|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
23.2.2009 14:52:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

user posted image user posted image user posted image ...si predstavljaš, kako bi bilo, če bi nevesti priletela porcija rižote...hmmm...z gobicami...JUPIIIIII...no, če bi bilo to na moji poroki, bi se režala, kot nora user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še vroča, direkt iz štedilnika..user posted image user posted image user posted image , no, moja je z mesom in zelenjavo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
23.2.2009 14:56:07   
Piruri
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...brokoli dekoracija...user posted image  user posted image ...in vroča maska za kožo...

www.by-ab.si

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
23.2.2009 14:56:08   
sanna
Oj čvekice! Rabim ogromno časa, da vse preberem. ČESTITKE za nove družinske člane! Tudi tale naš marec bo slej ko prej tukaj. Strah...  raste, se mi zdi, da kar s trebuhom. Grem nekaj na hitro pripravit za južno, bo moj vsak čas doma.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
23.2.2009 14:58:35   
pondelak

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...brokoli dekoracija...user posted image  user posted image ...in vroča maska za kožo...

sam da nebi bla prevročauser posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
23.2.2009 15:00:30   
Piruri
user posted image

Evo, moj mali srček...user posted image ...

Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu...

www.by-ab.si

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
23.2.2009 15:05:40   
KOKICA32

user posted image

Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu...

A to je tvoj buši? Čudovita fotka! user posted image user posted image user posted image

Strah pred porodom- mene še ni ujel....pa upam, da me tudi ne bo...

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
23.2.2009 15:11:26   
Piruri
Ja, to je fotografirala moja nečakinja, ki študira grafiko in me je ponucala za "model" user posted image ...jaz sem si pa v programu dodala srček...

Mojo Mio sem zdaj vprašala, če mi bo pomagala kuhat....in njen odgovor: "MA, MOGOČE...IMAM ŠE NEKAJ ZA DELAT" user posted image  user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
23.2.2009 15:15:39   
felix7

user posted image

uau, huda slikca user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
23.2.2009 15:20:24   
KOKICA32

Ja, to je fotografirala moja nečakinja, ki študira grafiko in me je ponucala za "model" user posted image ...jaz sem si pa v programu dodala srček...

Mojo Mio sem zdaj vprašala, če mi bo pomagala kuhat....in njen odgovor: "MA, MOGOČE...IMAM ŠE NEKAJ ZA DELAT" user posted image  user posted image ...

Še enkrat pohvale za fotko! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mia pa je prava! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
23.2.2009 15:20:53   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image

uau, huda slikca user posted image user posted image user posted image

se pridružujem izjaviuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
23.2.2009 15:23:03   
pocka

user posted image

uau, ful je dobra user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
23.2.2009 15:23:31   
pocka

ha ha faca malauser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
23.2.2009 15:30:41   
Infinity1

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Dobro jutro mamice,

Jaz sem že iz pregleda, kjer je CTG ok, in vse ostalo tudi, zaenkrat ostajamo 2 v 1.

Podatki za seznamček:
teža 8,3 kg (tale zadnji mesec se grozno redim - mam grozen apetit)
naslednji pregled 4.3.2009
.

Lep dan želim vsem skupaj

čestitke user posted image user posted image user posted image  je bil pa res zgoden tale pregled. Kar se pa kg tiče, si pa najbrž ena tistih, ki so se najmanj zredile.

Sem bla že prej kar zajetna user posted image user posted image , tako da če se ne bi čisto nič, bi menda bilo tudi vredu je rekla G.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
23.2.2009 15:32:12   
Lolita23
občutek, da ti bo trebuh raznesel  jap prisotnouser posted image user posted image user posted image

špikanje prisotno, zdaj se svoje vagine bolj zavedam, kot prej v 23 letih.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
23.2.2009 15:40:58   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

špikanje prisotno, zdaj se svoje vagine bolj zavedam, kot prej v 23 letih.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...HIHIHI...meni pa včasih mali pritiska nekam in se mi zazdi, da mi bo prišlo user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
23.2.2009 15:42:14   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...HIHIHI...meni pa včasih mali pritiska nekam in se mi zazdi, da mi bo prišlo user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
23.2.2009 15:42:21   
Lolita23

http://art.by.ab.googlepages.com/home

Ok tak daleč še nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
23.2.2009 15:43:01   
pocka

občutek, da ti bo trebuh raznesel  jap prisotnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

meni pa buši otrdeva na 10 minut, ma verjetno ni nič, ker ni prvič, da je tako...sem mojemu rekla,da me nekaj sumljivo zbada, on pa meni...ma ne dej,danes se mi ne da user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
23.2.2009 15:46:24   
Piruri

Ok tak daleč še nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image ...sej ni fajn...če pomisliš KDO to dela user posted image  user posted image  malo skeri...

www.by-ab.si

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
23.2.2009 15:48:06   
Piruri
Pocka...dej...ne me plašit...sej ni še čas...dejmo punce, par KEGLOV zdaj potegnt...pa noge skupaj...še pet dni je do marca, no...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
23.2.2009 15:49:00   
Lolita23

user posted image  user posted image  user posted image ...sej ni fajn...če pomisliš KDO to dela user posted image  user posted image  malo skeri...

