Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.2.2009 16:54:01
|
|
|
|
bella02
|
Erin, dej no, ne obupaj. Vse smo si že privoščile tako greško, tako da se ne sekiraj. Meni piši -9kg. Sem kar vesela, gre počasi, a vztrajno dol. Glede na to, da je prem namo še cca 40 dni, se mi zdi, da bom prišla do zaželjenega cilja. Sem pa ponosna nase, ker sem včeraj dopoldne naredila ta velik pleh tiramisuja in ga popoldne celega razrezala in stalno delila ostalim, v mojem želodčku pa ga ni pristalo NIČ. Sem kar mal zrasla . Punce, ne obupat in kljub kakšnim grehom pojdimo naprej!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.2.2009 20:30:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Sporočam, še vedno -3,5 kg. Saj je danes javljanje, kajne?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.2.2009 21:00:53
|
|
|
|
lily975
|
No kot vidim,je tu bolj zatišje .Jaz se vedno vztrajam in vem ,da mi bo uspelo .Grešim samo s sadjem , drugače gre brez problemov .Sem pa na -11,4 kg
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 23.2.2009 23:08:39
|
|
|
|
L009
|
živjo! a se vam lahko še jst pridružim (danes je moj prvi dan diete), ali ste vse že zlelo proti koncu?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 8:10:06
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: L009 živjo! a se vam lahko še jst pridružim (danes je moj prvi dan diete), ali ste vse že zlelo proti koncu? dobrodošla lily975 čestitke za izgubljene kilograme si pa pridna
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 9:16:55
|
|
|
|
gamini
|
Čestitke lily975 ! DobrodošlaL009 ! No, tudi meni se je tehtnica končno premaknila, kljub grehom. Sem dobila dodatno voljo, da vztrajam . Erin, pri meni lahko napišeš -5kg.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 10:50:26
|
|
|
|
L009
|
jst pa želim shujšati 10kg, upam da mi rata, saj sem zelo sladkosneda . med vikendom, ko se bom tehtala, pa vam povem kako mi je šel 1. teden. zdaj pa grem malo telovadit.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 12:26:23
|
|
|
|
maca m
|
Se nekaj dni sploh nisem upala javit, tud brala vas nič nisem.......ker se nisem upala. Grešila 100/uro. V soboto je imela tašča 50 let in veliko fešto, v nedeljo je blo treba ostanke pojest, včeraj sem imela rojstni dan , danes ima pa teta rojstni dan in smo vabljeni na kosilo. Zdaj se tolažim s tem, da nisem edina grešnica, vseeno sem izgubila eno kilco, tako da sem zdaj na -8. Sem vseeno jedla bolj v majhnih količinah. Jutri bom spet šla normalno po dieti, za nekaj časa mam dost tega preseravanja s hrano in bom spet čist pridna. Vsem grešnicam, z mano vred - - - - - L009, dobrodošla
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 12:50:08
|
|
|
|
ljiljana
|
kam spada pira, zelenjava ali...? Vceraj sem zacela z locevalno, ker mi dieta manj jej ni pomagala!!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 13:07:44
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljiljana kam spada pira, zelenjava ali...? Vceraj sem zacela z locevalno, ker mi dieta manj jej ni pomagala!! hmm, mogoče škrob?
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 13:14:13
|
|
|
|
pezbar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ljiljana kam spada pira, zelenjava ali...? Vceraj sem zacela z locevalno, ker mi dieta manj jej ni pomagala!! hmm, mogoče škrob? če prav vem, je pira ena vrsta pšenice, zato bi jaz rekla da spada k OH eno vprašanje še od mene: ali spadajo sojini zrezki pod škrob? Na škatli piše namreč "vir beljakovin", ko sem gledala tabelo hranilnih vrednosti na embalaži, pa so naštete le beljakovine in ogljikovi hidrati...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 13:46:56
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pezbar IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ljiljana kam spada pira, zelenjava ali...? Vceraj sem zacela z locevalno, ker mi dieta manj jej ni pomagala!! hmm, mogoče škrob? če prav vem, je pira ena vrsta pšenice, zato bi jaz rekla da spada k OH eno vprašanje še od mene: ali spadajo sojini zrezki pod škrob? Na škatli piše namreč "vir beljakovin", ko sem gledala tabelo hranilnih vrednosti na embalaži, pa so naštete le beljakovine in ogljikovi hidrati... hmmm...jaz sem sojine polpete jedla na škrobni dan.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 16:04:25
|
|
|
|
sayuri
|
