|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
20.2.2009 13:54:42   
majrim
tu pa postaja zanimivouser posted image user posted image ...austen delauser posted image user posted image user posted image ...bravoooooooooooooooouser posted image user posted image ...še dobro,da obstaja RR,da kaj izvemuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
21.2.2009 22:36:45   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Thaiss, kje si pa imela rezerviran plac.
Mi smo včeraj praznovali v Tisi - Aljoša je pihal 4 svečke. Prostor je bil kar dober,

Vse naj naj Aljoši za 4 svečke!!!

Jaz sem imela rezervirano v gost. šoli, ampak so me zajuser posted image
Tiso imam tudi jaz zdej rezervirano, ma bomo mogli naredit en dan prej, na četrtek ki kasneje je vse zasedeno. Ste se imeli lepo??? Kaj si imela od hrane?

Ja, je bilo kar fajn, sploh glede na vse odpovedi. Prišlo je manj kot pol povabljencev, odpovedovali pa so m tik pred zdajci. No, ne vsi. Pa še v glavme, niso bile bolezni vzrok, prej vse drugo... Tako pač nanese.
Od hrane pa nismo nič komplicirali: neki grickalic, naročili smo par pic v Guštu, tako da nismo skrbeli in jh sami vozili in torto. No, pa neki sadja in sokovi, seveda.
Igrač nismo nič nosili, ker je tam neki od tega. Sicer ni bog-ve-kaj, a že to da je novo, je 100x bolj zanimivo.

A Austen je dobila službo! Lepo!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
22.2.2009 21:47:28   
majrim
evo,tle je par slikic od pusta...od včeraj...
http://www.facebook.com/album.php?aid=2018075&id=1010827357&l=215ed

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
23.2.2009 8:31:01   
thaiss
Jutro!!!

konec počitnic, gremo vsi na raportuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
23.2.2009 8:53:06   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Jutro!!!

konec počitnic, gremo vsi na raportuser posted image

KJE pa je tvoj raport?

ciaooo vsem.. Melči si prišla??

za pusta smo tudi mi uživali... popoldan z otroci, zvečer pa klapica..Enei se ni mogu prečudit, kaj vse vidi.. z očmi ni niti mignu, ust pa ni mogu niti zapret od začudenja.... lepo lepo

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
23.2.2009 8:56:53   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: zrak
KJE pa je tvoj raport?

mi smo tudi uživaliuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
23.2.2009 15:00:02   
asso
D

da nas poberem s konca druge straniuser posted image user posted image

Thaiss tvoj raport je res izčrpen, še dobro, da sem te srečalauser posted image user posted image user posted image

Mi smo cel vikend uživali in pohajali. Že v petek sem popoldne šla z Nastio v kino. Seveda njej je bilo predolgo in po 20 min je hotela it že domovuser posted image  Seveda se nisem pustila, že če sem plačala bom gledala do konca (če ne drugo je mene zanimal konec)user posted image user posted image
V soboto zjutraj smo šli v Koper, kaka gužvaaaa, ampak je bilo lepo... potem domov spat in po spanju še na pustovanje v Šmarjah, kjer so tudi res zelo zelo lepo organizirali za otroke. Ja, Enei je bil res kot začaran... še dobro, da je bilo treba pazit nanj, da ga kdo ne zruši, drugače Zrak ne bi niti vedla, da ga ima... Zvečer pustovanje za odrasle... nedelja kosilo pri mojih in po kosilu smo šli ponovno v Koper še malo na vlakca, tobogan, skakat po odru in počasi domov.

Glede na takšen vikend predstavljajte si mojo bajtouser posted image  Kot, da je padla atomska bomba noter. Ne vem kdaj bom našla cajt za kaj pospravit in predvsem še kaj zlikat ker stroj in sušilec delata 100 na uro. Hvala bogu sušilcu...

Včeraj zvečer pa smo imeli tudi bruhalno akcijo. Tarin je zabasana s katarjem in med kašljanjem v spanju je vse zbruhalauser posted image user posted image  tako, da smo ob 21-uri imeli čistilno akcijo in še njo v banjo, hvala bogu Nastia ni nič slišala in je spala. Problem je pa bil predvsem kako dat njeno pobruhano račko prat, ki ne zaspi brez njeuser posted image user posted image  No, lepo smo ji razložili, da jo bom dala prat in sušit in ko se bo zbudila jo bo imela. Najprej je bilo malo joka, dala sem ji flaško in je lepo zaspala. In tu spet hvala bogu, da obstajajo sušilci tako, da sem v roku ene ure nesla Tarin račko v pojstlo...
Po izbruhanem katarju pa je bila super, niti 1x ni več zakašljala (prej pa 100x).

Evo, naše dogodovščine...

Dejte še druge malo raporta, predvsem ti Thaiss, ki si želela raport, ampak nič od tvojegauser posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
24.2.2009 9:36:36   
thaiss
da nas malo gor povlečem....

evo vsaki enga
user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
24.2.2009 9:39:51   
zrak
uuuuuuuuuu koliko si mamo za povedatuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
24.2.2009 11:05:28   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak
uuuuuuuuuu koliko si mamo za povedatuser posted image user posted image

Ja, zato jaz kar preskočim RR, no zjutraj pogledam, če je kaj novega, ampak ko vidim, da sem jaz zadnja pisala me mine... tako, da...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
24.2.2009 11:38:44   
Sibil_
Asso, ja ti si res pridna za pisat, ma daj ne nas preskočit, ki pol bo res žalost tu gor.user posted image

Danes sem namaškarala moja dva fanta, Patrik je gusar Lukas pa klovn, sta bila tako lepa. Patrik je hotel prvo bit Spiderman in imamo kostum, ampak jih je v njegovi skupini 5, tako da boljše da to ni.

