Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 17:33:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem tašči tako svetovala, ker od deklice zdravnik ne dela, ima namreč dopust. Samo zdaj morajo počakat dedija, ker mora najprej po sinkota v LJ (s službo konča ob petih) in ga pripeljati do tašče, potem bodo pa ukrepali naprej... Ma itak je vse skupaj totalna zmešnjava... To je tudi malo . Upam, da nima prehude vročine in da ji jo zbijajo. Imela je skoraj 39 st. C, tašči sem svetovala Calpol 6 plus, ker vem, da moji veliki piki fajn prime. Tast je šel to potem iskat, naprej pa ne vem. Ma hudič je, ker ob vročini srce še posebej trpi, deklica ima pa že tako hude težave, ima celo umetno zaklopko... O bogica. Tale punčka bi res rabila enega odgovornega skrbnika, ne pa ta dva kretena, ki naj bi bila njena starša. Mene take stvari ful razjezijo. Pa zakaj vedno otroci najeb..... Potem me razumeš, da sem vsa razp.......... Po eni strani je punca tako razvajena, da glava peče (ja, to je tista skoraj 11-letnica, ki ne je kruhove skorje), po drugi strani pa dobesedno zapuščena Saj te jezi, ker je tako razvajena, ampak to so odrasli krivi ne ona.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 17:33:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj spet pride pozno domov, tako da zdej sama kosilam, kr tule pred compom...joj mene Jaz pa razmišljam s čim naj se spravim v dobro voljo. Me je utrujenost dohitela. kej sladkega? al bolj eno kavo? kej energijskega?* sem se vlegla za 15 min pa se mi zdi še huje kot prej pri meni je isto, boljše da zdržim do večera drugače sem povožena. nisem spala ampak sem bila samo na sedežni, je pa zdaj tako kot da bi me valjar povozil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 17:33:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a tvoj se stelefoni ukvarja a ne? kolk bi dobla za nokio 6280 in nokio 6500c ? caki da ga vprasam .......... za 6280, če je lepo ohranjena 40eur, za drugega pa med 70 in 80 eur
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 17:38:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a tvoj se stelefoni ukvarja a ne? kolk bi dobla za nokio 6280 in nokio 6500c ? caki da ga vprasam .......... za 6280, če je lepo ohranjena 40eur, za drugega pa med 70 in 80 eur hvala zlata si a tvoj odkupuje telefone? prodala bi 2 nokie 6500c classic in eno 6280 (pri tej je okrušen un sredinski knofek, tist srebrn je šlo dol na polovici) bom sliko dala gor,sam da slikam.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 23.2.2009 17:40:26 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 17:52:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a tvoj se stelefoni ukvarja a ne? kolk bi dobla za nokio 6280 in nokio 6500c ? caki da ga vprasam .......... za 6280, če je lepo ohranjena 40eur, za drugega pa med 70 in 80 eur hvala zlata si a tvoj odkupuje telefone? prodala bi 2 nokie 6500c classic in eno 6280 (pri tej je okrušen un sredinski knofek, tist srebrn je šlo dol na polovici) bom sliko dala gor,sam da slikam. drugače tudi odkupuje, je pa rekel, da bi mogel videt v živo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 17:52:13
|
|
|
|
hijenca
|
Halo, Meni se še sedaj nič ne da. Videka sem pustila malo pri babi in dediju, jaz sem mela namen posodo pomit, pa se še nisem zraven spravla. Barbaw in špelina@ tej debati sem se jaz raje odrekla, ker imam razloge, pa bi zopet bla v luftu. Brala pa sem, pa svoje mislim si tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 17:54:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a tvoj se stelefoni ukvarja a ne? kolk bi dobla za nokio 6280 in nokio 6500c ? caki da ga vprasam .......... za 6280, če je lepo ohranjena 40eur, za drugega pa med 70 in 80 eur hvala zlata si a tvoj odkupuje telefone? prodala bi 2 nokie 6500c classic in eno 6280 (pri tej je okrušen un sredinski knofek, tist srebrn je šlo dol na polovici) bom sliko dala gor,sam da slikam. drugače tudi odkupuje, je pa rekel, da bi mogel videt v živo aha pol ne bom dajala slike gor. no sej sam da vem kolk lahk pričakujem , če dam noter .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 17:54:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako mi smo nazaj in še poročilo: šuma na srčku ni več slišat , torej je bil pri 6m verjetno res zaradi tega, ker je tako skakala Imamo prvega zobeka no, prva enkica je prebila dlesen in se vidi žagica Sem morala do P, da mi pove, da ima moj otrok zobeka Alja dobrodošla med zobatimi otročki Urina nisva mogle dat, ker je stekel mimo, ga nesem drugi teden. Kri smo dali, mala se drla kot bi jo klali. Mere: 9100g, 76cm, 44cm Prvič mi je rekel za težo, da je OK, obseg glave tudi OK, sedaj mu pa višina ni všeč . za mere. Ja kaj pa je z višino narobe? Eh pusti jih. Andraž ima rahlo pordel bobnič in moram bit pozorna, če dobi vročino gremo po AB
