Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 16:31:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Vsem bolančkom pošiljam pozitivne misli in koš Ostalim pa lepe pozdravčke... letim, se javim ko bo cajt
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 16:58:18
|
|
|
|
blaža
|
O lillchi, te trebušen so res nadležne. upam, da se čim praj pozdravite.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 17:12:40
|
|
|
|
pina-1
|
Lilči, za lukca, da se čimprej pozdravi, Mi se pa cartamo. Ana me ne spusti iz rok. skozi bi bila samo na meni. Niti Pino ni dober. Ubogo moje dete. Verjetno je to posledica vrtca . spala je pa le eno urco in zdej noče več... upam, da bo zdržala do osmih.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 17:21:52
|
|
|
|
mlavla
|
Neža je pa prejle naredila ene pet korakov...ma sem prov vesela.. mislim,da bo punca kmalu shodila..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 18:28:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
To je nasa lipa pisma stara... Ca je pusta kara u mornara... CCCCCCCEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR od Stipetaaaaaa !!!!!! Te dni me kar nos... zarad ali ... na zalost hodim v sluzbo... za delat me pa boli .... klatifer !!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 19:44:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, stipe - Č E S T I T A M tudi tebi iz srca za ali . Moj je šel spet v nočno . Za piko na i pa sva se še pretem fajn spičila . Ah moški, težko jim je kdaj kaj dopovedat. Ma saj bo že, se niti več ne sekiram zaradi tega. lillchy - za Lukca in zate.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 19:49:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force To je nasa lipa pisma stara... Ca je pusta kara u mornara... CCCCCCCEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR od Stipetaaaaaa !!!!!! Te dni me kar nos... zarad ali ... na zalost hodim v sluzbo... za delat me pa boli .... klatifer !!!!! no, pa ker se je šefla zadnjič neki pritoževala... še tebi ČEEEEEEEESTIIIIIIIIIIIIIITAMO... Blekiči Slik še nisem naložila iz fotkiča, ti pa pošljem mail na zs...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:19:43
|
|
|
|
blaža
|
Čer! jaz sem lihkar končala svoj življenjepis, ki ga moram jutri odnest s seboj na razgovor. Bi blo ful fajn, če bi blo delo samo zjutraj, kar pa dvomom, tako, da ni treba pestk držat, ker, če je tudi popoldne pa sobote, grem raje čez. Tako sem se odločla. Želim tudi imet kej od otroštva svojih dveh otrok, pa če pucam la pa šefa špilam. vseeno mi je. Dnar je dnar. no ma bomo vidli. Drugače je vse ok. Smo malo odvozičkali popoldne in smo se lepo naluftali. Blaž že zdavnaj spi, Matija gre pa vsak čas. No jaz bom gledala pol še en dokumentarec na A kanal, pa v mižo. lep večer vsem.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:28:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! jaz sem lihkar končala svoj življenjepis, ki ga moram jutri odnest s seboj na razgovor. Bi blo ful fajn, če bi blo delo samo zjutraj, kar pa dvomom, tako, da ni treba pestk držat, ker, če je tudi popoldne pa sobote, grem raje čez. Tako sem se odločla. Želim tudi imet kej od otroštva svojih dveh otrok, pa če pucam la pa šefa špilam. vseeno mi je. Dnar je dnar. no ma bomo vidli. Drugače je vse ok. Smo malo odvozičkali popoldne in smo se lepo naluftali. Blaž že zdavnaj spi, Matija gre pa vsak čas. No jaz bom gledala pol še en dokumentarec na A kanal, pa v mižo. lep večer vsem. oooooo, A-kanalka...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:32:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! jaz sem lihkar končala svoj življenjepis, ki ga moram jutri odnest s seboj na razgovor. Bi blo ful fajn, če bi blo delo samo zjutraj, kar pa dvomom, tako, da ni treba pestk držat, ker, če je tudi popoldne pa sobote, grem raje čez. Tako sem se odločla. Želim tudi imet kej od otroštva svojih dveh otrok, pa če pucam la pa šefa špilam. vseeno mi je. Dnar je dnar. no ma bomo vidli. Drugače je vse ok. Smo malo odvozičkali popoldne in smo se lepo naluftali. Blaž že zdavnaj spi, Matija gre pa vsak čas. No jaz bom gledala pol še en dokumentarec na A kanal, pa v mižo. lep večer vsem. oooooo, A-kanalka... Ooooooo, pa kje si ti. Čestitam za dobro opravljeno delo. pa to je nekaj najlepšega kar se ti lahko v življenju zgodi.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:33:25
|
|
|
|
blaža
|
kaj dogaja v centru evrope? Ma nič posebnega. o oprosti, to bi moral ti vprašat.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:33:59
|
