Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 12:50:11
|
|
|
|
lumpa6
|
andreja32 kaj pa če bi kdo drug to narediu, da nebo tok hudo, zate in za tvojo družino pa
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 12:50:42
|
|
|
|
lumpa6
|
ja jaz biže tut šla mal dol
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 12:58:41
|
|
|
|
andreja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 andreja32 kaj pa če bi kdo drug to narediu, da nebo tok hudo, zate in za tvojo družino pa mi je že prijateljica rekla, da naj nekam gremo , ona pa bo tačas pospravila njene stvari,....ma ,da bi mi pred leti kdo rekel, da ti je za živalco tako hudo, mu verjetno ne bi verjela....
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 13:19:36
|
|
|
|
lumpa6
|
ja ni slaba ideja, da greste malo vn mi imamo tut psičko pa si sploh ne predstavljam da se ji kaj zgodi pa čeprav zna tudi kakšno uspičit
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 13:24:14
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ja punce jest bi se tud malo odpravila na morčka .Komaj čakam da vse skupaj zalaufa.Sem danes klicala v kamp da bi zvedla kdaj bo Ljubica dol da lahko plačamo paušal. Pa se je javljal samo fax sem pa potem poslala mail v zagreb pa bomo vidl kaj bodo odgovoril.
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 13:30:25
|
|
|
|
marjetica23
|
jutro mal je pozn ampak usem, sj mam dopust Dele sem lepo ribe spekla pa krompir njam mal je ostal a bo gdo Drug tedn za vikend gram pa na morje, v portorož
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 13:45:52
|
|
|
|
Nea_teja_
|
marjetica a maš ti tud prikolo v Jožetu
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 14:01:49
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ marjetica a maš ti tud prikolo v Jožetu sem jo mela sam je nimam več, zdaj jo imam v novi gradu
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 14:08:03
|
|
|
|
lumpa6
|
in zakaj ste se odločili da greste stran
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 14:18:09
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 in zakaj ste se odločili da greste stran tašča je težila, tk kt zmeri, da ji ni všeč pa take. Pa sj ji ni treba z nami na morje hodit
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 17:32:13
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Midva sva ravno zaradi tašče kupla svojo prikolico ,ki jo bomo letos postavili prvič sami in to v istem kampu.Da bo ja lahko hodila šnofat pa se bo žrla.
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 17:32:54
|
|
|
|
Nea_teja_
|
marjetica kje pa ste jo meli
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 18:39:44
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ marjetica kje pa ste jo meli ja v tistem kampu, najbližje morju
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 19:54:45
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ja a pol ste jo mel v Jožetu al ste jo mel v Pineti. Lumpa kaj pa ti počneš si nekam tiho?
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 20:13:24
|
|
|
|
lumpa6
|
malo prej sem prišla domou, sva z prijateljico peljali otroke v kino, tistga miškagledat
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 20:17:33
|
|
|
|
Nea_teja_
|
aja čaki se bom na msn prjavla bo hitrje
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 20:21:15
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Ja a pol ste jo mel v Jožetu al ste jo mel v Pineti. Lumpa kaj pa ti počneš si nekam tiho? ja najprej smo imeli v jožetu pol smo se pa mal naveličal pa še tašča je težila, pa smo šli v novigrad oz. pineto. Mal smo se že naveličal Istre, zato gremo poleti za en teden v stinice(začetek dalmacije) jeseni in pomladi gremo pa po tanovem v novi grad, še nikol nismo mel tam prikolce, če bo uredu bomo tam ostal, če ne se bomo vrnil v Jožeta
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 20:21:46
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 malo prej sem prišla domou, sva z prijateljico peljali otroke v kino, tistga miškagledat katerega?
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 20:26:40
|
|
|
|
lumpa6
|
tisto zgodbo o deve pa še neki
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 20:30:16
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 tisto zgodbo o deve pa še neki aja a je dobr?
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 20:31:20
|
|
|
|
lumpa6
|
ja kar, ni glih za majhne mogoče za tam ene 8 do 10 let
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 20:32:45
|
|
|
|
lumpa6
|
Povest o Despereauxu (sinhronizirano) The Tale of Despereaux animirana družinska pustolovščina Majhen junak. Veliko srce. evo to je to
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 20:34:42
|
|
|
|
lumpa6
|
nea_teja msn mi ni hotu tojih sporočil pokazat, ne vem pa zakaj
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 20:37:33
|
|
|
|
marjetica23
|
super bom šla z nečakom gledat
|
|
|
|
RE: čvek- čvekic veli jože 25.2.2009 20:38:46
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ni panike bova jutri malo počvekale .Prejle sem se nabasala z pizzo mi je tok zadišala da sem si jo šla kr speč.Moj me je samo gledal , sem pa cel dan tako utrujena da bom šla verjetno kmalu v mižale.Smo bli pop na pokopu pusta sem komaj tm stala.
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Katerega ginekologa priporocas
someon
Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami?
BRUS NATAŠA
KOBAL BORUT
BARBIČ MATIJA
KOROŠEC SARA
KENDA ŠUSTER NATAŠA
LUČOVNIK MIHA
SKUK EVA