1 rojstni dan Etienne
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?