Men se tehtnica zdaj v 14 dneh ni nikamor premaknila PA sam enkrat sm grešila. Tako ostajam na -6kg. Zgleda, da bo sedaj borba še 2kg dol spravit Ločujem še vedno in tud še bom. Sm trmasta Sm pa začela aktivno telovadit.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 16:21:31
|
|
|
|
marjetica23
|
jaz se vam bi tudi pridružila imam 88kg in veliko telovadim _Vendar že 2 meseca ne shujšam niti za kilo rada bi se jih pa 20kg znebila
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 18:11:15
|
|
|
|
maksito
|
Hoja! Jaz sem se odločila, da bi bilo fino, če dam ene pet kilc stan od sebe In sem se odločila, da jutri ko je luna (ne vem ali je polna li prazna, samo vem da je za hujšanje ) držim lunin post, da se očistim pustnih grehov , potem pa začnem. Zanima me samo (preveč je za branje), kdaj imate tehtanje? A ste vse na istem dnevu? Ne se jezit, če kaj takega sprašujem , ampak je res preveč vsega za branje.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 19:57:21
|
|
|
|
sayuri
|
Dobrodošli marejtica in maksito Nims vse na istem dnevu. SMo kar malo pomešane. Mislim pa, da nas je danes večino imelo škrobni dan, jutri pa imamo OH dan. No, jst sm spet eno ušpičla danes . Sem ta malmu za večerjo gres skuhala. Se me ni dalo krompirja lupit in zelenjave rihtat, pa sem še jaz skodelico gresa pojedla
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 20:09:36
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Dobrodošli marejtica in maksito hvala Nims vse na istem dnevu. SMo kar malo pomešane. Mislim pa, da nas je danes večino imelo škrobni dan, jutri pa imamo OH dan. super No, jst sm spet eno ušpičla danes . Sem ta malmu za večerjo gres skuhala. Se me ni dalo krompirja lupit in zelenjave rihtat, pa sem še jaz skodelico gresa pojedla se zgodi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif" alt='user posted image'> [/image]
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 21:15:39
|
|
|
|
pezbar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pezbar IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ljiljana kam spada pira, zelenjava ali...? Vceraj sem zacela z locevalno, ker mi dieta manj jej ni pomagala!! hmm, mogoče škrob? če prav vem, je pira ena vrsta pšenice, zato bi jaz rekla da spada k OH eno vprašanje še od mene: ali spadajo sojini zrezki pod škrob? Na škatli piše namreč "vir beljakovin", ko sem gledala tabelo hranilnih vrednosti na embalaži, pa so naštete le beljakovine in ogljikovi hidrati... hmmm...jaz sem sojine polpete jedla na škrobni dan. Jaz tudi, v prepričanju da je to škrobno živilo. Saj verjetno sama soja je, ampak kaj pa (zmrznjeni) sojini polpeti?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 23:01:50
|
|
|
|
Erin
|
L009, marjetica23, maksito - dobrodošle! maca m - vse najboljše! Pa javi se kaj na avgustovke malo poklepetat Pa hvala za si jih zaslužimo IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Ločujem še vedno in tud še bom. Sm trmasta Sm pa začela aktivno telovadit. Tako se govori!! AKTIVNo praviš ha? SOJA.. mislim da je škrob... je še nisem jedla v teh dneh
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 23:01:56
|
|
|
|
Erin
|
Nick Željeni izgubljeni kg Do sedaj ***°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°*** ~ Erin 15 kg - 6 ~ maca m 15 kg -8 ~ zvesta - 4,5 ~ lily975 15 kg - 11,5 ~ minabo 12 kg - 3 ~ gold fish 10 kg - 3 ~ mayy 12 kg - 2 ~ bella02 15 kg - 9 ~ miškamaška 15 kg - 4 ~ pf 12 kg - 2 ~ gamini 15 kg - 5 ~ žabicamala 15 kg - 2 ~ anaya - 5 ~ anay22 15 kg -6 ~ pezbar 15 kg - 8 ~ sayuri 8 kg - 6 ~ Suzi* 10 kg - 7 ~ Aja32 - 5,5 ~ decembrka 8 kg - 3,5 ~ amy26 8 kg - 4,5 ~ Vilma 12 kg - 6 ~ jada 12 kg - 3 ~ benika 10 kg - 3 ~ barcaffe 15 kg ~ Neža7 10 kg ~ vilian 10 kg - 2,5 vilian-možek 20 kg - 3,5 ~ NRMM -7 NRMM možek -8 ~ miny 8 kg ~ beba2 10 kg ~ flecker1 15 kg - 6 ~ L009 10 kg ~ marjetica23 20 kg ~ maksito 5 kg USPELO JEEEE!!!! Čupka 8kg Knjigi glede diete lahko "zdownloadavte" tudi tukaj.. http://rapidshare.com/files/10399519/90-dnevna.locevalna.dieta.eBook-Wampek.pdf.html http://rapidshare.com/files/10402722/90-dnevna.locevalna.dieta-Naslednjih.90.dni.eBook-Wampek.pdf.html Klikneš spodaj Free user potem pa počakaš da ti sekunde odšteje in se ti pokaže download °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Tiste ki se niso javljale sem zbrisala s seznama... v kolikor sem se pri kateri zmotila in sem jo ponesreči zbrisala skupaj z njimi naj mi pove...
