Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 10:45:26
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Jaz pojem na leto točno eno četrtino krofa in konec. Hm, a to si ga v družini razdelite al kako ti to uspe? Ker po eni četrtini ga še okusiš ne dobro, p še smolo imš lahko da ne dobiš kaj marmelade v svoji četrtini. Mislim, kak je namen tega.
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 10:46:50
|
|
|
|
hmm...
|
Do zdaj 2, pa še danes bom 2. Torej skupno 4.
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 10:48:57
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Jaz pojem na leto točno eno četrtino krofa in konec. Hm, a to si ga v družini razdelite al kako ti to uspe? Ker po eni četrtini ga še okusiš ne dobro, p še smolo imš lahko da ne dobiš kaj marmelade v svoji četrtini. Mislim, kak je namen tega. recesija pač
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 10:58:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi delate lušte, sem mogla kar moža poklicat, naj mi prinese en krof. Več kot enega pa ne bom.... recimo
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 11:02:54
|
|
|
|
higuys
|
Sem na dobri poti , da ne bom več krof, zato nobenega.
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 11:13:59
|
|
|
|
ninocka
|
Danes sem pojedla enega, nam jih je firma častila in nabavla ene 500 krofov
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 11:20:42
|
|
|
|
marjetica23
|
do zdej 7 pa še ene 2 bom skupno 9 joj pol se pa kregam, da sem debela ni čudno
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 12:07:04
|
|
|
|
tosja
|
Med letom jih ne jem. Od pustne sobote do pusta pa...preveč
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 12:13:49
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Jaz pojem na leto točno eno četrtino krofa in konec. Hm, a to si ga v družini razdelite al kako ti to uspe? Ker po eni četrtini ga še okusiš ne dobro, p še smolo imš lahko da ne dobiš kaj marmelade v svoji četrtini. Mislim, kak je namen tega. recesija pač MMM, kaj ste pametne, mislim, komentarji. Ja, res, tolk smo revni, da si razdelimo en krof vsi skupaj, otroka pa marmelado še celo leto ližeta s krožnika. Pač, v študentskih časih sem delala v eni slaščičarni, kjer smo za pusta pekli krofe in sem se tistega vonja tolk naužila, da mi še zdaj smrdijo. In niso mi pač nekaj ful dobri, obležijo mi v želodcu, tako da ga pojem lih tako, za probat eno četrtino, z marmelado al brez, vseeno mi je.
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 12:21:56
|
|
|
|
anckabancka
|
Mi smo absolutni rekorderji... V četrtek sem jih kupila 7 in smo do petkoe vse pojedli. V petek jih je mož prinesel še 10 in smo zadnje zmazali v soboto za zajtrk. Potem smo jih jedli še pri tašči (z može vsak po 3) in včeraj spet 10 krofov - enega sem ravno prejle... Torej sva kupila 27 krofov in smo pojedli vse pa še več. Pri hiši sva pa midva z možem pa 2 letnik in en 3 in pol leta star... Tamaladva ponavadi pojesta po pol krofa, včasih celega. Aja pa še naš dojenček - on tudi je krofe - preko mojega mleka No kdo jih je pojedel več?
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 12:39:13
|
|
|
|
lelaval
|
Danes sem že 3 zmazala, pa še nisem končala
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 12:44:57
|
|
|
|
Tejči
|
Danes po vsej verjetnosti nobenega, sem jih pa od sobote do danes zmazala 5..dovolj je bilo
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 12:48:24
|
|
|
|
tropical
|
Ravnokar sem pojedla tretjega.
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 13:02:00
|
|
|
|
loremi
|
Maxica, jaz nisem nič slabega s tem mislila, ampak samo nenavadno se mi je zdelo, četrtinka krofa. Razlaga pa pove vse. Verjamem, da potem ne paše, verjetno tudi meni nebi, bolj kakšna skleda solate v zameno za krofe.
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 13:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Do sedaj 2, pa to morajo biti brez marmelade. Sigurno bo pa do večera vsaj še eden padel.
< Sporočilo je popravil kokakola -- 24.2.2009 13:38:08 >
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 13:47:34
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz sem jih v preteklih dneh pojedla okrog 15 (zelo verjetno, da prej kakega več kot manj) . Računam, da bom danes še kakega. Naj v svoj zagovor povem, da je krof moja najljubša sladica. Aja, niti enkrat mi po njih ni bilo slabo.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 24.2.2009 13:54:17 >
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 14:56:14
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja Med letom jih ne jem. Od pustne sobote do pusta pa...preveč Ja, ja jest isto.... Dones se že tresem, k vem, da jih je tašča nardila in komi čakam, da grem dam se basat...
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 14:56:18
|
|
|
|
Volga
|
Jaz sem štiti do zdaj, kaj bo do večera, pa še ne vem.
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 15:13:38
|
|
|
|
tosja
|
Čakam, da jih mož prinese...
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 15:16:24
|
|
|
|
Katey
|
Ustavilo se mi je pri dveh, ne gre več.
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 15:23:14
|
|
|
|
barika
|
Rajši imam buhtle, ali pa kruh z marmelado ...krofi so mi preveč mastni no mogoče sem pojedla 2, za lušte, drugače pa celo leto nič
|
|
|
|
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 15:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Dons še nobenga, ker mam občutek, da so šli trije sobotni krofi direkt v maščevje oz. mišelinke
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?