Flufi
|
Punce, tudi jaz se pridružujem klubu ljubiteljev Bugaboo-ja!!! Sicer je ta tema že odprta in smo že klepetali, zato je škoda da se je odprla nova tema in ste nekatere spregledale, kaj smo tam debatirale. Namreč, meni je res žal, da ste kupovale vozičke v Bušiju, ker so prvič dražji, poleg tega pa nekatere še pravite, da vse ne funkcionira kot bi bilo treba. Midva sva ga naročila prek spleta iz Nizozemske v četrtek zvečer, v torek dopoldne pa naju je že razveselil s svojim prihodom. Naročila sva tudi nekaj dodatkov, manjkal ni niti en del, mož ga je sestavil v pičlih 10 minutah, zato brez panike, pri Bugaboo-ju res ni nič zapleteno. Samo tole s trakci tudi nama ni jasno-a pri košari ti trakci nimajo funkcije in pridejo v poštev šele pri športnem delu? Mi pričakujemo fantiča, zato je osnova temno siva, zgoraj pa čudovit sinje moder flis, za poleti imamo pa oranžno platno. Krasen je in prav vsi ga občudujejo, ko pridejo na obisk. Malega pričakujemo v začetku marca, zato bo moral še malo počakati na uporabo. Skratka, jaz sem navdušena nad tem vozičkom in vesela, da imam podobne somišljenice, v mojem kraju namreč mrgoli Quinny.jev, Peg Peregov in podobno...jaz bom z našim v hudi manjšini, zato sem čisto za, da bi se enkrat poleti res dobile. Ta skupinska fotka bi bila fenomenalna! LP
|