|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
23.2.2009 21:15:18   
lutiropan
dašabina imaš zs

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 51
23.2.2009 21:15:58   
Anonimen
Čer!

Evo še mene na 6. delu.

Vse maske so zelo lepe! Mi smo bili tudi včeraj maškare. Tudi Jan je bil zmajček, tak kot Patrik. Lea pa je bila miška. Oba sta uživala v povorki in se nista nič bala drugih mask. Jutri pa bosta maškari še v vrtcu in pop gremo se še mal naokoli pokazat.

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image

Noč noč

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
23.2.2009 21:21:51   
sani1
mml- en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za Matica...  Bošček mali naj se čimprej pozdravi. Se bomo pa potem kaj dobile ko bo sonček kakšen popoldan kje zunaj... Bo zanimivo...user posted image   Da ti povem, da sem prodala voziček in se rešila zraven še kup navlake...

Vsi mali januarčki v maskah so lušni...

Nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
23.2.2009 21:50:23   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Nana mi vedno delamo krofe brez marmelade, ker je me, ko smo bile majhne, nismo marale. no maja miss je pa protestirala, ker je ni bilo noter.user posted image user posted image

No,sva že dve...Jaz marmelado kar s papirnato servieto obrišem ven.user posted image

mml,no,vidim,da tudi tebi ne diši popoldanski šiht..ja,danes je k sreči že za mano,jutri pa zjutraj ob 8h.
Pa stare krofe imam tudi jaz ful rada,vsaj kake dva dni morajo imeti na grbi,pa so meni fulll dobri.user posted image Za Matica pa user posted image user posted image user posted image ,da čimprej ozdravi.

koala,a si mislila,da kurenti vejo,če si mamica ali poročena ženskauser posted image ? No,nisem neki strahopetec,ampak kurentov se pa tudi jaz bojim,čeprav vem,da niso notri drugi kot ljudje...

krofi-jaz imam rada vanilijeve Trojanske.

intruder,če je knjiga Moj otrok, potem je prava...rabi jo pa golobček.

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
23.2.2009 22:00:03   
katarinas
Lara pa je ratala pravi lakotnik, hvalaboguuser posted image  DAnes je jedla ko en oreng dedec, za kosilo je pojedla en normalen krožnik juhe, cel krožnik krompirja s cvetačo, brokolijem, solato in piščančjim mesom ter na koncu še 2 skutice...pa sem imela občutek, da bi še kar jedla. Zvečer je zmazala še cel krožnik mlečnega gresa z banano in kakavom...pa še malo mleka po flaški...nimam pojma kam to dauser posted image  Je pa res da temu primerno kaka in ima spet malo vneto ritko....

Da vam še pokažem slikice:

Tole je Lara v bolnici, zadnji dan, z rožico ki jo je dobila za valentinovouser posted image user posted image

In še maškare:
user posted image

Pa še dve maškari, ninja je bratranček  Marcel:
user posted image

Aja Sunny že vem kdaj je povorka, ob 16. uri se že začne...ne vem če nam bo ratalo. Se slišmo, če pridemo.

Evo zdaj grem pa kr spat. Nočka.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 55
24.2.2009 7:13:50   
Lusa

ojla...sem ze tu ...prejsnji teden se nisem imela casa oglasit ..sem bila polno zaposlena s sivanjem..pol pa se nam je internet nekaj nagajal 5dni.....zdaj sem pa tu...in to prva danes..

..za nazaj nisem brala...se bom......drugače smo ok ,zaenkrat vsi zdravi ,v soboto smo bili na maskeradah ,pol pa se midve s prijateljico zvecer in sve dobile prvo mestu-JUPI benetke..

...pa se ena slikica za PUSTA HRUSTA ,pa naj bo ta dan norčav kolikor se da...SE VEDNO MI NE GRE KOPIRAT...zato kar link

http://www.shrani.si/t/20/4Q/sDvjfHU/pust2009-005-small.jpg

..zdaj pa se sibamo pokazat babi in zlahti pol pa v vrtec..

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 56
24.2.2009 8:06:25   
sani1
Dobro jutro...

Vsem ena kavica user posted image   zraven pa še en krof  za lepši dan!

katarinas- lepa čebelica. Pa bogi mali bolnik. Ampak je zdej boljše, a ne?  Če bi moja pupa toliko pojedla bi jaz user posted image   od sreče... user posted image user posted image user posted image

luša- čestitke za prvo mesto in izlet v Benetke. Čudovito mesto, lepo se imejte ko boste šli. Maškari sta bili pa super. Le malo večja slikica bi lahko bila, da bi se bolje videlo...

Lepo se imejte danes za pusta hrusta...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 57
24.2.2009 8:43:14   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Jaz bi samo napisala, da tiste, ki ste iskale knjigo OTROK, sem danes videla, da jo imajo v centru MB v Mladinski knjigi ... sej menda ste jo iskale,ne? user posted image

Lahko noč!

