|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
24.2.2009 7:12:12   
KOKICA32
Nič, potem pa še grem jaz...v mesto ...papa..se pišemo kasneje...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
24.2.2009 7:30:46   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image

spps - bravo za pregled. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem jaz danes napolnila polnih 39t! user posted image Še 7 dni. user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3377
24.2.2009 7:32:33   
Lolita23
Jutro!!

Jaz sem pste že budna,pa sej grem še mal nazaj tv gledat.Spala sem v redu.user posted image

spps čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image Ti si pa res pridna, da hodiš na toliko izpitov, vsaka čast pa še noseča, doma pa ena pupa.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
24.2.2009 7:44:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj še vse spite al kaj? user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image kaj je to?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.2.2009 7:44:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nič, potem pa še grem jaz...v mesto ...papa..se pišemo kasneje...user posted image
a grep zapravljat?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.2.2009 7:44:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Drugače pa sem jaz danes napolnila polnih 39t! user posted image Še 7 dni. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke tud tebiuser posted image user posted image user posted image

kako to,da si tako zgodnja danes?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.2.2009 7:45:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jutro!!

Jaz sem pste že budna,pa sej grem še mal nazaj tv gledat.Spala sem v redu.user posted image

spps čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image Ti si pa res pridna, da hodiš na toliko izpitov, vsaka čast pa še noseča, doma pa ena pupa.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mi ni drugeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
24.2.2009 7:47:01   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Jutro!!

user posted image user posted image user posted image mi ni drugeuser posted image

Verjamemuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.2.2009 7:47:58   
spps

Jutro!!

user posted image user posted image user posted image zdaj sam čakam,na katerem izpitu me bo zagrablouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.2.2009 8:01:25   
spps
sem mislila,da bo katera za jutranji čvek,pa očitno nimam te sreče-se bom pač morala it učituser posted image user posted image user posted image

lepo boditeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.2.2009 8:06:14   
Anonimen
kako to,da si tako zgodnja danes?user posted image

Sej nisem samo danes, sem vedno... imam budilko (Jureta). Sam ponavadi gleda risanke na računalniku, pa jst pol ne morem gor.

Pa le pejd se učit. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.2.2009 8:16:38   
mama_milchy
Jutro,

naša noč je bila katastrofalna, sem čisto user posted image ....do polnoči nisem mogla zaspat in ko končno zaspim, me pride Žiga iskat da grem ninat v malo sobico, no ga uspavam nazaj in se vrnem v spalnico pa čez dve uri ista pesem in tako vsako uro in pol do jutra, ob 6-ih pa pride k nama kr tak topel, vroč pa mislim da je nabrž bil fajn pod kovtrom in je zato topel...do 7-ih ležimo v postelji in on skozi vroč...grem po termometer in glej ga zlomka...fantina ima 38,5 vročine user posted image  in seveda je zdaj doma....pa v vrtcu imajo pustni ples....

pocka, mi ni ravno do user posted image  ko sem komaj to vnetje poštimala...

si grem user posted image nardit pa Žigiju čokolino in sebi najbrž tudi.....

spps, a mi lahko še enkrat poveš tisto povezavo do animacij, je moj na novo neke programe nalagal in je vse zbrisal dol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.2.2009 8:30:58   
mama_milchy
drage moje; jjasna sporoča da se imata z Leonom OK in da je priden user posted image  ter seveda da se privajata en na drugega

user posted image user posted image user posted image za našo jasno

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
24.2.2009 8:46:16   
pondelak
pozdravček še od meneuser posted image
spps-čestitke za pregleduser posted image user posted image
čestitke tudi jasni in leonuuser posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

Neposredna povezava do sporočila: 3389
24.2.2009 8:54:33   
Lolita23

Jutro!!

user posted image user posted image user posted image zdaj sam čakam,na katerem izpitu me bo zagrablouser posted image user posted image

Si predstavljaš ali pa da ti voda odteče, mislim da je par filmov, kjer se to zgodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem šla včeraj v tuševo restavracijo jest, pa naenkrat dobim tak vlažen občutek, sem si mislila pa ne, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
24.2.2009 8:56:55   
sanna
Jutro! Jaz pa sem danes super spala po dolgem času (razen vrtanja tam spodaj in s tem večni pohod do wc-ja in nazaj). Tudi sama bom šla na potep po mestu, mogoče še kaj lepega kupim za našega user posted image . Se boste za maškare kaj našemile? Sem že malo sita tega pusta, ker je preveč krofov in se jim sploh ne morem upreti. Pri G bo pa tehtnico razgnalo. Jej, jej...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
24.2.2009 8:59:37   
janaja
Ojla,

no tud nam je včeraj skor dve ure proti večeru na 9-10min trebuh otrdeval...

Me prav zanima kaj bo gin ugotovila v petek na pregledu.

Čestitke za preglede in mamicam, ki odhajajo domov z malimi nadobudneži.

Tale janjaP ima pa kr velikega user posted image glede na to da je mesec pred porodom user posted image . Kaj bi blo če bi šla do konca...

lp

janaja

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
24.2.2009 8:59:59   
buksi
dobro jutro!

kako punce, kaj nič krofov ne pečete?

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
24.2.2009 9:00:03   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: novo

vsem, ki ste imele že preglede user posted image user posted image user posted image user posted image

spps
kaj pa nedelja, takrat pa ziher boš frajuser posted image user posted image user posted image

A taša  gre že danes domov????

Moj mi skoz teži, zakaj govorim, da mora počakat do nedelje(ker hočem da je marčevka), njemu pa seveda veden rečem, ja za to, ker hočem, da sta z atijem v istem mesecu rojena.

js pa želim, da je moj user posted image rojen v ribi in ne v ovnu, čeprav sploh ne verjamem v horoskop!? user posted image user posted image user posted image
a misliš,da je z Ovni kaj narobe?????user posted image user posted image

ne nič ni narobe z njimi, ker je moj oven!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
24.2.2009 9:02:37   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spps in jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
24.2.2009 9:03:29   
novo
pa še dobro jutro od mene! user posted image

Pust je!

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
24.2.2009 9:04:13   
novo

sem mislila,da bo katera za jutranji čvek,pa očitno nimam te sreče-se bom pač morala it učituser posted image user posted image user posted image

lepo boditeuser posted image

pridi še kaj pogledat. Sam na hitr! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
24.2.2009 9:04:58   
novo

Jutro!!

Si predstavljaš ali pa da ti voda odteče, mislim da je par filmov, kjer se to zgodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem šla včeraj v tuševo restavracijo jest, pa naenkrat dobim tak vlažen občutek, sem si mislila pa ne, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res ne bi bilo prijetno ampak sej ne moreš nič.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
24.2.2009 9:05:19   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

drage moje; jjasna sporoča da se imata z Leonom OK in da je priden user posted image  ter seveda da se privajata en na drugega

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 3399
24.2.2009 9:07:10   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image user posted image user posted image . Kaj se dojita?

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?