Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 21:39:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally vidim da vas je house čisto prevzel , grem pod tuš pa spat. lahko nočko Fak, pozabila sem nanj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 21:44:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally vidim da vas je house čisto prevzel , grem pod tuš pa spat. lahko nočko Fak, pozabila sem nanj... jaz si ga snemam Se pa čisto zato se danes držim ob strani. Niti ne vem kje sem ostala z branjem. Bom jutri prebrala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 21:52:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally vidim da vas je house čisto prevzel , grem pod tuš pa spat. lahko nočko Fak, pozabila sem nanj... jaz si ga snemam Se pa čisto zato se danes držim ob strani. Niti ne vem kje sem ostala z branjem. Bom jutri prebrala. Tudi jaz sem vsa zbita Pa še mala pika me je prej takooo razpenila, da mi kar v glavi nabija........... Ta smrkljica nam bo pa še dala vetra, je res skrajno trmasta, samosvoja, zadnje tedne res prava zverinica ok, saj dudko je zdaj res lepo opustila, ampak njeno obnašanje presega vse meje... Se je blazno težko obvladati in ignorirati njeno ponorelo besnenje. Prej sem se morala iti ven ohladit, ker sem bila za las oddaljena od tega, da mi popustijo živci, tako bi ji eno krepko po nagi riti pripeljala barbaw, stiskam pestke, da bosta Maja in Gregor ponoči vsaj približno spala
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.2.2009 21:53:01 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 21:54:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Za brati nimam ne vem kaj časa, nove mere bom pa le sporočila. Mi smo med lažjimi in tehtamo "le" 8400g (P pravi, da čisto dovolj), dolgi smo 73,5cm, OG pa je 46,5 cm. Naslednjič pa gremo v P 26.5.2009.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 21:54:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imamo prvi zobek . Pa je imela sitnoba vzrok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 21:54:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem iz linea snelle prilično zmatrana. Kilce gredo dol, zaenkrat sem na -5,55kg Asji so pobrali šive, seveda so jo mogli uspavati, ker so se zarastli Olajšali so me še za 14 eu , rana se je skoraj zacelila, stanje je dobro in sedaj jemo do konca AB , luster ima še 3 dni, potem pa bi mogla stvar biti sanirana Ju3 grem drsat, zato grem pod tuš in počasi spat. Če bom še pri volji bom nahitro pokukala sem, če se kaj dogaja za - kile in Asjo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 21:55:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally vidim da vas je house čisto prevzel , grem pod tuš pa spat. lahko nočko Fak, pozabila sem nanj... jaz si ga snemam Se pa čisto zato se danes držim ob strani. Niti ne vem kje sem ostala z branjem. Bom jutri prebrala. Tudi jaz sem vsa zbita Pa še mala pika me je prej takooo razpenila, da mi kar v glavi nabija........... Ta smrkljica nam bo pa še dala vetra, je res skrajno trmasta, samosvoja, zadnje tedne res prava zverinica ok, saj dudko je zdaj res lepo opustila, ampak njeno obnašanje presega vse meje... Se je blazno težko obvladati in ignorirati njeno ponorelo besnenje. Prej sem se morala iti ven ohladit, ker sem bila za las oddaljena od tega, da mi popustijo živci, tako bi ji eno krepko po nagi riti pripeljala barbaw, stiskam pestke, da bosta Maja in Gregor ponoči vsaj približno spala Mene je tudi Jaka za povrh rapiz.... Sploh mu ne morem dopovedat včasih kako stvar. Saj je bil drugače kar priden, ampak danes sem čisto .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 21:57:11
|
|
|
|
jana81
|
