Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 17:05:23
|
|
|
|
mihaela01
|
Pregled: Kg: 10kg Nasl.pregled 4.3. Pritisk:OK Imela sem CTG. ni pokazal nič posebnega, le dete se je skoz premikalo( hiper aktiven otrok ), tako, da je sestra mogla skoz srček iskat:).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 17:08:40
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Pregled: Kg: 10kg Nasl.pregled 4.3. Pritisk:OK Imela sem CTG. ni pokazal nič posebnega, le dete se je skoz premikalo( hiper aktiven otrok ), tako, da je sestra mogla skoz srček iskat:). čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 17:09:06
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Pregled: Kg: 10kg Nasl.pregled 4.3. Pritisk:OK Imela sem CTG. ni pokazal nič posebnega, le dete se je skoz premikalo( hiper aktiven otrok ), tako, da je sestra mogla skoz srček iskat:). za pregled.... meni se tut na ctgju še ekstra premika in potem tak hršči tista naprava...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 17:11:35
|
|
|
|
trezika
|
Meni je pa celo uspelo posesat sn se cel dan spravljala zraven...zdaj pa me samo še kopalnica čaka...mogoče mi uspe še danes
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 17:16:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Pregled: Kg: 10kg Nasl.pregled 4.3. Pritisk:OK Imela sem CTG. ni pokazal nič posebnega, le dete se je skoz premikalo( hiper aktiven otrok ), tako, da je sestra mogla skoz srček iskat:). čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 17:18:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - tu sem našla en link, no saj verjetno si že sama našla http://www.konjeniskiklub-medljan.si/kkm/domov.php mamaM, a ste pri vas konjeniški navdušenci?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 17:19:25
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Meni je pa celo uspelo posesat sn se cel dan spravljala zraven...zdaj pa me samo še kopalnica čaka...mogoče mi uspe še danes ti si pa pridna , mene pa čaka pranje las, pa ne vem kako se lotit, sem se razvadila, mi zdaj kar mama ponavadi opere na tistem koritu kot jih imajo v frizerskih salonih, zdaj je pa ni doma ...najboljše,da kar cela v banjo zlezem, pa ne bo treba pol še pod tuš hodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 17:21:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: trezika Meni je pa celo uspelo posesat sn se cel dan spravljala zraven...zdaj pa me samo še kopalnica čaka...mogoče mi uspe še danes ti si pa pridna , mene pa čaka pranje las, pa ne vem kako se lotit, sem se razvadila, mi zdaj kar mama ponavadi opere na tistem koritu kot jih imajo v frizerskih salonih, zdaj je pa ni doma ...najboljše,da kar cela v banjo zlezem, pa ne bo treba pol še pod tuš hodit ja, zdaj sta me pa spomnili, da mene tudi to čaka pa danes nisem bila čisto nič pridna, sem samo uživala in ustvarjala, še jedla nisem toliko kot ponavadi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 17:43:18
|
|
|
|
Pupa7
|
hola, se spet na hitro javim feliša draga, pa ti si cel picasso!!! full lepo, jaz bi tudi tako miško mela lejca lepi buško za več sem pa pozabla pa brez zamere
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 17:58:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pocka, a tam v tvojih krajih je kakšen konjeniški klub???? ja, na medljanu imajo nekaj ma tudi tako majhne konje da bi jih recimo Žiga lahko jahal?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 17:59:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - tu sem našla en link, no saj verjetno si že sama našla http://www.konjeniskiklub-medljan.si/kkm/domov.php mamaM, a ste pri vas konjeniški navdušenci? meni so konji full lepe živali jih pa ne bi rada jahala...Žigec pa je čisto navdušen in bi rad tudi jahal, pa gledam kam bi ga lahko vpisla samo se bojim da je premajhen....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:00:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jasna sporoča, da sta z Leonom prišla domov in se privajata; ko bo utegnila pride kaj na RR...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:10:23
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jasna sporoča, da sta z Leonom prišla domov in se privajata; ko bo utegnila pride kaj na RR... super...komi čakam da se kaj javi in opiše ono "****in" bolečino
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:12:56
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jasna sporoča, da sta z Leonom prišla domov in se privajata; ko bo utegnila pride kaj na RR...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:17:56
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jasna sporoča, da sta z Leonom prišla domov in se privajata; ko bo utegnila pride kaj na RR... supeeer
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:18:25