Naročilo torte - baje je neka slaščičarna v Šalari, ki ima dobre torte, kaj katera ve kje je to?Je mogoče ena slaščičarna tam tipo nasproti unega Mercatorja, malo bolj dol?Je to to?user posted image

Aja - kaj kupit Lukasu za rojstni dan?Nimam ideje sploh, pa bo treba kaj nabavit. Ima katera kakšen predlog?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
24.2.2009 12:04:33   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Naročilo torte - baje je neka slaščičarna v Šalari, ki ima dobre torte, kaj katera ve kje je to?Je mogoče ena slaščičarna tam tipo nasproti unega Mercatorja, malo bolj dol?Je to to?user posted image

Slaščičarna Klasika, če rabiš imam številko!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
24.2.2009 12:05:01   
thaiss

Aja - kaj kupit Lukasu za rojstni dan?Nimam ideje sploh, pa bo treba kaj nabavit. Ima katera kakšen predlog?user posted image

tudi jaz se ubadam s tem...user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
24.2.2009 12:59:05   
asso

Ja, to je Klasika, samo ne vem, če so glih dobre torte, no dobre mogoče ja, ampak sem vidla že vsaj 3 primere, ko se je slikica razpacala. Premalo jo ohladijo in pretekočo želatino dajo gor in se razlije. Pa tudi navodil kaj dosti ne upoštevajouser posted image
Bonbonček se je tudi zelo zelo poslabšal kar se tort tiče. Baje, da je v Kroštoli dobra in pa tudi v Triglavski... izkušenj pa nimam.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
24.2.2009 13:17:00   
n€na
thaiss hvala za krofe...

evo jaz imam novo pisarno in nov računalnikuser posted image user posted image user posted image ...nimam pa še netauser posted image user posted image prikloplenga tako da še ne morem sledit vašemu tempu pogovorov...user posted image user posted image

Zala je danes metuljček...user posted image user posted image

Več napišem drugič...upam da mi net kmalu zrihtajo...ker doma enostavno ne sfolgam še na net še maile ne folgam prebrat...jim mam za prebrat čez 1000user posted image user posted image

Lep pozdrav.......

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
24.2.2009 15:04:22   
melaverde
dober dan tudi vam !

mi tudi danes praznujemo Emin 2. rojstni dan user posted image

Torta kot zmeraj (rojstni dnevi, krst,...) naročena v Klasiki, vedno sveža, lepa in še nikoli razpackana user posted image  Danes smo prišli do zaključka da so lepše risane kakor skenirane, res se je zelo potrudila !!! user posted image
so pa povsod fullll drage... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Ja, to je Klasika, samo ne vem, če so glih dobre torte, no dobre mogoče ja, ampak sem vidla že vsaj 3 primere, ko se je slikica razpacala. Premalo jo ohladijo in pretekočo želatino dajo gor in se razlije. Pa tudi navodil kaj dosti ne upoštevajouser posted image
Bonbonček se je tudi zelo zelo poslabšal kar se tort tiče. Baje, da je v Kroštoli dobra in pa tudi v Triglavski... izkušenj pa nimam.

drugič več ker nimama časa....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
24.2.2009 15:24:26   
thaiss
o melaverde, sei vivauser posted image user posted image

Vse naj naj Emi!!! Ma kaj danes ima rd, sem mislila da je tam okoli 19. rojena???

mi bomo tudi dali risat na torto, pride lepše!

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
24.2.2009 15:48:02   
Sibil_
Koliko časa prej je treba naročit torto v klasiki in kakšen okus je dober?NAsvete prosim, aja pa kaj ste dale gor risat?

Itak moram tja osebno, pa bom pač naročila, ma kakšen namig kaj je fino bi bilo dobro imet...

Hvala za vse info.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
24.2.2009 16:56:17   
n€na
evo naše maškarce

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
24.2.2009 17:25:29   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: nena26
še maile ne folgam prebrat...jim mam za prebrat čez 1000

Ah dej, no. Jst sm tudi tam pr tej številki, samo vem, da jih je tam okoli 98o za zbrisat, ne za prebrat. Sicer bom vmes verjetno zbrisala tudi kako dobro šalo user posted image

RD - jst si zaenkrat še vedno vzamem cajt za pečt torte, čeprav je kr dosti packarije. Tudi če slišim, da kje delajo dobre, me mine volja, ko čujem, da me koštajo eno uko z glave. Samo res vsepovsod služijo na teh otročkih. Baloni s helijem za pusta v Kopru 6€ user posted image

darilo - Diti bo sigurno dobila poganjalca, samo še ne vem, katerega

< Sporočilo je popravil dskubin -- 24.2.2009 17:27:13 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
24.2.2009 20:55:02   
thaiss
Zala - lep metuljček

evo še našo čebelico
user posted image    user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
24.2.2009 21:00:12   
majrim
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,kako so lepi ti naši otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
asso...si se najedla krofovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ej,katera pa me je klicala od vas???...full prijazna puncauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
24.2.2009 21:02:55   
thaiss

Čau majrim!!!!
moramo definirat uno zadevo, jutri je sreda....user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
24.2.2009 21:03:19   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
...ej,katera pa me je klicala od vas???...full prijazna puncauser posted image

user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
25.2.2009 7:27:20   
zrak
dobro jutro vsem.... tudi jaz bi dala kako slikico od naše male maškarce.. pa ne vemuser posted image .. oz se niti ne angažiram....

kaj vaši malčki še vedno ful lulajo ponoči... Eneia moram včasih preobleči, ker je cel moker... in še ima nočne pleničke..user posted image

Ma kaj ni, da s časoma se to uravna??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......