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 17:58:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdajle pa moram dati nekaj ven, kar me je takooo pogrelo, da kar piham Kliče tašča vsa panična mojega , da je vnukinja, ki je pri njej, zbolela in ima vročino, kaj naj ji da. No, sem ji potem jaz povedala, je pa kriza, ker ima deklica težave s srčkom in je treba biti previden. Okoliščine situacije: starša te deklice sta ločena, njena mami jo je v petek predala njenemu očku - mojemu svaku (no, dedku - mojemu tastu, ker je očka brez izpita, je tako veliko napihal) in je bilo za razumeti, da jo tako kot ponavadi v soboto zvečer vrne. No, deklica je šele kasneje povedala, da bo do konca počitnic pri njih, čeprav je bilo dogovorjeno, da bo očkova za vikend in potem od prihodnjega četrtka naprej. Tako si je on tudi uredil dopust. Njena mamica ni nikomur nič povedala in šla s starejšo hčero (sestro te deklice) za 3 dni smučat... Ko je deklica zbolela, so klicali njeno sestro (z mamico nimajo nobene komunikacije), katerega zdravnika imajo, ker niti tega niso vedeli... V glavnem cela štala: moja tašča zdaj pazi na deklico, je vsa panična, tast pa se drajsa naokoli, da prevaža svojega preko 40 let starega sinka-pijančka v službo in domov Pi.z.da, so glupi, iz LJ vsako uro vozi avtobus direktno k njim na prag! Pa še nekaj: takim zanikrnim staršem bi vzela otroke! NO COMMENT!!!!!! IN JA, DEREM SE!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 17:59:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella evo podatki za seznam: teza: 9.600 g visina: 80cm obseg glave : 47 cm za mere. Bil je cepljen in tamal tud...Tamala ima spet eno cepljenje cez dva tedna al pa tri. Rekla je da lahko je vse in da je gibalno zelo razvit ( je sibal ko metek ). In pa da absolutno prevec popije ponoci da mu moram dat ce noce caja pa sok- razredcen. Ampak sedaj pa najbolj vazno: Jaz sem sla danes sama tja in nazaj z avtom. Jah sej vem za tiste, ki ne veste kako to tukaj zgleda to itak ni big deal...Ampak jaz v Slo. sem sla kamorkoli od Murske sobote pa do Kopra... am v Slo. je uzitek vozit, tukaj je pa to adijo pamet in do sedaj sem vozila skoz samo po nasem delu mesta, sedaj pa sem rekla da je tega dost in da moram it pa ce bo prehudo bom pa 4 zmigovce przgala... ce bi se zgubila pa ne vem kaj bi... Ampak ratalo je. Sem res full ponosna nase.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:02:56
|
|
|
|
tally
|
ku ku da še jaz kaj napišem preden pobegnemo na 15.del. moje počutje bi rekla normalno kot da ni bilo nič. sem pa vseeno bratu dala ključe, če bo kaka sila da lahko gor pride, upam pa da ne bo treba. Estrella, **** za mere pa Alči za zobka kasso upam, da se kmalu pozdravite barbaw hvala za info o steni, sva danes klicala v slovenijales in imajo te stene, greva jutri pogledat , na najine mere pride cca 70€. raje to kot da dajem dol ploščice pa nobenega razbijanja ne bo. špelin@ boga tista punčka s takimi starši **** za pogum. kapo dol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:05:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno : za so sveža jabolka pretežka, če ji jih dam okrog 5ih popoldne? je boljše, če bi ji dala dopoldan, ne? jaz ji tudi včasih dam popoldan sveže sadje pa nimamo težav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:09:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