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jasna sporoča, da sta z Leonom prišla domov in se privajata; ko bo utegnila pride kaj na RR... se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:20:00
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - tu sem našla en link, no saj verjetno si že sama našla http://www.konjeniskiklub-medljan.si/kkm/domov.php mamaM, a ste pri vas konjeniški navdušenci? meni so konji full lepe živali jih pa ne bi rada jahala...Žigec pa je čisto navdušen in bi rad tudi jahal, pa gledam kam bi ga lahko vpisla samo se bojim da je premajhen.... pojma nimam, najboljše,da kar pokličeš pa vprašaš...moji so pred leti hodili nekam blizu Postojne ali nekam tja gor in so jahali islandske konje, so taki manjši, če te zanima, lahko vprašam mamo, ko jo slišim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:20:42
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - tu sem našla en link, no saj verjetno si že sama našla http://www.konjeniskiklub-medljan.si/kkm/domov.php mamaM, a ste pri vas konjeniški navdušenci? meni so konji full lepe živali jih pa ne bi rada jahala...Žigec pa je čisto navdušen in bi rad tudi jahal, pa gledam kam bi ga lahko vpisla samo se bojim da je premajhen.... pojma nimam, najboljše,da kar pokličeš pa vprašaš...moji so pred leti hodili nekam blizu Postojne ali nekam tja gor in so jahali islandske konje, so taki manjši, če te zanima, lahko vprašam mamo, ko jo slišim kaj pa poniji??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:32:18
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hola, se spet na hitro javim feliša draga, pa ti si cel picasso!!! full lepo, jaz bi tudi tako miško mela lejca lepi buško za več sem pa pozabla pa brez zamere a maš gužvo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:37:54
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hola, se spet na hitro javim feliša draga, pa ti si cel picasso!!! full lepo, jaz bi tudi tako miško mela lejca lepi buško za več sem pa pozabla pa brez zamere a maš gužvo? kakšno?? ??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:38:00
|
|
|
|
trinity22
|
ojla marčevke ... tolk čvekate, da vas ne utegnem brat ... kaj šele potem komentirat Jaz sem že dva dni čist lena, tud za računalnikom se mi ne da bit Drugače še vse postarem, čičamo in čakamo ... trebuh mi trdi ...mala vrta dol proti medenici, pa ful se ji kolca ampak to že ene dva mesca ... a pol to pomeni, da skoz sesa prst in ga bo pol tudi, ko se rodi joj upam da ne, ker vem kakšne težave so imeli moji starši z mano, ker nisem želela nehat sesat palca in to zelo, zelo dolgo, upam, upam, da ne bo po meni Čestitke vsem za opravljen pregled Lepo bodite, grem delat eno sladico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:40:37
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla marčevke ... tolk čvekate, da vas ne utegnem brat ... kaj šele potem komentirat Jaz sem že dva dni čist lena, tud za računalnikom se mi ne da bit Drugače še vse postarem, čičamo in čakamo ... trebuh mi trdi ...mala vrta dol proti medenici, pa ful se ji kolca ampak to že ene dva mesca ... a pol to pomeni, da skoz sesa prst in ga bo pol tudi, ko se rodi joj upam da ne, ker vem kakšne težave so imeli moji starši z mano, ker nisem želela nehat sesat palca in to zelo, zelo dolgo, upam, upam, da ne bo po meni Čestitke vsem za opravljen pregled Lepo bodite, grem delat eno sladico potem bi se pa z atijom mogla zmenit kak naj dela da nebo tega mela po tebi meni še prosim lepo eno...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:43:37
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla marčevke ... tolk čvekate, da vas ne utegnem brat ... kaj šele potem komentirat Jaz sem že dva dni čist lena, tud za računalnikom se mi ne da bit Drugače še vse postarem, čičamo in čakamo ... trebuh mi trdi ...mala vrta dol proti medenici, pa ful se ji kolca ampak to že ene dva mesca ... a pol to pomeni, da skoz sesa prst in ga bo pol tudi, ko se rodi joj upam da ne, ker vem kakšne težave so imeli moji starši z mano, ker nisem želela nehat sesat palca in to zelo, zelo dolgo, upam, upam, da ne bo po meni Čestitke vsem za opravljen pregled Lepo bodite, grem delat eno sladico potem bi se pa z atijom mogla zmenit kak naj dela da nebo tega mela po tebi meni še prosim lepo eno... meni tudi prosim... mam dans spet neke napade po sladkem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 18:43:50
|
|
|
|
pondelak
|
joj kak sem se prej namučila tastu je po pomoti zgleda moj pes ven ušel,zdaj sem ga pa pol ure po celi vasi iskala z baterijo tak sem se prestrašla ker ni vajen sam biti zuni....samo ko ga peljem na sprehod.eh glavno da sem ga našla pa da je vse dobro z njim...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?