Ja kar konkretno skeriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
23.2.2009 16:12:35   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

vprašanje za tiste, ki imate že otročke - kako boste rešile glede avtosedežev...mislim na razporeditev, ne vem kako bi jih naštimala, ko kam gremo, ali bi dala Taji stolček na sredino ali za voznika ali bi ga pustila kjer je, pa kam naj dam pol lupinico...malo sem zmedena no, kaj je najbolj varno in praktično...mi je pa malo tako,ker baje je tisti sedež za voznikom najmanj varenuser posted image

Mi imamo v obeh avtih sedež od Žigca za sovoznikom, dokler bo user posted image  v lupinici bo ta na prvem sedežu in pol eden od naju (ko bomo vsi4 skup) bo pač sedel odzadaj za voznikom čeprav za mojim možem je zelo težko sedet, ker ima sedež skoraj v pritljažniku user posted image user posted image user posted image  no v stilotu to še gre ma v cliotu bolj težko ampak za daljše poti gremo itak vedno s stilotom,

Pri nas bo tudi tako. Vsaj na začetku.

IZVIRNO SPOROČILO: yania
Ma jaz sem se pa danes zbudila s tako bolečino na desni joški, da je grozno...sploh ne vem kaj je to....mogoče sem zaležala, mislim da ni nobene zatrdline, se ne morem niti toliko prijet, da bi orenk preverila, ne morem dvigniti roke...ko pa mali potegne....auuuuuuuuuuuuuu kako boli....držte pesti da mine....ma kriza je s totimi joškami...aja, poje pa že 78ml...sem ga prej za hec tehtala prej in po D.....čeprav sem imela občutek da ne poje toliko, ker imam bolj mehke...verjetno se zdaj vse to umirja in ne bojo več tako trde....

Tole pa zveni kot zastajanje mleka v delu dojke ali pa že začetek mastitisa. Čim prej pod zelo topel tuš (kolikor le preneseš) in masirat predel. Najprej na rahlo, ker boli kot user posted image . Tako postopno zmehčaš. Potem pa vedno bolj močno, tako da mleko iz tega predela izteče. Po masaži pa pristavi user posted image . Tudi to zelo boli, kot si že napisala, a user posted image  najboljše izprazni dojko.

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Punce!

Janjap iz FR je čez vikend rodila!!!!  Ostalih podrobnosti ne vem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image

Pa user posted image  vsem za današnje preglede.

PUPI pa veliko sreče na skupni poti.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
23.2.2009 16:19:11   
mama_milchy
poročilo s pregleda....vse je OK...user posted image  pa se je spustil kr nizko in zato me tako fajn boli tam spodaj...ni me gin.pregledal ampak je samo potipal trebuh, ki otrdeva, popadkov nič no lažni, mi je pogledal če kaj otekajo noge in to je to...aja, pa tablete moram do konca jemat...

KG +1,5, 6.3.09. kontrola

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
23.2.2009 16:19:27   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Sey

Sem pa res bolj zaspane sorte!user posted image

same zaspanke al kaj...no, da se pohvalim, da sem to noč spala od 23:30 pa vse do 4-ih pol sem mogla na wc in sem nazaj zaspala do 7:15; user posted image

Jaz sem pa mogla bit od 7ih že na CTG-ji v Po!
Bom pa popoldne nadoknadila!user posted image

sey, s katerega dela Primorkse si pa ti? najbrž si kdaj že napisla ampak user posted image  pozabljivost...a v PO imaš G? so  v redu?

Iz Sežane.
Hodim pa k Merlotu in je super!

uuu, jaz sem pa 4leta hodila na faks v sežano, samo ko se spomnem....
samo da je G OK je vse drugače; no sej moj je tudi v redu, samo gre menda kmalu v penzijo in ne vem kaj bom pol...

Mogoče te še poznam!user posted image

say,
kaj veš, a si tudi ti hodla na kakšen faks gor oziroma na visoko upravno šolo?

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
23.2.2009 16:19:36   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nekaj pa sem izvedela..upam, samo, da janjap ne bo jezna, ker širim te informacije brez dovoljenja:

Raphaël je težek 3110 g in velik 50 cm.

ma ne bo jezna, saj ve, da je vse samo dobronamerno in da navijamo zanjo user posted image

ne bo jezna, me smo tako prijazne in pridne so user posted image

čestitke za user posted image  pa lepo se cartajte

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?