|
|
|
blaža
|
kaj dela šefla? A torto peče?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:35:05
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! jaz sem lihkar končala svoj življenjepis, ki ga moram jutri odnest s seboj na razgovor. Bi blo ful fajn, če bi blo delo samo zjutraj, kar pa dvomom, tako, da ni treba pestk držat, ker, če je tudi popoldne pa sobote, grem raje čez. Tako sem se odločla. Želim tudi imet kej od otroštva svojih dveh otrok, pa če pucam la pa šefa špilam. vseeno mi je. Dnar je dnar. no ma bomo vidli. Drugače je vse ok. Smo malo odvozičkali popoldne in smo se lepo naluftali. Blaž že zdavnaj spi, Matija gre pa vsak čas. No jaz bom gledala pol še en dokumentarec na A kanal, pa v mižo. lep večer vsem. oooooo, A-kanalka... Ooooooo, pa kje si ti. Čestitam za dobro opravljeno delo. pa to je nekaj najlepšega kar se ti lahko v življenju zgodi. Res... sem ful vesel... komaj cakam... pa se razlika bo 19 mesecev... in se bosta ful igrala... ... Delo je pa dobro opravljeno... vazna su zadnja dva trzaja.... ha... ha... ha
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:37:11
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj dela šefla? A torto peče? Sefla je na kavcu v poziciji 5,5... in... pociva... ... Koncentrira se na torto... A ja... kako je v centru Evrope
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:40:31
|
|
|
|
blaža
|
joj, da se samo spomnem kako mi je blo slabo, pa mi je že slabo. Pocartaj jo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:42:14
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ves da bom.... zdej je v poziciji sedem... lezeci ninđa... Mogoć da se vrne nazaj v 5,5
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:55:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:57:17
|
|
|
|
pina-1
|
stipična ČERRR. sem mislial da si nas pozabu, zdej ko si dobro opravu delo. Tudi tebi čestitke od PIničev. PIno je že pil na ta račun. Kolko časa boste zdej še v Bruslju?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:58:31
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč Sem prov čakala tvoj post, da vidim kako si opravila. Februarka, še 5-ič iskrene čestitke
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 20:59:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
februarka - Č E S T I T A M za Pa menda ni kaj "hudega", da so ti splav omenjali? Jooj, kakšne lušte mi delate po .
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:00:28
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:00:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč februarka ČESTITAMMMMMM ZDej pa vas je kar neki februark nosečih. Očitno se po naši temi sprehaja nosečniški virus . sem prov malo žalostna, ker smo se mi " cepili " proti temu virusu. AMPAK sem vesela za vse vas, ki ste ga bile deležne. Samo, da ne boste šle zdej drugam čvekat, namesto tuki. Aja, februarka, takrat ko smo te masirale s testi, je bil pozitiven ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:04:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka! A je tudi tebe zadel nosečnostni virus? za vse februarske nosečke
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:06:21
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč B R A V O O O O O O O O O ! ČESTITAMO! Jst pa jutri pokličem G, da mi odstrani mireno! Pa upam, da bom maja , ker bi res meli še enega februarskega sončka! A je tudi tebe zadel nosečnostni virus? za vse februarske nosečke dej se mu še ti nastavi. Da nebi šel mimo tebe
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 25.2.2009 21:06:29
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer! Za mano je res turoben dan in žalosten dan, ki pa se je končal z eno zelo zelo lepo novičko tudi mi smo ravno prejle na UZ vidli novega sončka, ki raste v mojem trebuščku z možekom sva vesela in oba v solzah od veselja, saj so mi danes že dali datum za splav ampak se je vse uredilo, naj tako ostane Larisa bo dobila družbo nekje oktobra, sva ji naredila kar lepo darilo za roj. dan Skratka vsa presrečna vam voščim lahko noč februarka ČESTITAMMMMMM ZDej pa vas je kar neki februark nosečih. Očitno se po naši temi sprehaja nosečniški virus . sem prov malo žalostna, ker smo se mi " cepili " proti temu virusu. AMPAK sem vesela za vse vas, ki ste ga bile deležne. Samo, da ne boste šle zdej drugam čvekat, namesto tuki. Aja, februarka, takrat ko smo te masirale s testi, je bil pozitiven ne? no, jst upam, da se mi hitro rešmo tegale "cepiva" in da se virus prime tudi nas
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?