hej i'm back. moj laptop je tolk počaen da bom sam tale post napisala in šla pre tv. V glavnem z Nejcem sva se cel dan potepala, spet zapravljala, imela sva se super.. Potem sem šla na partijo badbintona po 2,5 letih in uspela izenačit z eno bejbo ki skos igra. Sicer me roke bolijo za znoret, le kaj bo šele jutri, ampak sva se odločle da bova vsak torek igrale, baba zmešana bi lahk že novembra začela, ne pa zdej ko bo že konc sezone...mah kaj čem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 21:58:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally vidim da vas je house čisto prevzel , grem pod tuš pa spat. lahko nočko Fak, pozabila sem nanj... jaz si ga snemam Se pa čisto zato se danes držim ob strani. Niti ne vem kje sem ostala z branjem. Bom jutri prebrala. Tudi jaz sem vsa zbita Pa še mala pika me je prej takooo razpenila, da mi kar v glavi nabija........... Ta smrkljica nam bo pa še dala vetra, je res skrajno trmasta, samosvoja, zadnje tedne res prava zverinica ok, saj dudko je zdaj res lepo opustila, ampak njeno obnašanje presega vse meje... Se je blazno težko obvladati in ignorirati njeno ponorelo besnenje. Prej sem se morala iti ven ohladit, ker sem bila za las oddaljena od tega, da mi popustijo živci, tako bi ji eno krepko po nagi riti pripeljala barbaw, stiskam pestke, da bosta Maja in Gregor ponoči vsaj približno spala Mene je tudi Jaka za povrh rapiz.... Sploh mu ne morem dopovedat včasih kako stvar. Saj je bil drugače kar priden, ampak danes sem čisto . Imam močan občutek, da sva danes obe na istem... Tudi moja mala pika je običajno tak cukr, pridna, prijazna, pomaga,... Ampak ima pa občasno take izpade, da se ti utrga............
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 22:00:29
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ Sva približno na istem ja. Saj ob bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 22:00:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hej i'm back. moj laptop je tolk počaen da bom sam tale post napisala in šla pre tv. V glavnem z Nejcem sva se cel dan potepala, spet zapravljala, imela sva se super.. Potem sem šla na partijo badbintona po 2,5 letih in uspela izenačit z eno bejbo ki skos igra. Sicer me roke bolijo za znoret, le kaj bo šele jutri, ampak sva se odločle da bova vsak torek igrale, baba zmešana bi lahk že novembra začela, ne pa zdej ko bo že konc sezone...mah kaj čem Tako kot sem napisala že sesil Tudi ti si živ norc in imaš kondicije kot konj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 22:23:39
|
|
|
|
špelin@
|
Kot vidim, je čvek v polnem zagonu No, jaz grem zdaj lahko končno pod tuš in spat, sem spravila kuhinjo v eno normalno stanje, da bomo zjutraj vsaj lahko sedli mirno k zajtrku. Moj ima zdaj 3 dni dopust in lahko greva jutri zjutraj z veliko piko k frizerju na konkretno striženje. Ona bo ob pol metra las, jaz pa ob dobrih 30 cm. Mirno nočko želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 22:25:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo našo maškaro KUKU mami Luštno
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 22:27:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Punce vidim da danes niste nekaj zgovorne. Jaz vas zapuščam, se grem še malo z Nio poigrat, potem pa gremo spančkat. Aja da ne pozabim; Anitka ta kopel se dobi v Avstriji v Bipi, imenuje pa se Erkaltungs bad (a je z umlautom samo ga ne znam napisat ) in je to res super zadeva, sma jo še danes skopala v tem in je kot nova , res jo priporočam vsem bubančkom. Zdaj pa grem, nočko Nia hvala, bom šla mogoče že jutri po Erkältungsbad . A to je prav za dojenčke oz. otroke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 22:29:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally vidim da vas je house čisto prevzel , grem pod tuš pa spat. lahko nočko Fak, pozabila sem nanj... jaz si ga snemam Se pa čisto zato se danes držim ob strani. Niti ne vem kje sem ostala z branjem. Bom jutri prebrala. Tudi jaz sem vsa zbita Pa še mala pika me je prej takooo razpenila, da mi kar v glavi nabija........... Ta smrkljica nam bo pa še dala vetra, je res skrajno trmasta, samosvoja, zadnje tedne res prava zverinica ok, saj dudko je zdaj res lepo opustila, ampak njeno obnašanje