U ste ble priden. Jst sm dns zvedla lepo novičko, da je moja mala sestrična rodila ob 11:37h, 51cm veliko in 3160g težko punčko po imenu Taja Joj, kok sm vesela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:13:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll U ste ble priden. Jst sm dns zvedla lepo novičko, da je moja mala sestrična rodila ob 11:37h, 51cm veliko in 3160g težko punčko po imenu Taja Joj, kok sm vesela. čestitke za Tajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:14:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku da še jaz kaj napišem preden pobegnemo na 15.del. moje počutje bi rekla normalno kot da ni bilo nič. sem pa vseeno bratu dala ključe, če bo kaka sila da lahko gor pride, upam pa da ne bo treba. Držim pestke, da se kaj talega ne ponovi več. K zdravniku bi pa jaz vseeno stopila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:14:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll U ste ble priden. Jst sm dns zvedla lepo novičko, da je moja mala sestrična rodila ob 11:37h, 51cm veliko in 3160g težko punčko po imenu Taja Joj, kok sm vesela. čestitke za Tajo Čestitkam se pridružujem še jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:15:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno : za so sveža jabolka pretežka, če ji jih dam okrog 5ih popoldne? je boljše, če bi ji dala dopoldan, ne? jaz ji tudi včasih dam popoldan sveže sadje pa nimamo težav Kako jim pa ponudite sveže sadje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:16:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo, Meni se še sedaj nič ne da. Videka sem pustila malo pri babi in dediju, jaz sem mela namen posodo pomit, pa se še nisem zraven spravla. Barbaw in špelina@ tej debati sem se jaz raje odrekla, ker imam razloge, pa bi zopet bla v luftu. Brala pa sem, pa svoje mislim si tudi. mislim, da to dovolj pove
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:16:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku da še jaz kaj napišem preden pobegnemo na 15.del. moje počutje bi rekla normalno kot da ni bilo nič. sem pa vseeno bratu dala ključe, če bo kaka sila da lahko gor pride, upam pa da ne bo treba. Estrella, **** za mere pa Alči za zobka kasso upam, da se kmalu pozdravite barbaw hvala za info o steni, sva danes klicala v slovenijales in imajo te stene, greva jutri pogledat , na najine mere pride cca 70€. raje to kot da dajem dol ploščice pa nobenega razbijanja ne bo. špelin@ boga tista punčka s takimi starši **** za pogum. kapo dol ploščice bi bile dražje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:16:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll U ste ble priden. Jst sm dns zvedla lepo novičko, da je moja mala sestrična rodila ob 11:37h, 51cm veliko in 3160g težko punčko po imenu Taja Joj, kok sm vesela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:16:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll U ste ble priden. Jst sm dns zvedla lepo novičko, da je moja mala sestrična rodila ob 11:37h, 51cm veliko in 3160g težko punčko po imenu Taja Joj, kok sm vesela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:16:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno : za so sveža jabolka pretežka, če ji jih dam okrog 5ih popoldne? je boljše, če bi ji dala dopoldan, ne? jaz ji tudi včasih dam popoldan sveže sadje pa nimamo težav Kako jim pa ponudite sveže sadje jst sm ji mislila jabolko naribat, pa kekseka zraven, pa bom raje začela dopoldan.
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 23.2.2009 18:19:08 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:17:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku da še jaz kaj napišem preden pobegnemo na 15.del. moje počutje bi rekla normalno kot da ni bilo nič. sem pa vseeno bratu dala ključe, če bo kaka sila da lahko gor pride, upam pa da ne bo treba. Estrella, **** za mere pa Alči za zobka kasso upam, da se kmalu pozdravite barbaw hvala za info o steni, sva danes klicala v slovenijales in imajo te stene, greva jutri pogledat , na najine mere pride cca 70€. raje to kot da dajem dol ploščice pa nobenega razbijanja ne bo. špelin@ boga tista punčka s takimi starši **** za pogum. kapo dol ploščice bi bile dražje Se strinjam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:18:21
|
|
|
|
Anitka
|
Madonca Barbaw si me pihnila. Imaš že 10500
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 18:18:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno : za so sveža jabolka pretežka, če ji jih dam okrog 5ih popoldne? je boljše, če bi ji dala dopoldan, ne? jaz ji tudi včasih dam popoldan sveže sadje pa nimamo težav Kako jim pa ponudite sveže sadje jaz ga samo naribam npr.jabolko+ banano včasih dam piškote noter in papamo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.