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 23:04:38
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: maksito Zanima me samo (preveč je za branje), kdaj imate tehtanje? A ste vse na istem dnevu? Tehtanje je na nedeljo ali na ponedeljek.. jaz imam jutri škrobni dan..smo kar različno glede na dneve MEni se tudi kg ne premaknejo.. ŠE..ampak jih bom zbila dol z riti...se mi ne bodo packe režale in gujsale za mojim hrbtom..
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 23:25:00
|
|
|
|
Erin
|
TAKO PESMICO SEM DOBILA ..... Spet prišel je tisti pomladni dan, ko treba dat bo zimske gate stran, si treba bo nadeti tangice in lepe pisane rožaste špangice. A kaj se čudo čudno tu godi, tangice premajhne so za številke tri! Le kako se je to zgodilo, da telesce se je tako poredilo? Je bilo predolgo zimsko spanje, zdaj pa je porazno tole stanje. Nič ne pomaga jok in stok, treba bo v nov naskok! Zdaj sta na vrsti regrat in solata, da bo spet manjša zadnja plata, pa treba stopit bo na planine, da lepše bodo te obline. Saj zdaj je konec dolge zime, fantje že cedijo sline, zato le pazi draga punca, da se špeh okrog ne gunca... IN TAKO SEM ODGOVORILA .... Pri meni se vseskozi gunca, tud' kmet ma raj' debel'ga junca, airbag je tud' priporočljiv, če hočeš biti manj ranljiv. In pa: vemó, da suhe babe so prepogosto volje slabe, nataknjene in neprijazne in mlahave kot vreče prazne. Poskusi sam in videl boš, kako lahko gre vse na nož, če moraš dan za dnevom biti sestradan in z vrvico v riti.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 24.2.2009 23:36:07
|
|
|
|
Erin
|
HITRA DIETA Janez v časopisu prebere oglas za shujševalno podjetje. Ves srečen nad odkritjem pokliče njihovo tajnico in se prijavi za tri dnevni program " Minus 5 kg". Naslednji dan na vrata potrka 19 - letna lepotica, ki ima na sebi le tekaške copate in okoli vratu napis " Če me uloviš, sem tvoja!" Brez pomislekov se požene za njo ter jo po nekaj kilometrih popolnoma izčrpan dohiti in si jo privošči z zadnjimi močmi. Enako se ponovi naslednja dva dneva. Četrti dan tehta natančno 5 kg manj. Navdušen še enkrat pokliče podjetje in naroči petdnevni program " Minus 10 kg." Naslednji dan zasliši trkanje na vratih, in ko jih odpre, se pred njim bohoti najlepša ženska,na sebi pa ima le tekaške copate in napis " Če me uloviš, sem tvoja!" Moški oddirja za njo. Ker je dekle v odlični formi, potrebuje kar nekaj časa, da jo ulovi, a je seks z njo vreden vseh naporov. V naslednjih dneh se rutina ponovi in Janez šesti dan veselo ugotovi, da je shujšal za 10 kg. Odloči se, da bo tokrat šel do konca, in naroči še sedemdnevni program "Minus 20 kg." "Ste prepričani?" ga vpraša tajnica pri podjetju. " To je naš najtežji program." "Popolnoma", odgovori Janez. Naslednji dan zopet zasliši trkanje na vratih, in ko jih odpre, pred sabo zagleda mišičastega črnca, ki na sebi nima ničesar, razen roza tekaških copat, okoli vratu pa napis: " Če te ujamem, si moj!"
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 0:11:15
|
|
|
|
L009
|
tudi jst imam tehtanje v nedeljo ali ponedeljek. kdaj ve telovadite in kakšne vaje delate?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 25.2.2009 7:00:41
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin HITRA DIETA "Popolnoma", odgovori Janez. Naslednji dan zopet zasliši trkanje na vratih, in ko jih odpre, pred sabo zagleda mišičastega črnca, ki na sebi nima ničesar, razen roza tekaških copat, okoli vratu pa napis: " Če te ujamem, si moj!" ta je bila pa dobra danes bom imela postni dan hujšanje po luni, upam da mi rata bom večkrat gor na rr hodila če bo kriza, da dobim malo motivacije
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?