asso
|
D da nas poberem s konca druge strani Thaiss tvoj raport je res izčrpen, še dobro, da sem te srečala Mi smo cel vikend uživali in pohajali. Že v petek sem popoldne šla z Nastio v kino. Seveda njej je bilo predolgo in po 20 min je hotela it že domov Seveda se nisem pustila, že če sem plačala bom gledala do konca (če ne drugo je mene zanimal konec) V soboto zjutraj smo šli v Koper, kaka gužvaaaa, ampak je bilo lepo... potem domov spat in po spanju še na pustovanje v Šmarjah, kjer so tudi res zelo zelo lepo organizirali za otroke. Ja, Enei je bil res kot začaran... še dobro, da je bilo treba pazit nanj, da ga kdo ne zruši, drugače Zrak ne bi niti vedla, da ga ima... Zvečer pustovanje za odrasle... nedelja kosilo pri mojih in po kosilu smo šli ponovno v Koper še malo na vlakca, tobogan, skakat po odru in počasi domov. Glede na takšen vikend predstavljajte si mojo bajto Kot, da je padla atomska bomba noter. Ne vem kdaj bom našla cajt za kaj pospravit in predvsem še kaj zlikat ker stroj in sušilec delata 100 na uro. Hvala bogu sušilcu... Včeraj zvečer pa smo imeli tudi bruhalno akcijo. Tarin je zabasana s katarjem in med kašljanjem v spanju je vse zbruhala tako, da smo ob 21-uri imeli čistilno akcijo in še njo v banjo, hvala bogu Nastia ni nič slišala in je spala. Problem je pa bil predvsem kako dat njeno pobruhano račko prat, ki ne zaspi brez nje No, lepo smo ji razložili, da jo bom dala prat in sušit in ko se bo zbudila jo bo imela. Najprej je bilo malo joka, dala sem ji flaško in je lepo zaspala. In tu spet hvala bogu, da obstajajo sušilci tako, da sem v roku ene ure nesla Tarin račko v pojstlo... Po izbruhanem katarju pa je bila super, niti 1x ni več zakašljala (prej pa 100x). Evo, naše dogodovščine... Dejte še druge malo raporta, predvsem ti Thaiss, ki si želela raport, ampak nič od tvojega