presega vse meje... Se je blazno težko obvladati in ignorirati njeno ponorelo besnenje. Prej sem se morala iti ven ohladit, ker sem bila za las oddaljena od tega, da mi popustijo živci, tako bi ji eno krepko po nagi riti pripeljala Ojej, a ima tako obdobje? Upam, da bo to kmalu mimo barbaw, stiskam pestke, da bosta Maja in Gregor ponoči vsaj približno spala Mirno noč vama obema želim tudi jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 22:30:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hej i'm back. moj laptop je tolk počaen da bom sam tale post napisala in šla pre tv. V glavnem z Nejcem sva se cel dan potepala, spet zapravljala, imela sva se super.. Super Potem sem šla na partijo badbintona po 2,5 letih in uspela izenačit z eno bejbo ki skos igra. Sicer me roke bolijo za znoret, le kaj bo šele jutri, ampak sva se odločle da bova vsak torek igrale, baba zmešana bi lahk že novembra začela, ne pa zdej ko bo že konc sezone...mah kaj čem Bravo mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 22:31:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kot vidim, je čvek v polnem zagonu No, jaz grem zdaj lahko končno pod tuš in spat, sem spravila kuhinjo v eno normalno stanje, da bomo zjutraj vsaj lahko sedli mirno k zajtrku. Moj ima zdaj 3 dni dopust in lahko greva jutri zjutraj z veliko piko k frizerju na konkretno striženje. Ona bo ob pol metra las, jaz pa ob dobrih 30 cm. Mirno nočko želim vsem A obe se bosta full postrigli???? Kako pa to? Upam, da bodo kakšne fotke padle Pa mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 22:33:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo še mene, da malce pogledam kaj se dogaja na RR. prejšnjega dela nisem brala do konca, ker sem včeraj popočldan dobila skor pop.izit.is , najprej mi je pomivalni stroj crknil, Manca se je noj stop drla in potem je šel še moj na eno pivo in bo takoj nazaj, pa ga ni blo 3 ure DEDCI!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 22:34:28
|
|
|
|
Anitka
|
Ima katera kakšen dober recept za ribje fileje (osliča)? Morda v kakšni omakci?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 22:35:29
|
|
|
|
Anitka
|
Zgleda, da sem ostala sama, zato vam bom zaželela mirno in lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 23:01:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin@ za super mere Gregorja. Mi smo tudi lažja kategorija . Tally tudi za Emilijine mere. Je bolj šlankica . Jana za 4000 postov. Midva sva v soboto spet strigla Gala in bom dala nekaj slikic gor, da vidite najinega manekena : in žabica za pusta hrusta iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 23:01:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imamo prvi zobek . BRAVO
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 23:01:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ljubezen SWEET
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 23:01:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo našo maškaro KUKU mami Uau cukr je
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 7:08:38
|
|
|
|
aurora28
|
Dobro jutro, jaz že jem muslije z jogurtom, bom pristavila malo kasneje, ker verjetno še vse spite, edino midva sva tako zgodnja - danes 05.00 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zelo zelo malo še. Zvečer skoraj nič, zjutraj pa kak dan tudi že izpustiva. Pa vidva? Ja se še kar. Povej mi ali ti Gal pije ostalo tekočino po flaški in koliko je popije? Estrella za izgubljene kg. Hijenca luškana pikapoka in bravo za zobek IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo še mene, da malce pogledam kaj se dogaja na RR. prejšnjega dela nisem brala do konca, ker sem včeraj popočldan dobila skor pop.izit.is , najprej mi je pomivalni stroj crknil, Manca se je noj stop drla in potem je šel še moj na eno pivo in bo takoj nazaj, pa ga ni blo 3 ure Upam, da si se že malo ohladila , dragi je pa zrel za valjarja .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?