Ja jaz sem jo iskala!
Intruder to je taka oranžno bela knigica, noter pa se vpisuje otrokov razvoj , če jo še imajo, bi te prosila če mo jo vzameš, oz, mi sporoči na zs, da se zmeniva.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.2.2009 9:27:39   
Lunca1
jutro, za vsako en

user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 59
24.2.2009 9:52:28   
TRIŠ
Lusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izlet.Si pa sešila vrhunske kostumčke.Še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca hvala za krofek odličen je biluser posted image

Golobček upam da je Nina boljeuser posted image user posted image user posted image

Evo pa še malo naših šemuser posted image user posted image user posted image

ŽAN
user posted image

MATIC ,LANA
user posted image

PRI TEH SLIKICAH PA SEM MOGLA FAJN PREBIRAT KER SO VSE PREHUDE AMPAK MI SMO SE IMELI SUPERuser posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 60
24.2.2009 10:23:27   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

jutro, za vsako en

user posted image

aja so z marmelado, za Nano pa z vanilijevo kremo user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 61
24.2.2009 10:48:50   
vaney
dan.

luša, enkratni kostumiuser posted image user posted image user posted image  in čestitam za prvo mesto in nagrado

triš, super maškare so bili otrociuser posted image user posted image user posted image  ti si bila pa naravnost huda huda hudauser posted image user posted image  tele hude fotke so pa iz Orhideje, neuser posted image  Jaz sem bila v soboto v Orhideji, Žagi, Džamiji-hodim iz Vinice v vaš konec na pijačeuser posted image če ste pa fajnuser posted image

Anže je že šel v maškare danes dopoldne z mano, bil pa je mišek Jerry. Sva šla samo do tašče in kolegice, popoldne pa bo šel mogoče še z atijem malo okrog, ko moram jaz v Novo mesto po opravkih....v glavnem, slikco dobite zvečer

krofi; pojedla sem enega in to mi je dovolj...ne vem, zakaj, ampak nisem ljubitelj krofov, mogoče si jih 5 kupim v celem letu (čokoladnih), da jih pojem na poti v službo, za pusta se jih pa komaj dotaknem...nismo vsi za vse

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 62
24.2.2009 10:49:27   
vaney
triš, sem pozabila vprašat, a Žan je zdrav, je že v vrtcu?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 63
24.2.2009 12:33:19   
dašabina
Naš mali medvedek, hudičevka in ciganka so v vrtcu in šoliuser posted image , ta stara dva pa po službahuser posted image user posted image

Luša, krasni ste in bravo za nagradouser posted image
Triš, si pa res ena puser posted image user posted image user posted image user posted image
katarinas in ostale maškrarice, čudovite steuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 64
24.2.2009 13:58:21   
ursulina
SUPER MAŠKARCE!!!
Pri nas pa ni šans,da se napravimo, ne ostane gor ne kapa,ne slinček, ne nič... user posted image  Pa drugo leto...

Krofe smo pa pekli doma, in to trikrat prejšnji teden in na soboto, mogoče bodo danes kakšne miške... pri nas smo nori na domače tople krofe ali flancate, ni važno po obliki, delam jih pa brez marmelade... Lenart jih je zbasal ne vem koliko user posted image

LP in komaj čakam še na kakšne slikice, ko ste tako lušni...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 65
24.2.2009 14:06:33   
martinca
dober dan!

mml, Matic čimprej se pozdravi. user posted image user posted image user posted image

sani, tebi je pa hitro uspelo prodat PP. se spomin da si še pisala da ga moraš posliakt in slike gor dat, zdaj pa že piše da si ga prodala.user posted image prodajalka.
a vi tui imate probleme s hranjenjem? no to pa si nisem mislila.

katarinas, zelo lepe slike Lare. se vidi da je bila že manj bolana na prvi sliki ker je tak dobrovoljček. pa maškaca je bila tudi lepa. pa lepo da spet fejst je. a juho in krompir je pojedla vse v enem obroku? pridna če je. ker PAtrik poje samo juho in je to to do naslednjega obroka.
a je Lara pustila tisto na rokici pri miru?

lusa, čestitke za prvo nagradouser posted image user posted image . kaj pa sta bili našemljeni s prijateljico da sta dobili prvo nagrado?

triš ,zelo lepe slike. v kaj pa si bila ti našemljena? saj  te sploh ne prepoznam.user posted image mogoče si tista z belo majico?

< Sporočilo je popravil martinca -- 24.2.2009 14:07:14 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 66
24.2.2009 14:19:12   
ursalara
Evo da se še jaz pofočkam na novem delu,pridne ste z čvekanjem,ni kaj!

Vsi malčki,starši prekrasne maškare ste bile!

Vsi bolančkani pozdravite se čimprej!user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 67
24.2.2009 14:28:52   
SuzanaKK

Dober dan!

