Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 9:14:51
|
|
|
|
violeta*
|
dobro jutro,končno malo sončka. Jah tattly pozdravite se hitro .joj ste se včere načvekale,sem rabla da sem vas prebrala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 9:15:47
|
|
|
|
violeta*
|
deja najami taxi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 9:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: violeta* deja najami taxi tako močne želje po potepanju pa nimam - je predrag
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 9:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste vse pobegnile?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 9:32:25
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj boste danes kuhale? je post
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 9:32:50
|
|
|
|
Barbara111
|
jaz sem tukaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2009 9:44:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 9:53:05
|
|
|
|
*monchy*
|
za stello pa lubčka od timona tatly v nedeljo po deseti uri ti bom torto prpelala ok*?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 9:58:48
|
|
|
|
Barbara111
|
jaz bom danes naredila gobovo juho ,rbji file ,krompir ,solato ,palačinke za vsakogar nekaj pač
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 9:59:41
|
|
|
|
*monchy*
|
mi bomo tudi ribe jedli pa francosko solato
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2009 10:01:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2009 10:02:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
sem glih dobla slike iz foto tabora
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:04:14
|
|
|
|
*monchy*
|
morrak moj ma jo tak rad, pa še dela ni dosti z njo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:04:33
|
|
|
|
*monchy*
|
deja jaz pa ju3 dobim iz big banga
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:09:35
|
|
|
|
Barbara111
|
mmmmmmmnnnnnnnnnnjaaaaaaammmmmm same dobrote
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:18:05
|
|
|
|
katka37
|
Dobro jutro! ada, poročaj s ctg-ja, me prav zanima,kako in kaj. Ta film pa sem tudi jaz gledala in sem mislila, da mi bo prsa razneslo, v nekaterih nujnih primerih sicer splav odobravam po eni strani, samo ne tako pozno, ne razumem pa žensk, ki to naredijo večkrat, bi jim z veseljem pokazala ta film in ostale fotke. Edino če so brez srca. in jih ne bi prizadelo. Torto pa bom očitno morala eno narediti samo za tebe. Škoda, da me potem ni doma, grem kofetkat malo s kolegicami, drugače bi res lahko priracala do sem s tvojim. Pa nikdar ne imej več takih sanj. Mihi, za obletnico. Morrak, nisem poročena in sem zaenkrat srečna. Tatly, za Stello. Nisem sploh vedela,da je post, sicer se ne držimo tega, vseeno pa sem že prej naročila mojemu, da danes jemo ajdove žgance in gobovo juho, ker mene ne bo doma.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:24:31
|
|
|
|
petra *k
|
tak zaj pa mam tudi jaz prek kolariča za povedat: mi je ena kolegica, ki dela v mb kot medicinska sestra, zrihtala dermatologinjo, jaz bi si pa mogla zrihtat samo napotnico pri kolariču. pa sem ga danes klicala, ker so tudi prišli tiini izvidi, in sem mu kao rekla, da dela ena sorodnica v mb v bolnici ki je pokazala sliko od tie tej dermatologinji- še ime sem mu povedala, in da zahtevajo samo napotnico, pa me je tak nadrl,češ kaj meni sorodnice zaj rihtajo,al mi bo on. sem rekla,da sem ga prosla za napotnico, pa da mi je ni htel dati, pa da se za mojega otroka gre, pa mi je rekel, da jo bo on prvo pregledal, tak kak jo je že 5 krat, pa ni nič ukrepal, te pa bo on poveda kak pa kaj naprej. pa mi je telefon dol vrga. nesnaga grda, grema gnes z alešem dol, ko pride iz službe, pa ga bom tak nadrla, saj pa to ni res. kak dolgo moreš čakati na dermatologe, a meni so jo zaj zrihtali, zaj pa me toti pes ne pusti!!! tak sem jezna, da bi se najrajši zjokala. bogo revico pa vse tak srbi, po celem telesu ma rdečo, še po hrbtu je včere dobla. kak sem jezna
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:25:25
|
|
|
|
*monchy*
|
katka uu to bomo mi tudi zdaj v bližnji prihodnosti tudi jedli sem že pozabla na to
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:28:12
|
|
|
|
*monchy*
|
petra pre*kleti za koga se pa te pol on ma? mislim jaz bi verjetno popizdla na tvojem mestu pa bi mu glavo stran vtrgala! to je že višek ne! boga revica mala se ne more počohat on ti pa tako nazaj butne niti mi naj ne proba daj kaj takega naret ker ga bom jaz (če ne jaz mpa moj zihr ki je še bol občutljiv kot jaz) lastnoročno zadavla tam!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:30:47
|
|
|
|
petra *k
|
saj sem zaj klicala toto iz mb, je rekla naj si pač poiščem drugega pediatra. ker če mu je tak težko napisati teh par besed na napotnico, čist nič drugega ne bi treba. sem pa čula že tudi za primere, ki so bli hudi, pa on sploh ni ukrepal. zaj pa ko nevejo več kaj z otrokom, pa ga če samo nekam rivati. ej res se mi je zamera. saj midva boma tudi šla potli dol, pa mu bo aleš rekel, če pa nebo htel dat napotnice, pa kar vzemem kartoteko ven, pa grem na ptuj k dr djukanovičevi, ona je zakon, edino pač problem je da se mreš na ptuj pelat če je kaj narobe.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:32:34
|
|
|
|
Barbara111
|
đukanovičeva začne s ponedeljkom delat ,kot pediatrinja namesto klinkonove v njeni ambulanti Irena je zakon
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:33:49
|
|
|
|
*monchy*
|
petra jaz sem tudi rekla da mi eno stvar narobe reče če jaz vem da mam prav al pa tak kot zdaj ti vzamem kartoteko pa gre. verjamem da ti ne bo škoda male pelat magari do mb-ja samo da ji bo bolše.. mislim to je pa višek že ne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:36:31
|
|
|
|
katka37
|
petra, menjaj obvezno, pa jaz bi šla na vajinem mestu do njegovih nadrejenih, pa če ne bodo nič, bi ga dala v časopis, namesto da bi bil vesel, da si lahko pospešila, pa naj njega jaj...pečejo in srbijo pa naj čaka mesec dni, hudič frdamani joj, mi je dvignilo pritisk
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.2.2009 10:40:50
|
|
|
|
*monchy*
|
katka jaz bi menda v njega skočla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?