Ful luštni mali pusteki, mi bomo pa drugo leto nadoknadili. Saj, če bi bil Aljaž v vrtcu, potem bi ga našemila. V Celju je prej SPET snežilo, piha tudi mrzel veter, tako da sva danes kar doma.

Matic upam, da boš čimprej zdrav. Si pa v dobrih rokah, tako da nič ne skrbi.user posted image user posted image user posted image zate.

Lusa slikica je ful mala, ampak se vidi, kake lepe kostumčke si ustvarila. In seveda čestitke za izlet.

Sani bravo za prodajouser posted image user posted image user posted image .

HRANJENJE: pri nas je trenutno spet cela štala, Aljaž kar ne bi nič jedel. Meni se pa mešauser posted image .

Alfabeta ti imaš res vedno ful hude nohte, samo da si to sama delaš, pa nisem vedela. Lepo, da je Ajda zdrava.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 68
24.2.2009 14:39:49   
ursalara
No pa da še jaz pokažem malo naše šeme!
Bo samo nekaj slikic ker niso ravno pravšnje za otroški forum!
Več slikic si lahko pogledate na FB!

Evo Lari je bila dobra vila!

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 69
24.2.2009 14:42:16   
klepetkaa
ljubljančanke, za jutri potem velja?! OB 10 v Koloseju, ok?
Pridemo, Maruša, Lana in jaz, razen če bi ble kakšne vremenske nevšečnosti, ker zdajle se pri nas nekaj sneg rine tam iz nebauser posted image .Pa tud za jutri baje ni ravno briljantno napovedano...

Matic, user posted image user posted image  zate, pa kot pravi Suzana; si v dobrih rokah, nč batuser posted image (sem se tako nasmejala temle dobrim rokamuser posted image )

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 70
24.2.2009 14:46:38   
ursalara
No to pa je od nas starejših,žurali smo ga pozno v jutro,bilo je grozmatično,ne ne se hecam noro je bilo,zato danes ponovimo še vse skupaj samo v novih preoblekah pa brez očija ha ha bo žurka!

To smo prijatelja preoblekli v mamco!

user posted image

Jaz in prijateljica mislim da ni potrebno razlagat kaj smo bile!

user posted image

user posted image

Moja malenkost nam je pridobla prvo nagrado,razvajanje v atlantisu,juhu,zato pa gremo danes v ponovni boj za nagrade!
user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 71
24.2.2009 14:57:05   
katarinas
Lara je šla danes v vrtec, me prav zanima kako se je obnašala po dolgi odsotnosti.

Vse mamice, ki ste se namaškarale...hude ste!!

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

katarinas, zelo lepe slike Lare. se vidi da je bila že manj bolana na prvi sliki ker je tak dobrovoljček. pa maškaca je bila tudi lepa. pa lepo da spet fejst je. a juho in krompir je pojedla vse v enem obroku? pridna če je. ker PAtrik poje samo juho in je to to do naslednjega obroka.
a je Lara pustila tisto na rokici pri miru?

Ja Lara je včeraj pojedla to vse v enem obroku, najprej juho, potem krompir z zelenjavo....tolk še ni pojedla naenkratuser posted image

Kanilo in prevezo na rokici si je najprej skoz ogledovala in tipala, potem se je pa navadila in jo je bolj zanimal tisti pokrovček skozi katerega je dobila antibiotik in si ga je skoz odpirala in zapirala...bolelo je očitno ni nič.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 72
24.2.2009 15:10:39   
dašabina
mml pozdravite se, user posted image user posted image user posted image
bravo saniuser posted image

ursalara hudouser posted image in super za nagrado!

< Sporočilo je popravil dašabina -- 24.2.2009 15:11:27 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 73
24.2.2009 15:22:53   
lutiropan
Dašabina, a še ne greš domov?a Si že doma?

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 24.2.2009 15:23:10 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   Sončki januarčic 08 - 6.del
24.2.2009 15:40:33   
karatina
Dober dan user posted image

Je spet snežilo, še bo treba zimo preganjat.

Ste taki lepi pusteki, mi je kar malo žal, da smo se odločili, da letos Karin še ne bomo maskirali.

Lusa user posted image  za krasne kostumčke in nagrado. Se ti bo drugo leto nabralo naročil user posted image

Alfabeta, katere glele pa uporabljaš, če sem lahko radovedna, in koliko te stane npr. 15g embalaža?

Krofi tudi pri nas morajo biti z marmelado. Trojanski z borovničevo user posted image

Hranjenje je zadnje čase tudi pri nas pravi napor. Kakorhitro ima že rito malo polno, protestira in bi sama jedla, pol pa je več po njej in po tleh user posted image  Pa še včasih si v usta toliko natlači, da se mi drgne, ko ne gre ne dol ne gor user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Pijete kavo?

Da (73%)

Ne (27%)

Število vseh glasov: 9350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!